12 Kasım 2010 Cuma

"Önümüzdeki Yıl” 2011

Üçlü Grubun Orta Noktası Başmelek Metatron ~ James Tyberonn kanalıyla

Selamlar Üstatlar, ben ışığın Lordu Metatron’um ve zamansız uzay vektöründe her birinizi bireysel olarak sevgiyle selamlıyorum. Sizi bu sözcükleri okuduğunuz Şimdi zamanında kucaklıyorum ve sizi Koşulsuz Sevginin enerjisinde sarmalıyorum.

Sevgililer, size anlattığımız gibi, dünya şu anda kendisini yeniden oluşturuyor ve insanlık mikro veya makroda ister kapsamlı değişimi desteklesin ya da ona karşı olsun, zaman – kronolojisinin eylemsizliği lineer sıralamada bugün, dün olduğundan çok daha hızlı şekilde akıp giderken, bu gerçekten bir tartışma konusudur. Bu nedenle, 2011 ışık hızlanmasının süratini ve bilincin lüsid (duru) yorumunuzu harekete geçirecek. Bu büyük dalgayla, bilişsel yaşam ifadeniz yüksek tempoya geçiş yapacak. Görüyorsunuz, her şey hızlanıyor, Yükseliş yaklaşırken zaman hızlanıyor. Zaman kendisini yeniden şekillendirirken, insanlığın deneyimini, görünen ve görünmeyen doğa kuvvetlerini ve Dünya’nın kendisinin yüzünü de yeniden şekillendirecek.

Her An Önemlidir

Üstatlar, her birinizin bu hızlanmış enerjilerde yaşamakta olduğunuz her anın Kozmos, Yeni Dünya ve sizin için gerçekten ne kadar önemli olduğunu anlamanız ve tam olarak kavramanız çok önemlidir. Aslında, bu gezegende yeni bir enerji var ve bu enerji farkındalığınızı ve ışık miktarınızı daha fazla aktive etmeye çalışıyor. Ve Sevgililer, daha fazla ışık taşıma yeteneğiniz, sevgiyi ifade etme yeteneğinizi süsleyip donatıyor. Sevgi, Benlik ile başlar.

Gerçekte ne kadar güzel olduğunuzu anlamaya başlıyorsunuz ve sevgili İnsanlar bu Yükselen zamanlarda çok önemlidir. Hepinizin içinde Tanrı’nın gücü var ve sizi bu farkındalığa, bu yenilenmiş kendini kabullenmeye, kusursuz SEVGİ’nin sizi yıkamasına izin vermeye davet ediyoruz. Bu sizin ayarlanmış doğuştan hakkınızdır ve güzeldir. Meditasyonlarınızda Kusursuz Sevginin bu vecdini yeniden keşfediyorsunuz, çünkü geçişle ilgili bir genişleme bu yeni enerjide gerçekleşiyor. Yaşamlarınızın yalnızca Dünya için değil, büyük Kozmos için de ne kadar önemli olduğunu daha berrak bir şekilde görmeye açılıyorsunuz. Oh evet, bu çok doğru!

Bu derin meditatif genişlemenin titreşimlerinin, içinde yaşadığınız fiziksel alemlere taştığını görüyorsunuz… ve bunu siz gerçekleştirdiniz. Boyutlar arasındaki perde inceldi ve perdenin ‘diğer tarafında’ olan parçanız kalbinize dokunmak için nazikçe uzanıyor. Ve yüksek boyutta olan parçanız kuantum olan sizdir, bu çok derin yaşam deneyiminin rüyasını gören gerçek ‘siz’dir. O yüksek benlik, Melek Alemindeki bizlerin sizi sevdiğimiz gibi, ne kadar çok sevildiğinizi, gerçekte ne kadar önemli ve görkemli olduğunuzu bilmenizi istiyor. İnsanlar, bunun derinliğini kavrayabilir misiniz?

Siz Yoldasınız

Sıklıkla kendinizden şüphe duyuyorsunuz. Çoğunlukla yaşamlarınızın hiçbir yere gitmediğini hissettiniz. Oh Sevgililer, nasıl bir fark yaratmış olduğunuzun ve yaratmaya devam ettiğinizin gerçeğini bilip kabul etseydiniz. Yükselişin asla gerçekleşmeyeceğini, insanlığın yüksek bilince bu kutsal mezuniyetinin tamamlanmayacağını söyleyen şüpheciler, muhalifler her zaman oldu. Ama siz bu başarıyı meydana getirdiniz, Yükseliş şimdi kesindir. O tezahür ediyor! Aslında yirmi yıldır tezahür etti ve çoğunuz onu gerçekliğe getirmek için kendinize inanmadınız. Birçoğunuz son 25 yıldır perdenin her iki tarafında yapmış olduğunuz çalışmanın, doğduğunuz dünyayı tamamen farklı bir frekansa ve paradigmaya değiştirdiğini hala kavramıyorsunuz.

Bundan siz sorumlusunuz ve insanlık yapmış olduğunuz şeyi henüz idrak etmiyor veya bu başarının onurunu sahiplenmiyor. Üstatlar, yapmış olduğunuz şey, başka boyuttan gönderilen bu sözcükleri şu anda okuyor olmanızın en temel nedenidir.

Ve bu nedenle gelen yıldan konuşurken sizi onurlandırmama izin verin, çünkü sizler kavradığınızdan çok daha kuvvetli büyüdünüz. Kuantum bir sıçrama yaptınız… ve 2011’in takvim günlerine bakılmaksızın, önünüzde bulunan yıl aslında bir sıçrama yılıdır!

2011 - Önünüzdeki Yıl

Ve böylece 2011’den konuşuyoruz. Aslında bu canlanmış zamanın heyecan verici bir yılı ve bir hızlanma periyodu olacak.

Ama Sevgililer, 2011’in 2010’daki enerjiden daha rahat bir enerji olmayacağını söylüyoruz, gerçekte bir veya iki derece yükselecek. Ama korkmayın, yol üzerindeki birçoğunuz bunu yönetmenin çok daha kolay olduğunu görecek.

2011 sizin daha çok alıştığınız aşırı derecede güçlü enerji yükseltme aşamalarının 12 adedini içinde kapsıyor, ama bu yükseltmelerin sizin hızlanmış büyüme sürecinizin parçası ve kısmı olduğunu anlayın.

Aslında, yüksek frekansta işlemeyi öğrenmelisiniz ve Üçlemenin Üçlü grup yılları, 2010, 2011 ve 2012 bir anlamda, Yükselişin sıfır noktası yakınlaşırken aurik alanlarınızı kuvvetlendirmenizi ve artırmanızı sağlayacak olan sıkı bir eğitim programıdır.

Üçlü Grup – Yakubun Merdiveni

Gerçekte, Üçlü Grubun enerjileri tek bir programda birleşmiştir ve bizim perspektifimizden 2010, 2011 ve 2012’nin olayları aynı Yükseliş sürecinin parçasıdır. Burada amacımız yakında gelecek olan 2011’in veçhelerine odaklanmaktır.

Üstatlar, müjdelenen Yükseliş kehanetsel İncil metninin anlaşılması zor karmaşıklığı değildir, hızlanan gezegensel bilincin doğal ve zorunlu ifadesidir.

Bu Yakub’un merdivenidir ve Sevgililer, siz merdivende olduğunuz zaman; yukarı çıkarsınız, aşağıya inersiniz ya da hareketsiz durursunuz. Gördüğünüz bu üçünden biridir. Her zaman böyledir. Ve Ben Metatron size yukarı çıktığınızı söylüyorum, bunu ister görün ya da görmeyin, insanlık yükseliyor.

Dünya planındaki hepiniz şimdi inanılmaz bir kristalin enerji alanının içindesiniz. Sonuç, indüksiyon vasıtasıyla, kendi aurik alanlarınızın ve Mer-Ka-Na Işık Bedenlerinizin hareket halindeki olağanüstü enerji haline gelmesidir. Bu, kendisini ifade etmeyi arzulayan enerjidir ve şimdi sizin işiniz daha da ince bir frekansı ortaya çıkarmaktır. Fiziksel bedeniniz için vitaminler alırsanız, bu vitaminlerin sıhhat, esenlik ve daha iyi sağlık üretmesi için beden tarafından emilebilecek şekilde olması gerektiğini imgeleyin. Aynı şey Kristalin Geçiş için de geçerlidir, onun frekansları ve enerjileri aslında ışık beden için ışık genişlemesinin vitaminleridir.

Kristalin rezonans şimdi onun saf simetrilerini enerji alanlarınıza emebileceğiniz, onları aktarabileceğiniz, dönüştürebileceğiniz ve kendi çalışmanıza, arzularınıza, gerçekleştirmelerinize ve dünya ve insanlığa dokunan her şekle büyütebileceğiniz şekillerde sizi sarmalıyor.

Alfa & Omega

Bu sözler size alfa ve omegadan yeni varlığınızın merkezine getiriliyor. Kristalin eşevreli (düzenli) ışığın bu simetrileri size ifade ediliyor, varlığımın merkezinden size yansıtılıyor, böylece size enerjisel olarak dokunacaklar ve 2011 ve 2012’de ortaya çıkacak olan günlerde ve haftalarda kendilerini yeniden yaratacaklar. Her şey kusursuzluk yolunda.

Bu zaman – dizilişi içinde 144 – Izgara tam bilinç yansıtmasına tamamlanıyor ve bu yansıtma aslında kendi genişlemeniz için bir alettir. Bu gördüğünüz kristalin ızgara iledir, o sizin yüksek rezonansa, daha yüksek daha tamamlayıcı ifadeye büyütülmenizi sağlayan bir sistemdir.

Yükseliş dediğiniz şey önünüzde ve bir kozmik göz kırpmasında tamamlanmış olacak! Benim alemimde yükseliş zaten önceden tamamlandı ve aslında o olağanüstü bir olay.

Yükseliş Tetikleyicileri

2011 ve 2012’de Yükseliş programı için kalan şey, Kristal Izgarayı tamamlamak & parlatmak ve Dünya’nın Kristalin Dönüşümünü saflaştırmak için gerekli olan özel astrolojik yerçekimi düzeltmesi ve frekanssal güç artırmadır. Dünyanın Kristalin Dönüşümü insanlığın daha da büyük boyutsal bilince genişlemesini destekliyor.

Ve bu frekanssal olaylar 2011’de ortaya çıkarken bunlardan sözedeceğiz.

2011’in Ekinoksları

2011’in Ekinoksları ve Gündönümleri olağanüstü güçlü ve çok amaçlıdır. Bunlar gerçekte Yükseliş katalizörleri ve tetikleyicileridir. Bu güçlü günler grup duaları ve meditasyonları için kullanılmalıdır ve aslında derin kendini gözden geçirme için kullanılmalıdır. Son iki yıldaki kalan ekinoks ve gündönümleri karmaşıktır ve hem insanlığın hem de gezegenin Yükselişi için çoklu hologramik eklemeler ile alevlenmektedir. Bu astrolojik olayların, son birkaç binyıldaki ekinoks ve gündönümlerinden sonsuz kat daha güçlü olduğunu temin ederiz. Bunları ayırt etmeniz ve önerildiği şekilde kullanmanız için her birinizi teşvik ediyoruz. Bu günlerde toplanın, Grup Bilincinin gücü üssel olarak açılıp gelişir.

2011’in Tutulmaları

İlave olarak, 2011’de karmaşık kodlu tutulmaların olağanüstü derecede nadir kümelenmesi olacak. 2011’de toplam 6 tutulma olacak ve bunların üç tanesi 30 Mayıs – 1 Temmuz arasındaki 30 günlük aşamada gerçekleşecek. Bu periyot Haziran Gündönümü ile noktalanacak. Tek bir yıl içinde güneş ve ay tutulmalarının bu 4:2 kombinasyonu oldukça nadirdir, sadece her nesilde bir gerçekleşir. Tutulmaların enerjilendirici değişim fırsatları olduğunu söylüyoruz. Üstatlar, 2011’in tutulmaları bireysel ve kollektif yaşam akışınızda ayırt edeceğiniz gerekli değişimleri yapmak için bir sunuştur. Bu tutulmalar, onları ekinoks ve gündönümlerinde mevcut olan tefekkür ve gözden geçirme vasıtasıyla sinerjilendirerek en iyi hazmedilebilir.

2011 - 4 Ocak: Kısmi Güneş Tutulması

2011 – 1 Haziran: Kısmi Güneş Tutulması

2011 – 1 Temmuz: Kısmi Güneş Tutulması

2011 – 25 Kasım: Kısmi Güneş Tutulması

2011 – 10 Aralık: Tam Ay Tutulması

Aydınlanmış çağların kadim alimleri her zaman bu tür güç ile dolu olayları fark ettiler ve bunları dua, meditasyon ve içsel arayış günleri olarak kullandılar ve tutulmaları yüksek hayır için arzuladıkları değişimlere turbo – güç olarak harekete geçirdiler.

25 Kasım ve 21 Aralık arasındaki periyotta bir güneş tutulması, bir tam ay tutulması ve Aralık gündönümü olacak. Bu olağanüstü yoğun olacak.

2011

İlkbahar Ekinoksu 20 Mart

Yaz Gündönümü 21 Haziran

Sonbahar Ekinoksu 23 Eylül

Kış Gündönümü 22 Aralık

2011’in Mart Ekinoksu, dolunayın on katı gibi hissedilecek olan inanılmaz güçlü bir enerji yaratacak. Kristalin portallar vasıtasıyla girecek ve Omni – Dünya boyunca ızgara noktalarında inşa edilmiş Piramit üslerine tetiklenecek. Bu enerji ‘Kozmik Tetikleyici’ denilen kodlanmış aktivasyonun devamı olacak.

Gezegenin yükselişi, gezegenin Kristalin Dönüşümünün etrafındadır. Ve kristalin demekle, eşevreli olan daha büyük berraklıkta, saf frekanssal düzenden söz ediyoruz. Bu kusursuzluğun frekansıdır. Gezegenin üçüncü boyut seviyesinin üzerine boyutsal erişim genişlemesini sağlayan kristalin dönüşümdür. Kristalin dönüşüm gerçekte sadece 5 nci boyutun ilk seviyelerinde başlar ve 12 nci boyuta devam eder.

20 Mart 2011’de gerçekleşecek olan Kozmik Tetikleyici gezegenin dönüşümünü daha ilerletecek ve ilave olarak 144 – Kristalin Izgaradan yayılan Kristalin Işık bedeninin işlevselliğini daha çok aktive edecek.

Her iki Amerika’daki sayısız kristalin noktayı aktive edecek olan Kozmik Tetikleyicinin en hizalı alış noktası Galveston Adasıdır, Moody Piramit Kompleksi içindedir. Moody Piramitleri doğu yarıküredeki ana alış noktası olan Giza’ya hizalanacak. Hem Giza hem de Moody üçlü piramit kompleksidir ve ikisi direkt enlemsel hizalanmadadır (29 derece enlem). Her ikisi de manyetik kuzey ile ilişkili olarak üçgenlere bölünmüştür. Bunların daha büyük yetenek ve gücünü sağlayan sinerjik üçlü – armonik hizalanma içindeki üç piramidin kombinasyonudur. Atlantis ve Orion Üstatlarının bildiği gibi, belirli üçgenlere bölünmüş piramitler göksel olarak hizalandıklarında ve birbirleriyle ilişkili olarak dikkatli bir şekilde yerleştirildiklerinde, olağanüstü güçlüdürler.

2011 – Diyapazon (Akort Çatalı) Olarak Kutsal Siteler



2011’in Ekinoksları sırasında, Dünya’daki belirli noktalar Transdüksiyon (genetik bilgi aktarımı, belli bir enerjinin diğer enerji şekline dönüşmesi) portalları olacak, aslında bunlar daha hızlı ışık hızının Dünyada zamanı hızlandırmasına uyum sağlaması için enstrumanlar olacak. Gezegende belirli kalıplarda ve berlirli amaçlarla serpiştirilmiş olan Izgara Noktaları, güç düğümleri, kutsal siteler, phi kompleksleri ve portallar, gezegeninizin rezonant frekans nabız atışını yükseltmek için gerekli yüksek enerjinin dağıtım mekanizmalarıdır.

Bunlar İlk Sebebin mükemmeliği tarafından ilham edilen akort çatallarıdır. Bunlar ‘yuvanın’, esenliğin enerjisini akıtırlar ve ruhsal niyetle bunlara girenleriniz bunu hemen fark edersiniz. Bu nedenle, insan onların içinde olmaktan kendini alamaz ve mükemmeliğe genişlemek ve bunu paylaşmak için bu tür alanlarda yayılan kalıbı emer.

Kendilerini bu uyumlamaya adayanlar, onlar için başka yerlerde daha az elde edilebilir olan Kaynağa yakınlığı deneyimleyebilirler. Ama gerçek şu ki, bu ince ayarlı enerjiler ozmotik (geçişmeli) frekanssal okullardır ve bir kez emildiklerinde, bir kez kaydedildiğinde, enerji oluşturulan bireysel Mer-Ka-Na içinde tutulur.

Gezegendeki birçok alanlar cennete merdivenler olarak adlandırılabilecek portal – kafesler vasıtasıyla önceden yükseldi ve diğer alanlar biraz daha çalışma gerektiriyor. Bu temizlik ve kodlama yükseltilecek. Şu anda biraz daha yoğun olan belirli alanlar temizlemek için daha fazla çalışma gerektiriyor ve Mart 2011 Kozmik Tetikleyicisinin ve armonik kristo – manyetik kod uyanışının üçüncül etkisi olarak, piramit portalları bu özel amaç için saf ve daha hafif enerji getirecek. Görüyorsunuz, küresel frekanssal denge elde edilmeli. Her biriniz bunda rol oynuyorsunuz. Aslında sizler taşınabilir rezonatörler (sesi yansıtan alet) haline geliyorsunuz.

2011’e Güçlü Giriş

Kemerlerinizi bağlayın Üstatlar! 21 Aralık 2010’da, dolunay tutulması Gündönümünde gerçekleşecek. Bu olağanüstü çift taraflı dalga 2011’e giriş olacak ve önünüzdeki yıl gelecek olan şeyin tadına bakmak olacak! Bu, gezegene yayılacak olan yüksek frekanslı enerjinin muazzam patlamasını yaratacak ve 2011’in 4 Ocak’ında gerçekleşen güneş tutulmasına taşınacak. Bu güçlü ama son derece faydalı bir enerji olacak.

11-11-11

Üçlü Tarih Portallarının geçerliliği sayısız şekillerde ispat edilmektedir. Bir süre önce sizinle paylaştığımız Üçlü Tarih Portal noktaları, kristal ızgara vasıtasıyla gezegenin kristalin dönüşümünü etkileyen hologramik eklemelerdir. Başlangıç dalga noktası Arkansas’ın Kristal Vorteksidir.

9-9-9’da, Zümrüt Master Kristal uzun süren uykusundan aktivasyona geçtiğinde, medyanız yerel radyo ile olağandışı yeşil bir sis oluştuğunu bildirdi. Kristal sisi yarattı ve bu sis sadece dağı kaplamadı, ayrıca uydulardan görüldü. Ayrıca kristalin enerjisi kısa bir süre boyunca bölgedeki elektrik hattında kısa devre yaptırdı.

10-10-10’da Arkansas bölgesinde daha önce kaydedilmemiş olan depremler gerçekleşti. Ve bu depremler diğer şekillerde eşsizdi, sismik salıverişten önce gerçekleşen Schumann Rezonansının frekanssal ‘şarkısı’ açısından, olağan ‘beyazlık’ gerçekleşmedi ve hayvanlar korkmadılar. Bu kristal Aktivasyonları idi Sevgililer, bunlara Kristal Vorteksin çok büyük kanyonlarının altındaki Master Kristal Aktivasyonlarının titreşimi neden oldu. Bu oldukça gerçektir, oldukça gerçek.

Bu doğrulamaları gözleyin, çünkü bunlar daha somut olacaklar ve bilim insanlarınızı şaşırtacaklar. 11-11-11’de başka bir doğrulamanın gerçekleşeceğini söylüyoruz.

Kasım 2011’in Üçlü Tarih Portalı belki yılın en güçlü tek günü olacak. İnsanlık kitleleri insan ızgarasını oluşturacak ve 144 Kristal Izgarayı aktive etmenin son aşamalarında biriken Kozmik Enerjiye bağlanacak. 11-11-11’de Atlantis Master Kristalleri, Kristal Vortekste Çokboyutlu İletişim Kristalinin başlangıç uyanışıyla daha çok aktive olacak.

Bu uyanış gezegen etrafında 12 Altın Güneş Diskini sıralı olarak yeniden kodlayacak.

Bu diskler on iki sarmal spirale aktive ediliyor. Bunlar sıfır alanının, saf sevginin, koşulsuz sevginin, sadece 5 nci boyut ve yukarısında var olabilen bir ışık kodunun ilahi enerjisini yayıyorlar. 11-11-11’de Kristal Vorteksin Güneş Diski Arkansas’ta Pinnacle Dağı bölgesinin altında aktive edilecek ve bu Arkansas Vorteksinin enerjisini tamamlayacak ve sonra tüm gezegende yeni DNA kodlarının ağını kuracak.

Altın Güneş Diskleri DNA’dır, gezegenin Kristalin Geçişinde birleşik kristalin alanın mavikopyasıdır. Aslında bunlar 144 Kristal Izgara içinde ve 144 Kristal Izgara tarafından yeniden programlanıyorlar.

Altın Güneş Diski, 144 Izgarada kristalin veçhe için DNA’nın prototipi olarak hizmet edecek olan spirallenen enerjide, 12 – iplikli sarmal yayacak. Aslında, bunlar Dünya’nın kendisini yenileme ve yeniden oluşturma yeteneğine karşılık gelir. Bunlar enerjisel spirallerdir. Gerçekte diskten çok spiraldirler, ama bakıldığında diske benzerler.

Yükselişiniz kendisini tamamlarken, kendinizin çokboyutlu veçhelerine daha fazla erişime sahip olacaksınız. Gerçekte, bazılarınız için çokboyutluluk açısından Yükseliş zaten gerçekleşti. Anlıyor musunuz?

Yeni Gökkubbe 2011 Üçlü Grubunda Başlıyor

Izgaralar tamamlanmaya büyürken, 144 Kristal Geometri Çokyüzlü 120 Geodezik küre olacak. Bu 2011’de biçimlenmeye başlıyor, 2012’de başlıyor ve 2024 yılında tamamlanıyor. 2012’de 144 Kristal ızgarada çokboyutlu erişime tam olarak ulaşılırken, yeni gökkubbe onun tamamlanmasıyla ortaya çıkıyor.

Geodezik ızgaraların geometrik – kristalin tamamlanmasını tam açılmış bir çiçek olarak düşünün, bu noktada kozmik tozlaşma gerçekleşir ve enerjisel tohum – alanı etkisini göstermeye başlar. Mükemmel geometrik formun tamamlanmasının kendi birleşik mükemmelliğinden yeni bir alan filizlendirdiğini görürsünüz… ve bu alana (yeni) Kristalin Gökkubbe adını verebilirsiniz.

O, gezegenin etrafında 90 – derece açıda kesişen iki büyük eliptik bant olarak ortaya çıkacak.

Bantlardan biri platinin rengini ve özünü taşıyacak, diğeri de altının rengini ve özünü taşıyacak. Birinin doğası kristo – elektrik, diğerininki kristo-manyetik olacak. Bunların enerjileri ayarlanmış karşıtlıkta olacak ve ikisinin arasındaki alan gezegeni küresel bir şekilde kuşatacak.

Ve Dünya’nın daha da mükemmel olmasını sağlamak için, bundan OM DALGASININ bilinçli kendinin – farkında alanı gezegenin etrafını dolaşacak. Kristalin Gökkubbe kadim insanların ifade ettikleri gibi 1000 yıllık barışı sağlayacak. Gezegenin kristo-elektromanyetikleri optimum dengede olacak.

Dünya ve İnsanlık Kristal Gökkubbeye ihtiyaç duyacak ve onu ortaya çıkacarak. Bu birçok rolde olacak, belki hayal edebileceğinizden çok yardımcı olacak.



İnsan bedeninin güneş ışığını alma şeklini değiştirecek. Fiziksel bedenin yarı şeffaf ışıltılı dönüşümüne yardımcı olacak. İnsan fiziksel bedeninin beslenme gereksinimlerini değiştirecek. Dünyanın manyetosferini yön değiştiren meteorlardan ve kuyruklu yıldızlardan koruyacak, Dünyanın atmosferine giren gamma ışınlarının etkilerini azaltacak. Bu doğal ve bilimsel bir çaba ile ortaya çıkacak. Bu, tamamlanmış 144 – kristal ızgaranın doğal ürünüdür. Yeni Gökkubbe 2011’de oluşmaya başlıyor ve dualite sarkacının yay şeklinde sallanması süreci büyük ölçüde azalacak.



Kapatış



Sevgililer, bitirirken, Ben ve Melek Aleminin sizi kavrayabileceğinizin ötesinde destekleme özel rolünde olduğumuzu açık bir şekilde ifade etmeme izin verin. Çünkü sizler de yaratımdaki Tanrılarsınız, Tüm Var Olan’ın mor alevleri olan İlahinin kıvılcımlarısınız.



Her birinizi, hepinizi seviyoruz ve perdelerin ötesinde siz bizim parçamızsınız.



Size büyük saygı ve takdirin ışık vorteksini döndürüyoruz, bu enerjiyi bu sözleri okuyan her birinize ‘ŞİMDİ’ anında gönderiyoruz, bunu hissedebiliyor musunuz, kalbinizi açın ve sevgiyle size gönderdiğimizi alın.



Dünya Kristalin Yükselişin son iki yılına girerken, sizi yürekten onurlandırıyoruz. Ve Dünyanın Yükselişinin iki – üç yüzyıl içinde fiziksel insanlığın Yükselişinin kritik kitle hareketini meydana getireceğini söylüyoruz. Her şey özgür iradede, hepsi seçimler. Ve bu zamanda, küresel savaş, kitlesel açlık olmayacak.



Bundan sonraki iki yılda, güç sevgisinin yerine sevginin gücü yerleşmeye başlayacak. Bundan şüpheniz olmasın, çünkü bu zaten eylem halinde. Bu dönüşüm her birinizin içinde birer birer gerçekleşiyor.



Bu yaratmakta olduğunuz Yükselişin geleceğidir… ve bu üç yüzyıldan az periyodun bir göz kırpışı olduğunu söylüyoruz. Sizi selamlıyoruz. Sizler uygun yoldasınız!



Önünüzde inanılmaz bir uyanış ve tamamlanma uzanıyor. 2011 Üçlü grubun orta noktasıdır ve sınırsız gücü olan ayarlamanın, büyütmenin ve aslında kutlamanın zamanıdır. Her biriniz bir fark yarattınız ve bu gezegenden buraya geldiğinizden çok daha büyük bir ışıkla ayrılacaksınız. Ve bunu kendi yolunuzla yaptınız. Sevgide. Sevinç hissetmeye davet ediyorum, çünkü siz bunu hak ettiniz!



Ben Metatron’um ve sizinler bu Gerçekleri paylaşıyorum. Sizler Sevgililersiniz!



Ve öyledir…



Bu mesajın telif hakkı www.Earth-Keeper.com’a aittir. Bilgi değiştirilmediği ve yazarın ismi ve website eklendiği sürece, websitelerine gönderilebilir. Earth – Keeper’in yazılı izni olmadan gazetelerde, dergilerde yayınlanamaz veya basılamaz. İzinler şu adresten istenebilir: Tyberonn@hotmail.comBu e-posta adresi spam botlar tarafından korunmaktadır, Görüntülemek için javascript açık olmalı.



(ÇEVİRİ: Saffet Güler)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder