8 Nisan 2010 Perşembe

Dünya Ananın Doğum Sancıları...

Mart.15.2010

Ateş Çemberi Ateş Üstünde
Yuvadan Hatırlatmalar
Steve’den,
Bu ay Grup'un, hepimizin içinde yaşadığı manyetik alanlar ve Yeryüzüne dair bir mesajı vardı. Onlar, onun insanları genelde nasıl etkilediğini ve buna nasıl hazırlanabileceğimizi açıkladılar. Ve manyetik alanların, son 100 yıl içinde % 10'dan daha fazla kayıpları olduğunu söylediler. Grup, her 500.000 yılda bir Dünyanın manyetik kutuplarının yer değiştirme devresinden ve şimdi bir gecikme içinde olduğumuzdan bahsetti. Ve onlar, hali hazırda değiştirdiğimiz hala yapılacak bir çok iş var iken, Dünyanın kutuplarını değiştirmeyeceğini ve onun, duyarlı insanlar tarafından duygusal bir şekilde hissedilmiş olan ve tuhaf fenomenlere neden olabilen manyetik dalgalanmalar içine gireceğini söylediler. Oh, ne kadar eğlenceli!
Onlar, Manyetizma içindeki bu azalmanın, şimdide yer alan, geniş kapsamlı bir insanlık aydınlanmasına katkı ve 2012 yılı içinde olacak olan son inişin üç yıl öncesi ve üç yıl sonrasına dair özel bazı şeylerin var olduğunu anlattılar.

Hazırmısınız?

Kocaman kucaklamalar. Ayınız güzel geçsin.

Steve Rother,
GRUP

Yuvadan selamlar,

İnsanlığın yeniden ağa bağlanması,
Bu gün sizle süregiden bir çok şeyi paylaşıyoruz. Bu sayede kendi ışığınızın daha fazlasını taşıyabilesiniz diye, fiziksel bedeniniz her gün değişiyor.Bireyler olarak içine girmeye devam ettiğiniz yeniden fiziksel ağa bağlanma, siz kritik kütleye ve birliğe ulaşırken, bir baştan bir başa Gezegenin her bir parçasını şimdi bölmeye başlıyor. Biz size, yeniden ağa bağlanma işleminden daha önce bir parça bahsetmiş ve bu ilerlerken her birinizle bir yer tutuyor olacak olan bazı şeylerin ve fiziksel niteliklerin bazılarının değişeceğini söylemiştik. Bu Gezegen üzerinde, bir çok farklı ifadede, yaşam enerjisi ve cinsellik enerjisinde çok büyük bir artış göreceksiniz. Zaman sona erdiğinde, gücün mutlak düzenlemesi üzerinde, daha önce hiç sahip olmadığınız bir biçimde, bir denetim bilincine sahip olmaya başlayacaksınız. Bilinçsiz bir ara verme yerine, bilinçli bir ara verme olabildiğini keşfedeceksiniz. Sadece kendi telepatinizi kullanmak içinde değil, yanı sıra diğer bilinç düzeyleri ve diğerleri üzerinde de oldukça net ve kolay, daha fazla bir gizli bağlantı kurma yeteneğine sahip olduğunuzu bulacaksınız. Bu sayede bu işleme ulaşmak için, bedeninizin yapmak zorunda olduğu bir çok fiziksel değişiklik vardır. O, gerçekten bir gecede olacak bir şey olmayıp evrimsel bir adımdır, fakat, geride kalan yüz yıllık bir sürece baktığınızda o sanki bir gecede olmuş gibidir. Hazırlıklarınızın bir çoğunun sizi, doğru zamanda doğru yerde bulunduracak bir zaman çizelgesinde olması nedeniyle, ve ne olup bittiğini görebilesiniz diye bu işlemi size anlatalım. Değişen sadece siz değilsiniz. Yeryüzü de kendisini olabildiğince değiştiriyor.
Daha sonra, fiziksel bedeninizin öncesinde kontrol altına almaya hiç sahip olmadığı bir biçimde kendi Ruhunuzun daha fazlasını kontrol altına alabilecek olan enerjilerinizin, kelimenin tam anlamıyla, bu “yeniden bağlanma” işleminin içinden geçtiğinden daha evvel size bahsetmiştik. İlkinde, bu bedeni aldığınızda, fiziksel bedeniniz içine sığmayacak kadar çok büyük olan kendinizin bir parçası vardı. O parçayı arkada, Yuva dediğiniz bir başka boyutta bıraktınız. Siz Yuvaya gerçekten, Yüksek Benlik olarak isimlendirdiğiniz kendinizin bu parçası vasıtasıyla bağlanırsınız. Sizin bu parçanız, fiziksel bedeninizin dışında yaşar. Sizin bu parçanızın daha fazlası şimdi, fiziksel bedeninizin içinde olacaktır. Her gün doğan çocuklar, bu doğal nitelikleri içeri getiriyorlar. Onların gözleri daha bir parlaklığa ulaşıyor ve siz, onlardan gelen daha fazla enerjiyi ve daha fazla yeteneği görmeye başlıyorsunuz. Yanısıra, daha önce hiç yapmadığınız bir şekilde onları telepatik bir iletişimle anlayacaksınız. Fakat hala, o kesin işlemin içinde evriliyorsunuz.
Yeni İnsan Kalıpları
Şimdi doğan çocuklar, dönemeç üzerine iyi yerleştirildikleri için aynı evrimsel işlemin içinden geçmek zorunda değiller. Sizden biri olan, sizin burada kalan parçalarınız, bunu yakalamak için evriliyorlar. Bu, daima bu Dünya Gezegeni üzerinde sınırlandırıldı. Enkernasyonlarınız sırasında Ruhunuzun evi olarak seçtiğiniz bu kalıp, sınırlandırılmış bir kalıptır. Size verdiğimiz bu illüstrasyon, sadece sizin Ruhunuzun bir kısmını kontrol altında tutar. Başlangıçta bu kalıplardan 500 adet vardı ve siz birini seçtiniz. Muhtemelen bu, son yaşam sürecinde seçtiğinizle aynıydı ve, bir Ruh olarak bile alışkanlığı yaratıyor olmanın eğilimine sahip olmak için, aynısını ondan önce de seçtiniz. Onunla huzura, rahatlığa ulaştığınız için, bu aynı kalıp tipini seçtiniz. Erkek ve dişi olarak. Şimdi, “Bu enkarnasyonla nasıl çalışacağım? Bu zamanda sihirimi nasıl yapacağım?” “Bir dişi olarak, bu dersimi öğrenmek benim için daha kolay olacak mı, ya da bir erkek olarak, bu dersimi öğrenmek benim için daha kolay olacak mı?” diye soruyorsunuz. Alışkanlığı yaratanlar olarak zamanın çoğunda, onunla rahat etmek için sadece birini seçtiniz ve, onu değiştirmek için bir neden var oluncaya dek onunla çok, bir çok enkarnasyonlar boyunca kaldınız.
Yeryüzünde Yuvayı Yaratmak
Yeryüzü kendini uyarlıyor. Yeniden bağlanırken fiziksel bedeninize bakar ve düşünürseniz, sizin enerjetik sisteminizin çoğunda size neyi anlattığımız şimdi, Ruhunuz içine daha fazla yerleşiyor, kesinlikle bu aynı şey, bu Dünya Gezegeninin gerçeğidir. Biz konuşurken, bazı zamanlarda, bu sayede enerjilerin daha fazlasını kontrol altına almak için o yeniden bağlanıyor ve bağlanmış oluyor, böylece Dünya Gezegeni üzerindeki Yuvadan Ruhun daha çoğu kontrol altına alınıyor. Eğer Dünya üzerinde cenneti yaratacak olursanız, onun işbirliğine gereksinim duyacaksınız. Bu ne olduğudur. O, sizin hiç düşünmediğiniz bir olasılıkla evrimine başlıyor.
Pasifik Okyanusunu Gözlemleme
Birçok kez size, Yeryüzünün hasta olmadığından bahsettik. O hamile ve bir doğum işlemi içinden geçiyor, ve siz doğum sancılarını görmeye başlıyorsunuz. Bir kaç yıl önce size öngörülerde bulunmuştuk ve bu gün onu, ortaya çıkmanın sınırında olması nedeniyle bir kez daha yineliyoruz. Pasifik Okyanusunu gözlemleyin, Dünya Gezegeni üzerindeki enerjetik açılımlar ilk orada olacaktır. O, sismik ve volkanik aktiviteler olarak çok iyi bir şekilde olabilir, ancak Pasifik Okyanusunu ve Ateş Çemberini (Avustralyanın doğusundan Filipinler, Endonezya ve Japonyayı da içine alıp, kuzeyde Asya ve Amerikanın birbirine uç verdiği bölgeye kadar olan, volkanik ve sismik hareketli bölüm. Çn.) gözlemleyin, ki orası gerçekten Dünya Gezegeninin doğum yeridir. Kendi doğum devresi içersine girmeye başlarken Dünyayı gözlemleyin. O daha fazla şiddetli olacak; o daha fazla zor olacak. Orada, nüfusun büyük bir bölümünün orayı terk etmesi için bir hayli zaman olacak. Geçen birkaç hafta içinde bunu gördünüz, ve onu tekrar göreceksiniz. O, doğru veya yanlış yapan herhangi bir kimse değildir. Bu insanların terk ettiği o yer, kalmak için yeteri kadar yüksek bir titreşimde değildir. Aslında, böylesi bir yüksek titreşimde olan onların bir çoğu, orada daha fazla bir süre kalamazdı ve onlar basitçe, orayı terk etmek için bir fırsat elde ettiler. Bir çok farklı tarz içindeki enerjetiklerin, Dünya Gezegeni üzerinde bir ayarlaması var olacaktır. Bu olanlar nedeniyle orayı terk eden (geçiş yapan Çn.) bütün bu insanlar, inanılmaz bazı yeteneklerle Kristal Çocuklar olarak geri geleceklerdir. Onların elde etmek için geri geldikleri o izlenecek yol, onların bilinçli titreşimle yükselmesinden daha kolaydır, ki o, şimdi doğrudan aldığınız bir tarzdır. Eğer onu yapmak için burada uzun bir adım atmazsanız, henüz bunların hiçbiri olanaklı olmayacaktır. O, kendinizi geliştirdiğinizde, orada kendi Ruhsal güveninizi kazanacağınız, Dünya Gezegeni üzerinde herkese yardımcı olacak bir parçadır.
Aşırı Gerilmiş Kalıplar
Koruyucu, yüksek benliğinizin yerini keşfedip, sesinizi bularak sizden bahsetti. O, amaç üzerindeki sizsiniz ve gerçek, varlığınızın her bir parçasını bir baştan bir başa geçerken gerçekten neyin yankılandığıdır. Her ne zaman mümkün olursa o parçayla bağlantı kurun ve paylaşın, çünki o Yuvadan getirdiğiniz bir parçadır ve şimdi siz, daha önce hiç vermediğiniz bir ölçüde daha fazla bir yeteneğe sahipsiniz. Her biriniz bu Gezegen üzerinde, geçerli 500 kalıptan birini seçtiniz. O nedenle bazen, birini birine ya da, hatta davranışlarını bile bildiğiniz birine benzetirsiniz. Onlar aynı kalıptan gelmiştir. Bununla birlikte iyi haber, ulaşmak için öğrenmek zorunda olduğunuz 499 kişi var. Ancak burada 500 kalıpla sınırlandırılmadınız, o sizin değişen evrimsel ve yeniden bağlanan fiziksel parçanızdır ve o, tam şimdi bedeninize olmaktadır. Bu yaşam sürecinde, orjinal olarak fiziksel bedeninize yerleşmiş kalıbınızın ve enerjetiklerinizin dışına doğru büyüyorsunuz. Onlar şimdi, onunla doğduğunuz aynı fiziksel bedenin içinde yeni enerjetikler, yeni özellikler, yeni doğal nitelik ve yeteneklere sahipler. Bu sizin için, Yuvaya gitmeksizin yeniden doğmak ve evrimsel bir adım atmak için bir fırsattır. Neden ondan kuşkulanıyorsunuz? Kuşkusuz, o şimdi size oluyor ve o, sizin doğuyor olduğunuz bu Yeni Dünyada neyin yer aldığı nedeniyle güzel bir parçadır.
Yeryüzü bazı değişikliklerin içinden geçmeye devam edecek. Pasifik Okyanusunu kuşatan Ateş Çemberi, bu Gezegende daha önce hiç görülmediği bir biçimde, 2010, 2011, 2012 ve 2013 yılları içinde daha fazla hareket görecek. Vuku bulan farklı anomaliler göreceksiniz. Hiçbirisi yıkıcı ve negatif olmayan, kontrol edilip azaltılabilir enerji değişimlerini göreceksiniz. O hepsinde, ilerlemenin evrimsel bir adımı olabilir. Takip edeceğiniz yol basit; siz sizi hissedin. Evet, üzüntü ve travma hissedebilirsiniz. Herhangi bir zamanda da, bu Dünya Gezegeni üzerinde travma vardır, ve o, enerjinin bir düzenlemesidir ki o, her bir İnsan varlığı tarafından hissedilebilirdir. Onun çevresindeki drama ve sarmalanmış travmaya ulaşmak, sizin için kolaydır. Sizin için, “ Ne yazık! Nekadar korkunç!” diye söylemek kolaydır. Kalbinizin battığını hissedersiniz ve yarı yanmış bir biçimde bütün gün çevresinde gezinirsiniz. O gerçekten fiziksel bedeniniz için zararlıdır ve her ne ise bir amaca hizmet etmez. Ne yapmanızı istediğimizin bir düşüncesi, Dünya Gezegeni üzerindeki bu değişiklikleri kutlamaktır. Buna basit bir perspektiften bakın; Haiti diye adlandırdığınız bir yerde bir trajediniz vardı, fakat bakın, bütün Dünya bir olarak nasıl yanıtladı. Herkes bir şeyler yapmak istedi-her ne tür olursa olsun onlar bağlanarak, acıyı hafifletmeyi denemeyi yapabilirlerdi. İnsanlık içindeki bu ders, bu sayede yapılır olarak verilmiş bütün yaşamlardan daha da kötüydü.
Uyan Çağrısı
Şimdi siz, başlangıçtan doğru, kalp enerjisi ile çok derin bir seviyede bağlanmak için yeteneklere sahipsiniz. Sizin, herkesin ve her birinizin bu parçaları, bu yeteneklere sahip bir beden içinde doğmamış olmanız nedeniyle, öğrenmek zorunluluğu vardır. Şimdi, çevrenizdeki her şeyle yeni bir ilişki getirecek olan bu yeni olasılıklara ve yeni enerjilere uyum sağlıyorsunuz. O zaman süresince, bilin ki bir çok zamanda, diğer insanlara yardım getirebileceğiniz daha yüksek bir pozisyon içinde olacaksınız. O, neden orada olduğunuzdur. Lütfen pozisyonunuzu düşürmeyiniz, üzüntü hissetmeyiniz, ve bütün Dünyanın ağırlığının sizin omuzlarınızda olduğunu duyumsamayınız. Onun yerine, yardım etme fırsatını duyumsayınız. Yardım için buraya gelenin sizin bir parçanız olması nedeniyle, bir amacı olmak ve bir şekilde bir eylem içinde ortaya çıkmak fırsatını hissediniz. Şayet yıllar boyu, Dünya Gezegeni üzerinde böyle bir fırsatı bekleyerek zaman harcamış ve sonra doğrudan gidip onun içinde uyumuşsanız çok yazık olacaktı. Uyan çağrısı şimdidir. Alarm saati zili çalıyor ve sizin bir seçiminiz var. Üzerine uzanıp onu kapatabilir ve çalmadı numarası yapabilirsiniz ya da kestirme butonuna vurabilir ve bekleme numarası yapabilirsiniz veya bir eylem içine sıçrayabilirsiniz.
O, bu Dünya Gezegeni üzerindeki herkese olacaktır. Sizin her biriniz, insanların algısını değiştirmenin çok zor olması nedeniyle, bu çok zorlu evrimsel değişimin içinden geçecektir. Her nasılsa, Dünya Gezegeninin akciğerleri olan Pasifik Okyanusundaki hareketliliği gördüğünüzde, o olmadan önce algınızı değiştirebilirsiniz. Ateş Çemberi etrafındaki hareketliliği gördüğünüzde, bilin ki onun ciğerleri geriliyor ve yeni parçalar inşa edilmeye başlıyor. Bu, Dünya Gezegeninin uzun süreli bir tahribatı değildir, yerine o, güçlendirilmiş insan için yeni bir çevrenin inşa edilmesine dairdir. Yeryüzü kendi işini yapıyor. Siz ne yapıyorsunuz? Siz, her birinizin bir parçası olduğunuz için o bu soruyu şimdi size soruyor. O, yardımınıza gereksinim duyuyor. İnsanlar ve Yeryüzü arasındaki bağlantı, herhangi birisinin mümkün olduğunu hiç düşünmediği kadar ve çok daha güçlüdür, ancak o şimdi buradadır. Bu değişimin etkileri, negatif olmaya gereksinim duymaz. Eğer, özellikle bir diğerine ekliyorsanız, bütün bu şeyleri düşünce örnekleriniz ile ortadan kaldırabilirsiniz.
Işığın Gücü
Dünya Gezegeninde sizin sayma tarzınız, tüm sürede birin üzerine arttırarak 1, 2, 3, 4, 5 şeklindedir, fakat o, enerjetik alanlara bağlanmaya gelindiğinde, evrensel bir değişmez değildir. Enerjetik alanlara bağlandığınızda, 1-2-4, ve 8-16-32 şeklinde olur ve öyle ileri ve çok çabuk bir noktada olur ki o, inanılmaz oranlarda büyümeye başlar. Uyumlamaların, diğer uyumlamalar üstünde birleşmeleri ve daha önce hiç mevcut olmamış bir şekilde bu Dünya üzerine, ahenk içinde şeyleri getirebilmesi nedeniyle, bunlar sizin titreşiminizin uyumlamalarıdır. Onu şimdi yaratıyorsunuz ve fırsatlar burada, sizin önünüzde.
Sevgililer, bu değişim kolay olmayacak. Siz zaten meydan okumaların parçalarını görüyorsunuz ve hala o, Evrende bir baştan bir başa hiç olmadığı bir şekilde sevinçli ve güzel bir değişim olabilir. Sizden kendi parçanızı almanızı istiyoruz. Enerjinizi kontrol altına alın ve yaşamınızda sahip olmak istediğiniz her şeyin düşlerini ve en yüksek beklentilerinizi, her parçayı hak ederek tutun ve onun için şukran duyun. Tam şimdi düşüncelerinizle yeni bir Dünya yaratın ve bedeninizin onun içinde evrildiğini gözlemleyin. O, Dünya Gezegeni üzerinde daha önce hiç olmamış, şaşırtıcı bir işlemdir. Aldığınız her nefesle bir tarih yaratıyorsunuz. Onu iyi yapın. Onu bir amaçla yapın. Onu, bir İnsan olma numarası yapan Ruh olduğunuz bilinci ile yapın ve o değerin bazı şeyleri sizde var. Amacınızı bu Dünya Gezegeni üzerinde bulacaksınız. Olabildiğinizin en yükseği olacaksınız ve biz sizinle inanılmaz derecede gurur duyuyoruz. Bir İnsan varlığı olmak kolay değil; bir İnsan varlığı olarak sizi gözlemlemek, bizim için de hiç kolay değil. Kendinizi bulamadığınız zamanda zamanlar var. Aynaya bakın ve kendinizi çok yalnız hissetmeniz nedeniyle gözyaşlarınız var ve hala içtenlikle arkanızda olduğumuzu anlamıyorsunuz. Bazen, uyuduğunuzda sizi elimizde tutuyoruz. Kötü bir rüyaya sahip olduğunuzu görüyor ve yavaşça yanaklarınıza dokunup, gülerek size yardım ediyoruz, böylece gerçekliğinizi bir parça değiştirmek için size yardım edebiliriz, çünkü böyle yapmamız için bize siz izin verdiniz. Şimdi onu, kendiniz ve diğerleri için alın ve yapın. Birbirinize size bir Meleğin dokunuş ifadesi ile dokunun. Çevrenizde gördüğünüz her bir kişiyi güçlendirin. Bundan korkmak için daha uzun süreli herhangi bir şeyiniz yok, o, ilk olarak oraya kimin ulaştığını görme yarışı değildir. Son kişi varmadan oraya hiç kimse ulaşamaz.
Biz bu işte beraberiz ve biliyoruz ki sizi beklemek için buradayız. Bir an gözlerinizden uykuyu kaldırın,ve biz, gerçekte kim olduğunuzu hatırlatmak için orada oluruz. Oyun tahtasının ustaları olduğunuz için, huzurunuzda olmaktan çok gururluyuz ve burada olduğumuz için çok gurur duyuyoruz. Deneyimlediğiniz acıyı biliyoruz ve o acı için sizinle gurur duyuyoruz; Yuvaya vardığınızda bu acıyı oldukça farklı göreceksiniz. Sizin için çok zor olduğunu biliyoruz, fakat başka hiç kimse bunu yapamazdı. O, kanatlarınızı indirip bırakmanız için meleklerin en cesurunu aldı ve şimdi oynayın, hala buradasınız. Yuvaya hoş geldiniz. Eğer böyle seçerseniz, bilin ki her bir günün her bir saniyesi sizinleyiz. Bununla beraber biliyoruz ki siz, fantastik bir iş çıkarıyorsunuz ve biz sizinle inanılmaz derecede gurur duyuyoruz.
Bu gün, üç küçük hatırlatmanın en büyük onuruyla sizi bırakıyoruz. Eriştiğiniz her şansta bir diğerinizi yetiştirin. Birbirinize en büyük saygıyla davranın. Birlikte iyi oynayın.
Espavo.
GRUP
http://lightworker.com/beacons/
(Çeviren: Süleyman Kaya)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder