15 Aralık 2011 Perşembe

Işık Fenerleri

~ Yuvadan Hatırlatmalar ~
Steve Rother tarafından aktarılmıştır
Kasım 2011

Işığınıza Yer Açın
Yuva’dan Selamlar

Sevgili varlıklar, bu çok eşsiz bir gün çünkü daha önce hiç gerçekleşmemiş bir varoluş seviyesi yarattınız. Çok sihirli bir şeye kapı açtınız. Bu adımı atabilmeniz için enerji bir süredir gelişmekteydi. Değişim, bir çok yönde başladı fakat her gün gözlerinizi açıp yeni günü selamladığınızda, gün farklı bir enerji seviyesi ile başlıyor. Direkt olarak önünüzde sizi bekleyen olaylardan bahsetmemize izin verin çünkü bazılarınız, bunları bizzat deneyimliyor olacak.

“Parlak Işıklar”
Dünya üzerinde çok çeşitli parlak ışıklar gördünüz; Yuvadan kendi ışıklarını getirip sizin kendinizi ve Yuvanın ışığını daha iyi görebilmenize yardımcı olmak için bir biyolojik balon (fiziksel bedenleri) vasıtasıyla yansıtan kişiler gördünüz. Bazı insanların çok fazla ışık taşıdıklarını her zaman biliyordunuz. Gözleri öyle parlak ki dikkatleri üzerlerine çekiyorlar ve o kadar yaratıcılar ki her konuda, dokundukları her şey sihire dönüşüyor. Ama bazen titreşimleri o kadar yükseliyor ki onlar için Dünyada, titreşimi böylesine düşük bir gezegende olmak çok rahatsız bir hale geliyor. Birçoğunuz bizim “Dünya Melekleri” adını verdiğimiz bu parlak ışıklarla tanıştınız. Bir çok yetenekle dünyaya geliyorlar ve bunları, hiç duraksamadan karşılıksız başkalarına sunuyorlar. Genellikle kendilerinden veriyorlar ve ödedikleri bedel çoğunlukla ağır oluyor. Ancak arkalarında insanlığın gelişimine yardımcı olan inanılmaz yetiler bırakıyorlar. Böyle olan birçok sanatçı gördünüz, örneğin çok genç yaşta ölen ama geride silinmez izler bırakan müzisyenler biliyorsunuz. Bazı Dünya Melekleri, Dünya gezegeni üzerinde insan olmak için çaba gösterirken çok zor zamanlar geçirdi. Bunu size şimdi söylüyoruz çünkü dünyada saklayamayacak kadar çok parlak ışıkları olan seçilmiş az sayıda insan oldu. Ama, sevgili varlıklar, artık sizin de bu ışığı almak üzere olduğunuzu söylüyoruz. Size sorumuz şu: bugün böyle bir şey olacak olsa hayatınızda bu ışığa yer var mı? Anlayacaksınız ki böylesine bir ışığı taşımak ve Yuva ile çok güçlü bir bağlantı kurmak kulağa hoş gelse de, henüz birçoğunuzun hayatında buna yer yok. Hayatınızı günlük arzularınız, zevkleriniz, tutkularınızın etrafında kurmuşsunuz, peki birden Dünya Meleklerininki gibi müthiş bir ışık saçmaya başlasaydınız ne olurdu? Artık bunu düşünmenin zamanı gelmiştir. Hayatınızı gözden geçirin – neredesiniz bakın. Birçoğunuz, ilişkilerini, işlerini ya da günlük olarak yaptıkları işleri gözden geçiriyor. Bunu yapmanız sizin için çok ama çok önemli bir hal alıyor çünkü burada bulunmanızın bir nedeni var.

Yuvadan sadece sizin tarafınızdan Dünyaya getirilebilecek bir ışığı taşımak üzere buradasınız. Ruhunuz bir enkarnasyondan diğerine geçti, sırf bu ışığı taşıyıp onun ifadesi olabilesiniz diye. İşte buradasınız. Size diyoruz ki kendi ışıklarından dahi korkanlar olacak çünkü bu, ışığın bir başkasından yansıdığını görmekten çok daha korkutucu bir şeydir.

Ancak şu anda meydana gelmekte olan, Yuvadan bu enerjiyi dünyaya getirmenizi mümkün kılacak ruhsal güvene ulaşıyor olmanızdır. Önemli parça ise bugüne kadar bunun dünya üzerinde tek tük kişiye olmuş olmasıdır. Bu ışık taşıyanlar arasında eskiden çok fazla mesafe vardı fakat artık hepiniz aynı ışığı taşıyabilirsiniz.

Işıkla Dans
Birçoğunuz öğretmen, şifacı ya da başkalarının geçmesi için ilk kapıyı açmak üzere yürümeyi seçenler olduğunuz için artık harekete geçmeniz beklenmektedir. Sizden ricamız kendi ışığınızdan korkmamanızdır. Parlak ışığınızı ve alacağı her biçimi hoş karşılayın. Sizdeki ışığı siz fark etmeden başkalarının fark ettiğini göreceksiniz ancak nihayet rüyadan uyanıyorsunuz.

Tüm güçlerinizi taşıyarak dünya üzerinde yaşamak en büyük arzunuzdu ve artık bu gerçekleşiyor. Tıpkı hayal ettiğiniz şekilde meydana geliyor; tıpkı kalbinizle ve kendi enerjinizle harekete geçirdiğiniz biçimde meydana geliyor. Bu ışık altında dans edin. O şarkıyı söyleyin; o kitabı yazın, ışığı mümkün olan her biçimde demirleyin ve göreceksiniz ki hiç hayal etmediğiniz şekilde daha fazla ışığa yer açmanız gerekecek. Kendi güzelliğiniz içinde kendinizi rahat hissedeceksiniz ki bu birçoğunuzu ölümüne korkutan bir şey. Kusurlarınıza katlanabildiğiniz sürece kendinizi bir insan olarak görmek makbuldür; kendinizi bulmanız güzeldir. Artık kusurları kaybetmeye hazır olun, sevgili varlıklar. Anlayabileceğinizin ötesinde bir sihir yarattınız.

Size birçok defa söyledik; evrendeki tüm gözler, şu anda Dünya gezegenini izliyor. Kuralları olmayan tek özgür seçim gezegeni sizinki ve tekamülünüzde başka bir bilinçli adım atmak üzeresiniz. Oyunu kazandınız. Yuva’ya artık gidebilirsiniz.

Her şeyin yapıldığına karar verebilirsiniz. Yine de daha fazla ne yapabilirim diyorsunuz. Şimdi ne yapabilirim? Yeni bir adım atıp değişimin nasıl bir parçası olabilirim? Işığınızı kabul edin. İşte yapabileceğiniz tek şey bu.

Etrafınızdaki dünyada, yansımanızın değiştiğini göreceksiniz. Adım atma, yansımanızı sahiplenme cesaretini gösterin.

Birçok yaşamınız boyunca bu konu üzerinde çalıştınız ve bunu hak ettiniz. Şimdi burada, tam önünüzde, o zaman neşeyle ve bilinçle o adımı atın. Zaman ve uzayın diğer birçok boyutunca milyarlarca varlık var. Bunların bazılarına Dünya Dışı Varlıklar ya da Uzaylılar diyorsunuz fakat onlar da sizin gibi ışık varlıklar. Işık varlıkların birçok farklı derecesi vardır. Bazıları çok gelişmiş teknolojilere sahipken, diğerleri kalp enerjisinde ya da sizin deyiminizle ruhsallıkta oldukça gelişmiş durumdadırlar. Evrende öyle yerler var ki gelişmiş varlıklar kendi çok boyutlukları ile iletişime geçebiliyorlar çünkü hepsi bunu deneyimleyebiliyor. Ancak hiç biri, sizinki gibi bir sonraki tekamül basamağına bilinçli bir adım atmıyor.

Bir Çağın Sonu
Olan Her Şey’de tarih yazıyorsunuz. Size bu koridordan yürüyün, sağdaki ana kapıyı açın, sonra da solunuzdaki üçüncü kapıyı açın, Yuvaya varmış olursunuz demek isterdik. Gerçek şu ki aldığınız her nefeste yeni bir yol yaratıyorsunuz. Yeni bir rol yaratıyorsunuz çünkü hayaliniz gözlerinizin önünde tam olarak tezahür etmiş şekilde belirmeye başlıyor. Sihirli bir tarihe doğru ilerliyorsunuz, 21 Aralık 2012. Neler olacağına dair birçok kehanet var. Birçoğunuzun bu konuda kafası karışmış durumda, ancak hiçbiriniz 2012’de neler olacağına dair bizim kadar şaşkın olamazsınız. Aslında 2012 bir sınırı ifade etmektedir, bir çağın sonunu. Siz o tarihi zaten öne çekmiş durumdasınız, çünkü gelmesini bekleyemediniz. Yeniyi önce yarattınız ve şimdi de bu belirsizlik zamanlarındasınız. Sizi görünüşte etkileyen ve hala bazı yeni kuralları olan bu yeni enerjiye doğru ilerliyorsunuz ve bu konuda bazı çelişkiler var. Bilin ki yalnız değilsiniz. Yaşadığınız şehirde bu adımı atan tek kişi siz değilsiniz; oradaki tek parlak ışık siz değilsiniz. Henüz anlayamadığınız şekilde birbirinize yardımcı olabilirsiniz çünkü değişim başladı ve onu siz yarattınız.

Bu daha önce tahmin edilmiş bir şey değildi. Dünya gezegeni varolmaya başladığında bir potansiyel olarak dahi mevcut değildi. Bu, sizin yarattığınız bir durum ve bunun için sizlerle gurur duyuyoruz. Perdeyi kaldırmaya başlarken, rüyadan uyanıp gücünüzü sahiplenirken sizi izliyoruz. Bu anlayabileceğinizden çok daha sihirli bir şey, çünkü evrenin geri kalan kısmına nasıl sevileceğini gösteriyorsunuz. Bunu, ilk ve en önemli tebliğ olarak tutup taşıyabildiğiniz sürece boyutsal seviyede hayal dahi edemeyeceğiniz bir enerji yaratacaksınız. Şimdi soruyoruz, sevgili varlıklar, ışık olmaya hazır mısınız?

Olmakta olan budur. Yapmanız gereken tek şey gülümsemek ve niyet ederek bakışlarınızı çevirdiğiniz herşey, herkes ve her yer Yuvanın ışığıyla parlayacak. Etrafınızdaki karanlıkta kalmış yerleri bulun ve cesaretle ışığınızı buralara yansıtın.

Sizler ışığın habercilerisiniz; başkaları için ışığı güvende tutacak olan koruyucularsınız. Değişim başladı ve şu anda Dünya üzerinde yaptıklarınızdan dolayı öyle neşe içindeyiz ki kutlama yapıyoruz.

Büyük Resim
Bilin ki arkanızdayız ve her adımınızı izleyip mümkün olduğunda size yardım etmeye çalışıyoruz. Sizlerle ileriye adım attıkça deneyimleyeceğiniz yolları, dönemeçleri ve engelleri paylaşmaya çalışıyoruz. Ama şunu bilmelisiniz ki aslında bize ihtiyacınız yok, çünkü hiçbir rehberliğe ihtiyacınız yok. Enerjinizi sahiplenin ve içinizden gelen o gücü hissedin. Bir zamanlar olduğunuz o yaratıcı varlıklara tekrar geri dönüşüyorsunuz. Zamanla buna fiziksel bedeniniz de uyum sağlayacak ve beyninizin iki bölümü de tek parçaymışcasına birlikte çalışmaya başlayacak. Yeryüzü ile sema arasında bir denge görmeye başlayacaksınız hem de hiç olmadığı kadar ayrım yok olacak. Hepsini siz başardınız ve bu başarıyı onurlandırmak dimdik yürüyün, sevgili varlıklar, çünkü bunu hak ettiniz. Bunları söylüyoruz çünkü yaratıcılar olduğunuzu anlamanız çok önemli. Geçiş yapmakta olduğunuz bu realiteyi siz yarattınız. Bizler, sizlerle, size gelecekte yardımcı olabilecek bazı iç görüler, genel bakış açıları ve kavramları paylaşmak üzere buradayız. Ve sizler öyle güzel bir yolda yürüyorsunuz ki. Önünüzdeki açılışı kaçırmanıza imkan yok. Bu geçişin keyfini çıkarın, sevgili varlıklar ve hayatınızda ışığınıza yer açın ve her şey evren ile uyum içine girecektir.

Bu zamanda sizleri selamlamak; kalbimizin kalplerinizle attığını hissetmeniz, Yuva ile bağlantıyı ve Yuva gerçeğini, kalbinize girerken hissetmeniz bizim için büyük bir onur. Sevgi cevabı içinde barındırır. Sizi bir basamaktan bir sonrakine taşıyacak olan odur. Bizler arkanızda sizin için tezahurat yapıyor ve attığınız her adımınızı kutluyoruz. Tadını çıkarın! Her fırsatta birbirinizi yetiştirin. O adımı atmasına yardım ettiğiniz her kişi ile sizin de bir sonraki adımı atmanız kolaylaşıyor. Oynayacak yeni bir oyun icat ettiğinizi bilin. Ve birlikte iyi bir oyun çıkarın.

Espavo.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder