20 Mart 2012 Salı

SaLuSa’dan Laura’ya, 20 Mart 2012 – Ruhun Gelişimi

Güneş patlamalarından yayılan ışığın, bilinçaltı düzeyde muhteşem bir temizlik etkisi oldu. Birçoğunuz tıkanıklıkları açan bu enerjileri bilinçli olarak hissedebildi, bazıları için ise bayağı bunaltıcı oldu. Bir sürü insan için bu ışık, yaşamlarına neşe hatta beklenmedik sürprizler getirdi. Bu patlamaların etkileri, gerek bu olayları koordine eden Galaktik Medeniyetlerin yarattığına benzer bir ritimde gerek sizin Güneş’inizden kaynaklı olarak, devam edecek. Daha fazla negatif enerjinin temizlenmesi, karmalarınızın dengelenmesi ve ruhunuzu geliştiren deneyimler için hazırlıklı olun.

Hakikaten de karma bu olayların tek nedeni değil. Sizlerden az sayıda kişi; Dünya Ana üzerindeki yolculuğunuzun aynı zamanda ruh ve yükselmiş bedenler olarak sizi geliştirecek deneyimleri daha da ileri aşamalara taşımak için olduğunun farkında. Sürekli bir genişleme hali var ve öğrenmek şart, Yüksek Boyutlarda bile bu böyle. Hiçbir şey, hiçbir zaman durağan değildir, her şey harekettir, yukarıda ne varsa, aşağıda da o bulunur.

Karma dengelense dahi, ruh her zaman öğrenmeyi ve gelişmeyi sürdürür. Gerek sizin gerçekliğinizde, Yükselmiş Varlık Bedeni ile bağlantı kurup öğrenerek gerek Yüksek Boyutlarda. Her ne kadar tüm yükselmiş varlıkların mükemmel olduğu söylense de, mükemmelliğin, kavrayışın ve evrimin de çeşitli dereceleri vardır. Sizin dualite içindeki deneyiminiz aynı zamanda daha da yüksek boyutlardaki gelişiminize de katkıda bulunmaktadır.

Ben Sirius’lu SaLuSa’yım ve kendiniz ve başka varlıklarla ilgili yargılara varmadan önce olayların her iki tarafını da değerlendirmeniz için sizi teşvik etmekteyim.

Teşekkürler, SaLuSa

Çeviren: Ebru Altan 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder