24 Mayıs 2012 Perşembe

Rolünüz Herkese Örnek Olarak Yol Göstermek, Kimseyi Zorlamak Değil

Tanrı’dan Laura’ya Mesaj – 24 Mayıs 2012 – Rolünüz Herkese Örnek Olarak Yol Göstermek, Kimseyi Zorlamak Değil.

Dünyanın çevresindeki enerjiler gittikçe artıyor, birçoğunuz daha önce hiç deneyimleyemediğiniz içsel bir huzur ve neşe hissediyorsunuz. Bunlar şu anda yaşadığınız kozmik olayların sonucu. Hepsi de birleşerek sinir sisteminizde ve duyularınızda çok büyük yükselişlere neden oluyor. Çoğunuz içsel ışığınızın hiç olmadığı kadar parladığını, korku ve endişe hislerinin sonsuza kadar kaybolduğunu hissediyor.

Işık işçilerinin çok büyük bölümünün, içsel güneşleriniz güneş sisteminizdeki güneşten de çok parlıyor. Şu andan itibaren dışarıda havanın nasıl olduğunun hiçbir önemi olmayacak çünkü içinizde yer bulan güneşle her zaman çok derin bir bağınız olacak.

Şu anda gelen yüksek titreşimlere karşı tepki vermeyenleriniz dahi açıklanamaz bir içsel huzur hissediyorlar. Önceden olumlu enerjilerle kavga edenler bile artık ciddi ciddi ruhsal dünyaya açılıyorlar.

Yine de içinizde sorunlu ruhlar mevcut, onlar hala olan her şeyle bağlantılı olduklarını kabul etmekten kaçıyorlar. Bu zamanda, kafası çok karışık olan birçok insana rol model olmanın yanında, lütfen kendinizi de düşünün sevgili ışık işçileri. Lütfen çevrenizde, hem materyal olmayan dünyada hem de kendi fiziksel çevrenizde sizi saran negatif enerjileri temizliyor olduğunuzdan emin olun.

Çevrenizdeki insanlara şefkatle yaklaşmak sizin yapmanız gereken şey ama kimsenin özgür iradesine ve yaşam planına müdahale etmemeyi unutmayın. Size düşen insanları zorlamak değil, kendiniz örnek olarak onlara yol göstermek. Sizden farklı bir yolda yürümeyi seçenlere, istediğiniz şeyleri empoze etmeye çalışmayın.

Laura aracılığı ile, ben Tanrı’yım.

Çeviri: Ebru Altan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder