17 Şubat 2012 Cuma

SaLuSa'dan Laura'ya Özel Mesaj

SaLuSa’dan Bana Özel Mesaj – 15 Şubat 2012 – Işık Oranı

Büyük insan ruhunda bayağı bir endişe var şu anda. Uyananlarınız bir olmanın ne kadar kolay olduğunu fark etmeye başlıyor. Artık aranızda kelimenin tam anlamı ile engeller yok. Mesafe ne olursa olsun birbirinize ulaşabilir durumdasınız. İnternet bir çoğunuzu bir araya getirmeye başladı ama Yükselmiş Varlıklar olarak da evrendeki kendi konumunuzu ve rolünüzün farkına varmaya başlıyorsunuz. Büyük resmin parçası olduğunuzu; hem bireysel hem kollektif olarak sizler için yepyeni olasılıklar olduğunu keşfediyorsunuz. Ayrıca bu dönemde bir araya gelmenin sonuçlarını da anlamaya başlıyorsunuz.
.
Şu andaki dinmek bilmez gibi gelen koşuşturmaca içinizden yükselen özgürlük duygusunu temsil ediyor. Sizler, şimdi uyanmış medeniyetler olarak sorumluluklarınızın farkına varıyor, aynı zamanda geçmiş hatalarınızı fark ediyor ve onları düzeltiyorsunuz. Zaman içinize dönme, en derinliklerinize bakma ve bulduğunuz şeyi yayma zamanı. Gün içinde sistemli olarak içinize dönün. İçinizde bulacağınız ışık sizin Tanrısal Yaratıcı yanınızdır. Hem de parçasısınız onun, dolayısı ile seçenekleriniz de sınırsız.
.
Çoğunuz cevaplar arıyor şu anda; hem uygulama ile ilgili hem de ruhsal cevaplar. Bu çok ümit verici bir an aslında, bizler sizin hızlandığınızı görebiliyoruz. Attığınız her adımda; yaşamınıza ve bedeninize odaklı kalın. Affetmek önce kendinizden başlar, dolayısı ile geçmiş hatalarınız bilin ve kendinizi affedin. Zaten hata diye bir şey yoktur, sadece bilişinizi artıracak deneyimlerdir onlar. Zaman şifalanma, günlük hayatınızda size rehberlik etmesi için ışığın bedeninize nüfuz etmesi zamanı. Gün boyunca ışığın oranı değişir dolayısı ile bu, enerji seviyenizde de farklılıklar yaratır. Bu seviyeler benliğinizin farklı görüntüleri şeklinde görünebilir, farklı davranışlar, ruh halleri ve hatta kişilikler.
.
Şu anda ışık seviyesinin her gün, her saat değiştiğini görmeniz gerekiyor. Bedeninizdeki, kemiklerinizdeki yaşam gücünü deneyimleyin. Huzurun attığınız her adımda, yaşamınızda size yol göstermesine, ışığın derine nüfuz etmesine izin verin. Çoğunuzun şu an zor durumda olduğunu biliyoruz, ortalıkla şüphe ve korkunun dolaştığını da. Işığınıza karşı tüm saldırılarda güçlü durmalı, onların ne olduğunu görmelisiniz. Saldırılar; siz tekrar büyüyüp kendiniz olana kadar sizi korku bilincinde tutmak ve oraya hapsetmek için verilen gözdağları sadece.
,
İçinde bulunduğumuz zaman iç gücünüze, kendi varlığınız ve çevrenizdekiler için çok sevgi ve şefkate ihtiyacınız olan bir zaman. Birkaç ay daha; ışık oranı tam olarak gereken yoğunluğa ulaşana kadar bir çok insan korku bilincinde yaşamaya devam edecek.
.
Ben Sirius’lu SaLuSa’yım ve size sevgilerimiz gönderiyorum.

Teşekkürler, SaLuSa

Çeviren: Ebru Altan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder