14 Mayıs 2012 Pazartesi

Hz İNSAN'a Mektuplar II-Sirius Saf Işık-Deniz Şiva Oflaz Kanalıyla

Sevgili ışık yolcuları. Çağlar boyunca siz, kendi gücünüzden kaçtınız. Sürekli dış dünyanın sorumluluğunu üzerinize alarak etrafınıza dış dünyanın kabuğunu ördünüz. Bu kabuk kendi gerçekliğinizi sınırlı bir şekilde ifade etmenize sebep oldu. Tek sorumluluğunuz vardı, her an sınırsız kuantum potansiyellere sahip OL-AN kendi sonsuz gerçekliğinizi ifade etmek. Tamamıyla kendiniz olduğunuzda dışarısı yok olur. Kendinizi tamamıyla ifade ettiğinizde her şey OL-AN varoluşunuzda OLursunuz. Siz her şey OL-ANsınız. Bunun için kalp gözünüzü evreni içine alacak kadar genişletin ve kutsal kalbinizde yaşayın.

Artık fiziksel gözünüzü değil bu genişletilmiş kalp gözünüzü kullanarak dünyaya bakma zamanıdır. Karşılaştığınız her şeyde bunu kullanın. Tüm varoluşa bakarken dikkatinizi kalp gözünüzde tutun. Bir çiçeğe, bir manzaraya, yürüdüğünüz yola, ya da karşılaştığınız insanlara ve her şeye. Bunu deneyin. Bakarken odağınızı yumuşak bir şekilde kalp gözünüze yöneltin. Bir süre sonra gerçekliğin farklı boyutlarının içerisine gireceksiniz. Biriyle konuşurken dikkatinizi çabalamadan, yumuşak bir şekilde kalp gözünüze aktarın. O zaman aralanan perdede konuşulanların ötesini göreceksiniz konuştuğunuz kişiyi de içine alan bir holografik iletişim alanında olacaksınız. Bu telepatik iletişimin en kolay halidir. Bunu deneyin ve bu aracınızı kullanın. Şu anda dünya üzerinde olan bu enerji seviyesinde bunu gerçekleştiren bir çok ışık yolcusu vardır. Aynı zamanda, bunu yaptığınızda her anınız bir ibadete, bir meditasyona dönecektir. Kalbinizden yayılan ışığı artırın ve bu gerçeklikte varolmanın muhteşem doğasının keyfini çıkarın.


Kalp gözünüzle dünyaya baktığınızda varoluşun tüm boyutlarını burada tecelli ettirirmeye başlarsınız. Sizin deyiminizle İNSAN-I KAMİL budur. İNSAN-I KAMİL şu anda uzakta değil. O artık ulaşmanız gereken bir yer değil. Ona çabayla ulaşamazsınız, çabalayarak elde edebileceğiniz bir hal değildir. Onun için artık yollar katetmeniz gerekmiyor. Onun için artık çile çekmeniz acılarla yaşamanız gerekmiyor. İNSAN-I KAMİL size tüm hücrelerinizde varolan kayıtlı bilgidir ve hücreleriniz kadar yakındır. Hücrelerinizdeki bu bilgiyi açığa çıkarın. Bunun için DNA'nıza bu bilgiyi açığa çıkarmak için talimat vermeniz yeterlidir. Bunun için niyet edin. İNSAN-I KAMİL'i ve bunun bilgisinin hücrelerinizden DNA'nızdan, atomlarınızdan açığa çıkmasına niyet edin. Ve sonra yalnızca bunun açığa çıkma sürecinin keyfini çıkarın ve her anınızı bu keyifle doldurun.

İNSAN-I KAMİL tüm atomlarınızın zaten sahip OLduğu haldir ve şimdi ve buradadır. O bir frekans boyutudur. O bir sestir. O'nun frekansı BEN BEN'im gerçekliği ile titreşir. Onun frekansı varoluşun tamamının aslında siz olduğu gerçekliğinde yatar. Hücrelerinizin tamamını, bu gerçeklikle yıkayın. Bedeninizin tamamını bu gerçeklikle yıkayın. Her anınızı BEN BEN'im ve varolan her şeyim gerçekliği içinde yaşayın. Baktığınız, gördüğünüz konuştuğunuz her şey sizsiniz. Bu gerçekliğin sonsuzluğu ile yaşayın.

Size duyduğumuz sonsuz sevgi ve hayranlıkla...

Sirius Saf İşık

Kanallık: Deniz Şiva Oflaz

Devam edecek...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder