20 Mart 2010 Cumartesi

20 Mart Ekinoksu için Meditasyon

Gaia'nın Yükseliş Izgaralarına Bağlanmak


Omurganız dik olarak oturun ve derin nefesler alıp verin. Kendinizi bedeninizde hissedin, tam burada, tam şimdi. Zihninizi, bedeninizi ve duygularınızı sakinleştirin.


Sizi koruması için Işığı ve Yüksek Benliğinizi çağırın. ‘Şimdi Kendime Işığı Çağırıyorum’ diyebilirsiniz. Işık üzerine meditasyon yapın.


Işığın içinde iken, kalbinizden galaksimizin kalbindeki Büyük Merkezi Güneşe bağlanın. Kalbinizden, aşağıya Dünya Anamızın kalbine bağlanın. Büyük Merkezi Güneşe ve Dünya Ana’nın kalbine 12 çakranız ile bağlanın ve bu yüksek ışıltılı enerjiyi kalbinize demirleyin.


Şimdi Yüksek Benliğinizin sizinle birleşmesini isteyin. Yüksek Benliğinizi bir Işık varlık olarak görün ve kendinizin bu yüksek veçhenizin bedeninizin hücrelerine yüklenmesine izin verin. Yüksek Benliğiniz ile birsiniz – sevgi ve Işık ile dolusunuz.


Başınızın içinde parlak altın bir ışık imgeleyerek üçüncü gözünüzü uyandırın. Bu ışığı kalp merkeziniz ile birleştirin. Kalbiniz ve üçüncü gözünüz arasındaki bu bağlantı vasıtasıyla Yüksek Benliğiniz ve Işık bedeniniz ile bağlantınızı kuvvetlendirirsiniz.


Şimdi, Dünya’nın yüzeyinin 1 – 1,2 metre üzerinde Gaia’nın yeni elektromanyetik ızgarasını gözünüzde canlandırın. Bu ızgarayı, kutsanmış gezegenimizin etrafında kristalin, altın bir ağ olarak görün. Solar Pleksusunuz vasıtasıyla bu ızgaranın altın enerjisine bağlandığınızı imgeleyin. Kendinizi bu ızgaranın bir parçası olarak görün ve bu sevgi ve Işık denizinde topraklandığınızı hissedin.


Izgara vasıtasıyla insanlara ve Gaia’nın kendisine bilgi ve enerji gönderebiliriz. Bu matrikse, bu ızgaraya sevgi, enerji gönderin. Kalbinizden ızgaraya sevgi akıtın, bu sevginin altın ağı ışıklandırdığını hissedin, bu altın ağ tam şimdi Dünya’daki tüm insanları BİRLİĞİN coşkulu deneyiminde birbirlerine bağlıyor.


Şimdi altın ızgaradan sevginizi Gaia’nın kalbine, derinlerine gönderin. Sevginizin ve minnettarlığınızın onun bedenine aktığını hissedin ve bu sevginin çoğalarak bedeninize geri döndüğünü hissedin.


Şimdi, sevginizi elektromanyetik ızgaradan Dünya’nın 100 km üzerindeki Mesih Bilinci ızgarasına gönderin. Tüm gezegenimizi çevreleyen On İki Yüzlü şeklin sevginizin ışığıyla parladığını hissedin.


Gaia’nın bedeninin derinlerindeki kristal yataklarından gökkuşağı enerji alanları ortaya çıkıyor. Gaia’nın bedeninden gelen gökkuşağı enerji alanları bu sevgi ve Işık matriksini birlikte yaratıyor.


Şu anda Yüksek Benliklerimize bağlıyız. Solar pleksus çakralarımız vasıtasıyla Gaia’nın yeni elektromanyetik ızgarasına bağlıyız ve kalplerimiz vasıtasıyla Dünyanın 100 km üzerindeki Mesih Bilinci Izgarasına bağlıyız. Biz Işık Savaşçıları, şimdi Dünyada Cenneti yaratıyoruz!


Namaste.


Kaynak: Norma Milanovich & Solara An Ra

(Çeviri: Saffet Güler - kosulsuz-sevgi'den)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder