22 Şubat 2012 Çarşamba

SaLuSa’dan Laura'ya – 18 Şubat 2012 – İlişkiler Üzerine

Laura: İyi akşamlar SaLuSa, Bence insanlar bu hafta olayların hızlanmış gibi olmasından memnunlar. Birkaç kişi İtalya’daki 6 trilyon’luk ABD hazine bonosu hikayesinin David Wilcock ve Benjamin Fulford’un bahsettiği olaylarla doğrudan alakası olup olmadığını sordu.
.
SaLuSa: Ben kesinlikle öyle olduğuna inanıyorum. Sizin yaratım sürecinizi kontrol etmek ya da düşüncelerinizi yönlendirmek istemiyoruz, dolayısı ile bu konuda ancak bu kadarını söyleyebilirim.
.
Laura: Tabii, teşekkür ederim. Bu akşam aklında başka bir şey var mı, konuşabileceğimiz?
.
SaLuSa: Bu aralar insanlar ilişkileri ile meşguller. Şunu anlamalısınız ki, her şey gibi partner olmanın da çeşitli katmanları, safhaları vardır.

Buna bir de karma ve çekim yasalarını ekleyin, üzerine bu yaşamda almanız gereken dersleri; karşınıza çıkan manzara bütün karmanızı bu yaşam sürenizde temizleme çabalarınızın bayağı bir zor olduğu olacaktır.

İnsanın dualite teşebbüsünde, çoğu zaman olduğu gibi, ilişkilere baktığımızda gönül işlerinin de benzer bir kaotik yol izlediğini görebiliriz.
.
Burada anahtar, asıl ve en önemli ilişkiyi kendinle kurmandır. Bundan kastımız ne diye soracaksın. Şöyle diyeyim; insan, biri ile duygularını paylaşmadan önce, ilk iş kendi duygularının farkına varmalıdır.

Çoğunluğunuzun hala içinde yaşadığı illüzyon da farklı değil ne yazık ki. Önce özünüzle bağlantı kurma meseleleri; ancak daha kalıcı bir öz bağlantı kurabildiğinizde ilahi olanın dışavurumunu yaşayabilirsiniz.
.
Basit tabirle; dualitedeki yaşam, yüksek düzeylerdeki varoluşunuzda kim ve ne olduğunuzu yansıtmamaktadır.

Yine de, farkındalığınız yükseldikçe, özünüzle daha uyumlu hale geldiğinizi ve bunun da dışa yansımaları olacağını fark edeceksiniz.

Bu noktada, romantik beklentiler içine girilmemesi gerektiğini söylemem gerek.

Aynı ekonomik ve politik sistemde yaşanacak değişiklikler gibi özel hayatlarınız da bu değişimden nasibini alacak.

Gelecek aylara nasıl bakmayı seçerseniz, ona göre uyum göstereceksiniz. Artık, fikir sahibi olmanız, beklentiler içine girmeniz gerekmiyor.
.
Dualitede, yaşam illüzyonlar ile dolu oldu ve önümüzdeki aylarda, eğer isterseniz apaçık halde gizli görünen her şey açığa çıkacak ve anlaşılacak.

Yükseliş süreci ilerledikçe, önceden bildiğiniz anlamda şefkat, aşk ve seks kavramlarına olan bağınız gün geçtikçe azalacak.

Çeviren: Ebru Altan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder