13 Mayıs 2012 Pazar

Yüksek Benliğinden Laura'ya Mesaj – 12 Mayıs 2012

İnsanlar sevginin kayıtsız şartsız bir gücü olduğu gerçeğine uyanmaya başlıyorlar. Yaşamınızda mücadele ettiğiniz her şeyin cevabı bilinçli sevgide yatıyor. Bu zamanda, ani kararlar almamakta fayda var. Huzur içinde olduğunuz anları bulmanızı, kendinize zaman vermenizi ve duygularınızla bağlantıya geçmenizi tavsiye ediyoruz. Bir şeyler oturduğunda, sisler altındaymış gibi görünen düşünceler ve duyguların arkasından aradığınız cevap doğal olarak gelecektir.

Bilin ki sizi candan seviyoruz, bu her zaman böyle. Zaman zaman, bu koşulsuz sevgi, sizin vasıtanızla dünyadaki fiziksel damarlarımızın içine bağlanmaktadır. Bedenlerinizi ve bilincinizi çok kısa anlar için olsa da kullanabiliyoruz. Yukarıda olan ile aşağıda olanın bu birleşmesi gerçekleştiği zamanlarda kendinizi aydınlanmış hissediyor ve o kısa süreli derin mutluluk anlarında her şeyin anlamını çözdüğünüzü hissediyorsunuz.

Daha kalıcı bir Ben bilinci elde edene kadar, böyle garip bir olguyu deneyimleyeceksiniz. Yüksek Benliğiniz bedeninizde olduğunda, kendinizi mutlu ve sağlıklı hissedeceksiniz. Ama bu deneyim anları günlük sıradan yaşam deneyiminizle çok farklı. Dünyanın çok farklı olaylarının etkisi altındayken ve geçmiş yaşamlarınızdan gelen kişilik özellikleriniz açığa çıkarken.

Şu anda, sizi Ben bilincinizi güçlendirmeniz için teşvik ediyoruz ki sürekli bir Ben hali içinde kalmayı deneyimleyebilesiniz.

Huzur içinde kalın…
Laura’nın Yüksek Benliği

Çeviri: Ebru Altan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder