2 Eylül 2010 Perşembe

Başmelek Mikail'den Eylül Mesajı...

Basmelek Mikail'den Mesaj LM-9-2010
"ISIGINIZI PARILDATIN * VIZYONUNUZU PAYLASIN"
Ronna Herman vasitasiyla aktarilmistir

Sevgili ustatlar, bu hizlanmis donusum ve kaotik degisim zamanlari sirasinda, dunyanin irklari, dinleri ve kulturleri arasinda farkli gruplar olustu. Bu iki gruplasma yuksek alemlerde bizim gorus noktamizdan cok ayirt edilebilirdir. Gelecege inanci olanlar ve kendileri ve baskalari icin dunyayi daha iyi bir yer haline getirmek icin olasi her sekilde caba sarfedenlerin aura alanlari Isik ile isildiyor, bu isildama surekli genisleyen cemberler ile disariya dogru genisliyor, etraflarindaki her seyi ve herkesi etkiliyor. Bircogunuz Dunya uzerinde demirlemek icin bir kaynak arayan Ilahi Isik akisi icin guc transformatorleri (donusturuculeri) ve koruyuculari oldunuz. Bircok kez soyledigimiz gibi, guclu, donusturucu, tam spektrum Isik Dunya ve insanligin alt boyutlarin yogun/genis spektrumlu dualitesinden, yuksek dorduncu ve besinci boyutlarin Hafifligine ve genis ozgurlugune basarili sekilde gecisi icin gereksinim duydugu Kutsal Ates enerjisidir.
Gozleriniz ve kalpleriniz parlak, yeni bir gelecege odaklanmis olan siz inancli Ruhlar icin mucizevi bir sekilde, vizyonlariniz ve hayalleriniz hayal edebileceginizden cok daha hizli bir sekilde gerceklesiyor. Sezgisel yetenekleriniz daha guclu ve daha dogru oluyor ve yuksek alemlerdeki rehberleriniz ve ogretmenleriniz ile zihin zihine iletisimde hizla becerikli hale geliyorsunuz. Tezahur ettirme yetenekleriniz gelisiyor, cunku evrensel tedarik yasalarina inancla sadik kalmaniz gerektigini biliyorsunuz: oncelikle, tezahur ettirmeyi arzuladiginiz seyin kisa ve oz, berrak dusunce tohumuna sahip olmalisiniz (bu Ilahi Iradenin, Tanri’dan, Baba’dan gelen Ilk Isinin niteliklerini kullanarak gerceklestirilir); ikinci olarak, “En yuksek hayrima ve herkes icin en yararli sonuc icin bunu veya daha iyisini istiyorum†diyerek Yuksek Benliginizin ve melek yardimcilarinizin yardimini israrlar istemelisiniz. Ayrica tohum dusuncelerinize duygusal, gonulden hissedilen yakit eklemelisiniz (bu aktivite Anne Tanridan gelen Ikinci Isinin, sevgi ve bilgeligin niteliklerini cekip kullanir). Ucuncu olarak, hayallerinizin gerceklesmesi icin gerekli eylemi yapmalisiniz (bu, Ucuncu Isinin dinamik niteliklerini uygular), boylece Yedi Isin vasitasiyla Ucuncu Isinin Tanri Bilincinin tum nitelikleri, ozellikleri ve erdemlerinden yararlanirsiniz.

Korku hala kitle bilinci inanc yapisi icindeki negatifligin girdabinda yapisip kalmis olan kitlelerin baskin duygusudur. Gelecek korkusu, kitlik, hukumet, sirketler, diger dini inanclar, farkli kulturler/irklar ve hatta Tanri’nin gazabindan korku. Farkli sekilde bakan, dusunen ve davrananlardan korkma ve onlari sevmeme ve hepsinden cok degisim korkusu vardir. Bu nedenle, korkuyorlar, elestiriyorlar, yargiliyorlar ve ofke ve hayal kirikligi icinde etrafa saldiriyorlar, boylece etraflarinda negatifligin ve korkunun daha buyuk/daha guclu dusunce formunu yaratiyorlar. Bu aciz, dus kirikligina ugramis Ruhlar kendi etraflarinda ve sevdiklerinin etrafinda daha guclu, surekli genisleyen bir negatiflik vorteksi yaratiyor, boylece en cok korktuklari seyleri kendilerine cekiyorlar. Onlar inanclarini guclendiren ve onlari istirap, kitlik ve kaosun hayali dunyasina zincirlenmis tutan kendini – gerceklestiren kehanetin agina yakalanmislardir.

Bir gun, onlar da gozlerini ve kalplerini cennetlere cevirecekler ve kendi Ruhsal Benliklerinin avuntusu ve rehberligi icin kendi iclerine donerlerken, Ruhun fisiltilarina yanit verecekler. Ancak, sizlerin farkinda oldugunuz gibi, buyuk kozmik bir dongu hizla sona yaklasiyor; ve Dunya kimin yukselmeye hazir olduguna kimin olmadigina bakmaksizin gunes sistemi icinde yeni bir pozisyona spiralleniyor. Ve boylece, sevgili Isik Tasiyicilarim, burasi sizin dahil oldugunuz yerdir. Bu, sizin ISIGINIZI PARILDATMA ve VIZYONUNUZU PAYLASMA harika firsatinizdir.

Evet, karsi cikmanizi isitiyor ve anliyoruz. Ogretmek icin yeterince iyi veya bilge olmadiginizi dusunuyorsunuz. Bu bazilarinizi o kadar cok korkutuyor ki, kendinizi geri cekmek istiyorsunuz ve artik farkindaliginizi genisletmek ve ustatliginiza sahip cikmak icin caba gostermek istemiyorsunuz. Sevgililer bu mesaj, etrafinizdakiler icin onceden bir ogretmen oldugunuzu temin etmek icindir. Siz ornek ile ogretiyorsunuz. Sozleriniz ve eylemlerinizle ogretiyorsunuz. Soylediginiz her sozcuk ve eterlere gonderdiginiz her dusunce formu ile ogretiyorsunuz. Aura alaniniz etrafinizdaki insanlari ya pozitif ya da negatif sekilde etkiler. Sevgi, inanc, umut ve ozgurluk mu yayiyorsunuz? Belki korku ve negatiflik eklemiyorsunuz; ancak, sizi temin ederiz ki eylemsizlik durumunda veya duraganliginda kalamazsiniz. Evrensel yasa, Yaratici Sevgi/Isigin surekli akisini devam ettirmek icin, size akmasi gerektigini ve siz gereksinim duydugunuz kismi aldiktan sonra sizden disari yayilmasi gerektigini talep eder. Bu degismez, mutlak yasadir.

Gecmis mesajlarda, size Yol uzerindeki dunyasal Inisiyelerin hizla artan sayisiyla birlikte, Avatarlarin, Yukselmis Ustatlarin, Melek Kralliginin ve buyuk Isik Varliklarinin, bu esi gorulmemis donusum ve yukselis zamanlari icin ileri bilgelik ogretilerini getirmek uzere Kozmik Isik Konseyinin rehberligi altinda bir arada calisacaklarini acikladik. Hic kuskunuz olmasin, Yol uzerinde olan hepiniz ister resmi sekilde ister ornekle olsun, ogretmenlersiniz ve her seyden cok gerekli olan sey sizin isiltinizdir.

Hatirlayin, enerjiyi kendinize manyetize edersiniz ve enerjiyi Solar Guc Merkezinizden (on ve arka) yayarsiniz. Enerjisel Imzaniz daha saf hale gelirken ve Isigin yuksek frekanslarina uyumlanirken, siz hala 3 ncu/4 ncu boyut ortaminda oldugunuz surece yari – spektrum, Ana Yasam Gucu maddesinin bir kismini hala cekiyor olacaksiniz. Ancak bu, yuksek frekansli Adamantine Parcaciklari ile karisacak ve birlesecek ve sizler ozgur iradenizi Baba/Anne Tanrimizin Iradesine hizalarken, sevgi dolu niyetinizle yuksek frekansli enerjiye otomatik olarak donusturulecek.

Sizler, Baba/Anne Tanrimizdan size filtrelenen En Yuce Yaratici’dan gelen Ilahi Isigin depolari ve donusturuculeri olmasi gerekenlersiniz. Sevgili evrensel ebeveynimizin Yaratici Isigi galaktik guneslere indirgemesi ve filtrelemesine ve sonra bu isigin gunes sisteminizin gunesi vasitasiyla donusturulmesine benzer sekilde, Isigi kendiniz vasitasiyla filtrelemeniz icin size gereksinim duyuluyor. Sonra bunu kosulsuz sevginiz ile aktive etmeli ve dunyaya yaymalisiniz. Isigin saf depolari olabilmenizin tek yolu Kendinin – ustadi olmaktir ve Kendinin ustadi olabilmenin tek yolu size sunulan bilgelik ogretileri ile “aydinlanmis†hale gelmektir. Bu, sizlerin bu kozmik prensipleri yasamlariniza butunlestirmenizi gerektirir, boylece canli ornekler ve yol gosteren Isiklar olabilirsiniz.

Yasam Nehrinin canli bir kolu (akarsuyu) olmak icin, Yasam Ozunun size akmasina ve sizin vasitanizla akmasina izin vermeniz icin kendinizi hazirlamalisiniz. Gereksinim duydugunuz Yasam Ozu miktarini kullanmali ve sonra kalaninin ileri akmasina, harikulade yeni yaratimlara bicimlenmek uzere hazir ve elde edilebilir olmasina izin vermelisiniz. Bu sekilde, Isigin Tasiyicilari ve Hizmetkarlari olursunuz. Bu, size son yillarda verdigimiz tum ogretilerin esas mesajidir. Bu, Kendinin ustatliginin amacidir. Bu, yukselisin yoludur.

Sonraki ay bir kez daha bir araya gelinceye kadar uzerinde dusunmeniz icin size daha fazla dusunceler vermemize izin verin:

* Aydinlanma sureci, ego kisiliginizi ve disa odaklanmanizi degistirdiginiz, sol beyin bilincinizi sag beyninize, iceriye odaklanmis sezgisel bilince butunlestirdiginiz ve Ruhsal Benliginizi dinlemeye basladiginiz zaman baslar.

* Siz Kutsal Zihninizin yuksek boyutlu seviyelerinde saklanmis olan tarihinizin ve bilgeligin isik paketlerinin kilidini acmaya baslarken, beyinde yeni yollar acilir. Ucuncu ve dorduncu boyuta ait gecmisin eski yollari ve aci verici anilari solmaya baslar ve gecmis yasamlarinizin basarisizliklarini ve istiraplarini hatirlamanin cok daha zor oldugunu gorursunuz. Siz gelecege spirallenirken, gecmisi iyilestirdiginizi soylemedik mi? Kim oldugunuzu ve gecmisinizi, ama sadece pozitif, uyumlu olaylari hatirlayacaksiniz.

* Uyanis ani, kok cakrasinda Kundalini atesinin tutustugu ve cakra sistemi boyunca omurgadan yukari yukseldigi ve Yuksek Bilincin Yedi Muhurunu actigi zamandir. Bazen Tanri’nin Agzi adi verilen Medulla Oblangata veya Yukselis Cakrasi aktive olur ve epifiz bezi orijinal olarak yapmasi tasarlanan sekilde titresmeye ve islev yapmaya baslar. Bu da, basin uzerindeki tac cakrasini veya Aydinlanmanin lotusunu acar, boylece en sonunda Tanrisal Benliginize veya Ben’im Varliginiza yolu acan Isigin parildayan sutununa baglanir. Bu baglantiyi yaptiginizda, ebediyen degisirsiniz. Sizler Ilahi mirasinizin tanrisal armaganlari ile birlikte Benliginizin ustatligini sahiplenmeye baslarken, Ruhun guclendirmesi sizin vasitanizla akmaya baslar.

* Sizler Var Olmanin dogal haline geri donuyorsunuz ve gelecegin yeni Altin Galaksisinin yeni prototip “Ademleri ve Havvalari†olmaya hazirlanirken kozmik bilincinize yeniden sahip cikiyorsunuz.

* Yuksek Benliginizin bircok fasetleri ile uyumlanmayi aramali ve her zaman en yuksek hayir icin cabalamalisiniz. Siz Ruhun Birligine daha derin ilerlerken, artik kendi gonencinize odaklanan bir birey degilsiniz. Zararsizlik haline girerken, ayrica rahmet haline de girersiniz ve bu, sihirin basladigi zamandir. Beynin norobiyolojik yeniden yapilandirilmasi olacak ve sizler en sonunda Kozmik Bilincin geriye dondurulemez haline ulasacaksiniz.

* Kitlelerin aydinlanmasinin bu omurde olasi olduguna ve her birinizin bu buyuk dramada oynayacaginiz butunsel bir role sahip oldugunuza emin olabilirsiniz.

* Yedinci Isin ve Mor Alev Cagi, tekamul surecindeki cok onemli bir noktadir, bunun sayesinde Tanri Bilincinin Uc Katli Alevi Dunya ve insanliga direkt etkisini dramatik sekilde hizlandirir. O hizlanirken, Yedinci Isin vasitasiyla asagiya dogru doner veya spirallenir, Dunyanin icindeki harika, eskimeyen Mor Ateslerden yukari dogru spirallenir ve sizlerin, tum dunyadaki Aydinlanmis Isik Tasiyicilarinin kalp merkezinizin icinden frekans olarak disari dogru spirallenir. Kozmik Atesin Kutsal Iksiri, Babanin Ilahi Iradesinin Mavi Alevinin, Ilahi Bilgeligin parlayan Altin Alevi ile birlikte, Tanricanin Ilahi Sevgisinin Pembe Alevine birligine butunlesmesiyle yaratilir. Bu spirallenen hareket, cekirdeginde Altin Ates olan Pembe ve Mavi Alevlerin harmanlanmasini getirir, boylece Kutsal Mor Alevi yaratir. Bu, tum ahenksiz ve uyumsuz enerjilerin pozitif Yasam Gucu maddesine donusturulebilecegi Ilahi bir simya yaratir. O, Baba/Anne Tanrimizin tum armaganlarini ve kutsamalarini icerir ve bunlarin sizin icin elde edilebilir olmasini saglar, Baba/Anne Tanrinin ogullari ve kizlari veya onlarin kutsal birliginde dogmus olan “Isigin Gunesleri†olan sizler.

Sevgililer, gelecekte bir ustadin, seckin bir Isik Varliginin veya nadir durumlarda bir basmelegin aura alaninin icinde yasamak normal olacak. Sizler, Yoldaki adaylar maddi dunya ve Ruhun dunyasi arasinda bir kopru insa ediyorsunuz. Idrak yeteneginin Isigi ve sagduyunun Isigi bilgelik ve anlayis getirir, cunku bunlar sizlerin form dunyasini kavramanizi ve form dunyasinin ustadi olmanizi saglayan yakitla zihinsel doganizi besler. Siz enkarne olmadan once, yolu Isiklandirmayi ve arkanizdan sizi takip edenlere yolu gostermeyi kabul ettiniz. Gercegi arayisinizda gayretli olmalisiniz ve ustatlarin saflarina katilacaksaniz, hizmet etmek icin yogun arzunuz ve istekliliginiz olmali. Sizler su anda elektromanyetik Isik akimlarinin yuksek frekanslarina ayarlanma surecindesiniz. Ruhsal Benlik, Tanrinin verdigi yaratici yeteneklerinizden tam yararlanabilmeniz icin, evrensel yasalarin bilincli olarak farkinda olmanizi tesvik ediyor.

Cesur ruhlar, sizleri korumanin aurik alani icinde sarmaliyoruz ve size Kozmik Isik Konseyinin ebedi sevgisini ve minnettarligini yayiyoruz. Her zaman sizinleyiz.

Ben Basmelek Mikail'im.

Ronna Herman vasitasiyla aktarilmistir * Bu makalenin aktaricisi olarak ben, Ronna Herman Basmelek Mikail adina evrensel telif hakkina sahip cikiyorum. Bilgi degistirilmedigi, ilave yapilmadigi veya eksiltilmedigi, yazarin adi ve E - mail ve Website adresi eklendigi surece websitelerine gonderilebilir. RonnaStar@earthlink.net adresinden izin alinarak gazete, dergi vs de yayinlanabilir.

http://www.ronnastar.com/

(Ceviri: Saffet Guler)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder