9 Şubat 2012 Perşembe

Başmelek Mikail ve Işığın Ustatlarıyla 2012 Geçişine Hazırlık-Celia Fenn (25-26-27 Şubat)

İstanbul'daki bu ilk çalışmamda bilgi paylaşımının yanı sıra, Basemelek Mikael ve Işığın Ustatları (Masters of Light) ile meditasyonlar ve aktivasyonlar yapacağız. 27 Şubat tarihinde ise sınırlı sayıda bireysel seanslarım olacak.

Haftasonu semineri için konulardan birisi "2012 Geçişi için Hazırlık" olacak ve bu iki gün boyunca Başmelek Mikail ve Masters of Light ile çalışacak ve kendimizi bu sene gerçekleşecek (özellikle Aralık 2012'de) Kuantum Işık Değişimine hazırlayacağız.

25 Şubat Cumartesi programı: Dönüşümün Altın Anahtararı (Golden Keys of Transformation) ile çalışarak Yeni Beşinci Boyut Realitesinde Işığın Ustatları olarak yaşamak için gerekli "yetenekleri" açığa çıkaracağız.

26 Şubat Pazar Programı: Bugün Gökkuşağı Köprüsü (Rainbow Bridge) ve Altın Geçit (Golden Pathway) ile çalışarak Işığın Altıncı ve Yedinci seviyeleri olarak bilinen Yüksek Şuur seviyelerine uyumlanacağız. Bugünkü çalışmada yine Başmelek Mikail'le çalışmanın yanısıra Yedinci boyutun Yunus Ustatları ile de çalışacağız. Bugünkü çalışmada da yeni enerjileri entegre edebilmek için çeşitli aktivasyonlar içerecek.

Başmelek Mikail ve Işığın Ustatları ile Yeni Dünya'nın ışığına genişlemek ve büyümek isteyenler için heyecan verici ve yoğun bir haftasonu olacağını söyliyebilirim.
Sizinle tanışmak ve sizinle beraber çalışmak için sabırsızlanıyorum!
"2012 Gezegensel Uygarlığımız için heyecan verici bir yıl. Korkuya kapılmadan, Bilgelik ve Sezgisellikle kutlanması gereken bir "Dönüşüm" ve "Değişim" zamanı. Dönüşüm dediğimiz ise tamamen Sevgi'nin, Birliğin ve İnsanlık Ailesinin birbirliyle bağlantısının kabulüne gelmek ve bunun geleceğimizin temelini oluşturduğunu bilmek." Celia Fenn

Celia Fenn
Başmelek Mikail ve Işığın Ustatlarıyla 2012 Geçişine Hazırlık
25 Şubat, Cumartesi ve 26 Şubat, Pazar
10:30 – 18:00
Tek günlük çalışma bedeli: 220,- tl
İki günlük çalışma bedeli: 370,- tl
Çalışma boyunca Türkçe çeviri yapılacaktır.
Katılım koşulları aşağıda yer almaktadır.
Celia Fenn
Bireysel Çalışma
27 Şubat, Pazartesi
Seans süresi: 40 dak.
Seans ücreti: 200,- tl
Randevu için merkezimizi aramanızı rica ederiz.
Seminere Katılım için:
Yerlerimiz kısıtılı olduğundan kesin kayıt için ön ödeme gerekmektedir.
On ödeme bedeli olan 100.-tl nin aşağıdaki banka hesabına yatırılmasını ya da merkezimize elden bırakılmasını rica ederiz.
http://www.sifacemberi.com/
Şfa Çemberi Hesap bilgileri:
Şifa Çemberi Eitim ve Danışmanlık Merkezi
Finansbank Zincilikuyu Şubesi, şube kod: 1033
Hesap no: 14750237
İBAN: TR320011100000000014750237

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder