28 Şubat 2012 Salı

Üst Benliğinden Laura’ya Özel Mesaj, 28 Şubat 2012 – İfşa Sen’sin.

İçsel temizliğinde derinlere indikçe, kendinde keşfettiklerine yargılamadan yaklaşmaya alışman gerek. Geçmişe takılıp kalmanı, olayları sadece zihninle anlamaya çalışmanı çok tavsiye etmiyorum. Ortaya konulan dünyada olan her şeye şefkat ve anlayış hisleri içinde olduğun zaman bak! Ben, sana cevaplar vermek için değil seni yeniden merkezlenmen için cesaretlenmek amacıyla buradayım. Bu; her gün, hatta yaşamının her anında ciddi emek isteyen bir iş.

Duvarlar artık yıkılıyor ve insanlar gerçek güçlerini; birleştiklerinde, sevgi ve istekle çalıştıklarında geçmişte ortaya çıkan haksızlıkları onarabileceklerini keşfediyorlar. Gerçi, bize göre haksızlık denilen kavram sadece öğrenme deneyiminin bir parçası, olgunlaşmak için de kesinlikle gerekli bir olgu.

Toplumunuzun tüm yapısını baştan başa değiştirme aşamasında olduğunuz için kendinizi tebrik etmelisiniz. Bu, hiç de kolay bir iş değil ve işe yarayan bir sistem kurmak için birleşmeniz ve sevgi ile çok çalışmanız gerekecek. Yine de, bildiğin gibi zaten bu süregelen bir iş, sizi yükselişe götürecek yolda değişim gittikçe hızlanacak. İllüzyonun bir duvarı yıkıldığında ortaya diğeri çıkacak ama sonunda çevrenizde hiçbir duvar kalmayacak, geriye kalan sadece gerçek benliğiniz olacak.

Şu anda, birçoğunuz içinizde bir geçiş dönemi yaşıyorsunuz; geçmişinizi elden geçiriyor ve temizliyorsunuz. Dolayısı ile bu geçiş dönemi sizin için önemli bir gözlem ve şifa dönemi. Merkür gerilemesi diye nitelendirilen olgu ile periyodik olarak bu dönemle karşılaşırsınız. Bu gerileme döneminden gelen bayağı bir kaos da olacak ayrıca.

İfşa ve yıldızlardan gelen kardeşlerinizle yeniden bir araya gelmek için çok büyük bir arzunuz olduğunun gayet farkındayız. Ama, sizin hayatınıza girmekte çok basit bir nedenle tereddüt ettiklerini anlamanız gerek. Uzaydan gelen çok farklı ırklara mensup varlıklar gezegeninize iniverse, bunun size ne faydası olurdu? Bir düşünün! Şunu bilmen gerek arkadaşım; yükseliş ve ilk temas iç içe geçmiş olgular ve birbirleri ile çok kısa aralıklarla gerçekleşecekler.

Uzaylı kardeşleriniz size sevgi ve barış mesajları yolluyorlar. Yine de yükseliş yolunda çabalarınıza, çalışmalarınıza devam etmelisiniz. Kollektif bilinç olarak birbirinizi yüksek diyarlara doğru itmek sizin sorumluluğunuz. İfşa siz’siniz, hepiniz yüksek diyarlardan gelen harika yıldız varlıklarısınız ve bir parçanız zaten hep orada oldu. Gezegensel yükseliş için ilahi kaynağın müdahale etmek amacı ile izin verdiği yegane yardım olarak; çok farklı yıldız medeniyetlerinden gelen ve dünyada enkarne olan varlıklarsınız. Sizler, dünyada enkarne olan, işin iç yüzünü bilenlersiniz. Yüksek bedenleriniz de aynı zamanda bu yükseliş misyonu için çalışmakta.

Acaba ne demek istediğimi anlatabildim mi? Sizler, gerçekten de uzun zamandır beklediğiniz varlıkların ta kendisisiniz. Dünya Ana’nın, evrenin ve kendi ruhlarınızın kurtarıcıları sizlersiniz. Aynı anda bir çok boyutun, bir çok dünyanın ve yükselmiş bedenlerin bir parçasısınız. Dünyada bir insan bedeniniz, formunuz olsa da Dünya Ana’nın güç ızgaralarının yüksek enerjilere uyumlanması için bir reseptör konumundasınız. Çare sizsiniz, yükselişiniz için mümkün olan sonuca giden tek anahtar da.

Daha sonra bu konuda bol bol konuşacağız ama sen; senin, yani insan formundaki senin, tam olan senin sadece bir yansıması olduğunu zaten biliyorsun. Diğer bir deyişle, üçüncü boyuttaki görüntü; buzdağının sadece görünen kısmı, okyanusun yüzeyi, gökyüzündeki bulutlardan ibaret. Ama göze görünenin ötesinde çok şey var ve sizler bunun ne demek olduğunu daha yeni yeni anlamaya başlıyorsunuz. Her şey adım adım.

Ben senin üst benliğinim.

Çeviren: Ebru Altan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder