18 Mayıs 2012 Cuma

Tanrı’dan Laura’ya Mesaj – 18 Mayıs 2012

Tanrı’dan Laura’ya Mesaj – 18 Mayıs 2012 – Başkalarını Aydınlatmak için Öncelikle Kendiniz Gerçekten Aydınlanmalısınız

Bugün beklentilerden bahsetmek istiyorum. Beklenti ve umut birbirinden farklı şeylerdir, ışık yolundaki sevgili arkadaşlarım. Sizin gezegeninizde birçokları bu ikisini birbirine karıştırır, o yüzden sizden gelecek günlerde ve aylarda beklenti içine girmemenizi istiyorum.

Aranızda birçokları mal mülk açısından daha doyurucu bir yaşam umudunu taşımaktadır ve bu erken aşamada oyundaki rollerini görmeyi de reddederler. Çoğunuz, şu anda yapmanız gereken sizce en doğru şey ne ise, onunla meşgul olabilmek için sevdiklerinize karşı olan sorumluluklarınızı bırakıyorsunuz. Sıklıkla birçoğunuz; şu anda, buradaki rolünüz ile ilgili olarak yanlış yönlendirilmektesiniz. O yüzden sorumluluklarınızı ve bu zamanda, buradaki yaşam kontratınızı unutmayın. Lütfen, bu güne kadar doğru bildiğiniz şeyleri sorgulayın, her şey değişir, her şey sürekli bir hareket halindedir.

Dünyaya birçoklarının kalbine sevgiyi ve neşeyi yaymak için yollandınız ama artık bunu yapmanıza ihtiyaç olmadığını düşünüyor, başkalarını aydınlatabilmek için öncelikle kendinizi tam olarak aydınlatmış olmanız gerektiği gerçeğini göremiyorsunuz. Kendinizi aydınlanmış hissediyor musunuz sevgili arkadaşlar? Yoksa sadece aydınlanmış gibi mi davranıyorsunuz? Bunun cevabını biliyor olmalısınız.

Gerçek değişim içeriden gelir sevgili arkadaşlar. Başkalarına da kendinize de rol yapmayın, bu sadece daha fazla illüzyon yaratmaya yarar. Sizinle aynı amaca sahip olanlarla iletişime geçmeye çalışın ve bütünün size sunduklarını kabul edin. En önemlisi de, lütfen kendinize ve çevrenize karşı nazik olun. Bu, başkalarının sizin enerjinizi tüketmeleri ya da sizi içsel amacınızdan saptırmaları anlamına gelmiyor yalnız.

Ben’im varlığınızı güçlendirmeye ve ruhsallığınızı anlamaya çalışın. Aşama aşama, gün be gün bedeninizde anda olun ve lütfen dış enerjilerin müdahalelerine, enkarne olanlar olsun ya da olmasın izin vermeyin. Kendi ışığınızda ve neşe içinde kalın.

Sevdiklerinizin yüksek benlikleri, bu dünyada olsunlar ya da olmasınlar, ölmüş olsalar bile her an çevrenizdedir. Ayrıca meleklerin varlığı da bu dönemde çok güçlüdür ve o yüzden her an onların sevgisini ve yardımını istemekten çekinmeyin.

Ben, Laura aracılığı ile konuşan Tanrı’yım.

Çeviren: Ebru Altan

1 yorum:

  1. Güzel Tanrı'm, sen de hep Laura'ya konuşuyorsun... Şöyle bir açıkoturum yapsan da bizle de hasbihal eylesen... Sorularım var sana... Kur'an'da anlatılanlar, Allah,Rab,Hak,Kadir-i Mutlak,Yaradan hakkında sorularım var... Yahudi öğretileriyle İslam arasındaki ilişkiler konusunda sorularım var, bilgiye ihtiyacım var, aydınlatılmaya ve aydınlanmaya ihtiyacım var,yirmibeşsenedir cevaplarını bulma fırsatı bulamadığım sorularım var pekçok... Gel de konuşalım pe, nasılsa bizim sana ulaşabileceğimiz pek şüpheliymiş baksana, ölünce bile sana ulaşılmıyormuş baksana, adamı hemen yeni çilelerini eçkmesi için uygun frekanslı dünyasına postalıyorlarmış... İnsanı çile çekmesi için mi yarattın hakikaten, "deneyim" kazığı adı altında çilehaneler mi yarattın bunu bir konuşalım çok merak ediyorum? Bize düşen sonsuzca "mutluluk ne yana düşer usta?" şarkısını söyleyip durmak mıdır yani? Bu işte bir yanlışlık olsa gerek Tanrım...

    YanıtlaSil