11 Nisan 2010 Pazar

Para Kalıbını Kırmak

Kuthumi-Agrippa 22.02.2010 Güney Afrika-Johannesburg, Kanal Michelle Eloff

Ben Kuthumi Agrippa İleri sevgi güneş ışınlarından geliyorum. Her birinizi şimdide bilgelik ve bereketle selamlıyorum.

Büyük sevinç ve zevk kalplerimizde; her birinizle anda bir araya gelebiliyoruz. Işık, kalp, zihin, beden ve ruhla yeniden bağlanışımızı kutluyoruz.

Değerli sevgililer, Enerjinin bir çok katmanı vardır; bu enerjiler şu anda tűmleşik hale geliyor. Her katman ışık enerjisini besleme ve ilahi rehberlik iletim sistemleri ile iletişim dilidir. Yolculuğunuz boyunca, Orjinal olanlar (otantik olanlar) kendinizle ilgili birçok gerçekler ortaya çıkardı. Ayrıca, dünyanızın zemin yasalarını ayarlamakla ilgili olan gerçekleri açığa çıkarttılar. Bu zemin yasaları kavramaya başladıkça ki bu temel kurallar tamamen ışık sistemleri ile uyumlu değildir. Yaşam akışı ile büyüyen ilahi mekanizmaları entegre olacak ve bu sistemlerin dışarı adım atmaları kolaylaşacak.

2012 o kadar da uzak değil. Zaman sizin üzerinizde, hepiniz için dünyanızın yanılgılarının ötesine geçme zamanıdır. Dünyanız pek çok katmandan oluşan yanılsamalarla (illüzyon) doludur. Zaten bildiğiniz gibi bu pek çok açıdan acı ve üzüntü yaratmıştır. Bu nedenle bu iletimi sizinle paylaşmak ve kollektif para matrixini temizlemeye niyet ettik. Bu gömülü yanlış inanç ve tutumlar para enerjisiyle ilgili formu serbest bırakacak. Neden biz şimdi bunu yapıyoruz? Para eksikliği korkusu olduğu için birçokları , yanılgının sistemi içinde sıkışmış durumda.

Yaşam, prensipleri gereği bir çok dünya ve boyut ile köprü kurar. Herbiriniz gelecekte, güçlü yeni enerjiyi İlkelerin Ortaklığı kuralını kullanarak forma (madde yaşamına) getirmeyi öğrenecek. Bu ilkeler sizin için işbirliğinin önemini ortaya koymaktadır. Bu durum nasıl da ışığın ve insanlığın ızgaralarını güçlendirir…

Her an ışığınızın, tutkunuzun ve niyetinizin kuvvetine katılmak, kendi enerji yeteneğinizi hayal edemeyeceğiniz kadar genişletir. Bu sistem sıvı ızgara içinde sabit yaratır. Bunun için, yeni sabit sistemi ki, ilke ve doğa yasalarının anlayışı ile uygulanmıştır. Hayat ve evren sonuç olarak akışkanların güçlendirilmesiyle vücudunuza geçer. Vücut aracılığıyla da dünyaya Eterler’e geçer. Bu akışkanlar kanınızda ve vücut sıvısında olduğu gibi temas ettiğiniz her sıvıda da mevcuttur.

Bu sizi biraz korkutabilir. Ancak, dünyanın neresinde olursanız olun bunu bilmek önemlidir. Nereye giderseniz gidin , hergün fiziksel olarak başka bir kişinin DNA'sına temas ediyorsunuz. Sadece bir değil pek çok insanın DNA’sına. Şimdi bunu bir düşünün. Sonuç olarak onların DNA’sına dokunuyorsanız, geride bünyede üzerine bırakılan vücut sıvıları ve sizin kendi dünyanızda depoladığınız her türlü öğe kalıyor. Bu durumda siz, enerjinin içine DNA'dan depolanmış enerji ile dokunuyorsunuz. Bir çok insan hayat hakkında ne hissediyor, ya da para hakkında, ilişkiler, ilkeler, beraber çalışma hakkında ne hissediyor? Bu korku ile doludur. Bu kompulsif bozukluğunu (ellerini devamlı yıkama hastalığı) abartmak anlamına gelmez. Hayır hayır bedeninizi ve elinizi devamlı yıkayınız demiyoruz.

Bu akşam size getirdiğimiz enerjilerle, hepiniz etrafında güçlü bir tutku enerjisi oluşturuyoruz. Gün boyunca temas ettiğiniz darbeleri ve vücut sıvılarının içinde bulunan DNA’ları bloke ediyoruz. Eğer DNA izlerini her yerde bırakıyorsanız şimdi ne olacak? Bırakılan bu dna izleri, bu izlere dokunanın bedeni aracılığı ile bir çeşit şok dalgası gőnderir. Bu durum otomatik olarak olağan bir iç aktivasyona neden olur. İllüzyonlarla ilgili ve maddesel yanlış kişilikler insana tuzak oluşturur.

Sizin için gelen ışık beden tarafından emilir. Kendi çakralarınız ve çevrenizdeki her canlı organizmanın içine emilir. Bu çok güçlü bir enerjidir. Her şey bilgi depolar ve bundan enerji ortaya çıkar. Dünyanız, yaşamın her 60 saniyesinde milyarlarca ve milyarlarca itkiye maruz kalır. Bunun ne anlama geldiğini anlamak bile insan seviyesinde mümkün değildir, ancak ben bunu sizi korkutmak için değil, farkındalık kazandırmak için söylüyorum, böylece bu enerjilerin sizi nasıl etkilediğinin, enerjinin sizi nasıl etkilediğinin farkında olabilirsiniz.

Bu nedenle, düşündüğünüz, hissettiğiniz, gördüğünüz, dokunduğunuz, tattığınız ve söylediğiniz şeyler bilinçli ve bilinçdışı olarak herşeyi etkiler. Bu, hepinizle bu şekilde çalışıyor olmamızın en önemli nedenlerinden biridir. Size, insanlığı etkileyen bütün enerji formlarıyle ilgili daha büyük anlayışa ulaşmanızda yardımcı oluyoruz. Bu, kendinizi tanımanızdaki aciliyetin çok önemli nedenlerinden biridir. Kendinizi tanıdığınız zaman, sahte dış etkileri de tanıyabilir ve onlardan sıyrılabilirsiniz.

Bu yüzden, bu 22.2 aktivasyon enerjileriyle, Evrenin Üstat Mimarları her birinizle birleşiyor, onların ortak enerjisi etrafınızda harika bir kristal ızgara oluşturuyor ve biz bu ızgarayı hepinizi kucaklamak üzere genişletiyoruz.

Bu akışkan ızgara sizin her veçhenizle iletişim içindedir, sizi uçurumun ötesine geçmek ve bilinmeyen dünyalara gitmeyi göze almak için teşvik eder, ilham verir ve motive eder. Değerli varlıklar, bu bilinmeyen dünyaların korkulacak bir tarafı yoktur. Bilinmez olmalarının yegane nedeni, sizin öz-bilgide sınırlı olmuş olmanızdır, bu yüzden, insan dünyasının üç boyutlu sınırlarının ötesinde uzananı bilmek, büyük bir fırsattır, birçok dünyayla dolu kocaman bir dünya, görünen bir sürü inanılmaz potansiyel. Hatta bu dünyaların içinde daha da çok sayıda güçlü yaratıcı enerji dünyası vardır. Bu yaratıcı enerjiler sizinle buluşmaya geliyor, büyük ve küçük çakralarınızın hepsine akıyor, yeni ses'ten harika bir senfoni yaratıyor, ve orkestra bu senfoniyi zarafet ve kolaylıkla çalıyor, çünkü (artık) bu diğer dünyaların ilkelerini anlamaktadır.

Böylece değerli varlıklar, sizi daha kalabalık olup birleşmeye çağırıyoruz; düşük egonuzu bırakmaya, korkunuzu geride bırakmaya, ruhun ve özün kurtuluşu, özgürlüğü arzusuyla Özgün Olanların arayış yolunda sizinle birlikte yürüyen kardeşlerinizin gözlerine ve kalplerine bakmaya çağırıyoruz, böylece uyum yaratılabilir, tüm yaşayanların kalbinde ve anlayışında huzur vuku bulabilir. Eğer bu yolu yürüyenler birbirine karşı durursa, bu mümkün olmaz.

Birbirinizle rekabet ettiğiniz, birbiriniz hakkında dedikodu yaptığınız, yol kardeşleriniz hakkından olumsuz konuştuğunuz zaman, ızgarayı kırarsınız. Sizi ızgaranın geri kalanına bağlayan örgüyü sökersiniz. Bu ortaklıkların kutsallığını onurlandırarak güçlü bir şekilde duranlarınız, size gelen ışığı güçlendirirsiniz.

Bazılarınız, bundan yaklaşık iki yıl önce bundan bahsettiğimde çok sert olarak görülen mesajı hatırlayabilir. Bu mesajı bu kadar güç ve kuvvetle iletmemin çok önemli bir nedeni vardı, bu neden, Işıkişçilerinin bulunduğu ve çalıştığı dünyanın, malesef çok çeşitli negatif enerjiler ve düşük egoyla dolu olmasıdır. Artık buna daha fazla müsamaha gösterilemez, bu yüzden artık kaybedecek zaman olmadığını söyleyip duruyoruz. Çitin üzerinde oturup hangi tarafın daha fazla puan kazandığını izlemenin zamanı geçti. Şimdi seçin ve o güce doğru adım atın.

2010 İsa yılının 22 Şubat günü ile 2010 İsa yılının 21 Aralık günü arasında, biz Aralık 2010’un sonu ve Ocak 2011’in başında gelecek olan dört yükseliş kapısı için hazırlayıcı enerjileri ortaya çıkarırken, insanlar seçim yapmak zorunda kalacak. Ya şimdi ya da asla, ve biz öncelikle bocalayanlardan bahsediyoruz, çitin üstünde oturmuş birilerinin onları itmesini bekleyenlerden; ve işte itiş geliyor. Bu enerjiler bu zaman için hazırlanmış güçlü ışık ızgaralarından çıkıp geliyor, sizi kalplerinizle, niyetlerinizle, sevginizle ve ışığınızla birleştiren güçlü birlikte-yaratım sistemleri, sadece Dünya Ana için değil ama kendiniz için, dünyayı sizin için anlamlı kılanlar (en sevdikleriniz) ve henüz tanışmadığınız ama sizin varlığınızın özü vasıtasıyla hissedebilenler için.

Mısır’da önümüzdeki 32 gün içinde aktive edilecek enerjilere ekleme yaptık. Bu enerjiler yeni tanrısal ve fiziksel bolluğun zümrüt titreşimlerini içeriyor. 4 Nisan günü, diğer bir deyişle dördün dördünde (4:4), hepinizden kalplerinizle, özünüz ve ruhunuzla fiziksel olarak Mısır’da bulunanlara bağlanmanızı istiyoruz, ve bunu günün ya da gecenin hangi vaktinde yaptığınız farketmez, enerjiler 24 saat boyunca tüm gücünde tutulacaktır.

Biz tanrısal ve fiziksel bolluğun sınırsız güçteki yeni Zümrüt Alevini getirirken, fiziksel olarak Mısır’da bulunan herkesin yedi ana çakrasında bu aktive olacak. Bu titreşimler dünyanın bütün boyutlarına hitap edecek. Fiziken Mısır topraklarına yolculuk etmeyecek olanlarınız, siz, bu bedenlenmeden önce bu enerjileri içeri alan mekanizmalar olarak bulunmayı kabul edenlerin koruyucularısınız. Enerjileri Rusya’ya genişleteceğiz, o zaman yedinin yedisinde (7:7) sınırsız güçteki Altın Alev demirlenecek. Ve enerjileri Türkiye’ye genişlettiğimizde, inanılmaz güzellikte bir Platin ve Sedef alev on’un on’unda (10:10) demirlenmiş olacak.

Bu üç alev, bu yeni alevler, Tüm Olan’ın herşeye kadir Elohim’i tarafından yaratıldı. St. Germain bizzat son rötuşları, bu sınırsız güçteki titreşimleri içeren enerjileri ekledi, ve onları taşıma görevinde bulunanlara verecek. Zümrüt Alev milyonlarca ve milyonlarca dakikalık ışık, sevgi ve yaratıcılık ağı barındırır.

Siz şu an sınırsız güçteki Simyacı Üstatların huzurunda bulunurken, sizden kalbinizi, zihninizi, bedeninizi, ruhunuzu ve özünüzü açmanız ve hizmet çağrısını almanız, Ortaklık İlkelerinin ışığını almanız ve enerjinizi ve iradenizi genişletmeniz, eğer bunu seçerseniz, bu inanılmaz güçteki yeni enerjileri içeren herşeye kadir beden olarak birleşmeniz istenmektedir.

Ben, Lord Kuthumi-Agrippa, Güneş Başmeleklerinin Kralı, şimdi hepinize birşey açıklayacağım, ki kanalım da bunu henüz bilmiyor, bu ona sürpriz oluyor, ben, özellikle benim Lord Kuthumi-Agrippa olan enerji formum, Güneş Başmeleklerinin Kralı, gelecekte bir insan bedeninden kanallık yapmak üzere sadece bu kanalı seçtim. Diğerlerinin tanıdığı Kuthumi enerjisinin, çeşitli bir takım sistemlerle yine kanallığı yapılacak, ancak, bu ızgara, bu imza, özellikle ona ayrılmıştır, böylece biz sevginin bu kuvvetli güçlerinin ışığını her birinize aktarabileceğiz.

Bu aktivasyon sizin şimdiye dek karşı karşıya kaldığınız bazı en derin ve kuvvetli enerjilerin kapılarını açıyor. Biz bu zamanda Kuantum Tanrıçasını öne çağırmaktayız, Yeni Dünyanın Tanrıçalarını ve onların yanısıra yürüyen Tanrıları öne çağırmaktayız, ve şimdi sizden kalkmanızı, uyanmanızı ve yol göstermenizi istiyoruz, bütün rehber olanlarınız için – birbirinizi sevin.

Çok uzak olmayan bir gelecekte, Kuantum Tanrıçasının kuvvetli ışığını da serbest bırakıyor olacağız. Bu da fiziksel bir kadın bedeninde bulunmaktadır. Onun ışığı beş yıldır yapılanmaktaydı, ve çok uzak olmayan bir gelecekte onun enerjileriyle de tanışacaksınız. O fiziksel bir insan varlığıdır. Bu enerji ona uzanmaktayken, onun titreşimleri hissettiğine güveniyoruz ve hepinizden şimdi sevginizi, ışığınızı bu yol kardeşinize genişletmenizi istiyoruz, böylece bütün engeller kalkabilir, böylece Kuantum Tanrısı da gelip onunla durabilir, ve bunu yaparak, Üçlü Tanrıçanın ve Üçlü Tanrının, Kuantum Tanrıçasının ve Kuantum Tanrısının varlığını göstererek, sizin bütün yedi ana çakranıza ve küçük çakralarınıza demirlenmiş olur.

Bu tanrısal ışık, değerli varlıklar, Tanrıların ve Tanrıçaların yürüdüğü özgün yolun genişletilmiş halidir. Her biriniz Tanrıça veya Tanrısınız, rahip veya rahibesiniz, titreşimlerinize hangisi uygunsa, fakat biz bu herşeye kadir kutlamayı, bu enerjilerin ızgaralara destek olmak isteyen, ilahi ışığın ve sevginin güçlü bir formu olarak işbirliği yapan en saf kalplerde tutulduğundan emin olmak için bu zamanda istedik.

Şimdi bu bilgiyi size verdikten sonra, sizden iç dünyanızı açıp gelen güçlendirici titreşimleri almanızı istiyoruz, ve Üçlü Tanrıçanın koruyucusu olarak bulunan kızkardeşini çağırıyoruz, sen sevgili kardeş, sen gücün kapılarını kendi bedeninde açacaksın.

Dinlemekte olan bütün kadınlar, Tanrıçalar, sakral çakranızı açın, şimdilik Üçlü Tanrıça yaşamın kutsal sularını sizin sakral çakranıza akıtmaya başlıyor. Bizi duymakta olan bütün erkekler, siz Tanrılarsınız, Dünya Ana'dan gelen güçlü titreşimleri almak için kök çakranızı açın.

Tanrıçalar, üçüncü gözünüzü açın, Tanrılar, taç çakranızı açın, derin nefes alın, tümünü verin, biz şimdi size daha önce hiç deneyimlemediğiniz bir enerji sunuyoruz, bu enerjiler şimdi eski dünyanın para kalıbını iptal edecek, bu kalıp insanları yanlış inançlara zincirlemiş ve bu enerjiden korkutmuştu.

Derin nefes alın, tümünü verin, ve şimdi hepinizden birbirinize koşulsuz sevgi göndermenizi ve ortaklık ilkelerinin kristal akışkan ızgarasının gücünü beslemenizi istiyorum. Sizden kalplerinizi birleştirmenizi, ellerinizi birleştirmenizi, zihnen bağlantı kurmanızı ve ruhlarınızı, birbirinizi kabul etmeye açmanızı istiyoruz.

Başmelek Mikail şimdi buraya giriyor ve getirdiği harika mavi ışınla bu enerjileri güçlendiriyor. St. Germain, 2010 İsa yılının 4 Nisan'ında gelecek olana hazırlık olarak yepyeni zümrüt yeşili ışının titreşimlerini gönderiyor. Bu zümrüt ışığı soluyun, onu bu özel ağdaki kardeşlerinize, bu topluluğa, Işıkdalgaları ailesine genişletin. Şimdilik enerjiyi bu grubun içinde tutacağız, onu yapılandırarak, iç özünüzün tam çekirdeğine, derinlere göndererek, eski para kalıp örneğiyle olan bütün bağları kopararak.

Bu enerjilerin bedeninizden akışını hissederken, beden hücrelerinizin açıldığını hayal edin, DNA'nız ve içinizdeki atomlar para ve ortaklık konusundaki eskimiş algıları, davranışları, korkuları ve inançları serbest bırakıyor.

Şimdi sizden, Ana/Baba Tanrı’nın herşeye kadir varlığının size indiğini, ışığıyla, olağanüstü görüşüyle sizi doldurduğunu hayal etmenizi istiyorum, şuurunuzu açın, teslim olun, bırakın.

Sizden bir an için düşünmenizi istiyorum, maddi yokluğa, sevgi yokluğuna veya sağlıklı ortaklık (her çeşit ortaklık) yokluğuna yol açan bir kalıba neden yakalandınız? Bunun en büyük nedeni programlamanızdır. Korkularınızın ve kısıtlamalarınızın çoğu, içinizde yerleşmiş programlamalardır. Bir durumun içinde kapana kısıldığınıza sizi inandıran şey tekrarlanan programlamadır, ki bu ister maddi bir meydan okuma olsun, veya ilişkilerle ilgili olsun, hatta daha da fazlası, size birşeyi yapamayacağınızı, ya da kendiniz olamayacağınızı söyleyen şey, yakalandığınız zihin kalıbıdır.

Kendi kendinize her “yapamam” dediğinizde, eski yolları onaylarsınız; eski kalıp örneklerini güçlendirirsiniz. Sizi hapseden zihninizdir, bu yüzden, ortak para kalıbını temizleyebilmemiz için, içinizdeki korkuyu temizlemeniz gerekiyor ve sizden, bu zamanda bu enerjiyi tutan çekirdek grup olarak lütfen zihninizi gözlemlemeye gayret etmenizi ve kendinize her “bunu yapamam” dediğinizde, “neden?” diye sormanızı istiyoruz. Bunu gerçek yapan nedir?

Belki gerçekten de para yokluğu, ya da sevgi yokluğu, ya da araç veya beceri yokluğu vardır, ancak bu sonsuza dek böyle olacak demek değildir. Bu yeni enerjiler insanlığın şimdiye dek karşılaştığı hiçbir şeye benzemez, o yüzden daha önce de söylediğimiz gibi, alçak egonuz için kesinlikle hiçbir dayanak noktası yoktur, ve bu da ek bir korku yaratır, çünkü hiçbir şeyle karşılaştıramaz, ve hiçbir şey bu güçlü yeni enerjilerle karşılaştırılamaz.

Şimdi derin bir nefes daha alın, ve nefes verirken, içinizde bulunan her bilinçaltı tutunma gereksinimini, sırf alçak egonuza tanıdık geliyor diye kendinizi özdeşleştirdiğiniz korkulara tutunma gereksiniminizi bırakın.

Bir nefes daha alın ve gevşerken, şimdi biz muhteşem bir enerji spirali yaratıyoruz ve onu şimdi taç çakranızdan içeri doğru döndürerek yolluyoruz, bütün çakralarınızdan ve omurganızdan geçerek kök çakranızdan Dünya Ana’ya yönleniyor. Bu enerjiler, bedeninizdeki atomlara işleyen yeni sistemler yaratarak, salıvermenin evrensel kodlarını getiriyor. Bu atomlar sizin beden moleküllerinizle, DNA’nızla, hücrelerle ve tüm çevrenizdeki yaşamla iletişime giren titreşimler yayarlar.

Yaratmakta olduğumuz bu enerjiler, sizin etrafınızda muhteşem bir yeni ışık bedeni oluştururlar; bu ışık bedeni sizi düşük egonun korkularından korur ve düşük ego tepki verdiğinde, bu beden sizin bu gereksiz korkudan, herhangi bir negatif korku veya duygudan kurtulmanıza olanak veren bir yüksek öz-farkındalık boyutuyla bağlantıya geçmenizi sağlayacaktır; ki bu duyguların sadece eski kalıbın bir parçası, sadece düşük egonuzun dayanak noktası olduğunu artık biliyorsunuz.

Böylece, değerli varlıklar, biz bu güçlü yeni ışık dünyasında bulunurken, İnayet ve Huzur’un Elohim’i bizimle birleşiyor. Evrenin herşeye kadir Üstat Mimarları sizi kabul etmek ve karşılamak için enerjilerini açıyorlar; ve eğer boşluğun ötesine geçmeyi, tamamen bilinmez olana doğru geçmeyi, bizimle durup para ve Ortaklık İlkeleri ile ilgili yeni akışkan enerji ızgarasını yaratmayı diliyor ve istiyorsanız, ki bu enerjiler tüm uyanmakta olanları hizmete çağırmaktadır; o zaman bizimle gelin, ışığa adım atın, Üstat Mimarların şimdi size doğru genişlettiği enerjiyi takip edin.

Siz bu ışığa adım atarken, size yöneltilen enerjiler ön ve arka taraflardan çakralarınıza girmektedir. Bu, Üçlü Tanrıça ve Üçlü Tanrı tarafından size gönderiliyor. Kuantum Tanrıçası’nın ve Kuantum Tanrısı’nın enerjileri içeri giriyor. Kuantum Tanrıçası üçüncü gözünüze, Kuantum Tanrısı sakral çakranıza dokunuyor, olmakta olanın zarifçe kabul edilmesiyle Cennetin girişini aktive ediyor, bilin ki, bu ışıkta durup bütün korkularınızın ve çekincelerinizin kendi oluşturduğunuz şeyler olduğunu farkeden sizler için, gelecekte olacak olan, şimdi olmakta olandan farklıdır ve farklı olacaktır. Bunlar size dış dünyanızdan yansıtılmış bile olsa, siz onlara tutunmayı seçmiştiniz, bu sahte yasalara ve kurallara katlanmayı seçmiştiniz.

Şimdi bunların hepsini bırakma izni size verilmektedir. Şimdi size tamamen yeni bir frekansa adım atma ve bilinçli olarak gülünç, yanıltıcı – önceden oluşturulmuş sistemlere artık katlanmamayı seçme izni verilmektedir; bunlar sizi yanıltarak deneyimleyemeyeceğiniz, yapamayacağınız ve hayatınızın bir parçası olamayacak bazı şeyler bulunduğuna inanmanıza yol açmıştır.

Bu yüzden, biz enerjileri daha da genişletirken, Elohim size destek olmaya geliyor. Ben, Kuthumi-Agrippa, Güneş Başmeleklerinin Kralı, şimdi enerjileri daha da genişletirken çevrenizde birleşmek üzere Güneş Başmelekleri Grubumu getiriyorum. Biz bu ilahi titreşimleri tüm çakralarınız yoluyla harekete geçmeye gönderirken bedenlerinize nefes alın ve tamamen verin. Çakralar yoluyla harekete geçerken bu boyut kapılarını açar, ve şimdi sizden, hayatınızda aklınıza gelen, bir kural zannetmiş olduğunuz şeylerin yansıtıcısı olan her kim varsa, salıvermenizi, bırakmanızı istiyoruz.

Ben, Kuthumi-Agrippa şimdi bedeninize altın ışık enerji dalgaları gönderiyorum. Bu ışık dalgaları atomlarınızın merkezine kadar işliyor, sizi eski dünyanın olumsuz bağlantılarından kurtarıyor, ve şimdi sizden, sizi bu eski ortak para kalıbına bağlayan bütün bağların yanıp yokolduğunu, sizi özgür bıraktığını hayal etmenizi istiyorum. Sizi bu eski dünyanın ortaklık, işbirliği, ilişki, birlik, paylaşım ilkelerine bağlı kalmaya iten bütün olumsuz bağları salıverin, bırakın. Çoklukta güç olduğundan dolayı, şimdi sizi çok sayıda çağırıyoruz. Bu sizin hizmet çağrınızdır, öne çıkma, bu enerjileri getirme, kendinizi eski olandan salıverme, onu içeri alma ve fiziksel gerçekliğinizde tezahür ettirme çağrısı.

Ben, Kuthumi-Agrippa, şimdi arkanızda duruyorum, bu enerjileri şu an omuriliğinizde aktive olmakta olan, merkezi sinir sisteminiz yoluyla gönderilen, dünyaların yüksek düzeninin dilini serbest bırakan, sizi bütün enerjilerin akışkan enerjisinin varolduğu On kat güçlü Evren’e açan güçlü sistemlere ağır ağır aktarıyorum. On kat güçlü Akışkan Evren geleceğinizin anahtarını tutmaktadır, bu ihtiyacınız olan herşeyin, size özgürlük veren – ruh özgürlüğü, fiziksel bedeninizin dilediği gibi olma ve hareket etme özgürlüğü, sevme özgürlüğü, verme özgürlüğü, alma özgürlüğü ve özgün olma özgürlüğü veren herşeyin anahtarıdır.

Derin bir nefes alın, altıya kadar sayarak tutun, nefes verin ve gevşeyin.

Şimdi sizden, sözlerimizi duymakta olan bu çekirdek grupta kullanılan bu güçlü enerjilerin hepsini almanızı istiyoruz, ve şimdi hepinizden bu enerjiyi dünyanın geri kalanına genişletmenizi istiyoruz, o eski para kalıp örneğini bozun. Bunu yaparak, dünyada açgözlülük, korku ve cehalet yoluyla hüküm sürenlerin ızgarasını bırakıyoruz. Şimdi bu enerjiyi eski ortaklık kalıplarını bozmak için genişletin, her türden ortaklık. Ve ayrıca, cahil kafaların ve açgözlü kalplerin, kendilerini zihnen, bedenen ve fiziksel gerçeklikte zayıf sananlardan aldığı enerji bağlarını da koparıyoruz.

Derin bir nefes alın ve dışarı verirken bu enerjiyi daha da ileri gönderin. Onun Dünya Ana’nın bedenine süzüldüğünü, bedenindeki her atomu aynı enerjiyle doldurduğunu görün.

Şimdi, değerli varlıklar, yaratmış olduğumuz ve sizin kabul ettiğiniz bu çok güçlü enerjinin, önünüzdeki 17 dakika boyunca spiral ışığıyla devam etmesi gerekiyor, en iyisi, mümkünse, sizden sessizce veya sakin bir ortamda oturmanızı istiyoruz, bu zaman zarfında süreci tamamlayacağız. Şimdilik sadece gevşeyin ve size gelen bu enerjilerin yepyeni olduğunu, dünyanın daha önce bunları görmediğini bilin. Bu onu eşsiz kılıyor ve siz hizmet çağrısını yanıtladığınız için bu harika hediyeleri ve kutsamaları almaya geldiniz.

Siz bu güçlü enerji ızgarasında tutulmaktayken, sizin bu saf, kuvvetli yanınızın muhteşem uyanışına ve tüm o güçlü ışıklarınızın birbiriyle birleşmesine tanıklık etmiş olanlara, yeni temeli sizin Evreninizin herşeye kadir Üstat Mimarlarıyla yanyana yaratacağınız şeyin üzerine kuranlara şükranlarınızı sunmanızı istiyoruz.

Ve böylece, değerli varlıklar, resmen, yeni bir ızgara yaratıldı; bir akışkan sevgi, akışkan ışık, akışkan niyet ızgarası; sınırsız güçte bir yaratıcılık kaynağı ve hiçbir şey onu durduramaz. Bu güçlü çelirdek ışık grubu olarak sizin birliğiniz bunu sağlayacak, ve sizin grubunuz büyüdükçe, ışık yolunda yürüyen kardeşlerinizle bağınız güçlendikçe, bu enerji de güçlenecek ve dünyaları hırsla yöneten, manipüle eden her düzmece sistemi bozacak ve siz onların düşüşünü göreceksiniz.

Gelecek yıllarda, daha açıkçası şimdilerden yaklaşık 2013’e kadar olan zamanda, dünyanızdaki birçok ekonomik sistem yıkılacak, özellikle deyim yerindeyse dünyaya hükmetmeyi üstlenmiş olan o büyük şirketler. Artık düşük egosu devrede olan hiçbir erkek ya da kadın dünyaya hükmedemez. Sadece birleşme ve yüksek benliğin iç sezgilerine dönüş yoluyla bir insan erkek ya da insan kadın, gerçekten güç ihtiva eden bu dünyalara giriş ayrıcalığına sahip olacaktır; bu güç, dünyaları yeniden kuran mucizevi sistemler yaratır, ve böylece, kıymetliler, ışık şehirleri yeniden yükselecektir.

Ruhsal takviminizde, bu günü ışık şehirlerinin yeniden yükselişi için ızgaraların yerleştirildiği gün olarak işaretleyin; siz bunun bir parçasısınız, bu ışığı paylaşın, bu sevgiyi tanıdığınız herkesle paylaşın. Bu enerjiye açık olduklarını, bu enerjiyle bağlantıda olduklarını hissettiğiniz kişileri ışığın akışkan güçlerine katılmak ve dünyayı böylece yeniden kurmak için yüreklendirin, iç dünyanızı yeniden kurun ve sizi ne kadar çok sevdiğimizi, size ne kadar destek olduğumuzu ve hissettiklerinizin, düşündüklerinizin veya yaptıklarınızın gözlemlenmediği bir an dahi bulunmadığını hiçbir zaman unutmayın. Yargılama yoktur, gözlem vardır ve çağrılarınıza, niyetlerinize, sorularınıza ve yardım, korunma ve rehberlik çağrılarınıza yanıt vardır.

Biliniz ki, değerli varlıklar, bu olmuştur; artık bu enerjiler Yeryüzüne Cennette oldukları gibi demirlenmiştirler. Sizler Yeryüzü Meleklerisiniz, çok özel bir rolü oynamak, bu zamanda birbirinizle birleşerek bu büyük planı gerçekleştirmek için insan şeklinde doğmuş olan, yeryüzü dünyasının tanrıları ve tanrıçalarısınız; ve bu büyük plan saf ruhla, saf niyetle motive olan, ışık ve sevgi güçlerini birleştirme, yol kardeşleriyle Özgün Olanların Yolunda işbirliği yapma, farklı bir motivasyonla yeni bir dünya kurma arzusunda olan herkese açıktır.

4 Nisan’da karanlık güçlerin kalesinin bir kısmını kıracağız, bunun için yedi yıldır çalışmaktaydık. Hepiniz bunun bir parçasısınız, bunun için hazırlanıyordunuz ve biz tam o gün için özel bir aktarım yapacağız. Bunun önceden kaydedilmesini sağlayacağız, böylece hepiniz o gün uyumlanabilir ve o güne özel sunumun bir parçası olabilirsiniz.

Öyleyse herkes ayakkabılarını bağlasın; bu hayatınızın yolculuğudur, ve biz, elbette, uçlardaki maceraların yolunu seçmiş olanlarınızın, bundan çok keyif alacağına inanıyoruz.

Şimdi derin bir nefes daha alın, tamamen verin. Hizmet çağrınızı onurlandırdığınız için, olduğunuz güçlü ışığı, olduğunuz sınırsız güçteki sevgi varlığını kucaklayarak bu anda bulunduğunuz için kendinize şükranlarınızı sunun, ve onu paylaşın, örnek ve yol gösterici olarak onu yayın. Her kim iseniz o olun, ve eğer kim olduğunuzu bilmiyorsanız, kendinizi bulmak için (gereken) adımları atın. Aslında olduğunuz herşeyin yanınızda olduğunu görebilirsiniz.

Bilin ki, yalnız yürüdüğünüz bir an bile bulunmamaktadır. Biz her yolda, her zaman sizinleyiz. Size huzur, uyum, sağlık ve mutluluk veren herşey sizinle varlığınızın özünde buluşsun, ve dünyanızda herşey hep iyi olsun.

Ben, Kuthumi-Agrippa, Güneş Başmeleklerinin Kralı, sizi kanatlarımla sarıyorum, kalbime yakın tutuyorum ve her zaman güvende, doymuş ve korunmakta olduğunuzu temin ediyorum. Tüm ihtiyaçlarınızın size gelmesine izin verin. Huzur içinde olun, kıymetli Işıkişçileri, ödülünüz sizinledir. Adonai.

Çeviri : Filiz Uyanık Quiroz - Elif Aksoy

1 yorum:

  1. Merhabalar,

    Ben Lale ulahli. Sifa Cemberi Egt. ve Dan. merkezinin (sifacemberi.com) ortaklarindan. Belki bu ay Istanbul'da 2 gun kalacak olan Michelle Eloff grubu ile tanisma firsatimiz olacak. Internette yaptiginiz ceviriyi gorunce, acaba eger bu grup bir gun merkezimize gelir de bir kanal calismasi yaparlarsa ceviri icin gonullu olmak ilginizi ceker mi diye sormak istedim. Yanitinizi sifacemberi@gmail.com a yollarsaniz sevinirim.

    Sevgiler,
    Lale.

    YanıtlaSil