14 Mart 2012 Çarşamba

Tanrı’dan Mesaj 13 Mart 2012 – Yaratım Gücünüzü Kullanın

Artık gerçekleri sizden saklamak ve kafanızı karıştırmak için neden bu kadar uğraştıklarını anlamaya başlıyorsunuz. Artık bir araya gelmeye başlıyorsunuz, bir oluyorsunuz ve yaratım ve imgeleme yeteneğiniz de eşi benzeri görülmemiş seviyelere çıkıyor.

Zamanın bu dönemiyle özdeşleşen güçlü güneş hareketleri, bilimsel olarak tam bir açıklama yapılamasa da, birçoğunuz tarafından anlaşılmaya başlanıyor. Rasyonel zihin, daha önce karşılaşmadığı olguları tam olarak anlayamaz. Beklentileri, korkuları salıverip, ortak bir amaç için geleceğinizi yaratıyor olduğunuza güvenmeniz gerekiyor. Sizin için amaç, illüzyonun ve bu güne kadar yaşadığınız miş gibi yapma sisteminin perdelerini kat kat kaldırmak.

Yaşamınızda gün geçtikçe daha fazla özgürlüğe sahip oldukça, gerçekliğinizin yeni evrelerine kendinizi uydurmanız gerekecek. Değişimin hızı daha da artacağı için bu çok da kolay değil. Şu anda kendinizi periyodik olarak merkezlenmiş halde tutmanız çok önemli. Yoğun güneş patlamaları özel hayatınıza daha fazla ışık getiriyor; kaçınılmaz olanı ne kadar ertelerseniz erteleyin, değişim kaçınılmaz.

Yaşadığınız tüm bu değişiklikler, tam bir uyanmış insan olmak için büyüme ve gelişme yolculuğunuzun bir yansıması. Yani, değerler sisteminiz ve anlayışınız evrim geçiriyor. Bu süreç durdurulamaz ya da müdahale edilemez bir süreç. Bu, sizin, bir insan olarak tamamlanma süreciniz. Rolünüz her geçen gün daha da netleşiyor. Rolünüz, gezegeninizin ışığını ve enerjisini genişletmek ve ona büyüme ve dönüşme sürecinde destek olmak.

Bunu yaparak, sizler, kendiniz de buna benzer, bir insan olarak tam bir farkındalık haline ulaşacağınız bir dönüşüm sürecinden geçiyorsunuz. Bedeninizde çeşitli varoluş katmanları ve evreleri bir araya gelecek ve kaba olan ince olana, rafine bir enerji maddesine dönüşecek. Bu dönüşüm deneyiminden zevk alın, sizin için yapmaya değer bir süreç bu.

Kendi varlığınızın farkında olarak nefes almayı unutmayın, durun ve Güneş’ler ve Karanlık Güneş’lerden sızan, üst bedenlerinizi besleyen çeşitli parçacıkları hissedin. Yaşamınızı çevreleyen olayların akışını bilinçli olarak gözlemlemek de bilincinizi besleyecek diğer bir kaynak olabilir.

Çeviren: Ebru Altan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder