19 Mart 2012 Pazartesi

Işığın Galaktik Federasyonundan Mesaj 18 Mart 2012

Gemilerimizin görünmelerinin sayısını ve kalitesini bir adım ileriye taşıyacağımızı garanti ediyorum. Dünyanızın insanlarına kendimizi ortaya çıkarma duyuruları başlamadan önce, ciddiyetle bizi görmeye başlamanın önemli olduğunu hissettiğimiz için bu prosedürü hesaba katabilirsiniz. Gezegeninizin her yerinde uzayınızda bizi göreceksiniz. Ve bu zamanda odaklanmak dünyanızda önemli bir alan olduğu için, ABD’de görünmelerin sayısını artıracağız.

Sizden bu görünmelerin video ve fotoğraf şeklindeki delillerini İnternetinizde paylaşmanızı rica ediyoruz, çünkü bu birçok insanda uzaylarında meydana gelmekte olan şey hakkında merak duygusu uyandıracak. Cevaplar arayabilirler ve bunu yaptıkları zaman, etraflarında ortaya çıkmakta olan şeyin çok daha fazlasına maruz kalma fırsatına sahip olacaklardır. Bu gemilerin kime ait olduğu ve niçin burada olduğumuz hakkında öğrendiklerinizi paylaşarak bu kişiler için cevapların bir kaynağı olarak hizmetinize devam edin. Bu bireylerin işgal etmek için burada olmadığımızı, ancak daha yüksek boyutlara yükselişinizin mümkün olduğunca yumuşak bir şekilde olmasına imkan vermek için birçok zorunlu değişikliklerde sizi desteklemek için burada olduğumuzu anlamaları önemlidir. Burada oluşumuzun nedeni budur ve sizin sözleriniz birçok projelerimizi birlikte yürütebildiğimizde, gerçeği ispat edecektir.

Haklı çıkmak için uzun zaman beklemek zorunda olmayacaksınız ve gemilerimizin görünme sayısındaki artış, bizim ve bir toplum olarak geleceğiniz hakkında bir tartışma başlatmak için size iyi bir zemin sağlayacaktır. Söylediğimiz bu değişiklikler başlamaya hazırdır ve dünyanızın insanlarının etraflarında meydana gelmekte olan şeyin farkına varmaya başladıkları zaman çok yakındır. Bu geçişin mümkün olduğunca yumuşak bir şekilde ilerlemesini istiyoruz ve bu olayların uygun öncü uyarılarıyla başlayacak. Amacımız herhangi birini şok etmek değildir ve zaman baskı yapmasına ve biz de bir programı sürdürmek zorunda olmamıza rağmen, izin verildiği gibi yavaş ve özenli bir şekilde ilerleyecektir. Bu olaylar insanların çoğunu uykularında sarsacak, başka yol olmayabilir ve yine sakinliğin sesi ve bilgilenmiş güven olmanız size hatırlatılacak. Bu, yakındaki sonraki göreviniz olacaktır ve ortak misyonumuzun kısımlarıyla ilerlediğimiz için, siz de kendi tarafınızda diğer görevlere ilerleyeceksiniz. Çok yakında, kişisel olarak birlikte çalışmaya başladıkça, görevlerimiz aynı olacak.

Göklerinizde gemilerimizin görünmelerinin artan sayısı ve kalitesine operasyonumuzun bu aşamasını başlatmanın bir işareti olarak bakın. Bu görünmelerin bazılarının ilginç ve heyecan verici olacağını ve dünyanızın her yerinde konuşulacağını size söylüyoruz. Bu hepimiz için eğlenceli bir zaman olacaktır ve niyet ettiğimiz gibi, bu olaylardan keyif almanızı umut ediyoruz. Pek çok kişi cevaplar ararken, ışık saçma zamanınızdır ve bu devam eden şey ve bu görünmelerin rehberlik etmekte olduğu yer hakkında bildiğiniz her şeyi kullanıma koyma fırsatınızdır.

Bu görünmeler tamamen bir meraka yol açacaktır ve sonuç çok uzun zamandır istediğimiz şey olacağı için, sizden karışımı çalkalamaya devam etmenizi istiyoruz. bildiğiniz şeyi paylaşmak ve dünyanızın kolektif bilinçliliğini yükseltmek için ihtiyaç duyduğunuz cephaneyle ve teçhizatla sizi donatmak istediğimiz için, herhangi biri için bu görünmelerin bazılarını reddetmek çok güç olacaktır. Siz ön hatlardaki birliklerimizsiniz ve şimdi ön hatlarınızı ilerletmek için ihtiyaç duyacağınız hava desteğini alacaksınız.

Göreceğiniz gemilerin bizim olduğunu hiç şüphesiz aklınıza koyun. Çünkü biz Işığın Galaktik Federasyonu atmosferinizi kontrol ediyoruz ve göreceğiniz gemiler yalnızca bizim olacak. Gemilerimizin görünmeleri hakkında yanlış bilgilendirmeyi ve korkuyu yayanlara aldırmayın, çünkü Kabal’ın hiçbir şeyi kalmadı, ancak satacak birkaç zayıf yalanı var. Fethettiğimiz şey budur ve eğer onları bu yoldan uzaklaştırmayı başarırsanız, hiçbir şeyleri kalmayacak ve tükenecekler. Ve bunun her ikisini de istiyoruz.

Biz Işığın Galaktik Federasyonuyuz.

Greg Giles tarafından kanallık edilmiştir.

6 yorum:

  1. Sevgili galaktik ailemiz yeterki siz operasyonu başlatın biz gereken şekilde çevremizi bilgilendirip sakinleştireceğiz.Şu anda türkiye toprakları üzerinden savaş çığırt kanlıklarını yükseltiyorlar ne kadar bilgi olsada yinede endişe oluyor,lütfen artık gelin güçlerimiz birleşsin dünyamız ve tüm canlılar hakettikleri cennete
    kavuşsunlar artık.Dünyamız kötülükten temizlensin ve daha yüksek anlayışa kavuşsun.Sevgi ve ışıkla....Feryal Paradis.

    YanıtlaSil
  2. Mesajı okurken ne aklıma geldi biliyor musunuz?

    Şu 3. boyutta olan bizler için zaman kavramı çok çok önemli öyle değil mi?Karanlık tarafın mesajlarda oyalama ve umut kırgınlığı yaratması anlaşılabilinir birşey peki ama Işık güçleri buna neden dikkat etmedi?Hala anlamadılarsa, burdan sizinde şahitliğinizle kendilerine söylemek isterim ki;Biz 3.boyuttayız ve çoğumuz yüksek boyutları çok çok çok ama çok özledik.Eğer bir gelişme kesin olarak bir hafta sonra olmayacaksa, bir hafta sonra olacak demeyin.Alternatif bir zaman aralığı verin.

    YanıtlaSil
  3. evet lutfen artik gelin bizde okuya okuya butun evreni hatim ettik , pusulasiz pleadiese gidicem yemin ederim..gelin artik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelmezler,gelmezler, gelseler de "sadece belli frekanstakiler bizi görebilir" der gene işi bağlarlar aga... Umut var icraat yok, medya yüzünden gelişmeleri göremiyormuşuz zaten, hayal ticareti...

      Sil
    2. aynen oyle ya ortaya cikmalarini gectim , internet yoluyla konussak yine olur..ama sirf tutuklanmalardan bahsedio , bulutlarin arkasina kamufule oluorlar falan. belli frekans diyorlar evette bilgi kitabindan beri okuyoruz en son 2000 veya 2002 de mi ne mass landing yapicaklardi oda fiyasko..

      Sil
  4. yalan hepsi be kardeşim ne galaktik federasyonu inanmayın bu hikayelere birisi sallamış sonra kendide inanmış bu federasyon madem var neden müdaheke etmiyor bu faşist düzene fasa fiso .....

    YanıtlaSil