23 Mayıs 2012 Çarşamba

Başınızı kaldırın, yukarı bakın

Tanrı dedi ki:

Sizde harikulade bir şeyler olgunlaşıyor, dahilinizde bir şeyler mayalanıp hazır hale geliyor. Buna neredeyse dokunacaksınız ama tam olarak hani parmağınızı basamıyor, adını koyamıyorsunuz. Harikulade bir şeylerin olgunlaşmakta olduğunu biliyorsunuz sadece; buna sahip de olacaksınız, şahit de olacaksınız ve bu yeterlidir. Onu bir gönderi gibi teslim alacaksınız ve seveceksiniz.

Bunu kişisel olarak alın. Bu herkes için söylenmektedir, herkesi kastediyorum burada. Bunu size söylüyorum, "siz"in çoğul manasını kastediyorum. Tahayyülünüzün, hayal gücünüzün ötesinde bir teslimat alacaksınız. Ama siz hayal etmeye devam edin yine de.

Ufuk gittikçe yakınlaşıyor. Neredeyse dokunacaksınız. O kadar yakın yani. Ufkun yaklaşmakta olduğunu görebiliyorsunuz. Gittikçe yaklaşmakta olan o harikuladelik işte böyle bir şey, ama siz onu göremiyorsunuz. Belki de işittiğiniz bir sestir o. Belki de atmosferdeki bir değişimdir ve bu harikulade şey size doğru koşmaktadır adeta; ama henüz görülemeyen bir şeyi kim tarif edebilir, kim tanımlayabilir ki?

Ya sadece gecenin hüküm sürdüğü bir ülkede yaşıyor olsaydınız ve bir sabah şafak söküverseydi—nasıl da enteresan bir şey olurdu bu, nasıl da mutlu olurdunuz. Bu da böyledir işte. Şu anda beklentisinde olabileceğiniz, umut edebileceğiniz şey böyledir. Yepyeni bir ışık doğmaktadır. Yepyeni bir ışık dünyanın yeni görünümüne işaret etmekte, onu göstermektedir şimdi. Bu yeni ışık size vereceği muazzam bir mutlulukla birlikte tıpkı muhteşem bir at sürüsü gibi size doğru koşturarak, hızla gelmektedir. Evet ya, o gümbür gümbür sesi neredeyse duyuyorsunuz. Bir coşku, bir heyecan oluşuyor.

Bir koşu dışarı çıkıp size doğru gelmekte olanı beklemek için sabredemiyorsunuz adeta.

Herkes tarafından görülen, herkesçe alınan, geldiği herkes tarafından duyulan bu Özel Teslimat, bu muazzam, harikulade şey durdurulamaz, önlenemez, yavaşlatılamaz, yanlış yola sevk edilemez ve ancak öylesine muhteşem olabilir ki sadece ağzınızın suyunu akıtabilir. Merakınız doruk noktasında. Sabredemiyorsunuz artık, bekleyemiyorsunuz.

Bu armağanı herkes ama herkes alacak. Bir armağandan da büyüktür o. Her türlü paketten ve sizin tahayyülünüzden de muazzamdır; öte yandan bu harikuladelik değişik renklerde, değişik şekillerde ve görünümlerde ulaşabilir size. Üzerinde ambalaj kağıtları, kurdeleler falan yoktur ama muhteşemdir o ve her türlü paketten de harikadır; lakin yaptığınız ve henüz yapmadığınız tüm o iyi şeyler ve iyilikler için sanki önceden, bir defada ödüllendiriliyormuşsunuz gibi bir yekün, bir toplamdır. En öne, en ön sıraya alınmakla ödüllendirilmek üzeresiniz. Size harikulade bir şey geliyor. Açın kollarınızı.

Bu bir kutsama, evet ama kutsamadan da fazlası. Hayır, hayır başınızın okşanmasından ya da kırmızı bir kurdele almanızdan fazlası bu. Hayır, hayır hayal edebileceğiniz her şeyin ötesinde. Ve açmakta olan bu çiçek, bu yeni meyve, ayaklarınızın önünde uzanan, sizi hayrete düşüren, hayran bırakan, uğrunda mutlulukla havalara zıpladığınız, ışıldayan bir kahraman gibi selamladığınız Yeryüzündeki bu yeni azamet meydanı neredeyse tam burada; elinize alacağınız ve içinize nüfuz ettiğini fark edeceğiniz, etrafa ışıltısını yayacağınız, herkesin ve her şeyin onunla ışıl ışıl parladığı bu Muazzam Işık neredeyse tam burada işte.

Tüm kaygılarınız, dertleriniz, kızgınlıklarınız ve hayal kırıklıklarınız camdan dışarı boca edilip savrulacaklar, siz de harikulade bir mutluluk bulacaksınız. Başınızı kaldırıp Bana bakın ve inanılanların ötesinde, sizin -Benim değil- inandığınızın çok ötesinde bir hazineyi teslim alacağınızı bilin. Bunu size gönderiyorum. Yola çıktı. Size doğru yönlendirildi. Ondan yana bakın!

Çeviren: Engin Zeyno Vural

Copyright © 1999-2007 Heavenletters™
Tanrıya ve kendi yüreklerine daha yakın olmaları için İnsanoğluna yardım eden
Gloria Wendroff, Overseer (Sorumlu yönetici)
The Godwriting™ International Society of Heaven Ministries
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels@heavenletters.org
Ziyaret edin www.heavenletters.org

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder