24 Ocak 2012 Salı

SaLuSa 23 Ocak 2012

(for the English version please refer to:  http://2012indyinfo.com/2012/01/23/salusa-23-january-2012/ )

Gözlemlerimiz; dünyaya ışığı getirmek yolunda çok iyi gittiğinizi, ışığın artmaya devam ettiğini ve sizi hızla yükselişe doğru götürdüğünü gösteriyor bize. Karanlık güçlere karşı büyük bir zafer elde etme yolundasınız, zaten büyük bir istek ve niyet içindeydiniz ve bizim bu zaferinizle ilgili en ufak bir şüphemiz yoktu. Ne de olsa, ışık işçileri olarak bu önemli zamanda dünyada olmanızın nedeni buydu, amacınızın ne olduğunu ve bunu yapacak tüm yeteneklere sahip olduğunuzu gayet iyi biliyordunuz. Sizin de görebileceğiniz gibi; yaşamda iki ana yaklaşım vardır; biri der ki yaşam olduğu gibi devam etsin, problemler gelir geçer, diğeri büyük değişimi ve insanların haklarının geri verilişini görür. Bu iki yaklaşım da büyük oranda kendi yollarında devam eder ve bu döngü tamamlandığında nereye adım atacaklarını da belirler. Sizin; kendi geleceğinizi, Tanrı’nın doğuştan size verdiği bir hak olarak kendi istediğiniz gibi yarattığınız gerçeği ise yerinde durur.

Uyananlar, tabii ki keşfettikleri gerçeği dünyaya haykırmak isteyecekler ve biz de bu bilgilerin dağıtımını destekliyoruz. Ama bu konuda kimsenin zorlanmaması gerekir çünkü sonunda herkes kendi kararını, herhangi bir baskı altında kalmadan, kendi vermelidir. Işık olanlar; her ruhun kendi prensiplerince hareket ettiğini, evrimi boyunca kimsenin birbiri ile aynı noktada olamayabileceğini takdir ederler. Bu yüzden kişinin gerçeğe ulaşma yolunu kendi kişisel deneyimleri ile yaşaması çok daha iyi ve kalıcıdır. Her halükarda; siz gerçeğin tohumlarını ekerseniz, onlar bir gün mutlaka büyüyecek ve gerçeğin çiçekleri açacaktır.

Doğal olarak; çok yakın zaman içinde bilgi ve tavsiyeler çağlayan gibi akacak ve bu bilgiye açık olanlar için bu büyük bir kuantum sıçrama fırsatı sunacaktır. Bu; kişinin mevcut inanışlarının ötesini görmeye ve bu yeni şeklin bir parçası olmaya hazır olup olmamasına bağlıdır. Eğer hazır değillerse de uygundur, kendi yollarında yürüyecek ve düşük boyutlarda yaşamlarını deneyimlemeye devam edeceklerdir. Size kendi seçiminizi yapma şansı vererek, her farklı ruhun aynı sevgi dolu ilgiyi ve olabilecek her türlü yardımı almasından daha adil bir şey olabilir mi? Hiç kimse yardımdan yoksun değildir ve en ufak bir talebi ile yardım ona ulaşmak üzere hazırdır.

Arzu edilen değişim çeşitli alanlarda sürüyor ve sizi hızla ileriye taşıyacak bir dizi devrimin gerçekleşebileceğini görüyoruz. Bu, bir çok insan için çok heyecan verici, hazır olmayanlar için ise şok edici olacak ama biz müttefiklerimiz vasıtasıyla onların ihtiyaçlarının da anlaşılmasını sağlayacağız. Yeni sistemin avantajları duyurulduktan sonra bunu çok destekleyen olacak ve bir çok insan çalışmalarda aktif rol almak isteyecek. Burada rol almak isteyenler için bir çok fırsat olacak ve bizim de kesinlikle bu desteğe ihtiyacımız olacak. Değişikliklerin dünyaya yayılması ve olabilecek en zahmetsiz şekilde uygulanmaya başlaması için bayağı bir gönüllüye ihtiyaç olacak. Merak etmeyin, biz hepinizi tanıyoruz, kendinize özel yeteneklerinizi ve bu yaşama gelme nedeninizi biliyoruz.

Dünya üzerinde büyük bir sevgi ve ışık seli görüyoruz ve bu gittikçe büyümekte. Bu; çoğunuzu karanlıktan yukarı çıkaracak enerjiyi taşıyor. Dünyanın fakir ülkelerindeki insanlar, içinde bulundukları kötü durum çoğunlukla umursanmadığından, umutlarını kaybetmiş durumdalar. Onların; içinde bulundukları zor koşullarda yaşayabilmek için gıdaya ve temel ihtiyaçlarının karşılanmasına ihtiyaçları var. Yükseliş lafları onlar için pek anlam ifade etmiyor ve hem insanlığa hem Tanrı’ya olan inançları da çok azalmış durumda. Bunu gerçekten önemseyen insanlar ve organizasyonlar var ama yapılması gereken iş o kadar büyük ki, bunu yapabilecek ve çözüm üretebilecek zenginlikte olan ülkelerin bir araya gelmesini gerektiriyor. İnsanlık, gelecekte artık bu tip şeylere karşı kayıtsız kalamaz ve Hepimizin Bir olduğuna dair gerçeği kabul etmelidir. Bunu söylemekle birlikte biliyoruz ki çoğunluğunuz çok şefkatli ve dünyanın en fakir ülkelerine yardım edilmesi için büyük bir istek içinde.

Açlık ve çaresizlik dertlerine deva olacak çözümlerin hazırda beklediğini bilmek sizi mutlu edecektir ama şu anda yetkililerin izni olmadan devreye sokulamıyor. Ayrıca karma yasası direkt müdahaleye izin vermiyor ama biz resmi olarak organize olduktan sonra bütün bu konularla ilgileniyor olacağız. Bazen bu yardım konularında kafanızın karıştığını biliyoruz ama lütfen her ruhun kendi yaşam planına aykırı hareketlerde bulunamayacağımızı aklınızdan çıkarmayın. Sonunda her şey yoluna girecek ama şu anda elimizin kolumuzun bağlı olduğunu söyleyebiliriz. Tabii bizim, her şekilde müdahale edeceğimiz ilahi bir zamanlama var. Biz, tüm olası senaryolara göre planlarımızı yaptık ve tüm seçenekler için hazırız.

Evrenin yükselmek için sizin küçük dünyanızdaki medeniyetin dualite döngüsünü tamamlamasını beklediği size çok şaşırtıcı geliyor olmalı. Kaynağa geri dönme yolunda olan, sizin gibi başka yaşamlar için sizin gelişmeniz işte bu kadar olağanüstü derecede önemli. Tanrının aldığı nefes artık her şeyi kaynağa geri çağırıyor ama bu sizin yuvaya dönüşünüzün çok, bir çok döngüsünden sadece ilki. Bu arada, siz bu yaşamın yükselişe ilerlemesi görevinize devam edin. Siz, yükselmiş bir varlığın nasıl bir varlık olacağı ile ilgili anlayışınız neyse ona uygun olarak yaşayın. Bu yaklaşım; size geriye kalan günler ve aylar boyunca yolunuzda rahatça ilerlemenizi sağlayacaktır. Neşe ve mutluluk dolu bir sona ulaşan son derece tatmin edici bir deneyim olacak bu ve bundan başka hiç bir şeyin de gerçekten önemi yok.

Ben, Sirius’lu SaLuSa’yım ve Galaktik Federasyon’un sizinle direkt iletişim kurması için atadığı biri olmaktan dolayı kendimi çok ayrıcalıklı hissediyorum. Sizinle iletişim kuracak ilklerden olacak olmak fikri çok heyecan verici. Hatta, benim gibi evrenin çok farklı yerlerinde çok farklı deneyimler ve maceralar yaşamış biri için dahi; yaşanan şeyin; ruh ve bedenin aynı anda yükseldiği tek mekanda olmanın çekiciliği çok fazla. Yüksek titreşime doğru ilerlemek çok istenen ve beklenen bir şey olduğundan, bunun nasıl olacağı ile ilgili içinizi ferah tutun. Biz, sizinle birlikte olacağız ve sevgi ve ışık her zaman yolculuğunuzda sizi sarmalıyor olacak.

Teşekkürler SaLuSa.

Mike Quinsey.

Çeviri : Ebru Altan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder