27 Ocak 2012 Cuma

Tanrıdan bir Mesaj – İçsel Dönüşüm – 26 Ocak 2012

Laura: Sevgili Tanrım, benimle iletişime geçtiğin için teşekkür ederim. Sevgin ve esirgemen için teşekkür ederim. Hepimize ulaşacak bir mesaj rica edebilir miyim lütfen?
.
Tanrı: Yaptıkların için, ben teşekkür ederim Sevgili Laura. Önünüzdeki günler; neşe, mutluluk ve yaşanacak olayların eşdeğer ilerleyeceği günler. Birleşip kaynaşma günleri bunlar. Dünyanın tüm nehirlerinin sularının kocaman bir okyanusa karışması gibi yaşamlarınız da bir araya geliyor. Bu birçok seviyede oluyor; yaşamlar, insanlar bir araya geliyor. Aynı zamanda üst bedenleriniz de sizi yükseltmek için mevcut bedenlerinizle birleşiyor.
.
İçinizde süregiden bu bir araya geliş hücresel düzeyde genel bir temizlik uygulamakta. Şu anda hiç biriniz bunun farkında olmayabilirsiniz ama içiniz rahat olsun canlarım, tam da özünüzde büyük değişiklikler oluyor.
.
Hücresel düzeydeki bu yeniden yapılandırma bitince tüm dünyanız da dönüşecek. Dönüşüm her biriniz için önce içsel düzeyde olacak. Sonra, sizler, benim yarattığım sevgili insanlık, sizler kendinizle birlikte Dünya Ana’nızı da yüksek diyarlara taşıyacaksınız.
.
Bahsettiğim bu temizlik süreci bazılarınız için acı verici olabilir ama bedeninizin yükselişi için zorunlu bir süreç. Yüksek diyarlara bedeninizi de taşıyacaksınız dolayısı ile ondaki, sizi üçüncü boyutun katı dünyasına bağlayan acı kalıntılarını, dengesini kaybetmiş enerjileri ve acı ile dolu hücresel hafızayı temizlemeye odaklanmanızdan doğal bir şey olamaz.
.
Huzur, neşe ve aşkla kalın. Her şey planlandığı gibi ilerliyor. Kendinize güvenin, sevgiye güvenin.

Çeviri : Ebru Altan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder