2 Eylül 2009 Çarşamba

Lord Melchizedek - Evrensel Enerji Tıp Ekibi

Natalie Glasson kanalıyla – 17 Ağustos 2009

Hepinize selamlar, Ben Lord Melchizedek’im; Kalbimden ve ruhumdan Dünya’daki herkese Evrensel Mesih Bilincini yayarak öne çıkıyorum. İlahi çocuklarım ve Yaradan’ın ruhunun veçheleri, şimdi sizleri onurlandırıyorum. Dünya’da deneyimlemekte olduğunuz değişimleri ve dönüşümleri ve bizlere, rehberlik eden ışıklarınıza imanınızı onurlandırıyoruz. Dünya’da hareketlenmeler gerçekleşirken, negatif enerjinin salıverilmesi ve pozitif enerjinin demirlenmesi gerçekleşirken, iman gereklidir. Bu, şu anda Dünya’da deneyimlemek için harika bir büyüme zamanıdır, çünkü kısa bir zaman periyodu içinde öğrenebilir, erişebilir ve ulaşabilirsiniz, özellikle arınmaya ve yükselişe odaklanıldığında. Önünüze çıkan değişimin ve ayırmanın zorluklarını tamamlamanızı sağlamak için, enerjinize ve sezginize güvenmeyi, Yaradan’ın iradesinin sizi ileri taşımasına izin vermeyi öğrenmelisiniz ve her şeyin beklediğiniz gibi her zaman akışta olmadığını öğrenmelisiniz. Merkezlenmenize, dengelenmenize, odaklanmanıza ve esnek olmanıza izin verdiğinizde, gerçekleşmekte olan ve dönüşümü getiren büyümenin bu şimdiki dalgasından çok şey kazanırsınız. Lütfen ruhumun ve Yaradan’ın evreninin içsel planlarındaki tüm sevgi dolu yükselmiş üstatların ve meleklerin desteğine sahip olduğunuzun, her zaman sevgiyle çevrelendiğinizin farkında olun.

Şimdi, bugün sizinle iletişimimin amacına geçmeme izin verin. Farkında olmanızı istediğim özel bilgelik ve içgörüler ile geldim. Geçen haftaki mesajda Lady Nada’nın (yükselmiş üstatlardan biri) bilgeliğini ve rehberliğini ilettiğini anlıyorum, o Dünya’daki enerji değişiminin insanların sağlığını nasıl etkilediğinin farkında. Bunun nedeni, Dünya’nın enerjisi değişirken ve fiziksel bedeninizi dönüştürürken, etinizin, kemiklerinizin, kanınızın ve tüm fiziksel tezahürünüzün düşük enerji titreşiminden yüksek titreşime geçmesidir. Bu dönüşüm hastalıkla sonuçlanabilir, çünkü bedeniniz pozitif yeni enerjinin demirlemesine yer açmak için eski negatif enerjiyi salıveriyor. Fiziksel bedeniniz yüksek ışık titreşimine dönüşüyor, böylece ruhunuzun büyümesini destekleyebilir ve yükselmiş üstat bilinci ve üstatlığının yeni seviyesine ulaşmakta size yardımcı olabilir. Gerçekte, her ruhun deneyimlemesi için Dünya üzerinde sevginin yeni çağının tezahürünü sağlamak için her şey değişiyor, ancak bu süreç kademelidir ve sevginin yeni çağı demirlenme döngüsünü tamamladığı zaman, insanlık herhangi bir değişimin farkında bile olmayabilir. Etraflarındaki ve içlerindeki enerjilerin daha çok farkında olanlar için, onlar tüm gezegenin ve insanlığın enerji titreşiminin ve sevgi içeriğinin yükseldiğini, yaydıkları ışığın daha parlak olduğunu ve Yaradan’ın enerjisine daha fazla açık olduklarını fark edebilirler. Yaradan’ın enerjisinin ve eylemlerinin basit ve çoğu zaman süptil olduğunu hatırlayın.

Dönüşümün enerjileri insanlığın fiziksel bedenlerini ve sağlığını etkilerken, Dünya’daki herkesi iyileştirmek, rahatlatmak ve esenliğini artırmak için çağırılabilecek olan bir enerjiyi getiriyorum. Evrensel seviyede, Evrensel Enerji Tıp Ekibi olarak bilinen özel bir yükselmiş üstatlar grubumuz var. İçsel planlardaki ışık varlıkları olarak, bütünleştirme, büyümedeki zorlukları veya yüksek ışık titreşimlerini demirlemenin streslerini gidermekte yardımcı olmak için Evrensel Enerji Tıp Ekibini çağırırız. Evrensel Enerji Tıp Ekibi ayrıca Dünya’dakilere yardımcı olmak için de mevcuttur, onların çalışması harikadır; ağrılarınızı, incinmelerinizi veya rahatsızlıklarınızı iyileştirmek için enerji titreşiminiz ile çalışırlar.

Dünya’daki her şey enerji katmanlarından oluşur, Tıp Ekibi sizi Yaradan’a hizalamak, dengenizi geliştirmek ve esenliğinizi ve sağlığınızı mükemmelleştirmek için içinizdeki enerji katmanları ile çalışır. Ciddi veya yaşam tehdit edici hastalıklar dahil her türde hastalık, yaralanmalar, rahatsızlıklar, soğuk algınlıkları ve grip, zihinsel ve duygusal rahatsızlıklar, kol ve bacaklardaki hasarlar veya ağrılar, deri şikayetleri ve sinir sisteminizdeki problemlere yardımcı olmaları için Evrensel Enerji Tıp Ekibini çağırabilirsiniz. Başağrılarına, enerji düşüklüğüne, doğuma, alerjilere, ruhsal strese ve rahatsızlığa, aslında fiziksel bedeniniz ile ilgili her şeye yardımcı olurlar. Onlar ruhsal dünyanın doktorları gibidirler ve bir insanın deneyimleyebileceği herhangi bir fiziksel tedaviye yardımcı olabilirler. Evrensel Enerji Tıp Ekibine kendi sözlerinizle basit bir çağrı, sizi onların enerjisine hizalayabilir ve onların ilahi bir şekilde müdahale etmelerini ve sizin için en uygun şekilde iyileştirmelerini sağlayabilir. Bazen ruhunuzun ve Yaradan’ın iradesi nedeniyle ve belirli durumları deneyimlemeniz gerektiği için, Enerji Tıp Ekibi sizi tamamen iyileştiremeyebilir. Bu durumlarda, ağrıları veya rahatsızlıkları hafifletmelerini isteyebilirsiniz.

Aşağıda, şifaya yardımcı olmaları için Evrensel Enerji Tıp Ekibini çağırmak için kullanabileceğiniz bir çağrı örneği var.

“Rehberlerimin ve ruhumun gözetiminde, herhangi olabilecek negatif enerjilerin pozitif enerjiye dönüştürülebilmesi için, şifa enerjilerini varlığımın derinliklerine aktarmaları için Evrensel Enerji Tıp Ekibini çağırıyorum. (Şimdi Evrensel Enerji Tıp Ekibine durumunuzu ve ağrının nerede olduğunu veya neyin iyileştirilmesini istediğinizi açıklayın). Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim, enerjime ve fiziksel bedenime demirlenen iyileştirici titreşimlerinize açığım ve alıcıyım. Öyle olsun.”

Sonra uzanıp huzur ve dinginlik içinde gevşemeniz önemlidir, onların enerjisini etrafınızda hissedersiniz. Derinizde ürperti veya karıncalanma duyumsaması hissedebilirsiniz, serinlik veya sıcaklık hissedebilirsiniz, uykuya dalabilirsiniz. Evrensel Enerji Tıp Ekibi içlerinde Mesih bilincini taşıdıkları ve bunu sizinle paylaştıkları için, her zaman güvende olduğunuzu bilin. Gereksinim olduğunu hissettiğinizde bunu dilediğiniz kadar sık tekrarlayabilirsiniz, gelişme hissedene kadar, şikayetinize bağlı olarak, tam iyileşme sağlamak için ekiple birkaç seans çalışmanız gerekebilir. İster ciddi bir ağrınız olsun, ister küçük bir şikayetiniz, Evrensel Enerji Tıp Ekibinin her zaman size yardımcı olmaya açık olduğunu hatırlayın.

Bağışıklık sisteminizi güçlendirmeye ve sağlığınızı güçlendirmek için fiziksel bedeninizdeki vitaminlerin ve minerallerin doğru dengesini taşımanızı sağlamaya yardımcı olmaları için Evrensel Enerji Tıp Ekibi ile çalışabileceğinizi anlamanız önemlidir. Evrensel Tıp Ekibi fiziksel beden için gerekli olan tüm mineralleri ve vitaminleri taşıyan bir ışık demetine sahiptir. Eğer vitamin ve mineral güçlendirmesi ve dengesi isterseniz, gereksinim duyduğunuz mineralleri ve vitaminleri değerlendirirler ve varlığınıza bir ışık demeti olarak aktarırlar. Dünya’da yaşamınıza devam ederken, bu genel sağlığınızı güçlendirmek ve her zaman enerjiyle dolu olmayı, sağlıklı ve güçlü kalmayı sağlamak için harika bir alettir.

Aşağıda bağışıklık sisteminizi ve vitamin ve mineral dengesini güçlendirmek için Evrensel Enerji Tıp Ekibini çağırmak üzere her gün kullanabileceğiniz bir çağrı var.

“Rehberlerimin ve ruhumun gözetiminde, şifa enerjilerini varlığımın derinliklerine aktarmaları için Evrensel Enerji Tıp Ekibini çağırıyorum. Işıltılı sağlık içinde olmakta bana yardımcı olacak bağışıklık sistemi güçlendirmesi almayı diliyorum. Ayrıca fiziksel bedenimde vitamin ve mineral eksikliği olup olmadığını veya vitamin ve mineral güçlendirmesine ya da dengesine ihtiyacım olup olmadığını anlamak için fiziksel bedenimi değerlendirmenizi istiyorum. Lütfen sonra beni Vitamin ve Mineral Güçlendirme ve Dengeleme Işık Sisteminize hizalayın. Fiziksel sağlığıma ilahi etkinize açığım ve alıcıyım ve benimle paylaşmak istediğiniz rehberliğe minnettarım. Lütfen yüksek ve ışıltılı bir sağlık ve esenlik seviyesini sürdürmeme yardımcı olun. İlahi müdahaleniz için teşekkür ederim. Öyle olsun.”

Bu çağrı, sağlığınıza yardımcı olması için günlük rutininize bütünleştirilebilir. Alternatif olarak size yardımcı olması için kendi sözcüklerinizle Evrensel Enerji Tıp Ekibini çağırabilirsiniz.

Evrensel Enerji Tıp Ekibi şifaya odaklanır, içsel planlardaki ruhsal tıp doktorlarına benzerler ve sağlığınızı geliştirmek için enerjinizle çalışırlar. Evrensel Enerji Tıp Ekibi çağırabileceğiniz tek şifa ekibi değildir. Yaradan’ın evreninin Gezegensel, Solar ve Galaktik Seviyelerinde Enerji Tıp Ekipleri vardır. Enerji Tıp Ekibinin diğer seviyelerinin biriyle çalışmaya daha çok çekildiğinizi görebilirsiniz, çağırmanız için hangi ekip seviyesinin uygun olduğunu sormanız önemlidir, farklı durumlarda farklı seviyelere çekilebilirsiniz. Gezegensel Enerji Tıp Ekibi, Evrensel Ekibe oranla daha düşük ışık titreşimi taşır, ama Gezegensel Ekip fiziksel enerjilerle çalışmaya alışıktır. Solar ve Galaktik Ekipler hafifçe daha yüksek titreşim taşır, ancak derin ve yüksek titreşimli şifa deneyimlemek içindir, daha sonra Evrensel Ekibi çağırabilirsiniz. Sizin için doğru ekibi çağırmanız önemlidir, çünkü çok yüksek titreşim sizi sadece rahatsız edebilir, çok düşük titreşim de çok güçlü etkiye sahip olmaz. Her insan evrensel enerjilerle rahat hissetmediğinden, ilave şifa ekiplerinin de olduğunu bilmenizi istedim, böylece size açık olan birçok seçenek vardır.

Evrensel Enerji Tıp Ekibinin enerjisini deneyimlemeye izin vermenizi umuyorum; onlar görkemlidir, ayrıca onların Vitamin ve Mineral Güçlendirme ve Dengeleme Işık Sisteminin faydasını görebilirsiniz. Evrensel Enerji Tıp Ekibi yardımcı olmayı bekliyor.

İlahi kutsamalar ve sevgiyle,

Ben Evrensel Logos Lord Melchizedek’im.

www.wisdomofthelight.com

(ÇEVİRİ: Saffet)

www.kosulsuz-sevgi.com adlı siteden alıntıdır.

1 yorum: