19 Haziran 2012 Salı

SaLuSa’dan Laura'ya – 18 Haziran 2012 – Dünya Ana’nın Başkalaşımı

Işık kardeşlerim, yaşamınızın bu zamanında yüksek frekanslı enerjileri hissedebiliyor musunuz? Şu an, birçoklarının gönüllü olarak başvurduğu ve deneyimlemeyi arzuladığı günleri yaşıyorsunuz. Başvuran herkes kabul edilmedi. Sadece en çok güvenilenler Dünya Ana’nın frekansını olabilecek en yükseğe çıkaracak bu görev için seçildiler ve buraya yollandılar. Yaptığınız işlerden ve bu gezegene ve insanlığa verdiğiniz koşulsuz sevgiyi görmekten çok gururluyuz.

Frekanslarınızın bizim, beklenen ziyaretçiler olarak güzel dünyanıza iniş yapmamız için yetecek kadar yükselmesini büyük bir neşe ile beklemekteyiz. Bilinçli çabalarınız ve sevginizle titreşimlerinizi yükseltmek için dünya çapında çabalarınızı zaten görüyoruz. Dayanıklılığınızı ve cesaretinizi selamlıyoruz. Artık özümseyebildiğiniz titreşimler dünyanıza yayılıyor ve Dünya Ana’yı bilinçli, saf ve koşulsuz sevgiden oluşan bir battaniye gibi sarıyor. Bu, Dünya Ana için sevginin en yükselmiş formu. Dünya Ana bu zamanda sizlerin, hakiki evlatlarının bu desteğine ihtiyaç duymakta.

Bu yüksek titreşimler daha birçok insanın uyanmasına ve Dünya Ana’ya yükseliş sürecinde yardımcı olmasına yarıyor. Ayrıca merkezi güneşinizden gelen sevgi ve ışık da onu sarıyor. O ve sizler şu anda çok önemli bir değişim sürecinden geçiyorsunuz ve bu dönüşüm tamamlandığında hiçbir şey aynı kalmayacak. Biz size rehberlik ediyor, bu başkalaşımınızı gözlemliyoruz sevgililer. Sizin sayenizde Dünya Ana’nın yüzeyinde parlamakta olan ışığı hayranlıkla izliyoruz. Toplumunuzda olan bu olağanüstü değişimin ve bu olurken sizin uyanışınızın bir parçası olmaktan onur duyuyoruz.

Dünya Ana’nın ayaklarınız altındaki sevincini hissedin, o size her bir gün hiçbir karşılık beklemeden bakar, sizi besler. Zaman, hem çevrenizin hem de Dünya Ana’nın farkına varma zamanı. Üzerinde yürürken, başka insanlar ile birlikteyken onun farkına varın, ona olan dikkatinizi en üst düzeyde tutmayı sürdürün.

Ben Sirius’lu SaLuSa’yım ve hem değişen dünyanızı ve hem de toplumunuzdaki güncel değişimleri gözlemekteyiz.

Teşekkürler, SaLuSa

Çeviren: Ebru Altan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder