5 Ocak 2012 Perşembe

Meleklerinizden İşaretler Almak İçin

1. İsteyin
Meleklerimiz, özgür irademizden ötürü sadece biz istersek bize yardım edebilirler.O yüzden meleklerinizden eğer bir işaret istiyorsanız,meleklerinizden size işaret göndermelerini isteyin.Ne tür bir işaret istediğinizi belirtmesseniz daha iyi, bunu meleklerinize bırakın. Bunun yerine, sadece siz istedikten sonra size gelen işaretlere dikkat edin.

2. İnanın
Meleklerin sizle olduğuna ve size gönderdikleri işaretlere inanın.

3. İlahi Zamanlamaya Güvenin
Tüm dualar duyulmakta ve cevaplanmaktadır ama bazen gerçekleşmeleri gecikmiş gibi görünür, melekler detayları düzenlemektedirler. Tüm istek ve dualar tam olması gereken zamanda cevaplanırlar,buna güvenin.

4. İşaretleri Fark Edin
Eğer meleklerinizden size işaret göndermelerini istediyseniz ve henüz almadığınıza inanıyorsanız, gönderilenleri henüz farketmediğinizden veya size gönderilenlere güvenmediğinizdendir. Eğer size gelen bir işaretin anlamını anlamadıysanız, onu fark etmek bile önemlidir. Meleklerinizden size yolladıkları işaretin ne anlama geldiğini size açıklamalarını isteyin. Ve ayrıca bu konuda hissettiklerinize ve fikirlerinize güvenin.

5. Rehberlik Edildiğinde Harekete Geçin
Melekleriniz çoğu zaman size gönderdikleri işaretlerle dualarınızın gerçekleşmesi için atabileceğiniz adımları, yapabileceğiniz şeyleri size anlatırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder