9 Kasım 2010 Salı

Yeni İnsan

The Group - Haziran 2010 Mesajı

Evden Selamlar

Genişleyen şuur ile hareket eden insanın dönüm noktası

Bu gün dünya üzerindeki beşer varlığının gelişiminde altı çizilmesi gereken çok önemli bir zaman. Her varlığın kendi devresi içinde gelişimiyle alakalı olarak önemli zamanları vardır. İnandığınız herşey bir varlıktır. Tabiki bir çok yaşayan ve nefes alan varlığı beşeriyet farketmediğinde onların canlı olduğunu önemsemez. Sevgili varlıklar çevrenizde gördüğünüz herşey bir şekilde nefes alıp yaşıyorlar. Siz bunları hareket etmediğini düşünerek ölü olduğunu varsayıyorsunuz. Mesela kumsalda bir deniz kabuğunu elinize alın ve bunda yaşam gücü enerjisi olmadığını söyleyin. Ancak onu elinize almasanız bile onda yaşam gücü olduğunu söylüyoruz. Eğer bir şey yaşam gücü enerjisine sahip değilse ve gelişmiyorsa o zaman o şey sizin titreşimine uyum sağlayıp dünya adını verdiğiniz yerde varolamazdı.

Sevgili varlıklar bugün sizi çok özel bir noktaya götürmek istiyoruz. Kendi fiziksel bedenleriniz için şeylerin -olayların değişmeye başladığı noktadayız. Sizlere beşeriyetin tekrardan yapılandırılacağından bahsetmiştik. Her birinizin varlığı bu gezegende önceki durumlardan enerjetik olarak daha fazla ışık -bilgi- taşıyacak hale geliyor. Bununla neyi kastediyoruz? Fiziksel bedene enkarne olan ruhunuzun küçük bir parçası burada bulunmaktadır. Yinede siz kendinizin her bir parçasına yüksek benliğiniz kanalıyla erişebilirsiniz. Şimdi olmakta olan yüksek benliğiniz ile ince olan bağlantı hattı giderek genişlemeye, kuvvetlenmeye başlıyor. Bu durumda asıl siz burada daha fazla olacaksınız. Bu dönüm noktasında bağlantı şekli değişiyor.


Kalıpların serbest bırakılması

Bundan daha önce bahsettik fakat burada durumu özetlemek istiyoruz. Çünkü bu süreci anlamanız açısından önemlidir. Beşeriyet gezegende yolculuğuna fiziksel bedenler olmadan önce başladı. Sizler burada adına meleksel bedenler diyebileceğiniz bir yapıda bulunuyordunuz veya fiziksel boyut olmadan eterik yapı içinde yer alıyordunuz. Zaman içinde kendinizle olan bağlantıyı kaybettiğiniz noktalar oldu, sebebi ruhun evini terkedip daha yoğun alanlara girdiniz. Bu dünyada ilk kez fiziksel formları üstlendiğiniz zamanlardı. O(Dünya Ana) size bağlıydı ve siz ona(Dünya Ana) bağlıydınız ve gezegende yeni değildiniz.

Şimdi bahsettiğimiz ve sizinle paylaştığımız eterik bedenlerden fiziksel bedene dönüşüm çok uzun bir zaman aldı. Bu bir tekamüldü. Siz her ne kadar titreşim seviyenizi düşürsenizde bu durum bir gelişimdi. Beşeriyet için bu devasa gelişimde dünya üzerinde bir sürü olay oldu. Şimdi yine yeni bir gelişim dönemindesiniz. Sevgili varlık bu gizem değil. şimdi tekrar titreşimlerinizi yükseltiyorsunuz. Gelişim döneminizde belli bir zaman diliminde fiziksel bedende yeralabilmek için titreşiminizi düşürmeniz gerekliydi. Siz o bedende olabilmek için herşeyi ortaya koyup denediniz ve daha sonra evi bulmaya çalıştınız. İç dünyanızda hissettiğinizi dışarıdaki alemlerde aradınız. Ruhunuz biyolojinin fiziksel kabarcığının üzerinde parlıyordu. Şimdi siz bedeninizin kendi kendine gelişmesini başlattınız. Böylece bu bedenler ışık bedenlere doğru dönüşecek bunda bir sır yok, ve sizin artık fiziksel boyutta bulunmanıza ihtiyaç olmayacak. Bu başlatmış olduğunuz dönüşüm çok kapsamlı ve büyük bir süreç.

Gezegene ilk geldiğinizde bu fiziksel boyutta 500 kadarınız mevcuttu. Milyarlarca ruh dünya gezegeni üzerine ikamet ediyordu fakat bu fiziksel boyuta enkarne olduğunuzda sadece 500 taneniz bu anlamda burada olmayı seçti. Öyleyse 500 tane beşer kalıbı yaratıldı. Bu noktadan sonra beşeriyet bu orjinal kalıplarla sınırlı kaldı. Şimdi değişmekte olan budur. Şu andan itibaren bu kalıpları kullanmaya ihtiyacınız yok. Açıklayalım.

Kalıplar size çok yardımcı oldular. Kalıpları kullanmaya başladığınız dönemlerde güçlü ve dayanıklı kalıplara ihtiyacınız vardı bu şekilde hayatta kalıyordunuz. Özellikle savaşın tekrarlayan desenlerinde bunları kullanıyordunuz. Şu anda ruhunuzun genişlemek ve yeni yollarla çalışmak için daha fazla odaya ihtiyacı var. Cevap olarak bedeniniz tutmuş olduğu sınırlayan imajları şimdi serbest bırakıyor. Böylece daha yüksek titreşimdeki potansiyelleri ve imajları deneyimleyebilir. Bir çoğunuz yıllar içinde bu kalıplarla savaştı. Bu sorun bedeninizde ruhu deneyimlemenize engel oldu. Beden şimdi kendi içindeki ahengi uyumu sağlayarak ruhsal veçhelerinizi ve daha fazla bilgiyi tutabilecek hale geliyor. Böylece fiziksel bedeni değiştirmeden bu(bir) yaşam içinde birden fazla hayat içinde bulunarak asıl sizi yani kendi yüksek veçhelerinizi deneyimleyeceksiniz. Bu daha önce hiç olmadı. Bedeninizde kullandınız eski kalıpları bıraktığınızda size bir zaman enerjisi gelir. Bu kalıplar bedeninizin çevresindeki maddenin temel enerji kalıplarıdır. Onlar bedenin yüksek imajlarını fikirlerini tutabilecek vasıftadır Şimdi size konsepti açıklayalım çünkü bunu anlamanız çok önemli.

İçsel güzelliğin önemi

Aşkın fikirleriniz -özünüzden gelen fikirler - fiziksel realitenizi yaratır. Bugün siz kendi imajınızı kendiniz tutuyorsunuz, fakat hayatın fiziksel realitede başlangıcında bu imajlar, varolan kalıpların kendisinden üretilmişti. Daha sonra bu durum antlaşmayla, asıl ailenizden, ruhsal planınızdan size geçmişti. Bu orjinal imajları, kendinize ait inançlar ve arzuları ekerek değiştirebilirsiniz. Çok fazla değişiklik kalıbın kendisinin koşuludur. Bu kalıbın bir parçasında en yüksek(aşkın) imaj DNA modeline benzer şekilde saklanır. Beden her kendini yeniden yarattığında bu yüksek(aşkın) imaja bakarak model geliştirir. Bunu açıklıyoruz çünkü siz varolan kalıpları terk ettiğinizde bedeniniz hale bu yüksek imaja bakar ve bu durum size hakiki içsel güzelliği görmenin neden önemli olduğunu açıklıyor.

Sizin içsel güzelliğiniz şuur alanınızda tuttuğunuz bilginizdir. Umut ediyoruz ki bir daha ki sefere aynaya baktığınızda bunu teffekkür edip üzerinde düşünürsünüz. Genelde aynaya baktığınızda tüm dikkatiniz problemlerinize ve fiziksel değişikliklerinize veya kusurlarınıza gidiyor. Beşer doğanız bu kusurlara odaklanıyor. Bunun yerine aynada kendi güzelliğinizi görmeye öğrenmelisiniz. Böylece yeni beden kalıbınız imajınızın yani yüksek fikirlerinizin etrafında form kazanıp içinde bulunduğunuz ortama doğacaktır. Kendi hakiki güzelliğinizi yaratmış olduğunuz yeni imaj içinde görüp yürütebilirseniz bu durum eski kalıpların terk edilmesi için gerekli zemini başlatmış olacaktır.

Bu ifade ettiğimiz durum şu anda olmakta olandır ve bir dönüm noktasıdır. Siz ilerledikçe size hizmet etmiş olan bu kalıpları terk etmeye başlıyorsunuz.

Yaratımın bu modelini evrenler boyunca ister yaşasın ister nefes alsın yada ölü olsun farketmez (Çevirmenin Notu: Bir şeyin ölü olması bile size göredir.) her yerde görürüz. Herşey içinde bulunduğunuz dünyada yaşamaktadır ve nefes almaktadır. Aksi halde sizin dünyanızda bulunmazlardı.

Zor olan sizin için o düzeyde bir iletişimi sağlayacak araçları bilemeyişinizden kaynaklanmaktadır. Bununla beraber bazı şeykler kesinlikle bu gezegende değişmektedir. Bir gün gelecektir kendi zımbanızla bile konuşacaksınız çünkü o çalışmamaktadır. Buradaki iletişim şekli daha önce kurmuş olduklarınızdan daha farklı bir düzeyde gerçekleşecektir. Bu algılayışınız sizin olaylara aynı şekilde sınır koymamanızdan kaynaklanmaktadır. Bedenizde ruhu daha fazla taşıdıkça yeni yetenekleriniz ortaya çıkacaktır ve bu durum kesinlikle şu an önünüzde durmaktadır.

Ölüm ile Hayat arasındaki ince çizgi

Bir konuda dikkatinizi çekmek istiyoruz. Bazı insanların gezegeni terk etmek istediğini göreceksiniz. Bunu size daha önce söylemiştik ve bu bir sır değil. Bir yaştan diğerine giderken bir çoğunuz burada kalmamayı tercih edecek. Bu yargılanacak bir şey değildir yani ne doğrudur ne de yanlıştır. Kısaca siz kendinizi geri dönüşüm işlemine sokarak enerjinizi tazeleyerek yeni bir formda geri geliyorsunuz. Bu zaman sürecinde orjinal kalıbınızı bırakıp kendinizle olan perdeniz, peçeniz iyice azalıyor, inceliyor. Bu sırada ölümle hayat arasındaki ince çizgide daha korumasız ve kırılgan oluyorsunuz. Çevrenizde nedensiz sebeplerden bir anda ölen insanların haberlerini duyuyorsunuz. Onlar bir gün kendilerini iyi hissediyorlar daha sonra bir soğuk algınlığı veya başka bir şeye yakalanıp, birden burayı terk ediyorlar. Bunun sebebi tutmuş olduğunuz kalıp bu ilk baştaki 500 kalıptan biri bu hayat için bu gelen enerjiyi daha fazla tutamaz. Dolayısıyla sizi daha fazla koruyamaz. Bunun sonucunda hayat ile ölüm arasındaki ince çizgi eskisinden daha da incelmiş durumda.

Size daha dikkatli olun demiyoruz. Bu yapabileceğiniz en kötü şey olurdu. Eğer yürürken kendinize koruma getirmeye kalkarsanız bu durum kendinize verebileceğiniz en katastrofik hal olurdu. Bunun sebebi bir başkası olmaz kendi düşünceleriniz olurdu. Evren kısıtlama/sınırlama içeren herhangi bir kelimeyi duymaz ve bu sınırlamayı geçmişe gönderir. Evrensel kelimelerle konuştuğunuzda, enerji, kelimelerin taşıdığı enerji çerçevesinde form alır. Yani ne düşünürseniz o olursunuz. Bir çoğunuz magazin dünyasında gördüğünüz bedenleri vizyon olarak tutuyor. Değişmeye başlamadan önce, bir çoğunuzun fiziksel bedeni çok hızlı bir şekilde bu noktadan itibaren değişmeye başlayacak. Sizden istediğimiz öncelikle size heyecan veren şeylere bakmanızı çünkü onlar inançlarınız doğrultusunda gerçekleşiyor. Bugün sahip olduğunuz bedene bakın, çünkü onu herhangi bir kalıp olmadan ilk defa görüyorsunuz.

İçsel Güzellik

Sizinle çalışırken birinci anahtarımız kendi iç güzelliğinizi bulmanız yönünde olacaktır. Güzellik kelimesi tabiki çok subjektiftir dolayısıyla kişiden kişiye göre değişiklik gösterecektir. Burada hala evin saf güzelliği var ve her biriniz bunu taşıyorsunuz ve farklı şekillerde ifade edeceksiniz. Bu anlamda mevcut kalıplar önceki durumlarda olduğu gibi sizi daha fazla sınırlamayacak. Böylece siz daha fazla kendi iç güzelliğinizi görmeye başlayacaksınız. Bu yenidir ve herzaman sizden saklanmıştı. Bunun sebeplerinden biri kendi iç güzelliğinize bakmak yerine tüm dikkatinizin kusurlar hakkında düşünmeye, görünümünüzün kusurları hakkında düşünmeye doğru olmasındandı.

Siz hakiki güzelliğiniz çeşitli sebeplerden dolayı sizden saklıdır. Bunun ilk sebebi sizin bunu seçmenizden dolayıdır. Egolarınızın sizi engelleyeceği korkusunu taşıyordunuz. Bu sınırlamalar daha fazla bu şekilde kalamaz. Böylece yeniden kendi iç güzelliğinize görmeye başlayabilirsiniz. İç güzelliğiniz evin ve cennet halinin bu fiziksel bedende taşınıp yaşanmasıdır. İçsel güzelliğiniz bunu size gösterip her birinizden bunu dışarıya yansıtacaktır. Güzelliğin fiziksel değişimi hakkında konuştuk ve böylece siz kendi kalıbınızı yaratacaksınız. Lütfen magazindeki resimlere odaklanmayın ve onun yerine suratınızdaki gülümsemenin güzelliğini görmeye çalışın. Şu anda fiziksel bedende başlayıp açıklanamayacak olan değişimlerin zamanıdır.

Kalıplar salınılmaya başladığında şunu hatırlayın hayat ile ölüm arasındaki ince çizgi daha da incelmiştir. Aslında bir çoğunuz bu sınır ölüm dediğiniz olayına çok yakınsınız ve sonra bu olayı şu An da burada gerçekleştiriyorsunuz. Bu aslında ters bir şey değil fakat bu beşeriyetin yeni yolu olacak. Bu durumun sebebi kalıplardır ve eve gitmek istediğinizde bu o kadar hızlı ve kolay değildir. Tek bir ruh olarak eve dönmek istediğinizde 11 ayrı boyutta olan veçhelerinizi bir araya getirmek epey bir zaman alır. Fakat bu durum bile şu an değişiyor. Bu sebeple hayat, ölüm ve her ikisi arasındaki çizgi giderek inceliyor yakınlaşıyor bir çoğunuza. Şimdilik gezegen üzerinde taşımış olduğunuz fiziksel bedenin yeni yetenekleri olmayacak aksine yeni korunmasız durumlara bedenleriniz maruz kalacak. Bu durumlardan korkmaya veya endişelenmeye gerek yok. Size bu konuda farkındalık vermek istiyoruz. Bu durumu sadece kendi dünyanızda değil çevrenizdeki olaylarda göreceksiniz. Fiziksel insanın bu günden itibaren ileriye doğru çok hızlı değiştiğini göreceksiniz.

Yeni bedenler neye benzeyecek ?

Şimdi soruyorsunuz "Yeni bedenler neye benzeyecek?" Yeni kalıplar neye benzeyecek? Yeni kalıpları yaratırken ne gibi fiziksel değişimler meydana gelecek? Bizde size aynı soruyu soruyoruz sevgili varlıklar çünkü bizde söyleyemiyoruz nereye gittiğinizi? Geleceği göremiyoruz, çünkü henüz yazılmadı. Bu tüm olanın alanında daha önce hiç bir yerde meydana gelmedi. Burada meydana gelmekte olan yüzünden tüm evren heyecanlı bir şekilde bu gezegene odaklandı. Tek bir gezegende mevcut olan insanlığın doğuracağı mucizeninin tekrar doğuşunu gözlemliyor. Sizin anlayışınızın ötesinde kozmik düzeyde heyecan verici bir olay ancak hale zor ve değişim dolu zamanlardayız. Bu insanın yolu, olayları nasıl öğrendiğinizle, olayları nasıl kendinize adapte edip, hangi sıklıkla yarattığınızla ilgili böylece siz bazı vizyonlar fikirler ve konseptler veriyorsunuz tüm olandan olanlara. Eğer oluşan hal kalbinizle rezone oluyorsa o imajı tutun ve o olacaktır. Eğer olmuyorsa kendi imajınızı seçin. Eğer kelimelerimiz, söylediklerimiz kalbinizle rezone olmuyorsa lütfen bizi takip etmeyin. Bunlar sizin seçimlerinizdir ve size güç vermektedir. Oluşan halleri doğru veya yanlış diye adlandırmaktan kaçının, olayları etiketlemeyin özellikle etiketlemek, tanımlamak dualite alanı için idealdir. Dünyanız ve çevreniz değişirken şimdi fiziksel bedenleriniz oluşan değişime adapte olmaya başladılar ve bu süreç sizi bir sonraki düzeye taşıyacak.

Bir sonraki düzeyde siz şu andaki varlığınızda taşıdığınız ışık -bilgi- enerjisinden 12 kat daha fazla ışığı -bilgiyi- bünyenizde taşıyabileceksiniz. Yapacağınız buradaki gerekli tek şey sizi bağlayan bağlarınızı salınıma bırakmaktır. Bu bağlar size imajı yaratırken hizmet etti. Bu bağlar sizin fiziksel kalıbınızdır, dünyaya enkarne olmaya başladığınızdan beri mevcut olan gezegendeki beden tipleridir. Şimdi bu durum değişiyor ve evrende bu durum heyecanla gözlemleniyor. Tüm gözler beşeriyetin üzerinde. Oyun bitiyor ve bitiş tarihi dünya üzerinde 2010-2012 arası. Öyleyse çok az insan kalacak dünya üzerinde ve sende gezegende bu zor süreçlerden geçip hayatta kalan olmalısın, ancak ifade edilmek istenen hakikatte bu değildir. Sebebi siz zaten bu işlemden çoktan geçmiştiniz. Şu anda siz fiziksel bedeniniz ile dünya arasındaki ilişkiyi uyumlu hale getirerek yeni doğacak nesil - yeni beden tipi - için doğum yapmaya kendinize izin veriyorsunuz. Herşey değişirken biraz daha fiziksel formda kendinize izin vererek daha ilahi bir kişilik haline geliyorsunuz ve bu heyecan vericidir. Öyleyse şimdi, diğer adım nasıl olmalı? ve size nasıl yardımcı olabiliriz? Olamayız. Biz insan olma oyununu oynamadık. Biz size geleni söyleyebiliriz fakat biz size güvenerek -bağlı olarak- her birinize yardım ediyoruz. Biz size güvenerek -bağlı olarak- bir diğerine söylüyor ve bilgiye bağlanıyoruz. Bunun sebebi bu yolu takip eden herkese kolaylık sağlamasıdır. Bu sayede oluşan hal ile bu gezegende neden bulunduğunuzu, gerçekte kim olduğunuzu fark edeceksiniz ve bu gezegenin müjdelerini keşfedeceksiniz.

Bu günün başlangıcın dünya üzerinde çok sihirli bir şey oluyor. Oluşan hal yavaş ama bu noktadan daha ileride fiziksel yapıda görmediğiniz değişiklikleri göreceksiniz. Bu sizin sormuş olduğunuzdu ve siz bunun her anını hakkediyorsunuz sevgili varlıklar.

Bazılarınız, doğru yerde miyim yoksa oluşan hal benimle rezone oluyor mu diye merak ediyor, fakat siz bu durumu çok önce yazmıştınız. Dünya üzerinde bu zamanda sadece bir kaç beden durumla uyumlu halde. Burada bulunmanızın sebebi çok önemli bir şey veriyor olacak olmanız. Sizler getirmiş olduğunuz evin bir parçasısınız/parçası var. Bu durum bir çoğunuzdan saklı kalmış halde. DOlayısıyla bir çoğunuz değişimle ilgili kendini kendinde bulamadı. Öyleyse iç güzelliğinizi nasıl bulursunuz? Bir sonraki düzeye nasıl adım atarsınız? Birine yardım ederek onun kendi güzelliğini bulmasını sağlayabilirsiniz. Önce siz yansıtırsınız -model olursunuz- ondan sonra bilgi -ışık- idrak sahibi olmayı öğrenirsiniz. Durumun sebebi ışıkla çalışmanın iki yolu vardır. Ya ışık olursunuz ya da ışığı yansıtırsınız. Her iki yolda bu gezegendeki ışık işinde - idrak ve şuur mekanizmasının - inanılmaz hediyeleridir.

Sevgili varlıklar sizin bu durumlarla mücadele ettiğiniz görüyoruz. Eğer imkanımız olsa bir dakikalığına sizin için peçeyi kaldırır ve size gerçekte kim olduğunuzu göstermek isterdik. O zaman hayat çok çekici ve sizin için yaşaması kolay bir hal haline gelirdi. Buradaki problem şudur, biz bunu yapsak sizin büyük çoğunluğunuz eve geri dönmek isteyecekti ve burada kalarak bu oyunu oynamayacaktı. Sizinle yaptığımız antlaşma gereği aramıza bu perdeyi koyarak insan olmuş gibi yapacaktınız ve çevredeki olaylara çarpıp yolunuzu bulacaktınız. Burada size tezahürat yaparak sizin ne kadar güzel olduğunuzu sizinle paylaşıyoruz. Sevgili varlıklar ailenizin sizinle gurur duyması gibi izlediğimiz bu gezegenle daha fazla gurur duyamazdık. Dünya gezegeninde bizler her ne kadar fiziksel olarak burada form almasakta burası bizim yaşantımızın bir parçası. Sizler oyun tahtasının efendilerisiniz. Sizler burada bulunup insan deneyimini yaşamak için kanatlarınızı çıkaranlarsınız. Size en iyi dileklerimizi en güzel insan deneyimini yaşamanızı dileriz.

Sizi üç küçük hatırlatıcı ile başbaşa bırakıyoruz. Birbiriniz büyük bir saygıyla davranın. Birbirinizin gözlerine bakarak içsel güzelliği bulun. Her imkanınızda birbirinizi besleyerek bu oyunu güzel oynayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder