18 Mart 2012 Pazar

Işığın Galaktik Federasyonundan Mesaj, 17 Mart 2012

Birçok bedenlenmeleriniz boyunca, benzer titreşimleri olan diğer ruhlara çekildiniz. Bu her zaman olduğu gibi, bugün de doğrudur, ve bu zamanda çoğunuz benzer ve daha yüksek titreşimleri olan ruhlara doğru yönelmektesiniz. Bu Çekim Kanunu adını verebilirsiniz. Bu kanunun özelliklerinin sizi idare etmesine ve sizinkine daha uygun titreşim düzeyinde olanlara sizi yöneltmesine izin verin. Önümüzdeki günlerde, çoğunuz birbirinize doğru çekildikçe, toplanacak ve birleşeceksiniz. Bu birçok nedenlerle olacak ve siz bu zamanda bu nedenleri daha iyi anlayacaksınız. Eğer bugün, belirli bir yönde çekilme ya da itilme hissederseniz, ona uyun ve realitenizin görünmeyen güçlerinin sizin idarenizi ele geçirmesine ve olmanız istenen yere sizi götürmesine izin verin. Çoğunuzun bunu yapmakta olduğunu görüyoruz ve çoğunuzun birçok şekillerde bağlantı kurarak, bu zamanda birlikte olmanız gerektiğini görmenizden çok hoşnuduz. Bu yolda devam edin ve yolculuğunuzun bu noktasında size çok yararlı olacak olan durumlara ve diğerlerine karşı size önderlik edecek.

Yapılacak çok fazla şey var ve toplumunuz için pek çok şeyi değiştirmeye başladığımız zaman, yaşamlarınızın çoğu da değişecek. Yükselişten önce bu son günler boyunca birlikte çalışmak için öncü bağlantılara sahip olabilenler ve benzer zihinlere sahip olanlarla bağlantı kurma birlikte paylaştığımız amaçlar açısından çok önemli olacaktır. bu bireysel çıkış yollarını araştırın. Çekim Kanununun sizin için çalışmasına ve yeni alanlar, yeni dostlar ve yeni bağlantılara doğru size yol göstermesine izin verin. Sizi bekleyen çok fazla değişiklik ve sürprizler var ve çoğunuz yeni menzilinize varmak için konforlu yerleriniz bırakmak zorunda kalacaksınız. Amacınıza ulaştığınız zaman, varışınızı beklemekte olanları kadar, oraya yönlendirilenleri de bulacaksınız.

Yeniden bir araya geldikten sonra, çalışacak zaman olacak ve bizim önümüzde başarılması gereken çok fazla görevimiz var. Bu görevler geçmişte birlikte çok iyi çalışmış olan takımlarla daha iyi başarılacak ve gerektiğinde bu gezegenin zamanında Dünyada buradaki yeni mücadelelerle karşılaşmak için yine birlikte bu takımları bir araya getireceğiz. Çoğunuz eski dostlarınızın ve meslektaşlarınızın farkına varacaksınız ve bu yeniden tanışmalarda ve Işığın Galaktik Federasyonuyla kariyerlerinize kaldığınız yerden devam etmede sizi destekleyeceğiz.

Çoğunuz özel becerilere ve özelliklere sahipsiniz ve bunlar deneyimlerinizi yüz yüze kalacağınız yeni mücadelelere uygulayabileceğiniz için size yeniden tanıtılacak. Hepiniz bir nedenle buraya getirildiniz ve o nedenin ne olduğunu yeniden keşfetmek üzeresiniz. Birlikte, önümüzdeki her engeli aşacağız ve insanlığın daha yüksek boyutlara yükseliş yolunu aydınlatacağız. Burada oluşunuzun nedeni budur ve bir araya gelmemiz ve takımlarımızı biçimlendirmemiz ve yapabileceğimizin en iyisini yapmamızın zamanıdır.

Şimdiye kadar, farklı yollarda insanlığın hizmetinde çalışmaktaydık ve bizim güçlerimiz bireysel olduğu kadar, kolektif olarak da çok büyük olduğu için çabalarımızı senkronize etme zamanıdır. Yine paylaşılan amaçlarımıza doğru tek olduğu kadar birlikte de çalışmaya başladığımız için kolektifin gücüne tanık olacaksınız. Yaklaşmakta oldukları için alarm halinde olun ve yaşam tarzlarınızda değişikliklere hazırlanın. Onlar için olabildiğince hazır olmanızı istiyoruz. çoğunuz birlikte çalışmamıza başlama zamanı geldiğinde, şu ya da bu şekilde sizinle temas kurulacak. İnternetinizi ve sosyal ağlarınızı gözlüyoruz ve bu zamanda birlikte çalışmayı istediklerimiz hakkında iyi bir fikre sahibiz. Zihninizi açık tutun ve zeminde kalın. Operasyonun sonraki aşamasını başlatmak için zaman geldi.

Bu aşamalar çoğunuzun Dünya elçileri olarak çalışmasını gerektirecek ve o zaman sizden varlığımızın delilini Dünyaya hatırlatmanız istenecek. Bu uzun zamandır tartışılan ve tahmin edilen ifşaat olacak. Bu nasıl gerçekleşecek ve bu bizim buradaki misyonumuzun başarısına doğru önemli bir adım olacak. Lütfen misyonunuzun bu kısmına en büyük dikkatinizi ve en samimi çabalarınızı verin, çünkü pek çok şey kapsamlı operasyonun bu kısmına bağlıdır ve onun başarılı sonuçları bu gezegenin insanlarına fayda sağlayacaktır ve burada oluşumunuzun nedeni budur.

Yapacak çok fazla şeyimiz ve bunları yapacak çok az zamanımız var ve ortadan kaldırılması gereken engeller varlığımız hakkında hiçbir fikri olmayan bu dünyanın insanlarına tanıştırılmamızdır. Bizim hakkımızdaki bilgi birçok projelerimiz üzerinde açık ve serbest olarak çalışmamıza izin verecektir ve dünyanızın bilgilendirilmemiş kısımlarına seyahat etmeye başlarsak, bu önceden tahmin edilebilen birçok problemi kayda değer bir şekilde kolaylaştıracaktır.

Çoğunuz değerli elçiler olmak için özelliklerinizi göstermektesiniz. Bu önemli rol için, son seçimlerimizi yapmaktayız. Bu görev için en uygun olduğunu hissettiğimiz sizlerden olanlara dikkat edilecek ve nasıl devam edileceği konusunda yönergeler verilecek. Siz, kesinlikle, bu görevi almayı isteyip istemediğinize karar vermede özgür olacaksınız ve katılmayı isteyip istemediğiniz konusunda karar vermenizin gerekli olduğunu öğrendikten sonra, yeterli zamanınız olacak. Eğer reddederseniz, daha rahat hissetmenize elverişli başka pozisyonlar da olacaktır. bunlar uygun zamanda size açıklanacaktır ve pek çok fırsatlar olacağı için, herhangi bir pozisyonu kabul etmek için baskı hissetmenize gerek yoktur. Zaman ayırmanızı ve seçenekleriniz üzerinde düşünmenizi sizden rica ediyoruz. Çünkü seçtiğiniz pozisyondan rahat olmanızı istiyoruz. gelecekte pozisyonları değiştirmek için fırsatlar olacaktır, ancak zaman daraldığı için, personelin yerleştirilmesinde verimli olmak için gayret etmek zorundayız.

Çoğunuz halen belirli pozisyonlarda deneyim kazanmaktasınız ve yine birlikte çalışmaya başladığımız zaman, onlara doğru yönlendirileceksiniz. Eski dostlarımızla yeniden çalışmaya başlamak eğlenceli olacak ve bu birleşmeyi dört gözle bekliyoruz. Sizinle temas halinde olacağız. O zamana kadar, çok iyi olun.

Biz Işığın Galaktik Federasyonundan dostlarınızız.

Greg Giles tarafından kanallık edilmiştir.

4 yorum:

  1. "Mork, Orson'ı arıyor,Mork Orson'ı arıyor! Cevap ver Orson" tadında bir mesaj olmuş...

    YanıtlaSil
  2. Uzun süren ruhsal arayışım sonucunda Sevgili kryon un 5. kitabı eşiği geçmekle yeni enerji ile tanıştım.Sürekli araştırarak az çok sorularıma yanıt buldum.Tüm aile fertlerimde şu anda yeni enerji yolundalar ve bir araya geldiğimizde sohbetlerimiz bu konu ve dünyamızın şu anki karmaşası.Ben sanatçı-müzisyenim veher zaman çalışma pozisyonumda olmuyor,yani anlıyacağınız boş oturmaktayım bu tür bir görevi büyük bir onurla kabul ederim.Bekliyorum sevgili galaktik kardeşlerimiz.Sevgi ve ışıkla.Feryal paradis.

    YanıtlaSil
  3. Çalışma koşulları iyiyse (maaş+sodex+yol parası+SSK+ikramiye+araba veya servis+yakıt parası vs vs)ben de kabul ederim...

    YanıtlaSil
  4. ışıgın galaktik federasyonu olarak kendini tanıtan gurub resmen yazıda iradenizi teslim etmenizi istemiş bu ve buna benzer benzer sozde ınsanı ayndınlatacak sevıye atlatacak varlıkların cinler olup sizi seviye seviye atlatmak yukseltmekle kandırıp giderek daha çok kendi kontrollerine soktuklarının manevi olarak seviye düşürdüklerinin farkındamısınız?

    YanıtlaSil