16 Mart 2012 Cuma

Işığın Galaktik Federasyonundan Mesaj, 15 Mart 2012

144 sayısı birçok fırsatta konuşuldu ve biz bu zamanda, bu enerjinin niteliklerini aydınlatmak istiyoruz. 144 sayısı daha yüksek bir yapısal frekansın enerji niteliklerini gösterir. Bu sayı daha yüksek boyutsal yapı ve form için bir yapı taşıdır ve yeni eviniz bu sayıya dayalı olarak tasarlanır ve yapılır.

Bu evrenin çoğu matematik sistemler yoluyla yaratılmıştır ve bugün dünyanız farklı değildir. Dünyanız bugün daha düşük matematik formülün bir ürünüdür ve buradaki deneyimleriniz bu eşitliğin doğrudan bir sonucudur. Dünyanızın matematik yapısı şimdi değişmekte, kırılmakta ve daha büyük bir matematik formülün kullanımıyla yeniden kurulmaktadır. Sonuç daha yüksek boyutsal durumları ve deneyimleri yaşamaya başlayacağınız olacaktır ve 144 sayısına ve ona eşlik eden enerjilerine dayandırılacaktır. Bu zamanda, sıklıkla bu sayıyı görmenizin ve bu sayının yeniden yapılanma sürecini destekleyeceğini anlamanızın nedeni budur.

Çoğunuzun farkındalığınız boyunca dikkat etmeye başlamakta olduğunuz birçok sayı vardır ve 144 sayısı yalnızca bunlardan birisidir. Dikkat etmeye başladığınız her sayı benzersiz bir frekansa ve böylece de benzersiz esasa, niteliklere ve güçlere sahiptir. Her sayı amaçlı olarak yükselişinizi, yeniden yapılanmanızı ve tam bilinçliliğe geri dönüşünüzü sağlamak için tetikleyici araçlar olarak iş görmek için bireysel ve kolektif realiteleriniz içinde yerleştirilmiştir. Bu sayılar stratejik olarak tarihinizdeki bu önemli dönemde, sizin büyük bir sayınız olarak onları görmenize ve onlardan en büyük faydayı kazanmanıza imkan vermek için yerleştirilmiştir. Bu sayılar bir bireysel ve kolektif arzu olarak sizin olduğunuz şeyi gerçekleştirmek için yeni dünyanıza ve kendinize biçim vermek için sizi destekleyecektir.

Bu matematik formüller kadimdirler ve kutsaldırlar, çünkü bunlar form ve yapının yapı taşlarıdırlar ve bireysel ruhlar kadar, evrenleri yaratmak için kullanılabilirler. Bu kutsal sayıların bilgisine gizli topluluklar kadar, gezegeninizin çeşitli kutsal toplulukları da sahip olurlar ve bu sayılar antik, hatta modern arkeolojik yapılarda gizlenmiş bulunabilirler. Bu kutsal sayıların bilgisi kadar, bu anıtların ve yapıların sırları da önümüzdeki günlerde size açıklanacak, çünkü artık sizden saklanan hiçbir sır olmayacak ve sahip olmayı istediğiniz her bilgi size elverişli kılınacak. Bu varlığınızın yeni matematiksel yapısının parçasıdır. Her şey size elverişli kılınacak ve artık mevcut matematiksel yapınızın sınırlayan niteliklerinin ellerinde acı çekmeyeceksiniz.

Sizin matematiksel tasarımınız inanılmaz bir güzelliğin, özgürlüğün ve bolluğun evi olacak ve yeni bedenleriniz mevcut fiziksel kaplarınızın sınırlamaları ve kısıtlarından kurtulan yeni yaratımınızı deneyimlemeyi size mümkün kılarak, mükemmelliğin araçları olacaklar. Yeni bedenleriniz, sınırları olmayan yeni evinizde yaşama özgürlüğünü size vererek, yaş nedeniyle bozulmayacak ve hastalık ve dertlerden uzak kalacaklardır. Yeni daha yüksek boyutsal kaplarınızı nasıl uygun şekilde koruyacağınız konusunda eğitileceksiniz ve yeni bedenlerinizi ilk saf koşullarında ve mükemmel fonksiyonellikte korumanıza imkan vermek için ileri teknolojilerle tanıştırılacaksınız.

Yeni bedenleriniz Yaratıcı’dan bir hediye olarak sizin olacaktır ve size tanıştırılmalarını desteklemeyi için dört gözle bekliyoruz. Söylediğimiz gibi, alacağınız tüm hediyeler bizden değil, Yaratıcınızdan size hediyedir ve onun emriyle, daha yüksek boyutlardan olan bizler bu her şeyi mümkün kılan yolumuzda destek olmaktayız. Bu hediyeler geçmişimizde bize sunuldular ve bu şekilde yaratmayı destekleyenler tarafından bize takdim edildiler. Bu kutsamaların bizimle paylaşılmış oldukları gibi, sizinle de paylaşmamıza izin verin, çünkü bu evrenin, enginliği, güzelliği ve bolluğu hiçbir zaman sona ermeyecek şekilde tasarlanma tarzı budur.

Uzayınızda ne kadar yukarıda olduğumuzun önemi yok, her zaman size yakın olacağız, size yol göstermekteyiz ve sizi korumaktayız. İlerlemeniz için sabretmek zorunda olduğunuz şeyin ve ne kadar uzun süredir sabrettiğinizin önemi yok, yolculuğunuzda hiçbir zaman tek başına olmadınız. Şimdi sizinle yeniden bir araya gelmekle ilgileniyoruz; sizinle ilk defa karşılaşmıyoruz. Lütfen bunu diğerlerinin de görmesine imkan vermek için yapabileceğiniz şeyi yapın, çünkü bizim korkumuzla başa çıkabilmelerini ve bizi kabul edebilmelerini çok kolay kılacak olan şey budur. Biz sizin aileleriniziz, yabancılar değiliz. Dostunuzuz, düşmanınız değil. Size yardım etmek için buradayız, işgal etmek için değil. Herkes bunu görecek ve herkes korkularının temeli olmadığını öğrenecek. Sizin yararınıza olacak olan ve olması gereken yol budur.

Dünyanızdan olanların bizi kabul etmeleri için bu çok önemlidir. Çok zorlu bir mücadele olacak olan tarihinizdeki bu dönem boyunca sizi destekleme misyonuna izliyoruz. Karşınızda neyin olduğunu biliyoruz. Çoğunuz henüz bizim açık olarak gördüğümüz şeyi görmüyor. Yapılması gereken şeyi biliyoruz ve bu görevleri tamamlamak için araçlara ve deneyime sahibiz. Sahip odlumuz şeyi sizinle paylaşmamıza izin verin. Bizim hakkımızdaki korkularınızla başa çıkma ve sizi desteklememize izin verme dünyanızın tümüne büyük ölçüde yararlı olacaktır ve biz bu şekilde hizmet etmekten dolayı çok mutlu ve hevesliyiz.

Sizinle tanışmamız için zaman çok yaklaşmaktadır. Birçok projemize yakında başlamalıyız ve onların bazıları çok ayrıntılı ve karmaşıktır. Bu projelerin yükseliş zamanınıza kadar tamamlanması gerekir ve sizin ilerlemeniz için zaman hızlı bir şekilde yaklaştıkça, işimizi yapmak için yeterli ve uygun zaman çok kısalmaktadır. Başlayabildiğimizde, çok hızlı bir şekilde çalışıyor olacağız, çünkü boş oturarak harcayabileceğimiz yeterli zaman olmayacak.

Bu büyük görevleri desteklemek için ihtiyaç oldukça, birçoğunuzu işe alacağız ve yetiştirme seanslarınız da enerjik bir hızda ilerleyecek. Kesin ve odaklanmış kalmanızı istememizin nedeni budur. Hizmete çağrılmanız çok yakında olacaktır ve Işığın Galaktik Federasyonunun bir üyesi olarak en büyük potansiyelinize erişmeniz ve sizden yapabileceğinizin en iyisini yapmanız beklenecek.

Greg Giles tarafından kanallık edilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder