29 Ocak 2012 Pazar

Galaktik Federasyon’dan Mesaj 28 Ocak 2011

Süregelen yükseliş sürecinizi deneyimlerken gittikçe ışığa doğru ilerleyeceksiniz. Yolculuğunuzun ucu bucağı olmayacağı gibi bizim görevimiz de bu yolculuğun sizin için güvenliğini sağlamak. Ne kadar eğlenceli olacağı tamamen size bağlı, biz sadece sizin yoldaşınız, çobanınız olabiliriz. Sizler; bu kutsal zamanları nasıl arzu ediyorsanız o şekilde deneyimlemekte özgürsünüz. Her geçen günü, Gökyüzünün tepenize ineceği ya da korkunç uzaylıların gelip dünyayı istila edeceğinden korkarak geçirebilir ya da sakince oturup evrenin size sunacağı mucizeleri kabul edebilirsiniz. Ayrıca olaylarda aktif rol almak şansınız da var ve biz sizi bu dönemde katılımcı olmaya ve yol arkadaşlarınıza yardımcı olmaya davet ediyoruz.

Dünyada neler olup bittiğini çok iyi anlayanlarınız olduğu gibi olaylar hakkında çok az bilgi sahibi olanlar da var. Bu noktada bilgi alışverişi çok değerli ve 3. boyut halinizden yüksek diyarlardaki yeni yerinize en rahat şekilde geçmenizi sağlayacak. Bir birçoğunuzun bu çalışmalarda aktif rol aldığını görüyoruz ve bu konudaki muazzam çabalarınızdan dolayı her birinize tek tek teşekkür etmek istiyoruz. Yaptığınız çalışmaların çok faydası oluyor ve keşke sadece birkaç an bizim gözümüzle görebilseniz çabalarınızın ne büyük işler başardığını görebilirdiniz. Şu anda ancak bizim sözümüze güvenebilirsiniz, bilin ki ortak çabanızla dağlar yerinden oynuyor.

Yarınlarda; kendinizi 3. boyutun ayrılık duygusundan ve mücadelesinden sıyırıp yükseldiğinizde sizin için çok daha parlak bir manzara görüyoruz. İhtiyaçlarınızı ne kadar kolayca halledebildiğiniz çoğunuz için büyük bir sürpriz, çok radikal bir değişiklik olacak, özellikle de bu dönemde buraya yüksek alemlerden ortak misyonumuza hizmet etmek için gelenler dışında kalanlarınıza. Daha önce bu deneyimi yaşamış olanlarınıza; yüksek alemlere geçişinizi yaptığınızda diğer yüksek alemlerdeki yaşamlarınızın hatıraları hızla geri gelecek. Diğerleri için bu deneyim yepyeni bir şey olacak ve biz, fiziksel olandan ruhsal olana geçişinizin olabildiğince rahat olması için hep yanınızda, size yardımcı oluyor olacağız. Her sorunuzu cevaplamaktan, daha önce niyet ettiğimiz üzere, bu olayın sizin için unutulmayacak bir deneyim olmasını, mutluluk dolu, keyifli bir kutlama olmasını sağlamaktan fazlasıyla memnun olacağız.

Bu yolda size yardım etme fırsatını verin bize. Size hizmet etmemize izin verin çünkü şu an bizim işimiz bu. Sizin işiniz; yükseliş yolunda kendinize iyi bakmak ve diğerlerinin anlamasına, bu değişiklikleri kolayca yaşamasına yardım etmek. Biz de size yardım etmek üzere buradayız. Zaten evren, uzayın her tarafından aydınlanmış varlıkların bir araya gelip diğerlerine potansiyellerini sonuna kadar kullanmalarında yardım edecekleri şekilde tasarlandı. Şu an, biz insanlığın potansiyelinin gerçekten sınırsız olduğunu görüyoruz ve bizler; Galaktik Işık Federasyonu olarak potansiyelinizin tamamının kullanacak hale gelmek için, sizi sadece köleleştirmek isteyen karanlık güçlerin istenmeyen müdahaleleri olmadan özgürce mücadele etmeniz için uğraşıyoruz.

Her gün ama her gün uğraştığımız işlerimizden biri bu ve karanlık güçlerle ilgili bilgi sahibi olanlarınız, onların organizasyonlarının ne kadar geniş ve gelişmiş silah teknolojilerinin nasıl hızla artıverdiğini çok iyi anlarlar. Onları silahsızlandırmak yolunda büyük gelişmeler kaydettik dolayısı ile artık insanlık için bir tehlike oluşturmuyorlar. Kendilerinin yüzyıllardır kurnazca inşa ettikleri bu zorbaca sistemden kurtuluşunuz artık an meselesi. Heybetli imparatorluklarının taşları tek tek yıkılıyor ve liderlerinin, hak ettikleri cezayı alacakları günler de çok yakın. Artık onlar da kaçınılmaz sonun farkındalar ve size yaptıklarının karşılığında hoşgörülü davranmanız için her şeyi yapıyorlar. Adalet öyle ya da böyle sağlanacak ve suçlarının karşılığının ne olacağı da sizin kollektif kararınıza kalmış. Burada yaratmanız gereken hassas bir denge var; bir yandan merhamet ve affetme değerlendirmeniz gereken önemli faziletler ama diğer yandan karma ve rehabilitasyon da değerlendirmeye değer önemli noktalar. Bunlara gelecek günlerde sizler karar vereceksiniz ve verdiğiniz her karar bizim kabulümüzdür. Bizim de kendilerinden tazmin edeceğimiz bazı şeyler var, bunlar da gelecek günlerde uğraşacağımız konular olacak.

Yeni dünyanız yavaş yavaş ortaya çıkarken heyecanla bekleyeceğiniz çok şey var ve biz de sizin adınıza çok heyecanlıyız. Her gününüzün 3 boyutlu fiziksel dünyanızdaki son gününüzmüşçesine tadını çıkarın çünkü günler azalıyor ve zaman da hızlanıyor. Buradaki deneyimlerinizden alabileceğinizi alın çünkü ileride yapacaklarınızda çok faydasını göreceksiniz. Sizinle hikayelerimizi paylaşmak için bir çok fırsatımızın olacağı ve sizin de 3 boyutlu dünyadaki yolculuklarınızda yaşadığınız maceraları ve deneyimleri bizimle paylaşacağınız gelecek günleri sabırsızlıkla bekliyoruz.

Biz Galaktik Işık Federasyonu’yuz.

Greg Giles kanallığı ile.

ascensionearth2012.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder