9 Mart 2012 Cuma

SaLuSa 9 Mart 2012

Dualite içinde, ne yolculuk yapıyorsunuz ama… Ve bir gün, ulaşmak istediğiniz herhangi bir yaşamınızı zihninize getirmeyi başarabileceksiniz. Şu anki bilinç seviyenizle bunu kontrollü bir şekilde yapabilen çok az kişi var ama arada bu şekilde kısa anlar yaşıyorsunuzdur. Geçmişte yaşadığınız yerleri, ülkeleri ziyaret ettiğinizde başınıza gelebilir. Arada sırada, koku gibi basit bir şeyle, tarihinizdeki bir döneme kendinizi yakın hissetmeniz şeklinde ortaya çıkabilir. Zaten bütün geçmiş hayatlarınızın bilgisi bilinçaltınızda mevcut. Bunlar bayağı işinize yarıyor aslında; örneğin giysi seçimlerinizi nasıl etkilediğini ve tarzların nasıl tekrar tekrar, siz fark etmeden ortaya çıktığına şaşarsınız. Tabii çevrenizin, içinde büyüdüğünüz kültürün sizin üzerinizde ciddi bir etkisi var ve genelde akranlarınızla aynı tarzlarınız olması beklenir ama yine de kendi tercihlerinizin su yüzüne çıktığını da görüyorsunuzdur.

Son zamanlarda, birçok yıldız tohumunun dünyanıza geldiğini fark edeceksiniz ve gördükçe onların toplumsal kurallarla pek uyuşmadıklarını sanabilirsiniz. Onlar, genelde çok bireysel varlıklardır ve bazılarının da dünyaya ilk gelişleri olabilir. Kendilerini tam olarak nasıl hissediyorlarsa o şekilde, kişilikleri neyse ona göre ifade etmeye alışıktırlar. Bazılarına isyankar gelebilirler ama bu “normal” bir insanın görebileceğinin ötesini görme yeteneklerindendir sadece. Özgür ruhlardır onlar ve normalde, sizin kendinizden bekleneni yapma davranış biçiminiz, onlar için kısıtlayıcı, engelleyicidir, buna alışık değillerdir. Bu yüzden, onlara kendilerini tam olarak ifade etme şansı verilmelidir, genelde de en genç olanları bile sıradan bir insandan çok daha bilge bir bakış açısına sahiptir. Akıllarında ne varsa onu söylemeleri için teşvik edilmeleri ve sözlerinin, tavsiyelerinin dinlenmesi gerekir. Bu özel zamanda dünyaya gelmelerinin nedeni budur ve siz yükselişe hazırlanırken size verebilecekleri çok şey vardır. Aslında bilginin tümü içimizde bulunmaktadır ama herkeste her istediği zaman ona ulaşabilme yeteneği yoktur.

Değişikliklerin hızlanan bir şekilde gerçekleşeceği bir döneme girerken, sizin deyiminizle “imece” zamanındayız. Işık işçileri, kendilerini, birçok yaşamdan bu yana hazırlandıkları işlerin içinde bulacaklar. Neler olduğunu anlamakta zorlanan, kafaları karışmış, hatta korkmuş birçok ruh olacak. Sizin yapabileceğiniz en iyi şey; onların yüreğine su serpmek, ihtiyaçları olduğunda rahatlatmak. Varlığınız ve sakin yaklaşımınız onlara güven verecek ve endişelerini azaltacak. Zaman içinde, kaosun içinden yeni bir çağın geliyor olduğu, bu çağın bütün sorularına cevap olacağı ve istedikleri şeyleri onlara getireceği birçok insan için çok daha net olacak.

Birçoğunuz, Atlantis’in yıkılıp yok olması örneğinde olduğu gibi benzer zamanları yaşadınız. O anılar hala bilinçaltınızın derinliklerinde kayıtlı ve yine bir felaketle karşı karşıya olduğunuzu hissederseniz korkularınızı açığa çıkarabilir. Ama bu kez, çoğunuzun da farkında olduğu üzere, ilahi olarak planlanan farklı son gerçekleşecek. Yolunuzda ne olduğunun önemi yok, hiçbir şey yükselişi engelleyemeyecek. Yine söylüyoruz ki sizi yükselişe taşıyacak olan niyetinizdir çünkü bu kararı verir vermez onu başarmanız için yardım almaya başlarsınız. Bu, titreşiminizi yükseltecek bir yolu takip etmektir böylece zaman geldiğinde hazır olursunuz.

Yaşamda neyi hedeflediğinizi biliyor olmak size bir çeşit kendine güven duygusu ve tatmin verecek, o zaman çevrenizde olan şeylere aldırmaksızın, hedefinizden şaşmayacaksınız. Dualitedeki zamanınızın sona erme düşüncesi size muhteşem bir itici güç ve seçtiğiniz yolda tutarlı bir şekilde ilerleme becerisi veriyor olmalı. Işık işçileri artık kendilerine geliyor çünkü yakında; neler olduğunu ve neden bunların olduğuna dair bilgiyi yaymak için onlara ihtiyaç olacak. Bunları reddeden ruhlar olduğunda, onların seçimini kabul edip, tercih ettikleri hayatı yaşamalarına izin vermelisiniz. Olan her şeyin bir amacı var; zamanın sonuna gelindiğinde, amaca hizmet etmiş olduğunu bileceksiniz. Her tür deneyim, dünyaya geliş sebebiniz olan ruhsal evriminizde ileriye gitmeniz için size yardımcı olmakta. Kendinizi, yükselmek için yeterli donanıma sahip değilmişsiniz gibi yargılama hatasına düşmeyin çünkü şimdiye kadar yaşamınızda neler olmuş olursa olsun, her zaman yeni bir yola geçiş yapabilirsiniz.

Sevgililer, dünyadaki yaşam piknik yapmaya benzemez ama amacı size eziyet etmek de değil. Kaldırabileceğiniz kadarını yüklenirsiniz ve yine de sınırınızın ne olacağı ile ilgili her zaman özgür iradeye sahipsiniz. Özellikle bu yaşamınız; sicilinizi düzeltme ve kalan karmalarınızı temizleme fırsatı verdiği için sizin için çok önemli. Bazılarınız o aşamaya geldi bile ve kendilerini ışık için çalışmaya adayabilecek durumda. Eğer, siz kendinizi henüz o aşamaya gelmiş hissetmeyenlerdenseniz, sadece yetenekleriniz elverdiğince ışığa hizmet etme isteğinizle ilgili düşüncelerinizi bir kenara bırakın. Emin olun siz böyle yaptığınızda, uygun zaman geldiğinde size de iş düşecektir, Yükseliş’in son aylarında işin içine çok ışık işçisi girecek. Size kendimizi açık açık gösterebildiğimiz ve birlikte çalışabildiğimizde, sizin de çalışabileceğiniz bayağı bir aktivite olacak.

Şu anda, Orta Doğu’da tarafların karşılıklı birbirine meydan okuduğu durumla uğraşmaktayız, olaylar bir savaş tehdidi varmış gibi görünse de, yeniden ifade edelim, bunun olmasına izin verilmeyecek. Yeni Dünya Düzeni buna yol açacak her hangi bir durumdan faydalanılmaya çalışılmasına müsaade etmeyecek çünkü istersek tüm silahları yok edebiliriz biz. Hatta, diyebilirsiniz ki bizim yapacaklarımızla barış ilan edildi de bu döngüde savaşın sonu geldi bile. Liderleriniz bu gelişmeyi tasdik etseler ve dünyaya da ilan etseler çok seviniriz. Başkan Obama, arabulucu görevini açıkça ilan eden bir açıklama yapacak muhtemelen ilk kişi. Kendi kontrolünün dışındaki olaylar için ona çok iftira atılıyor, çok suçlanıyor ama bu da çok yakında değişecek.

Ben, Sirius’lu SaLuSa’yım, hepinize sınırsız huzur, neşe ve sevgi diliyorum. Çok yakında bütün bunların tadına varacaksınız ve geriye dönüş olmayacak.

Teşekkürler SaLuSa

Mike Quinsey.

http://2012indyinfo.com/2012/03/09/mike-quinsey-salusa-9-march-2012/

Çeviren: Ebru Altan

2 yorum:

  1. Doğrusu şu başbelası İsrail'in nasıl durdurulacağını çok merak ediyorum, çünkü Netenyahu kesinlikle harekete geçeceklerini ve bunun an meselesi olduğunu günlerdir söylüyor.Gönlüm elbette felakete kapı açılmamasından yana, hatta savaş çıkarsa o kahrolası İsrail'in yerlebir olup kolunun kanadının kırılmasını isterim ama gerçekler öyle olamayacağını gösteriyor.Yukarıdakiler bu savaşı engellerlerse dünya için bu büyük bir kazanç olacaktır...

    YanıtlaSil
  2. Bence bize düşen, niyetlerimizi en yüksek ve en barışçıl potansiyellere açık tutmak ve İsrail dahil hiç kimseyi yargılamadan merkezlenmiş kalmak. Olması gereken şekilde olacaktır her şey, benim inancım tam...

    YanıtlaSil