18 Ocak 2012 Çarşamba

Yaratın! Baş Melek Mikail'den Mesaj 12.1.12

Baş Melek Mikail’den Mesaj – 12.1.2012

“Yaratın”

Fran Zepeda’nın kanallığı ile.

Işık olanlarınız Dünya Ana’nın muhteşem yükseliş zamanı için hazırlanmaktasınız. O, şu anda buna hazırlanıyor. Hazır olanlar, onunla birlikte bu yükselişi yaşayacaklar. Bildiğiniz gibi bir çokları yükseldi bile. Sevgililer, her gün, ışığın içinize işlemesine ve varlığınızı kaplamasına izin verdikçe kendinizi de yukarıya taşıyorsunuz. Artık her an odak noktanızın ışık mı illüzyon mu olacağı ile ilgili bir seçim şansına sahipsiniz.

Artık size hizmet etmeyen eski düşünme biçimlerinizi bıraktıkça, niyetinizi ve ışık enerjinizi yönelterek kendi gerçekliğinizi yaratmak için ne kadar çok fırsatınız olduğunu keşfediyor, gerçekliğin yepyeni kavramları ile buluşuyorsunuz. Bunları hepiniz biliyorsunuz sevgili arkadaşlarımız ve artık şahlanma zamanı.

Her an neye odaklandığınıza dikkat edin. Korktuğunuz şeyin başınıza geleceği mi? Öyle ise, o düşünceleri hemen kalbinizdeki sevgi ve ışıkla doldurun, içinizdeki o illüzyonu artık arkanızda bırakmakta olduğunuz bilgisi ve bu yeni bakış açınız ile korkuyu yıkayın gitsin. Onu kutsayın ve o boşluğu bol sevgi enerjisi ile doldurun. Hatta bir adım daha atın ve o görüntü yerine, yeni temizlenmiş o alanda kalbinizde gerçekleşmesini istediğiniz gerçekliği yaratın.

Kulağa çok kolay geliyor, değil mi? Zaten de öyle, sevgili arkadaşlarımız. Dualite gerçekliğini yaratmadan önce, çok çok uzun zamanlar önce çok iyi bildiğiniz, varoluş biçimi olarak, bilinçaltınızda uzun zamandır gömülü olan bu yeni düşünüş biçimine geçiş yapın. Enerjiler bu yeni varoluş biçimini desteklemekte ve fiziksel bedeniniz, kalbiniz ve ışık bedeninizdeki dönüşüm de bunu destekliyor. Dolayısı ile harekete geçin ve Yaratın!

Sizi çok seven dostunuz ve yoldaşınız, huzur ve aşkla. Ben Baş Melek Mikail.

Teşekkür ederim Baş Melek Mikail.

Fran Zepeda



http://www.franheal.wordpress.com/
http://www.franhealing.com/Current-Channelled-Message.html

Copyright © 2011-2013 by Fran Zepeda. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, credit is given to the author/channeler, is distributed freely, and this copyright notice and links are included

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder