5 Ekim 2011 Çarşamba

Zekanın Işığını Aramak

Başmelek Mikail’den Mesaj LM-10-2011
Ronna Herman kanalıyla aktarılmıştır

Sevgili üstatlar, yükseliş sürecinde med cezir ritmi vardır. Zorlayıcı ve zihin – genişletici deneyimler tarafından yaratılan yoğun aktivite periyodunu deneyimleyeceksiniz, bunu içeriye dönme arzusu ve derin düşünme ve yalnızlık ihtiyacını takip edecek.

En sonunda yaşamınızda baskın kuvvet olacak olan güçlü bir Ruhsal bilinç geliştirmek için çabalıyorsunuz. Zihinsel bilinciniz ve duygusal bilincinizin Ruhsal – Benliğinizin yönetimi altında olmasına ve ego kişiliğiniz tarafından kontrol edilmemesine niyet edilmişti. Aydınlanma ve ruhsal farkındalık zihinsel beden/zihin ile başlar. Kendinin – üstatlığına ulaşmak için, zekanın Işığını aramanız çok önemlidir. Bilinçli farkındalık, tartışmalı senaryonun her iki yanını görebilmeniz için daha büyük resmin farkında olduğunuz zaman başlar. Yaşamın keskin – görüşlü gözlemcisi olmayı öğrenmelisiniz ve yargıda bulunmamaya istekli olmalısınız. Bir üstadın sürekli olarak bir fikre sahip olmaya veya her zaman etrafındakileri etkilemeye çalışmaya ihtiyacı yoktur. Ruhsal olarak evrimleşmiş bir insan ona ifşa edildiği şekilde gerçeği sunar ve kendi gerçeklerini aramaları için başkalarını teşvik eder.

Koşulsuz sevginin frekansları dördüncü boyutun ortalarında başlar ve her bir daha yüksek alt – boyut ile artar. Bu frekansların altı çok kırık ve uyumsuzdur. İyi ve kötü kutupluluğu orijinal İlahi planın parçası değildi. İlahi Mavikopya sizlerin, Tanrı – Bilincinin Kıvılcımlarının dualiteyi deneyimleyebilmesi için tasarlandı. Işık ve gölgenin kabul edilir spektrumu içinde, çeşitlilikte, zıtlıklarda bir deney olacaktı. Asla iyinin kötüye karşı olduğu bir realite olmasına niyet edilmedi.

YÜKSELİŞİN BÜYÜK NEFESİ (nefes alma), alt alemlere inişinize son vermek ve Ruhun yüksek alemlerine geri yükselişe başlamak için, her bir Ruhun içinde kodlanmış olan bilinç Zaman Tohumu Kristalleri vasıtasıyla dürtüldüğünüz anlamına gelir. Ancak, önce fiziksel bedeninizde ve bilincin astral bedeni/planında depolanmış yanlış yaratımları deneyimlemeli ve iyileştirmelisiniz. Çağlar boyunca yaratmış olduğunuz yanlış yaratımlarınızı ve negatif damgayı sahiplenmelisiniz. Artık insanlık geçmişin ve şimdiki zamanların tüm acıları, ıstırabı, kaosu ve yıkımı için Şeytanı veya İblisi suçlayamaz. En sevgi dolu, ince frekanslardan en düşük, en uyumsuz düşünce formlarına kadar tüm yaratımlarınızı kabullenmeli ve sahiplenmelisiniz.

Ölümün eski, negatif, oluşturulmuş görüntüsünü bırakmanızı rica ediyoruz. ÖLÜM BİR SON DEĞİLDİR. BİR PROJENİN TAMAMLANMASINA VE YENİ, HARİKULADE BİR MACERANIN BAŞLANGICINA BENZETİLEBİLİR. Her bir yaşamın büyük bir tema’sı vardır ve oynayan oyuncular özel olarak seçilir, çünkü onlar kişisel, harika bir yapıtta her bir eşsiz parça için gerekli karakteristiklere sahipler.

SİZ BEDEN DEĞİLSİNİZ, et kostümüne bürünmüş SAF BİLİNÇSİNİZ. Bunu daha önce binlerce kez yaptığınız gibi, dünyasal planı terk ettiğiniz zaman, Işık giysileri için fiziksel bedeninizi çıkarıp atarsınız ve zamanla yeni bir realitede bir başka büyük maceraya hazırlanırsınız. Kendinin – farkındalığını kazanırken, yeni kişisel ruhsal arayışa başlamak için İlahi bir merak ve yoğun bir arzu geliştirirsiniz. Kozmosun derinliklerini araştırdıkça bir macera duygusu geliştirirsiniz ve İlahi Plan farkındalık seviyenizde açılmaya başlar. Her bir büyük dönüşümsel, insan ilerlemesinin evrimin gelmekte olan döngüsüne uyması için yeni bir formda kozmik bilgeliği kapsadığını anlamanız önemlidir.

Yaşamın ve mümkün olan her şeyin bileşenleri size büyük potansiyelin formsuz Tohum Kristal Hücreleri şeklinde gelir. Uykudaki Tohum Kristal Hücrelerine aşılanan gerekli düşünce formlarını sağlarsınız ve sonra bunları sevgi dolu niyetinizle Tanrı Ateşi, Tanrı Işığının Adamantine parçacıkları ile tutuşturmalısınız.

Varoluşun maddi planında master inşacı olmak için titreşim yasalarını anlamak gereklidir. Düşünce maddesini etkin şekilde manipüle etmeyi öğrenmelisiniz. En büyük gereklilik kuvvetli odaklanmış zihinsel yetenekler geliştirmektir.

Sevgililer, şimdi yeni saflaşmış birlikte yaratıcı yeteneklerinizi sergilemenizin zamanıdır, çünkü insanlık ve Dünya Sevginize/Işığınıza öncesinden çok daha fazla ihtiyaç duyuyor. Hatırlayın, bu harika armağan maddi tezahür amaçları için yakıt olarak kullanılmadan önce Yaratıcı Işığın Adamantine Parçacıklarının odaklanmış, sevgi dolu niyetinizle aktive edilmesi gerektiğini tekrar tekrar vurguladık. Artık hiç kimse Dünyanın ve insanlığın dönüşümün Dünyayı/Ruhu sallayan zamanının ortasında olduğunu inkar edemez. Korku, öfke ve umutsuzluğun negatif titreşim kalıpları, Dünyayı çevreleyen astral plan kitlesel bilincin frekans bandına şaşırtıcı bir hızla püskürüyor. Her gün, ortalama insan için pozitif ruh halinde kalmak ve parlak, sevinçli bir geleceği tahayyül etmek çok daha zorlaşıyor. Siz Yıldız Tohumlarının birçok geçmiş yaşamlarda hazırlanmakta olduğunuz, büyük değişim zamanlarının ortasındasınız. Yine, Dünya Hizmetkarı olarak, üçüncü/dördüncü boyutların sınırlı ortamında işlev yapan binlerce insanın negatif düşünce formlarını nötrleştirme kapasitesine sahip olduğunuzu söylüyoruz. Şimdi sevgili dünyadaki Işık Lejyonlarım, insanlığın yıkıcı karanlık kuvvetlerini yenmeye katılabilmeniz için öne adım atma ve parıldayan Işık kılıcınızı kaldırma zamanıdır: korku, yargılama, açgözlülük, ego – motivasyonlu ve güç – arayan niyetler/eylemler.

Son mesajlarda size bütünleştirmek için çok fazla miktarda bilgi verdiğimizi anlıyoruz. Bu nedenle, daha iyi anlamanız ve aklınızda tutmanız için bazı kavramları az ve öz düşüncelere yoğunlaştıracağız:

· Tüm beden hücreleriniz bir dereceye kadar bilince sahiptir. Bazıları uyumsuzdur ve içinizde kaos ve rahatsızlık yaratır, diğerleri uyum içinde tınlar, dolayısıyla yüksek frekansta titreşir ve bir denge ve esenlik duygusu aktarır.

· Hepiniz Enerji İmzanızı oluşturan Ruhsal enerji kalıplarının büyük çeşitliliğine sahipsiniz. Bu enerji kalıpları Aurik Alanınızın parlaklık veya donukluk seviyesini belirler.

· Neşe ve dinginlik Ruhun ilhamıdır. Başkalarına hizmet Ruhun içgüdüsüdür.

· Korku, öfke ve üzüntü egonun ilhamıdır ve sizler uyum ve berraklığın yüksek alemlerine erişim kazandıkça bunlar Ruhsal Benliğin sevinç ve saadetiyle yer değiştirir.

· Toksik düşünceler asit gibidir ve giderek bedendeki milyarlarca hücreyi kirletir, bu da hastalık, rahatsızlık ve en sonunda ölüm ile sonuçlanır.

· Her bir insanın bedeninde düşük frekanslı düşünce formları ile tınlayan atom altı karanlık kristaller vardır. Bu kristaller birçok yaşamlarda yaratılan ve tekrar tekrar yaratılan negatif atık materyal ile doludur, bunların bazıları iyileştirmek için fiziksel forma getirmiş olduğunuz miras alınmış negatif kalıplardır.

· Eski, sıkışmış, toksik enerjiyi salıvermek çoğunlukla grip benzeri semptomlar yaratır.

· Tüm kristaller bir dereceye kadar bilgi saklama ve yayma yeteneğine sahiptir. Bunlar geçmişin ve geleceğin kayıt tutucularıdır.

· Dünya ve insanlık için kaderin Işık/Hayat Çizgisi ile uyumlanmaya girmelisiniz. Yeni bir İlahi Mavikopya formüle edildi ve siz, Yıldız Tohumları bu Alt – evrenin yeni kozmik yaratımında büyük oyuncularsınız.

· Işığı metabolize edebilmelisiniz. Hücreleriniz yaşam enerjisi kaynağı olarak Işığı tanıyabilmeli ve kullanabilmelidir.

· Üçüncü/dördüncü boyut ortamında, zihinsel bedeniniz geleceğin taşıdığı şeyin korkusunu ve belirsizliğini yaratarak, geleceğe yansıtmaya eğilimlidir. Duygusal beden her zaman geçmişi, bazı hoş anıları yeniden oynatır, ama çoğunlukla başarısızlık veya acı deneyimlerini gözden geçirir. Dramatik bir sevinç, öfke veya acı olay olmadıkça, şimdiki an çok zor kaydedilir.

· Aydınlanma yolunda ilerlerken, ilişkileriniz çoğu zaman dramatik şekilde değişir. İlişkileriniz artık duygusal bağımlılığa dayanmaz. Artık insanları duygusal olarak manipüle etmeye çalışmazsınız ve insanların sizi manipüle etmelerine izin vermezsiniz. Alt – boyutsal realitenin duygusal kordonunu, itme – çekme dansını oynamaya son verirsiniz. Kalp çakrası tüm çakra sisteminde baskın kuvvet haline gelir. Birleşik bir çakra sistemi, uyumlu bir enerji alanı yaratma sürecindesiniz.

· Tanrı’ya ciddiyetle dua etme arzusuna veya başkalarına sevgi enerjisi gönderme arzusuna sahip olan Dünyadaki her Ruh, otomatik olarak Ruhunun bir fasedini Dünya Piramidine gönderir. Burası tüm Ruhların toplanma yeridir. Buna Göksel Katedral ismini verebilirsiniz – Baba/Anne Tanrımız ve melek kuvvetleri ile konuşma yeri. Neredeyse Dünyadaki her Ruh birilerine karşı koşulsuz sevgi hissettiği veya yaydığı anlara sahiptir. Bu sevgi kıvılcımı o Ruhun eterik kopyası olur ve Dünya Piramidinde oturma izni alır.

· Her bireysel Ruh, kitlesel bilinç inanç yapısının etkisinin ötesine ilerlemek için kademeli olarak Ruhsal bilinç geliştirmelidir. Sonraki adım Ruhsal Benliğin kuvvetinin ve bilgeliğinin artması için ego kişiliğinin hakimiyetinin ötesine geçmektir.

· Kendiniz ve başkaları için doğru seçimleri alışkanlık olarak yapmanız için, etik değerleri saflaştırmalısınız. Daha çok Kendinin – farkında oldukça yaşam standardınız uyarlanır ve saflaşır.

· Fiziksel bedeniniz Yaratıcı Işığın devamlı akışını alması için tasarlanmıştır. Yaratıcı Işık Yaşamın Özüdür. Özellikle bu Alt – evren için tasarlanmış Tam – Spektrum arıtılmış (ince) Işık içerme kapasiteniz Sevgi/Işığınızı başkalarıyla paylaşma yeteneğiz ile büyür.

· Doğru eylem için iyiliğe geri dönmek kolay ve Benliği tatmin edicidir. Ancak, kötü niyetli veya zarar verici bir hareket için iyiliğe geri dönmek İlahi doğa gerektirir.

· Asla unutmayın, Baba/Anne Tanrımız, yüksek alemlerden olanlarımıza, Dünyadaki her Ruh için etkileşim/yeniden bağlantıyı yeniden oluşturmak için, yorulmak nedir bilmez çaba ve mümkün olan her aracın kullanılması için emir verdi.

· Dünya Piramidi Ruhsal Benlikleriniz için Orta – yol İstasyonudur. İyi tohumlarınız Dünya Piramidindeki Işık Ambarı Hazinesinde saklanır. Her yıl iyi tohumların hasadı yapılır ve sevgi dolu düşünceleriniz ve tohumlarınız büyütülür ve orada saklanır. Daha büyük kısmı tüm insanlığın en büyük hayrını yaratmakta kullanılmak için Yaratıcı Işık ile birleştirilir. Işık Ambarına yaptığınız katkılara göre özel armağanlarınızı ve İlahi takdirleri alırsınız.

· Alt – evrenimizde her boyutsal seviyede Dünya Piramitleri vardır. Frekans kalıplarınızı saflaştırırken ve yükseltirken, sonraki yüksek boyutlu Dünya Piramidine otomatik olarak giriş kazanırsınız.

· Bu evrenin çoklu boyutları, farkındalık katmanlarını içeren özelleşmiş frekans kalıplarının ölçüm birimleridir.

· MELEK KRALLIĞI IŞIĞI YÜKSELTİR, KUVVETLENDİRİR; İNSAN KRALLIĞI IŞIĞI YAYAR.

· İnsanlık yoğunluğa düştükten ve başlangıçta tüm Ruhlar için direkt olarak elde edilebilir olan Baba/Anne Tanrımızın Tam Spektrum Özüne artık direkt olarak erişemedikten sonra, Melek krallığı Tanrı Niteliklerinin yansıtıcıları ve yükselticileri oldu.

Yaratıcının Işığı her şeyi kuşatır ve ebediyen devam eder. Karanlık ve gölge topraklar sadece geçici fenomendir. Bir an için asla şüphe etmeyin sevgililer: birlikte, biz hüküm süreceğiz. Sizi aurik koruma alanımda çevreliyor ve sarmalıyorum. En derinden seviliyorsunuz.

Ben Başmelek Mikail’im.

(Çeviri: Saffet Güler)

http://www.ronnastar.com/

Kopyalayabilir ve paylaşabilirsiniz. BAŞMELEK MİKAİL'İN MESAJLARINI WEBSİTEMİZDE BİR ARMAĞAN OLARAK YAYINLAMAKTAYIZ; YİNE DE İŞLETME GİDERLERİNİ VE TÜM DÜNYAYA GÖNDERDİĞİMİZ ÜCRETSİZ SEVGİ PAKETLERİNİN POSTA ÜCRETLERİNİ KARŞILAMAK ÜZERE YAPACAĞINIZ BAĞIŞLARDAN MEMNUNİYET DUYACAĞIZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder