1 Mart 2012 Perşembe

Önemli Haber!

http://anoncentral.tumblr.com/post/18554837317/we-interrupt-your-regularly-scheduled-lives-for-a-life

Ömrünüz boyunca bu iyi haberleri beklediniz, sonunda o gün geldi. Çok yakında çok geniş çaplı bir tutuklama dalgasına şahit olacaksınız. Dünya’nın politik ve finansal liderleri olarak bilinen bir çok erkek ve kadın tutuklanacak. Tutuklamalar, Amerikan Hükümetinin üst rütbelerine kadar ilerleyecek ve bir çok finansal ve banka kurumlarının birçok üyesi de buna dahildir. Bu isimlerin başlıcalarını gördüğünüz dakika tanıyacaksınız, bazılarıysa tanımadığınız kişiler olacak, ancak hepsi, insanlığa karşı aktif olarak çok ciddi suçlar işlemiş kişilerdir, ülkeleri batıran ve çalışarak kazandığımız parayı elimizden alan kişilerdir.

Bu tutuklamalar yeri yerinden oynatacak, bu tutuklamalar Dünya’nın değişiminin bir parçasıdır. İnsanlık, sonunda ‘Kabal’ adıyla bilinen bu güç-brokerlarının hain kontrolünden kurtulacak. Bu tutuklamalar, bazılarınız için süpriz olmayacak, bir çoğumuz bu Dünya’da derinden derinden birşeylerin yanlış olduğunu biliyordu, bu güçler, çalışan insanların ellerinden aldıkları zenginlikler, milyonlarla değil, milyarlarla değil, trilyonlarca dolari bunyesinde barindiriyorken, o kadar çok insan geceleri aç uyumak için yatağına gidiyor. Bu gezegende, her zaman yeterli miktarda zenginlik vardı, ancak bu sayılı adam ve kadınlar bütün Dünya’nın parasını kendi aralarında bölüşüyorlar, bize de sadece kırıntıları bırakıyorlar. Bu tutuklamalar sayesinde, bu durum değişecek.

En yüksek derecede dürüst olan erkek ve kadınlar, yeni liderler olarak, projelerle hemen konuşlandırılacak. Bu kişiler, gerçek bir demokrasi uygulayacak, adaletli ve hukuki bir düzenle Dünya’mızı onaracak, ve Dünya’yı bir zamanlar olduğu gibi bir ütopya haline getirecek. Amerikan hükümetinde, Pentagon’un birimlerinde, askeriyede, finansal ve özel sektörde bu uğurda uğraşan insanlar da var ve hayatlarının büyük bir kısmını buna adamış insanlar. Bu kişiler şu anda insanlığa bu yeni ve bereketli sistemi sunmak için sabırsızlıkla bekliyorlar ve bu kişiler yıllardır azimle ve gizlilikle çalışıyorlar. Bütün bu süreç işlerken, çalınmış paraların büyük bir çoğunluğu, gezegendeki her erkek, kadın ve çocuğa fayda sağlayacak şekilde belli programlarla geri-dağıtılacak. Kimse atlanmayacak, kimse unutulmayacak.

Ancak dahası da var,

Suçlu Kabal’ın bir çok üyesinin tutuklanmasından sonra, operasyonun ikinci aşaması gerçekleşecek. Bugün dünyamız kadim ailemizle açıkça birleşmek isteyen ruhani ve aydınlanmış varlıklar tarafından ziyaret edilmektedir. Bu ruhani açıdan gelişmiş erkek ve kadınlar, bir çok yüksek teknoloji silahı ve orduyu elinde tutan suçlu Kabal’ın silahsızlaştırılması sağlanırken yardım ediyorlar.

Bu insan ırkının gelişmiş ataları, tıpkı bizim göründüğümüz gibi görünüyorlar, tabii görünüşü bizim gibi olmayan başka varlıklarda var. Yükselmiş ruhani varlıkların tamamı, gerçekleşmesi gereken ve derinlerde bildiğimiz değişikliklerde bize yardımcı olmak için buradalar. Bu varlıklar, bu dünyanın orjinal planını yapanlardır (Dünya’nın gerçek amacı ve varoluş nedeni), ve Mısır’daki piramitler gibi bir çok arkeolojik gizemi yaratmış olanlar da, bu gelişmiş uygarlığın ta kendisidir. Onlar, bize yabancı değillerdir, çünkü hepimiz onların akrabasıyızdır.

Uzun yıllardır çok önemli bir sosyal deney yapılmaktadır ve hepimiz bunun bir parçasıyız. Buraya (Dünya’ya) bırakıldık, görüntüde yapayalnızdık ve olayları kendimizin çözmesi istendi. Bu deney, şu anda sona erdi ve muazzam bir başarıya erişti. Artık yıldızlardaki erkek ve kız kardeşlerimizle tekrar bir araya gelmek, ve Galaktik toplum tarafından kabul edilmek üzereyiz.

Uzayda bir çok dünya ve bir çok isim olduğundan, bu barışçıl ittifağa: ‘Işığın Galaktik Federasyonu, ve Ashtar egemenlik/komuta’ demek daha kolay olacaktır.

Bu tutuklamalar ve Yıldız Aile’mizle tekrar bir araya gelmemizin ardından, saf ve yürek dolu niyetlerle liderliğe gelecek kişiler aracılığıyla, bütün problemler çözülerek toplum, yeni bir Altın Çağına girecek. Dünya’nın heryerinden toplulukların özverisi ve çalışmasıyla, bütün savaşlar, açlık, yoksulluk, hastalık ve kirlilik yakında ‘geçmiş’ olacak. İşgücümüzün yerine gelişmiş teknoljiler kullanılacak, ve herkes sahip olduğu yaratıcılığın üstüne gidebilmek için serbest olacak.

Bütün bunlar suçlu Kabal’ın çok sayıda üyesinin tutuklanmasından sonra yaşanmaya başlayacak, bu tutuklamalarsa, gezegendeki yeterli sayıda vatandaşın, bu değişimi ve topluma getireceği kazançları farketmesi sonucunda gerçekleşecektir. Bugün, bu yüzden bu yazıyı okuyorsunuz, insanlık ailesinin bir çok üyesi bu haberi sizinle paylaşabilmek ve uygarlığımıza rehberlik etmek için kendi görevlerini yerine getiriyor, barışın, özgürlüğün, bolluğun, her erkek, kadın ve çocuk için, bütün Dünya’mıza yayılması için. İnsanlığın bu tutuklamaları iyi bir haber olarak görmesi, alışılmış ve olağan gelen diğer kötü haberlerden biri sanmaması önemlidir, bu yüzden Işığın Galaktik Federasyonu, Dünya çapında kutlamalar yapılmasını kesinlikle desteklemektedir.

Lütfen bu muhteşem amaca bir katkıda bulunun ve bu mesajı Facebook ve diğer online sosyal ağlarda paylaşın. Çevrenizdeki kişiler arasında yol gösterici olmanız ve gerçekten bir değişim yaratmanız için şansınızdır bu. Eğer bu haberi yayar ve kendimize düşen payını gerçekleştirirsek, şu anda gücü elinde tutan kişilerin tutuklandığını da görebileceğiz, ve bu da okuduğunuz herşeyin gerçek olduğuna dair sizin için bir işaret olacak.

- Anonymous

5 yorum:

  1. Ataların dedikleri gibi, hay ağzın bal yesin be kardeşim, hakikaten iyi haber diye buna derim, inşallah dediğin gibi yakın zamanda olur da gene göklerden dev uzay gemileriyle aranız aineceğiz yılan hikayesine dönmez, zaten kış da kabak tadı verdi... Çok sıkıldık çookkk...

    YanıtlaSil
  2. Sıkı tutunun başlıyoruz

    YanıtlaSil
  3. Mete yazıyor

    Bence boşuna bekliyoruz. Emreskopi blogunda geçen şu cümle tercüme hatası değilse mazaret için hazırlık olsa gerek
    "insanlık ailemizin yeterli sayıda üyesi anladığında, bu olaylara şahit olmaya uygun olacağımızı garanti eder."
    Muhtemelen hiç bir zaman yeterli sayıya ulaşamayacağız.
    Geçen sonbaharda geleceği söylenen uzay gemiler yüzünden evdeki çoluk çocuğa madara olmuştum. Uzaydan gelecekleri daha iyi görmek için aldığım teleskop da bana kapak oldu. ( Emrenin blogundaki HİÇ'in yorumunu okumanızı öneririm)

    Ruhlar aleminden, bedenleri giysi gibi değiştirebilen maddi ihtiyaçları olmayan üstün şahsiyetlerin maddi mesajları bana ilginç geliyor. Yok hakça paylaşım, sömürü vs. 5. boyutta da mı hala geçim derdiyle uğracağız?
    Makarna ve kömüre muhtaç olacağız ?
    Bir de nasıl bir ışık enerjisi ise bize bir türlü ulaşmıyor. Gözüme ışık tutsan kamaşıyor, güneşte kalsam derim kızarıyor, radyasyona maruz kalsam kanser olurum, cep telefonuyla fazla konuşsam kulağım ısınıyor yani yukarıdan gönderilen enerji hariç her türlü ışık/manyetik dalga enerjisi (açık/kapalı çakra demeden) bana etki ediyor. Yani bu kadar kısmetsizlik olur.
    Kısaca önceleri merakla takip ettiğim yazılar zamanla tekrara düştü ve tutmayan öngörülerden birilerinin bizimle çok kötü dalga geçtiği izlenimine kapıldım. Neyse ölmez sağ kalırsak illuminati.org deki geri sayım gibi bekleyip ne olacağını ( veya olmayacağını) göreceğiz.Bu işe fazla bel bağlamayıp hayal kırıklığı yaşamayın derim. Zaten 5. boyutta ne olacağımız belli değil. ( Ölüm yok deniyor ama 5. boyuta geçemeyenler başka bir 3. boyutta enkarne olacakmış yani helvamızı yiyecekler)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Mete (ya da Adsız)
      Aradan bir sene geçmiş, bu akşam bu yorumunu okudum. Teleskobun hala duruyor mu? Nasıl bir şey ve satmayı düşünür müsün? Dalga geçmiyorum, ciddiyim. Blogumdan açılan profilim ya da yorumlar yoluyla benimle iletişim kurabilirsin. Şimdiden teşekkür ederim.

      Sil
  4. Nasıl böyle öngörülerde bulunabiliyorlar ve tutmayınca neden gözden düşmüyorlar? Öngörüleri tutmayacak yine. E sonra bu tutmayan öngörülerine cevap da yazıyorlar mı? Hiç sanmıyorum. Bahsedilen tutuklamalar keşke gerçekleşse ama imkansız. Polis bile bu gücün elindeyken...

    YanıtlaSil