23 Ocak 2012 Pazartesi

Sıradan bir gün diye bir şey yok! / There is no such thing as an ordinary day.

(Please scroll down for English version)

Biz, Onikiler Meclisi’yiz. Sizi selamlamak ve günaydın demek için buradayız. Umarız bugünün tadını çıkarıyorsunuzdur.

Sıradan bir gün diye bir şey yoktur. Her gün sıradışıdır ve siz de bunun bir parçası ve tanığı olmak için buradasınız. Her yeni gün öğrenmek, gelişmek, olmak, yapmak, harekete geçmek, düşünmek, değiştirmek, katılmak, vermek, almak, sevmek ve sevilmek için bir şans sunar. Ne muhteşem değil mi? Ve hiçbir gün aynı değildir, bir önceki günün ve takip eden günün de olmayacağı gibi.

Bu yaşam sürenizde kaç gün geçireceğiniz tamamen size bağlıdır. Bu yaşamınıza doğmadan önce yaklaşık bir süre belirlediniz ama asıl gidiş zamanı, ne kadar kaza ya da başka bir nedenle oldu gibi görünse de size bağlıdır. Seçim bizimdir. Her şeyi bir seçeriz.

Yaşam, her tarafa dağılmış seçim yapan bu kadar çok varlıkla ne karışık bir ağdır. Bu kadar karmanın bir biri ile ilişkisinin tüm olasılıklarını ve olası sonuçlarını çözebilmek için çok güçlü bir bilgisayara ihtiyaç duyardınız herhalde ama bilin bakalım ne? O bilgisayar siz’siniz. Evren bütün bunların arkasındaki ana beyin ve siz de o bilgiyi işleyen makinenin parçasısınız. En yüksek verimle çalışabilirsiniz ya da çalışmazsınız. Bazen işler iyi gitmez ya da planlandığı gibi olmaz ve bir sonraki yaşamınızın planlama aşamasında ayarlamalar yaparsınız. Sonunda her şey yoluna girer ama.

Amaç; dönüşüm, gelişim, bilme ve deneyim kazanmadır. Ve ne kadar unutursak o kadar eğleniriz. Yaşam eğlenceli bir geziden başka bir şey değildir. Ellerinizi kaldırın havaya ve eğlence treninin sizi götürmesine izin verin. Güvenli midir diye endişe etmenize gerek yok. Zaten bir gün herhangi bir nedenle öleceksiniz, o yüzden hiç endişelenmeyin. Yaşam sonsuzdur ve istediğiniz kadar binebilirsiniz o trene hem de yepyeni bir beden ve yepyeni şeylerle. Bize soracak olursanız bayağı güzel bir sistem var.

Size mutlu bir 23 Ocak 2012 günü diliyoruz. Bundan sadece bir tane var!

Minnettarlığımızla, Onikiler Meclisi.

- - - - - - - - - -

We are the Council of Twelve. We are here to say hello to you and good morning. We hope you enjoy this day.

There is no such thing as an ordinary day. Every day is extraordinary and you are here to participate and to witness it. Every day is a chance to learn, grow, be, do, act, think, change, appreciate, give, get, love and be loved. How amazing is that? And no day is ever the same as the one before or ahead of it.

How many days you will experience in this lifetime is up to you. You have made an estimate of the length of life you will lead before your incarnation, but the actual moment of departure is up to you, even if it appears to be accidental or for some other reason. We choose. We choose it all.

How complex is the web of life with so many entities choosing all over the place! You'd need a master computer to figure out all the permutations of karmic interactions and possible outcomes, and guess what? You are that computer! The Universe is the main brain behind it all, and you are a part of that machinery of computation. You can operate optimally or not. Sometimes things don't go well or according to plan, and then adjustments are made in the next planning session for the next life. It all works out, though.

The goal is transformation, growth, knowledge, experience. And lest we forget, FUN! It's a joyride, life. Throw your hands in the air and let the rollercoaster take you on a ride. You needn't fear for your safety. You're going to die some day of something, so don't worry about it. Your life is eternal, and you get to go on the rides as many times as you wish, in a brand new body and a fresh view of things. It's a pretty good system, if you ask us.

Have a good January 23, 2012. It's the only one there is! With appreciation, the Council of Twelve.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder