27 Mayıs 2012 Pazar

Gün İçinde Birkaç Kez Yüksek Alemlerden Gelen Rehberliğe Kulak Verin ve Laura’dan Bir Soru

Tanrı’dan ve Sfhs’den Laura’ya Mesaj – 26 Mayıs 2012 – Gün İçinde Birkaç Kez Yüksek Alemlerden Gelen Rehberliğe Kulak Verin ve Laura’dan Bir Soru

Tanrı: Bugün, sizlere gelecek günler ve olaylarla ilgili yeni bilgiler ulaştırmak için buradayız. Birçoğunuz tüm inanç sisteminizin sorgulandığını göreceksiniz, bu, sizin deyiminizle dünyayı başınıza yıkacak bir olay olmayacak. Ama artık, içinizde daha üstün bir varlık, eski bilgilere hakim ve sizin yüksekleri hisseden merkezinizle bağlantıda olan bir varlık var.

Artık ışıkta olmayan ve yükselişinize hizmet etmeyen her şey yavaş yavaş kaybolacak ve sizi çevreleyen dünyayı terk edecek. Bundan sonra, her geçen gün sizinle aynı frekansta titreşen daha fazla insan bulacaksınız, aranızdaki bağ ve iletişim binlerce yıldır sürüyor ve doğal olarak dualitedeki bu son enkarnasyonda, tüm dünyaya ve dünyadaki yaşam formlarının yükselişine yardımcı olmak için sevdiklerinizle yeniden buluşacaksınız.

Çoklarınız gelecek günlerde büyük bir direniş deneyimleyecek, sorgulamayı istediğiniz her yeni bilgi ile biraz zaman geçirmenizi tavsiye ediyoruz, kendi araştırmanızı yapmanızı ve yeni bilgiler için kendi yüksek benliğinizin rehberliğini dinlemenizi tavsiye ediyoruz. Bu mesajı okuyanlar olarak hepiniz, içsel temizliğiniz için gerekli olan ruhsal çalışmalarınızın yanı sıra, kendi Yüksek Benliğiniz ve rehberleriniz aracılığı ile bizim mesajlarımıza yönlendirildiniz

Sıklıkla, sezgileriniz yönlendirecektir sizi ama şu zamanlarda, başka enerjilerle, her zaman sizin iyiliğinizi istiyor olmayabilecek enerjilerle kafanızın karışması da mümkündür. Gün içinde çevrenizde birçok enerji, birçok varlık bulunur. Bazıları meleksi varlıklardır ama hala sizin gerçekliğinizde kendi amaçlarını gerçekleştirmeye çalışan yüksek boyut varlıkları da bulunmaktadır. Kendi yolunuzu takip ediyor olduğunuzdan emin olmanın en iyi yolu, gün içinde yüksek rehberlik almak, onlara kulak vermektir.

Laura: Ben, iki gece önce gördüğüm bir rüya ile ilgili sorular sormak istiyorum. Evimin içinde çok yüksek sesler duydum, üstelik evde tek başımaydım. Bunu biraz açıklar mısınız rica etsem?

Sfhs: Rüya, senin Atlantis’teki öğrencilik günlerinden arta kalan ender, rehber anılardan biri aslında, şimdi, üniversitedeki okutmanın, Atlantis’teki yaşamında da okutmanındı. O ve sen, araştırmanızı yaparken ikinizde de ortak olan bazı kişilik özellikleriniz yüzünden arkadaş oldunuz. Akademik çalışmalarına biraz daha ağırlık vermen ve Atlantis’te yaptığın çalışmalar ile aynı titreşimde ve kalitede olan iki projeni tamamlaman gerekiyor. Bu biraz da senin kendini tanıma yolculuğun ve Atlantis’teki benliğin ile yeniden bağlantıya geçişin. Bu, birçoğunuz için gerekli bir süreç. Şimdiden Atlantis’te öğrenciyken araştırma yaptığın Atlantis Kayıtlar Salonu’na geri gidebilirsin. Rüya deneyiminden daha da fazla bilgi edinebilirsin. Sana gelen görüntülere ve hislere geri dön, gözlerini kapat ve üçüncü gözünü aç. O zamanla ilgili daha fazla şey görecek, o yaşamın ile ilgili daha fazla şey hissedeceksin.

Belli bir nedenle, o yaşamınla ilgili her geçen gün daha fazla şey hatırlamaya yönlendirildin ve rüyalar vasıtası ile hafızan geri gelmeye devam edecek, bu iki yıldır da bu şekilde sürüyor.

Duyduğun seslerin bir bölümü gittiğin boyutta duyduğun sesler. Etki olarak, rüyanda, kendini hatırlayabilmen için zamanda geri gönderildin. Sesler, tam rüyadan uyanmadan birkaç saniye önce duyduğun, o zamanlar Atlantis Salonu’nda seninle birlikte olan kişiler sesleriydi. Bu, ayık olma halinde dışarı çıkmasına pek izin verilmeyen bir yankılanma etkisidir aslında. Ama burada sana, uyku modundayken deneyimlediğin gerçekliğin farkına varabilmek için bir rüyadan daha fazla şey deneyimleme izni verildi. Böylece bunun “sadece bir rüya” olmadığını anlaman sağlandı.

Laura kanallığı ile Tanrı ve Sfhs.

Çeviren: Ebru Altan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder