18 Mart 2012 Pazar

SaLuSa'dan Laura'ya Mesaj 17 Mart 2012

Sevgililer,

Gabriel’e verdiğim bir önceki mesajda olduğu gibi, havada büyük faaliyet var. Karanlık güçler sizin yükseliş sürecinize taş koymak için ellerinden geleni ardına koymuyor. Kullanıyor gibi göründükleri son teknoloji; bir çeşit radar tipli sayısal silah sistemi. Çeşitli güç seviyelerinde ayarlanabiliyor. Bunlar, sürekli olarak çevreye çeşitli derecelerde zarar vermeyi sağlıyor ama aynı zamanda sağlığınıza da zarar veriyorlar. Ama bu makinelerin mikro dalga tipi frekanslar yayarak akıl sağlığınıza vereceği zararın yanında bunlar hiçbir şey değil.

Bu araçlarla; ki bence nispeten liberal olan medya bu yıkım makineleri ile ilgili haberleri yayınlamaya başladı bile, insanların beyin dalgalarına direkt ulaşmak ve sizlerde yanlış algı ve anlayış biçimleri oluşturmak mümkün.

Bu zamanda, kendi ışığınızda durmak ve kendi gerçeğinizi üretmek her zamankinden daha da önemli. Size tavsiyemiz; her zaman tamamen doğru diye yaklaştığınız tüm materyallere gözü kapalı güvenmekten sakınmanız ve size mesajlarımızda hep söylediğimiz üzere her şeyi kendi süzgecinizden geçirmeniz.

Artık; neyin doğru neyin yanlış olduğu ile ilgili şüphe duymamak için, kendi yüksek benliğinizle bağlantıda olmayı öğrenmeniz çok önemli. Bazen, karanlık güçler içinden bizim kanal mesajlarımızı okuyanları yanlış yönlendiriyor olmamız gerekiyor. O yüzden sadece onlar için mesajlarımıza bilerek yanlış ya da alakasız bilgiler yerleştiriyoruz. Son zamanlarda bizden gelen mesajları kendi süzgecinizden geçirmeniz için bu kadar ısrar etmemizin nedenlerinden biri de bu.

Bu olaylar, bazı ışık işçilerinin bize karşı inançlarını kaybetmelerine neden oldu ki bunu hiçbir şekilde kınamıyoruz. Bu da sadece sürecin bir parçası. Zamanın bu anında, sizinle doğrudan birebir iletişime geçmeye çalışıyoruz, bu halen ruhani bir seviyede oluyor ki sizin çevrenizde oluşumuzla ilgili algılarınız iyice gelişsin. Tam bir iletişim, ancak siz kendi bedeniniz, duyularınız ve farkındalığınızla tam bağlantıda olduğunuzda mümkün olacak.

Bu yüzden, artık ana odağımız doğrudan iletişim. Bizimle sürekli, doğrudan iletişime de ancak doğrudan içsel iletişim yolu ile geçebilirsiniz. Çevrenizdeki yükselmiş, sevgi dolu varlıkların farkına varabilmek için zaman bu zaman.

Ben, Sirius’lu SaLuSa’yım ve siz ve Galaktik Melek Ekibi ile doğrudan iletişiminizi dört gözle bekliyoruz.

Teşekkürler, SaLuSa

Çeviren: Ebru Altan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder