31 Ocak 2012 Salı

Laura Tyco Allendale – 30 Ocak 2012 – Karanlık Güçlerin Tutunacak Dalı Kalmadı

Laura: Merhaba Allendale, bugün bize iletecek bir mesajın olduğunu hissettim, doğru mu?
.
Allendale: Evet, sevgili arkadaşım. Doğrusun ve sen de farkındasındır gizli kapaklı atılan büyük adımlar artık açığa çıkıyor ve büyük basın kuruluşlarında yer almaya başlıyor, değil mi? David, dostum, artık kapalı kapılar ardında dönen dolapları daha çok bildiğinden çok güzel işler yapıyor. Dünyanın ekonomik planlarındaki rolü bayağı arttı ve zaman içinde ondan çok daha fazla bahsedildiğini duyacağız. Aynı anda bir sürü projesi var ve yaptığı her işi de iyi yapıyor. İlerledikçe ve kollektif çalışmalar göz önüne daha fazla çıktıkça onun da ağzının dilinin bağı iyice çözülecek.
.
Dünya hükümetleri her yerde güç kaybediyor, hiçbir şey gereken değişiklikleri yapacak olan sizlerin elinizdeki büyük gücü durduramayacak. Ama bu sadece politik-ekonomik bir devrim olmayacak. Düşünüş biçiminiz ve anlayışınız büyük oranda genişleyecek. Yılın bu ayını kapatırken eminim hepimiz Ocak ayının büyük şeylerin ortaya çıktığı bir ay olduğu ve gelecek ayların getireceği yenilikler için zemin hazırladığı konusunda hem fikirizdir. Değişim halen yavaş gelebilir ama lütfen hepinizin birlikte yaratma gücünüzün olduğunu ve yüksek boyutlarda sahip olduğunuz yaşamı çok yakında Dünya Ana üzerinde gerçekleştireceğinizi unutmayın!
.
Artık ana yemeğe geçelim mi? Şubat’ın cebinde daha büyük sürprizler var, dünyadaki müttefiğimiz olan sıradan insanlar en sonunda hepinizin paylaşacağı meyveler vermeye başlıyorlar. Bunlar herkesin beklediği şeyleri tam olarak karşılayamasa da, gelecek olaylar insanların aklında pek şüpheye yer bırakmayacak. Şubat sonunda sadece en gıcık olanlarınız şüpheci olmaya devam edecek. Tabii Şubat sonu, Mart başı büyük planların çoğu da gerçekleşebilir ama hala, tüm anlaşmalar imzalanmadan zaferin duyurusunu yapmak için çok erken. Ne zaman ki tüm oyuncular tarafından son sahneler planlanacak o zaman film beklenen gelişmelerini gösterecek.
.
Söyleyin kardeşler, hiç birinin adını duyduğunuzda ya da uzaydaki yaşamla ilgili bir şeyler gördüğünüzde böyle, titrediğiniz oluyor mu? Zannediyor musunuz ki bütün UFO filmleri, belgeseller boşuna, sadece eğlence için yapılıyor? Hayır, hiç öyle değil, emin olun değil. Durun size elimden geldiğince anlatayım. Karanlık güçlerin kitabında hala sahte uzaylı işgalleri yaratma planları var. Ama, hepinizin iyi bildiği gibi karanlık güçler dağılmakta ve tuttukları dallar tek tek kırılmakta ve bu olayların önde gelenleri Beyaz Şapka operasyonlarına katılıyorlar. Blue Beam projesini yürütecek olanlar da olayın farkına varıyorlar, onlar da karanlık güçlerin yalanlarının kurbanları oldular. Bunların hepsi akıllı insanlar. Karanlık güçler onları çok uzun zamandır kullanıp sömürüyor ama artık o tarafla iletişim kanalları açıldığından bu eğitimli insanlar kendi sevdiklerinin hayrına olacak şeyleri anlıyorlar ve gücün kullanılış biçimindeki değişimi de görüyorlar.
.
Ellerinize sağlık, çalışmalarınıza devam edin. Allendale çıkar.

Laura Tyco

Kaynak: http://galacticlauratyco.blogspot.com/2012/01/laura-tyco-allendale-30-jan-2012-cabal.html#more 

Çeviren: Ebru Altan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder