24 Ocak 2012 Salı

Galaktik Federasyon’dan Mesaj 23.Ocak.2012

(for English, please refer to:  http://ascensionearth2012.blogspot.com/2012/01/message-from-galactic-federation-12312.html)

Üçüncü boyuta olan yolculuğunuz tamamlanmak üzere ve artık çok boyutlu evrenleri deneyimlemek üzere damarlarınızın içine yerleşecek çok boyutlu hallerinize sahipsiniz. Birçok farklı yolculuğunuzda birçok farklı görüntünüzü deneyimlediniz ve bu çok boyutlu halinize ulaşana kadar da çok zorluklar çektiniz. Siz, artık akıl almaz yeteneklere sahip, çok karmaşık, çok katmanlı, çok farklı görünüşlere sahip varlıklarsınız. Size bu zamanda hayal edebileceğinizden çok daha fazla olduğunuzu söylemiştik ve artık ne demek istediğimizi anlamaya başlıyorsunuz. Yaratım adına; hep birlikte, içinizdeki en iyiyi, hatta en kötüyü ortaya çıkaracak dramları ve durumları yarattınız. Hepsi zaten olduğunuz güçlü varlığı geliştirmek içindi ama artık Yaratıcı’nın bu muhteşem evinde; çok daha büyük, güçlenmiş ve istediğiniz zaman kolayca çoklu karşıtlıklarda keşif yapacak, gezinecek ve oraları deneyimleyecek şekilde bilenmiş haldesiniz.

Artık başarabileceklerinizin sınırı yok. Sizi sınırlayabilecek bir yapı yok. Yok olamaz, yaşlanamaz, yıpranamazsınız. Hasta ya da zayıf olamazsınız ve hiç kimse ya da hiçbir şey size zarar veremez. Şüphe, korku duyacak bir nedeniniz asla olmayacak artık. Çoklu karşıtlıkları özgürce deneyimleme zamanınız geldi, dilediğiniz her şeyi yaşayabilirsiniz ve kendinizi seçtiğiniz herhangi bir şekilde ifade edebilirsiniz. Bu size Yaratıcı’nın hediyesi. Bunu, bu dünyada yaptığınız başarılı işler ile kazandınız. Sizinle bu platformda, bu dünyada başardığınız her şeyin tüm evren üzerinde etkili olduğunu paylaşmıştık ve bu etki size de daha açık bir şekilde kendini gösteriyor. Sizler, yakında evrene doğru açılacak; yüreğinizin arzu ettiği her şeyi; nerede ve nasıl yaratmak istiyorsanız onu sınırsızca yaratabilecek güçlü varlıklarsınız. Altından kanatlarınızı büyük zorluklar ve mücadelelerle hazırladınız ve artık ödüllendirilme zamanınız geldi.

Biz, sizin genç, deneyimsiz ruhlardan bugünkü güçlü, bilge, cesur, nazik, düşünceli, içgörülü, şefkatli, sevgi dolu, paylaşımcı ruhlar haline gelmenizi seyrettik. Hepinizle ve başardıklarınızla öylesine gurur duyuyoruz ki. Hepinize şapka çıkarıyoruz!

Biz sizin yıldızlardan gelen Işık Aileniz’iz.

Greg Giles kanallığı ile.

Çeviri: Ebru Altan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder