30 Ocak 2012 Pazartesi

2012 ile İlgili Melek Görüşü

Büyük Karar Yılı

Victory Elohim (Yedi Elohim'den biri)

Bu, Zarazaiel Yovel vasıtasıyla Ein Soph Konseyi üyelerinden alınan görüştür. [Ein: Mutlak ve Sınırsız Boşluk, Hiçbirşeylik. Ein Soph: Sonsuzluk.]

Öncelikle önceden yerinde olan realite yapılarını tartışmalıyız. Sonra 11 Kasım 2011'de (11-11-11) yaratılmış olan büyük değişiklikleri tartışacağız.

Dünya Gezegeni tüm Yaradılışın yükselişi için katalizördür. Gezegende üç temel grup vardır: Konumlandırma Ekibi, Geçiş Ekibi ve Dünya Koruyucusu Ekibi.

Konumlandırma Ekibinin işi bu karma oyununu coşkuyla oynamaktı. Onlar gelecekteki yükselişe hizmet etmek üzere bu gezegeni üçüncü boyut ayrılığı içinde en iyi pozisyona koymakta etkiliydiler. Geçiş Ekibinin işi var olan holograma yeni olasılıkları ve olabilirlikleri getirmektir. Onlar gezegenin ve onun sakinlerinin karmik öğrenim oyunundan karmik olmayan İlahi İfade oyununa tekamülüne yardımcı olurlar. Dünya Koruyucuları gezegenin kendisinin esenliği ve dengesi ile meşgul olurlar. Dünya Koruyucuları çoğunlukla İlk Uluslar veya yerli insanlar içinde enkarne olurlar.

Genel olarak, onlar karma oyununa katılmakla çok ilgilenmezler, ama oyunu oynayanlara karışmaktan derin şekilde etkilendiler.

Bir Işıkişçisi olmak, bireyselleşmiş bir ruhun bir yaşamda yaptığı seçimdir.

Seçim bu üç ekibin herhangi birinden yapılabilir. Herkes bir Işıkişçisi olmayı seçebilir. Bir kez karar verildiğinde, iki ana talimat vardır: her nefeste ve her adımda Ruhu izlemek ve Dünya'da Cenneti Yaşamak. Işıkişçisi olmak basitçe dünyanın Işığa evrimine yardımcı olmaya istekli olmak anlamına gelir.

5 nci boyuttaki Ruhüstünüz bu oyunda bireyselleşmiş ruhunuz için birçok enkarnasyonlar yaratmış olabilir. Sizler uzay, zaman ve birçok paralellerde enkarne olursunuz. Holografik enkarnasyonlar ızgaranız içinde bu ekiplerden herhangibirinin veya hepsinin parçası olabilirsiniz. Ruhüstünüzün bilincine doğru ilerlerken, bu enkarnasyonlardaki kendinizin daha fazla farkında olacaksınız.

Bu zamanda, birçok melek ve diğer Geçiş Ekibi insanları Dünya Koruyucusu ekibine enkarne oldu. Birçok Dünya Koruyucusu yerli - olmayan bedenlere enkarne oldular. Bu yeni paralelin nasıl ortaya çıkacağı ile ilgili tüm bu ekipler arasında toplantılar yapılıyor. Birbirinize öğreteceğiniz çok şey var. Her bir ekibin perspektifi değerlidir. Elbette her şeyle aynı fikirde olmayacaksınız. Ayrıca, Galaksiler Arası Yıldızlar ve Gezegenler Federasyonu dünya hükümetleri ile yeniden temas kuracak. Göklerinizde çok daha fazla ışık gemisi aktivitesi görmeyi bekleyin. Bu bir özgür irade sistemi idi, yani Ruhun iradesi olmayan bir seçim yapabilirsiniz. Ruhunuzun yönlendirdiğinden farklı şekilde seçerseniz, yeni bir paralel realite yaratılır ve herkes ona uyar. Dünya gezegeni hologramı zilyonlarca paralel realiteleri kapsar. (zilyon: sonsuz büyük sayı). Ama, Ruhun iradesi her zaman tamamlanır. Bu nedenle, karmik öğrenme oyununu oynarken Ruhu izleme seçimini taşıyan hologramın içinde paralel bir realite vardır. Buna çoğu zaman Ruhun Çizgisi adını verdik. Işıkişçileri uyanıp Ruhu izlemeyi seçerken, özgür irade paralel realiteleri Ruhun paraleline geri bütünleşmeye başlar. Bu, Dünya'da Cenneti Yaşama olasılığı için muazzam enerji miktarı yaratır. Ruhun Çizgisi şimdi neredeyse sabit paralel realite birleşmesindedir. Bu işlem geleceğe devam edecek.

Yükseliş sürecine eşzamanlılıktan bakarak, Ruhun Çizgisinde fiziksel dünya değişiklikleri etrafında ortaya çıkan bazı arzu edilmeyen olasılıkları gördük. Dünya Koruyucuları, bunun o paralelde kesinlikle gerekli olduğunda ısrar ediyor. Fiziksel gezegen çok daha fazla gerilimli hale geliyor ve bütünlüğünün o parçasını ifade etmek zorunda. Bu paralel realitede fiziksel kutup değişikliğinin olmaması için çalışıyoruz. Manyetik kutuplarda değişiklik olacak.

Çoklu - konsey bu holograma yeni bir paralel realite yerleştirmeye karar verdi. 11 Kasım 2011'de (11-11-11), direkt olarak Ruhtan paralel bir realite yayıldı, bu realite karma oyunu ile çok az rezonanstadır. Buna Kiddushin (Takdis, Kutsama) Realitesi adını veriyoruz. Ruhun Çizgisinde ve Kiddushin Realitesinde enkarne oluyorsunuz. Karma oyunundan çıkma seçimini teşvik eden dinamik bir gerilim yaratıyorsunuz. Bir realiteden diğerine adım atmaya yardımcı oluyorsunuz. Bu adımın nasıl atılacağı herbirinize rüya halinde öğretiliyor. Diğer insanları kendinizle birlikte götürmeyi pratik yapıyorsunuz.

1988/89'da Işıkbedeni aktive edildiği zaman, Ein Soph Konseyinden Başmelek Ariel yükseliş için dört aşamalı bir programdan söz etti. Son program 'Gezegen Etrafında Kanatlar' olarak adlandırılıyor. Bu, gezegeni boş uzayda 5 nci boyuta yükseltmek için gerekli olan gezegensel ve Cennetsel Merkavot'a değinen tabirdir.

Yükseliş zamanında, Birleşik Çakrayı tamamlamış olan her Işıkişçisi bir kez de olsa içsel ses olarak Ariel'in 'Işığı Soluyun' dediğini duyacak ve Ariel bizi birleştirecek. Gezegendeki her birleşik alanın kaynaşması gezegensel Merkavah'ı yaratır. O zaman Ariel Cennetsel Merkavah ile birleşmek için birleşme koordinatlarını verecek, sonra boyutları geçmek için dönüş, hızlanma ve lokasyon komutlarını verecek.

Cennetsel Merkavah atom altında yolculuk yaptı ve bu realitenin madde temeline girdi. O şimdi çok daha hızlı ilerleyecek. Merkavah'ın öğretisine ve bilgeliğine daha fazla erişime sahip olacaksınız. 2012 Kefaret olarak Sevgi Alevinin enerjisi altındadır. Kefaret Kanatları, vizyonun tezahür ettiği yerdir. İçeriye akan vizyonun yeni seviyeleri olacak. Merkavah erişiminizin artmasını isteyin. Durdurulamaz olun! Gezegen Etrafındaki Kanatlar programı Kiddushin Realitesine sokuldu ve hologram içinde aktarılmaktadır. Hologram boyunca, bireysel paralel realitelerin içlerinde sadece tek bir holografik ekleme noktası vardı. Holografik ekleme noktası, ilahi programların belirli bir paralel içine yerleştirilebileceği fiziksel bir yerdir. Ruhun Çizgisinde ekleme noktası Japonya'da idi. Kiddushin paralel Realitesinde çoklu ekleme noktaları vardır. Ekleme noktaları on iki büyük dağdadır:

* Fuji-san, Japonya
* Everest, Nepal
* Puncak Jaya, Yeni Gine
* Kilimanjaro, Tanzanya
* Vinson Massif, Antarktika
* Elbrus, Rusya
* Mont Blanc, Fransa
* Machu Picchu, Peru
* Grand Teton, Wyoming ABD
* Shasta, Kaliforniya ABD
* McKinley (Denali), Alaska ABD
* Haleakala, Hawaii ABD

Bu gereklidir, çünkü birçok holografik yükseliş yapıları bu paralele gönderilecek.

Gezegenin yükseleceğini biliyoruz. Ama bunun nasıl olacağı ile ilgili hala birçok olasılıklar var. Aralık 2012 veya Ocak 2013 veya Şubat 2013 ya da Mart 2013 zaman çerçevesi yükseliş için tek olasılık değildir, ama bu zamanda en yüksek olasılıkmış gibi görünüyor. Bu yıla Büyük Karar yılı diyoruz, çünkü hologramdaki her ruhtan enkarnasyonunun yükselmeyi dileyip dilemediğine karar vermesi istenecek. Bu hala özgür irade bölgesidir. İnsanlar yine de yükselmemeyi seçebilir. Birçokları açık bir seçim yapmakta zorlanacaklar, çünkü gerekçeli korkuyla dolular.

Eğer seçim evet ise, her ruhtan asıl yükselişin nasıl hissedileceğinin vizyonunu yaratmasını istiyoruz. Bu çok basit olabilir. Tachi - ren'in vizyonu şu; herkes kozmik şaka, kahkaha ve yükselişin esprili son cümlesini (can alıcı noktasını) anlatacak. Zarazaiel'in vizyonu; herkes kendisini huşuya ve yükselişe açacak. Sizin vizyonunuzun Kalk Borusu adı verilen Yuva için duygusal frekansınız ile ilgili bir şeyi olma şansı var.

Bu yıl mutasyonların çoğuna engin çokboyutlu bir üstat olarak benliğinizin daha da fazlasının fiziksel bütünleşmesi neden olacak. Bütünlüğünüzün İlahi Kimliğinizi farklı bir şekilde tanımlama şekline sahip olan parçaları olabilir. Elbette, başka evrenlerden gelenleriniz farklı türlerin frekanslarını ve belki veçhelerini bu insan yapısına bütünleştireceksiniz.

Melekler, yılın ilk üç ayında kabuk soyulmasının (peeling) oldukça yoğun olmasını bekliyoruz. Ruhun birçok inişleri olacak. Tüm melekler 2012'de online oluyor. Kanatlarınız etrafınızdakiler tarafından daha görünür olacak. Artık saklanamayacaksınız. Hizmette olmaya hazır olun. Kanatlarınızı açın.

Bütün yıl, değişmeniz istenecek ve bunun bir mücadele olması gerekmiyor. Kendinizi tüm olasılıklara açık tutun. Bedeninize mutasyon geçirmenin/değişmenin basit olabileceğini hatırlatın. Zor bir mutasyon geçirmek, mutasyonu daha mükemmel yapmaz. Hiç bir şey işlemediği ve enerjiniz olmadığı zaman, iki olası neden vardır. Bu, spiritüel imzada olası bir düşüşü işaret eder. Ruhunuz sizi yeniden yönlendiriyor olabilir. O işe yaramadığı zaman yapmakta olduğunuz şeyi yapmayı bırakın. Diğer olasılık, paraleller arasında kaymış olmanızdır. (Hiçbir şeyin işe yaramaması ve tükenmiş olmanın yanısıra) Bu olasılığı farketmenin yolu topraklanmamış olma hissidir. Ayrıca havada süzülüyormuş gibi veya sersem hissedebilirsiniz ve düşünceleri sözlere dökmekte zorlanabilirsiniz.

Gidişat sertleştiği zaman, Üstat durur ve Ruhun nereye yönlendirdiğine bakar. Sonraki en yüksek adımı isteyin. Size gelen ilk şeyi yapın.

Eğer paraleller boyunca kayarsanız veya yanlış paralel realitede yapışıp kalmış gibi hissederseniz, bununla ilgili yapabileceğiniz iki şey vardır. Birincisi, Omega çakradan gelen Işığın on iki çizgisini holograma yerleştirmek. Merkezlenin. Şimdi çizgileri Omegaya geri yönlendirin ve şöyle deyin, 'Kiddushin Realitesinde yürüyorum'. Şimdi, keskin bir nefes veriş ile, çizgileri geriye holograma koyun. Bu genellikle sizi içinde olmak istediğiniz paralele yeniden merkezler.

Diğer yöntem kalpte En Kutsal Yeri içerir. Sizin kutsal yeriniz, enkarnasyonların tüm holografik ızgarasında İçsel Planlarda bulunur. Başka bir deyişle, eğer enkarnasyonlarınızın herhangi birinde kalbi ziyaret ederseniz, aynı En Kutsal Yerdesiniz. Kalbe girin ve ellerinizi sunağa koyun. Sabitlenin. Sonra şöyle deyin, 'Beni Kiddushin Realitesine getir.' Sonra kalbinizden çıkın, doğru yerde olmalısınız. Kaymanın çok farkında olmaya çalışın. Etrafınızın aktif şekilde bilincinde olun. Eğer enerjiniz yoksa ve hiç bir şey işlemiyorsa, hemen bu teknikleri uygulayın.

Sizler Ruhüstünün çoklu - realite bilincine açıldıkça süreksizlik ile rahat olmaya gereksiniminiz olur. Beyniniz ve zihinsel bedeniniz her şeyi eliyordu. Bir olay hakkında eşinizden farklı anılara sahip olabilirsiniz. Her ikiniz de doğrusunuz, bu nedenle onunla ilgili çatışmayın. Gülün ve anlayın ki bu sadece kendisini ortaya seren paralel süreksizliktir. Süreksizliğin farkına varın, ama onun tarafından cezbedilmeyin. Odağınızı her nefeste ve her adımda Ruhu izlemekte tutun. Dünya'da Cennetin sonraki en yüksek adımına odaklanın. Tüm uygulanabilirliğinde işe yarayan budur. Başka her şey sadece bir oyalanmadır. Sadece sonraki adımı atın. O adımı atmak için sizinle orada olacağız.

Gelen diğer değişiklikler gezegenin manyetik alanındaki değişimlerden dolayıdır. Beyniniz, sinir sisteminiz ve bilinciniz kutuplaşmış bir tarzda işlev yapmaya eğilimlidir. Kutupluluklarda düşünmeye alışıksınız: iyi/kötü, eril/dişil, ışık/karanlık vs. Bu, bu oyunun yanılsamasının parçasıdır. Gezegene daha fazla kutuplu - olmayan ışık akarken bu değişecek. Kutuplu düşünmenin azalmasına, yok olmasına izin verin.

Beyninizde, kutuplu - olmayan Işık ile başa çıkmak için tasarlanmış iki devre vardır. Sisteminiz yeni frekanslar ile başa çıkmak için değişirken başağrıları çok yaygındır. Bu devreleri kendinizi aktive ederek çalışabilirsiniz.

* İki parmağınızı kaşların arasındaki ajna merkezine (ajna çakrası) koyun

* İki parmağınızı kafatasının tabanının ortasındaki çukur olan yere koyun.

* Beyninizde bu iki nokta arasında lazere benzeyen Işığın gidip geldiğini hissedin.

* Işığı önden arkaya titreştirirken, şunu seslendirin; 'Abba Nartoomid'

* Lazerin spiral olmaya başladığını hissedinceye kadar bunu seslendirin.

* Işığı arkadan öne titreştirirken şunu seslendirin, 'Shekhina Esh'

* Lazerin spiral olmaya başladığını hissedinceye kadar bunu seslendirin.

* Şimdi ışığı titreştirmeyi ve seslendirmeyi değişimli olarak yapın: 'Abba Nartoomid-Shekhina Esh'

* Lazerin ikiye ayrıldığını, beyninizin merkezinde ajna merkezi ve kafatasının tabanı arasında zıt yönlerde hareket ettiğini hissedeceksiniz.

* Abba Nartoomid devresi önden arkaya akar, sonra kafatasının tabanında ortaya çıkar ve başın sol yanını dolaşır ve ajna merkezine yeniden girer.

* Shekhina Esh devresi arkadan öne akar, sonra ajna merkezinden ortaya çıkar, başın sağ tarafını dolaşır ve kafatası tabanına yeniden girer.

* Her iki devre düzenli, sürekli ve düzgün, sürekli olarak akıyor hissettirinceye kadar buna devam edin.

Yaşayacağınız manyetik değişimlerde size yardımcı olmak için burada olacağız. Sadece isteyin.

Victory Elohim tüm evrenlerdeki ve realitelerdeki tüm ilahi programları gözetir. Programlarının tezahür etmesi için tüm Konseylere yardımcı olur. Bu yıl tüm Işık çalışması yeni İlahi programların holograma bütünleştirilmesini kapsar. Dünya'da Cennet ile ilgili vizyonlarınızın yeni parçaları kendilerini ortaya sererken, Victory'nin bunların tezahür etmesine yardım etmesini isteyin. Eski dünya çökerken her şeyin İlahi Tasarım ile gerçekleştiğini bilin. Eski dünyanın yapılarının çöküp gitmesine izin verin. Artık ihtiyaç olmadığında bırakın gitsinler. Gerekli olduğunda yeni yapıların bütünleşmesine ve evrimleşmesine izin verin.

Tüm işler, uğraşılar ve ayaklanmalar fenomenine değinmek istiyoruz. Bunu eski dünyanın modası geçmiş kurumlarının yıkımının veya yeniden dengelenmesinin doğal ve gerekli bir parçası olarak görüyoruz. Gördüğünüz ve hissettiğiniz o enerji öfke değil. O eylemdeki İlahi İradedir. İlahi İrade realiteleri tahlil etmek ve yeniden kurmak için kullanılan enerjidir. Hareket şiddet olmayan, lidersiz birlikte - yaratımdır. Vurgu eski dünyanın uyanmasına ve yeni bir dünyanın tasavvur edilmesine verilir. Bu İlahi İradeyi insanlara değil, kurumlara yönlendirmek önemlidir. Herhangi bir insanı düşman yapmayın. Problem bankalardır, bankacılar değil. CEO veya yönetim kurulu değil, şirketlerdir. Bunu insanların açgözlü olması yerine, sosyal bir işlev bozukluğu olarak görün. Korkuyu veya nefreti seçmeyin. Yok Edici Kuvvet Melekleri Işığın ortaya çıkması için yer yaratıyor. 'İsimsiz' hareketi, sözcükleri insanları uyandırmak ve onları uyanık tutmak için kodlanmış Yok Edici Kuvvet programıdır. Onların sözcükleri teşvik edici olması için tasarlanmıştır. O da şiddetsiz ve lidersizdir. Bunlar yeninin tezahür etmesi için eskinin temizlenmesi için göreve öncülük ediyorlar. Tüm bunlar sırasında her nefeste ve her adımda Ruhunuzu izleyin. Dünya'da Cennete sağlam şekilde odaklanmış kalın. Size Cennet gibi görünmüyorsa dikkatinizi ve enerjinizi ondan çekin. Birinin Cenneti seçtiği her seferinde bunun tüm hologramı değiştirdiğini hatırlayın. Her yerde Işığı arayın ve her şeyde mizah bulmak için gayret edin. Kendinizin her bir parçanızın Tanrının parçası olduğunu kabul edin. Başka herkesin her parçasının da Tanrının parçası olduğunu kabul edin. Eski dünyanın çökmesi gerektiğini ve bunun İlahi Planın parçası olduğunu kabul edin. Yeni kurumlar ve yapılar tezahüre geçmeye hazır. Tüm Var Olanın parçası olmayan hiç bir şey yoktur. Bunu kabul ettiğiniz zaman, her şey hızla dönüşür. Kutsal olduğunuzu ve bütün olduğunuzu hatırlayın.

Hizmetiniz için teşekkür ediyoruz,

Ein Soph Konseyi

Zarazaiel Yovel

(Çeviri: Saffet Güler)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder