4 Mart 2012 Pazar

Yıldız Üstadları 2012 – Sistemin Yeniden Başlatılması

http://www.alunajoy.com/2012-feb29.html

29 Şubat 2012

Şimdi, 2012 enerjileri bir yana, evrimimizde kritik bir noktaya ulaştığımız gittikçe netleşiyor.

Hepimiz bu günü bekliyorduk.

Zaman bu zaman.

Yaşlı ruhlar, fiziksel gerçekliğe enkarne olmuş ya da olmamış beklemede olanlar; hepimiz, bu belirsiz kavşakta, çağların sonunda/başlangıcındayız çünkü bayılıyoruz bu işe.

Şimdi siz, halen fiziksel gerçeklikte olanlar, hızla dönüşen DNA’nıza ve onun da ötesinde gözlerinizin önünde değişen doğanın bilindik yasalarına uyum sağlamak zorundasınız. Sanki altınızdan halı çekiliyor gibi hissedeceksiniz. Ama unutmayın… zaman bu zaman ve buraya bu zaman için geldiniz. Bu hızlı evrim sürecini ve tüm bir sistemin yeniden başlatılmasını yaşamak için ÇOKLARI buraya geldi. Bedeniniz de sizinle birlikte gidiyor. Bu, ezelden beri planlanıyordu. Atlantis kostümlü provadan başka bir şey değildi, biliyoruz çok da iyi sonuçlanmadı. Ama o dönemden çok şeyler öğrendiniz, olgunlaştınız ve şimdi, zaman sizin zamanınız. Biz ZAMANSIZLIKta bunu ve sizin bu işi başardığınızı görebiliyoruz. Zafer sizin ve bunu olabilecek en sıradışı biçimde kutlamaktasınız. Bütün gelen giden enerjileri ile bu yılı geçirirken, bu zafer rüyanızı hep aklınızda tutun.

Şüphesiz bedeniniz bu yılın enerjileri ile sarsılıp şoka uğrayacak. Ama yüreğiniz ve iç gerçekliğiniz artık asla sarsılamaz durumda. Bedeniniz size farklı şeyler söylediğinde, her zaman iç gerçekliğinize güvenin. Bu süreçten etkilenmeyecek kimse kalmayacak. Dış dünyadan kafanızı karıştıran çok mesaj gelebilir. Dinlemeyin onları!

Sizi, antidepresan ve anti anksiyete ilaçlarına yönlendiren tıp insanları olacaktır. Sisteminizi zaten yeniden başlatacaksınız, bunların size hiçbir faydası olmaz. Bu süreçle mücadele etmeniz ancak süreci daha zorlu kılar. Size, şunu ye, bunu yap et diyecek, aslında iyi niyetli şifacılar da olabilir. Yine; eğer yüreğiniz söyledikleri ile uyumlu titreşmiyorsa, dinlemeyin onları. Herkesin, ruhsal atalarından gelen, kendine has bir geçmişi var. Burada genlerinizden, ana babanızdan bahsetmiyoruz. Ruhsal geçmişinizden bahsediyoruz. Genetik geçmişinizden çok daha güçlü bir etkiye sahip olan akaşik geçmişinizden. Yüreğinizin, özünüzün, iç gerçekliğinizin sesini dinleyin. Kontrolden çıkmış bir denge çarkı gibi sallanıp duran dünyanızda çıkış noktanız asıl budur. Bu noktada yaşadığınız dönüşümle savaşmak ancak onu zorlaştırır, işin eğlencesini de azaltır. Bundan kaçış yok. Eğer bedenlenmiş durumdaysanız, sisteminizi yeniden başlatacak, yeniden kutlamalar yapacaksınız.

Unutmayın… Bu ruhunuz ve varlığınız için büyük bir zevktir. Buraya bu yüzden geldiniz.

Bu gelen dalgalarla, kendinizi rahatsız hissedeceksiniz, bedeniniz size dengesiz mesajlar verecek. Bu değişim dönüşüm boyunca serilmek, yatmak isteyebilirsiniz ama hiç tavsiye etmiyoruz, tabii özgür iradeniz ne isterse yapabilirsiniz. Müsaade edin açıklayalım… Düşünün, uzun süre hareketsiz oturduğunuzda uyuşursunuz ya, işte bu enerji dalgaları size çarptıkça eğer hareket etmeye devam etmezseniz olacak olan bu. Evinizde saklanıp bir çare bulmak için dua ederseniz aradığınız cevapları bulamazsınız. Dünya, kollektif yaratımın olacağı birlik haline geçiş yapıyor. Bunu tek başınıza yapamazsınız. Bu dönüşümün çözümünün parçaları, sizin kafanızda olan insanlarla birlikte dışarıda, dünyada. Parçalar sizlerin içinde ve her yana dağılmış durumda. Bu yüzden çevrenizde sizinle aynı zihin durumuna sahip olanlara ihtiyacınız var. Bu dalgalar tek başına sörf yapılamayacak kadar büyük. Bunu hep birlikte yapmalısınız.

2012’de, hep birlikte sörf yapacağımız çok büyük, bir sürü dalga olacak. Bu, korku ile değil yüreği ile merkezlenmiş yaşayan, birbiri ile aynı zihin yapısında olanların bir araya gelmesi için iyi bir zaman. Çevrenize KORKUSUZ olanları toplayın. Üzerinize giydiğiniz “KORKU YOK” logolu kıyafetlere bayılıyoruz çünkü sizden, şu anda OLmanızı istediğimiz şey bu; KORKUSUZ ve SEVGİ, GÜVEN dolu ve büyük kutlama zamanının çok yakın olduğunun içsel bilişinde.

Aşağıdakiler; bizim zamansızlık bakış açımızla, şu anki gerçeklikte size gelmesini beklediğimiz enerji dalgaları. Bu, tam söylediğimiz şekilde olacak anlamına gelmesin. Gelecek gerçek olan bir şey değildir ve siz evrimleştikçe her an değişir. Aluna bunu size ulaştırırken, şu anda göremediğimiz başka enerji dalgaları da olabilir.

İlk dalga Ekinoks olacaktır. Bir araya gelin ve büyük dönüşümünüzün başlangıcı olan bu anı kutlayın. Ekinoks, bu tarihten sonra gelecek olan şeylere karşı çok ihtiyacınız olan bir denge getirecek. Kendinizi dengeleyin, daha sonra buna ihtiyacınız olacak. Bunu ne kadar söylesek az. Lütfen bu söylediğimizi iyi dinleyin ve yüreğinizin dediğini yapın. Bu dengelenme hali önümüzdeki günler için çok önemli.

Aluna’dan:

21 Mart’da Maya’ların 2 KAN (Kishe hesabı ile) ve 10 EB (Yucatan Haab hesabı ile) yılına giriyoruz. 2 KAN dualitenin dengelenmesi demek ama KAN ayrıca hayatta kalma ile ilgili konuları da gündeme getirebilir. Bence bu yüzden Yıldız Üstadları aynı zihin yapısında olanların bir araya gelmesi konusunda bu kadar çok ısrar ediyorlar, böylece kollektif olumlu niyetler dualiteyi ve hayatta kalmanın söz konusu olacağı olayları yumuşatabilir diye. Olumsuz ve korku dolu zihinleri olan dostlar, aile üyeleri ve benzeri kişiler… şu an sizin için zehir etkisi yapabilir.

10 EB Yılı ise sonunda uyanan ve merkezlenen insan ile ilgili. Sonunda yeni bir dünyanın kurulması yolunda ayaklarımız yere basacak. 10, gerçek fiziksel bir boyutta yaratım anlamına gelir. EB, huzurun dışa vurumudur ama içeride bir kargaşa olabilir. Dışa vurmuş huzur demek yüreğimizin gerçeği bilmesi demektir. İçsel kargaşa, korkular vs… bunlar daha önceden programlandığımız versiyonumuzun yavaşça silinmesi sadece. Eğer onları beslemezsek, zaten ölecektir. Siz sevgiyi besleyin, korkuyu ise aç bırakın.

Yıldız Üstadlarına geri dönelim şimdi…

Bir sonraki yoğun hissedeceğinizi öngördüğümüz dalga 20 Mayıs’taki güneş tutulması. Bu güneş tutulması sürecinde; boyutunuz dünyadaki tüm işleyiş sistemini yeniden başlatmaya girişecek. Dünya ay tarafından mükemmel bir şekilde kapatılmış haldeyken; bu durağan, zamansız noktada, bedeninizle birlikte evreniniz, güneş sisteminiz ve dünyanıza yeni bir işletim sistemi yaratılacak ve yüklenecek. Unutmayın ki bu evrensel bir dönüşüm ve ayarlama… sadece gezegensel bir şey değil. Biz de sizinle birlikte dönüşüyoruz, yükselmiş üstadlar ve melek alemleri de. Hep birlikte, birlik olarak dönüşüyoruz. Eğer bu tutulmanın gerçekleşeceği bir yerde olursanız, yükleme işlemi de daha çabuk, daha düzgün ve zerafetle olacaktır. Bu tutulmayı yaşamak için oralara gitme lüksü olmayan dünyanın geri kalanındaki insanlar için de yükleme işleminin yaşayan habercileri haline geleceksiniz. Bu yeni işletim sistemi zaman içinde (bir iki ay civarı) tüm dünyaya yayılmaya başlayacak. Yine, üzerine basa basa söylüyoruz ki bu yeniden başlatmanın olacağı günlerde korkudan arınmış kişilerle bir arada kalın. Gerçekliğimizin bu dönüşümünün zaten büyük bir zaferle sonuçlanacağını içsel olarak bilen, buna güvenenlerle bir araya toplanın.

Tutulma zamanı biz Shasta Dağı’nda olacağız. Eğer çağrı gelirse, siz de bize katılın.

Yoğun bir şekilde deneyimleyeceğinizi öngördüğümüz başka bir dalga da 6 Haziran’daki Venüs transiti. Son 8 yılda kollektif bilinciniz birlik olmuş, evrensel bir yürek modeli inşa etmekte. Bu süreç son Venüs transiti olan 8 Haziran 2004’de başladı. Bu yeni birlik olmuş, evrensel yürek modeli yeni işletim sisteminiz içine yüklenmiş olacak. Kollektif birlik yürek çapa atacak. Sevginin gösterilmediği her yer en dibinden sarsılacak.

Bu sarsıntı, hükümet sistemlerinden tutun da sizin özel ilişkilerinize kadar her şeyi içerecek. Yükleme, ben merkezci hareketleri neredeyse imkansız hale getirecek. Diğer bir deyişle, tüm yaşamın birbiri ile bağlı olduğunun, hiçbir ayrılığın olmadığı bilişi ile düşünecek, davranacak ve yaşayacağız. Bütünü ve gelecek nesilleri hesaba katmadan hiçbir karar alamayacağız. Bu yeni yürek modelinin tam olarak devreye girmesi için birkaç hafta geçecek. Evren sevgi dolu ve nazik olduğundan her yürek atışınızla kendinizi buna uyumlayabilmeniz için bu yükleme işleminin yavaşça olmasına izin verecek. Nefes alın… sizinle aynı zihin durumunda, sevgi dolu, olumlu düşünenlerle çevreleyin kendinizi. Bu, yüreğinizin dönüşümünü acı verici olmak yerine zevkli bir deneyim haline getirecektir. Yine de bunun bir dereceye kadar herkes için rahatsızlık verici bir deneyim olacağını görüyoruz çünkü böyle bir yürek programı insan formunda ilk kez deneniyor. Bu program, hareketlerini ve bunların gelecekteki etkilerini zaten önemseyen birçoğunuz tarafından uzun zamandır beklenmekteydi. Bu programın yüklenebilmesi için bir açık kapı bıraktığınız için teşekkür ediyoruz. Başarılısınız ve gelecekte de başarılı olacaksınız.

Bir sonraki büyük dalga 13 Kasım’da olacak. İkinci tam güneş tutulması. Yürek programınız artık yeni yüreklerinize hatta dünyanıza ve evrenimize tam olarak yerleşmiş olacağından; bu tutulma, kollektif bilincimizde gerekli ayarlamaları yapacak olan çok önemli ve güçlü bir tutulma. Bu, evreni kendi kendine yeten bir hale getirecek. Burada demek istediğimiz; birleşmiş bir sevgi bilinci ile hizalanmamış olan her şey, insan hatasına karşı ayarlanması için yeniden programlanacak. Bu, insanlıkla ilgili bir yargılama değil. Ama, şunu biliyoruz ki, sallantılı dünyanızda, %100 her zaman mükemmel bir sevgi alanı oluşturmak zor olabilir.

Bu yüzden evren size, çapalamış olabileceğiniz yanlış yönlendirilmiş enerjiler varsa onlar için bir fırsat sunuyor. Ayrıca kendinize çok yüklenmemenizi de söyleyeceğiz. Radikal bir şekilde değişime uğrayan bir dünyada mükemmel bir halde kalmak zor. Rahatlayın ve olabildiğince gerçeğiniz olun. Evren, sevgi dışında yapmış olabileceğiniz her şeyi temizleyecektir. Bu tutulma sürecinde, tüm upgrade’leri yeniden başlatacak, geçici bir zamansız alan oluşacak. Tutulma oldukça kuvvetli olacak ve etkisini azaltmak için geçişinin çoğunun okyanusun yüzeyinde olacağı için mutluyuz. Bu zaman süresince çok fazla yükseltme işlemi (upgrade) olacağını görebiliyoruz. Yeniden başlatma işlemi dünyayı yıkayıp geçerken huzurlu ve nötr bir yerlerde olun. Artık tam olarak yükseltilmiş, yeniden ayarlanmış bir sistem içinde işlemeye başladınız. Bu yeni dünyada bir deneme yapmanızın zamanı geldi. Ezelden beri buna hazırdınız.

Bundan sonraki dalga Aralık ayının ortasında, 12 Aralık 2012’de gelecek, bu aynı zamanda Maya 8 BATZ için çok önemli bir kutlama gününe denk geliyor. Mayalar için bu gün, kutsal takvimlerinin yeniden ayarlanması demek ve bu yıl boyunca yüklenmesine yardımcı olduğumuz yeni programın altında yakılacak ateş için de bir patlama anlamına gelecek. Asıl olarak Maya Yaşlıları her şeyin fişini takacaklar. Bu gün, çoğunuzun bildiği 21 Aralık 2012’den neredeyse 2 hafta kadar önce.

Yılın son dalgası 21 Aralık 2012’de. Siz yaşlı ruhların hepsi bunu huzur ve sevgi ile kutluyor olacaksınız. Bu yeniden ayarlamanın yapılmasına izin vermemiş olanlar, bunu uzaklaştırmayı başarmış olanlar ciddi bir kriz noktasına gelecek. Size düşen kutlama zamanında sevgi ve olumlu niyetlerinizi tutmak; bu davranış son kalanların da yeni programa uyumlanmasını sağlayacak. Bu ruhları yargılamıyoruz. Bu ruhlar dünyanın son dakikaya kadar eski hali ile işlemesini sağlayanlar, bunu bizim için yaptılar. Bu, onlar için zor bir iş oldu. Dünyanızdaki bütün ruhlar Tanrının bir parçası. Unutmayın bunu!

Bunu söylemişken, 21 Aralık 2012 günü, dış dünyada ne olursa olsun, büyük topluluklar halinde bir araya gelip kutlamalar yapmanızı tavsiye ediyoruz ve umuyoruz. Korkusuz – Sevgi Dolu bir bölgede yaşadığınızı unutmayın. Yüreğinize, dünyaya ve evrene giden kapılar açmaktasınız. Dünya Ana’ya çıkın ve Güneş Baba’nın altında olun. Kutsal yerlerinize gidin, tüm ruhsal ailenizle birlikte kutlamalar yapın, sevgide olun. Zaman, sizin zamanınız. Bunu uzun zamandır beklediniz, hazırlık yaptınız. Artık kendinize; artık dünyaya ve evrene çapa atmış olan, SİZ olarak ışık saçan Tanrı’nın muhteşemliği içindeki zaferinizi kutlamak için izin verin.

Sevgi ve Huzurla kalın, bilin ki her şey yolundadır.

ALUNA JOY YAXK’IN uluslararası üne sahip bir yazar, ruhsal yaşam koçu, kutsal yerler rehberi, alternatif tarihçi, rahip ve modern mistiktir. İnsanları kendi ilahiliklerini ve Tanrı ile bağlarını kabul etmek ve tanımak için desteklemekte ve ilham vermektedir.

Çeviren: Ebru Altan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder