31 Temmuz 2012 Salı

Başmelek Mikail - Ruhların Toplanması


Ronna Herman kanalıyla, LM-08-2012

Sevgili üstatlar, bir kez daha Kutsal Kalbinizi ve Ruhunuzun Baba/Anne Tanrımızın İlahi sevgisiyle doldurmak için yüksek bilinciniz ile harmanlanma fırsatına hoş geldiniz. En sonunda Kendinin Üstatlığına götüren yüksek farkındalık yolunda size ilham vermek ve rahatlatmak, her zaman bizim en büyük arzumuzdur. Bu zamanda RUHLARIN TOPLANMASI yılı adını verdiğimiz bu çok önemli yıl boyunca belirginleşen şeyleri size bildirmeyi diliyoruz. Niyetim siz YILDIZ TOHUMLARI, Kozmik Işık Konseyi ve bu Alt – Evrendeki biz Işık Lejyonları arasında telepatik iletişim kavramını pekiştirmektir. Bu mesajlar vasıtasıyla gerçekten her bininiz ile birlikte olduğumu, içsel duyularınızla hissetmeniz ve Kutsal Zihninizde ve Kutsal Kalbinizde onaylamanız önemlidir. Sizin izninizle, Üst Ruhunuz/Yüksek Benliğinize bağlanacağım ve bu özel zamanda barındırabileceğiniz seviyede Özümün bir fasedini sizinkiyle birleştireceğim.

Bu çok önemli yıl boyunca bir çok kutsanmış YILDIZ TOHUMU RUHLARI toplamaları oldu ve olacak. Sevgili kanalım son zamanlarda Sedona’daki büyük önemi olan bir olaya katıldı. Ayrıca Sacramento, Kaliforniya’daki takipçilerin içsel grup üyeleri için küçük ama güçlü bir olay gerçekleştirdi. Ruhsal ailelerine katılmak ve sunulan bilgelik öğretilerini almak için bu olaylara gezegenin çok uzaklarından gelmiş olanlar için, uyum, sevinç ve enerjilerin harmanlanması zamanı idi. Çoğu insan için, ayrıca en derin, en iç çekirdek seviyede olağanüstü bir dönüşüm zamanı idi. Negatif enerjilerin, duygusal ve fiziksel bedenleri üçüncü ve alt – dördüncü boyutların acı ve ıstırabından korumak ve izole etmek için geçmiş zamanlarda kalbin etrafına yerleştirilmiş olan enerjilerin bir çok katmanlarının çözündüğü bir zaman idi. Bu enerjiler çözünürken ve Yaratıcı Ateş Işığın değerli armağanının bir kez daha Kutsal Kalp/Ruhsal oda içinde yerleşmesine izin verilirken, duygusal bedenin bent kapakları patlayarak açılır.

Ruhsal ailenizin fasetleri yeniden birleştiği ve herkesin en yüksek hayrına ortak amacın sinerjik kuvvetini kullandığı zaman, nadir bir tanıma anı ve zirve hissi olur. Sizler titreşimlerinizi yükseltirken ve ruhsal ailenizin tanıyacağı RUHSAL YANKILAR gönderirken, Ruh ailenizin daha fazla üyesi sizi arıyor olacak. İçsel Ruh ailesi grubunuzun bir üyesi ile karşılaştığınız zaman, aranızda nadir ve güzel bir kalp/Ruh bağlantısı olduğunu hiç şüphe etmeden bileceksiniz. Eylemlerinizi herkesin hayrına olduğu zaman, benzer düşüncede, Ruha odaklanmış insanların destek sistemine sahip olma hakkını kazanırsınız.

Bu olaylara katılan tüm dünyadan gelen YILDIZ TOHUMU temsilcileri vardı ve bu kutsanmış Varlıklar evlerine geri dönerlerken yeni bir farkındalığın TOHUMLARINI taşıdılar. Yanlış anlamayın; kendi bölgenizde veya tüm dünyada diğer toplanmalarda Baba/Anne Tanrımızın kalp özünden gelen bu olağanüstü ince enerjiye erişenlerinize Yaratıcı Işığın Beyaz Ateş Adamantine Parçacıklarının aşılaması armağan ediliyor ve edilecek. Sizler İlahi Işığın bu yüksek frekanslarına uyumlanırken, zaman veya mekan sınırlamaları, herhangi türde engel olmaz, çünkü Kutsal Sevginin uyumlu frekanslarının kabul edilebilir seviyesine geri dönmüş olan tüm Işık Taşıyıcıları bir çok seviyelerde Ruhun Birliğini deneyimlemeye başlayacak. Bu çok önemli olaylarda herkes üstatlar ile bütünleşecek ve İlahi Yaratıcı Ateş Işık kutsamasını alacak. Aslında, çekirdeğinin derinliklerine Dünya İlahi Işık Maddesinin görkemli ışın demetinde yıkanmakta ve Dünyadaki her yaratık kutsanacak. Hatırlayın, bir seviyede herkes evrim ve aşkınlık yolundadır; hiç kimse arkada bırakılmaz. Tüm insanlık etkileniyor, ya olumlu olarak ya da olumsuz olarak. Dönüşümün İlahi armağanının ne kadarını kabul edip kullanacaklarına karar vermek her bir bireysel Ruha bağlıdır.



İnsiyasyon şimdi sadece özel, ileri Ruhlar için bir edinme değil, bir grup olayıdır. Yol üzerinde arkanızdakilere bir şekilde yardımcı olmaya istekli olmalısınız, siz yükselirken, tüm insanlığın da yükselmesi için.Ruhun grup bilincine karşı doğal bir eğilimi vardır. Yeniden birleşmeyi arayan kişilik değil, Ruhtur. Yol üzerinde ilerlemek Ruh bilincini ve grup farkındalığını artırır. İnsanlık için bilinçte bu inanılmaz ilerleme zamanları sırasında, insanlığın yükselişi ve gelen aydınlanma çağı için yerinde olan bir çok özel takdiri ilahi vardır. Ancak, her ruh bunlara erişmek için Kendinin Üstatlığını elde etmek üzere gerekli adımları atarak kendi payına düşeni yapmalıdır.

Çok sayıda YILDIZ TOHUMU RUHLAR, yeni kozmik bilgelik öğretilerine erişirken, yüksek frekanslı zihinsel ve duygusal farkındalığı bütünleştirdiler. Birçoğunuz fiziksel bedendeki yedi bireysel hafıza merkezi olan çakra sisteminize ince ayar yaparken ve armonize ederken en içteki Benlikte uyum duygusunun keyfini yaşamaya başlıyorsunuz. Ancak, bazılarınızın hala şüpheleri var ve içgörülerinizi başkalarıyla paylaşmakta ketumsunuz, çünkü eğer size ifşa edilen yeni kavramları ve yüksek gerçekleri aktarmaya çalışırsanız kendinizi gülünç duruma düşüreceğinizden korkuyorsunuz veya maskara olacağınıza inanıyorsunuz. Sadece yeni aydınlanmış halinizin bir örneği olmanız değil, aynı zamanda sonraki yüksek frekans seviyesine ilerleyebilmeniz için biriktirdiğiniz bilgeliği ve anlayışı aktarmanız gerektiğini belirten evrensel bir yasa vardır.

Yol üzerinde arkanızda olanların zihinlerini değiştirmeye çalışmamalısınız, ama kendi örneğinizle öğretin, onların anlayış seviyesinde gerçeğinizi konuşun ve onlara Yaratıcının Birliğine geri giden birçok yolun bulunduğunu anlatın. Görüşlerinizde sabırlı, ama kuvvetli olun; şefkatli olun, ama onların dramalarına, küçük dertli öykülerine yakalanmayın; sizi farklı kılan şeyin ne olduğunu merak etmeye başlamaları için neşeli ve coşkulu olun. Gerçekten, fark edecekler ve bir gün önemseyecekler, çünkü siz onların aura alanlarında ve kalplerinde değişim tohumları ekmiş olacaksınız. Bu tohumlar inkar edilmeyecek – bir gün büyüyecekler ve İlahi hoşnutsuzluğa çiçek açacaklar, bu da onları öğrencilik YOLUNA iteleyecek.

Siz inisiyasyon yolundaki bir öğrencisiniz, spiritüel üstatlık ve birlikte yaratım uygulayıcısısınız ve paylaşacak bir mesajı olan öğretmensiniz. Ayrıca Yüksek Ruhunuz/Benliğinizin birçok fasetleri ile daha büyük uyumlanmaya hazırlanıyorsunuz.

Sevgililer, çok fazla ilerleme kaydetmediğinizi hissedenleriniz olduğunu ve ayrıntılarıyla tanımlanan yükseliş semptomlarının birkaçını deneyimlediğinizi veya hiç birini deneyimlemediğinizi anlıyoruz, örneğin Kundalini Ateşinin yükselmesi, pozitif yaşam değişimleri veya daha fazla ruhsal farkındalık gibi. Lütfen cesaretiniz kırılmasın YILDIZ TOHUMU – YOL GÖSTERİCİLER olanlar birçok yaşamlar boyu YÜKSELİŞ YOLUNDA oldular. Eğer böyle olmasaydı, insanlığı Işığa doğru yönlendirmek için saf bilgelik öğretilerini getiremezlerdi, ayrıca bu yüksek gerçeklerin canlı örnekleri olamazlardı. Yıllardır ruhsal öğretilerin bir çok seviyelerini verdik ve birçoğunuz Yolda liderler olanları yakalamak için aydınlanmanın başlangıç aşamalarını bypass etmeye çalışıyorsunuz. Arkada bırakılmıyorsunuz. Her Ruhun yolculuğu eşsizdir. Başkalarının standartları veya başarıları ile kendinizi yargılamayın. Kalpte merkezlenmiş ve Ruha odaklanmış kalın, sizin için en iyi olan zamanda ve tarzda ilerlersiniz.

Size onunla ilerleyeceğiniz bir direktif veriyoruz: yaşamınızın en önemli konusu olarak içinizde dolu olan şeye odaklanın. Kutsal Kalbinizden ve Yüksek Benliğinizden doğrulama arayın. Kendinizi tüm enerjinizle – fiziksel/zihinsel/duygusal ve ruhsal – arzu ettiğiniz şeyi, o meyve verinceye kadar gerçekleştirmeye adayın. Şüpheleriniz varsa, saklı birlikte yaratma yeteneklerinizi kullanmakta becerikli oluncaya kadar küçük şeylerle başlayın. Şüphelerinizi bir kenara atın ve başkalarının eleştirisini veya nasihatlarını dinlemeyin. Kendi içsel rehberliğinizi izleyin; yanlış yola sürüklenmezsiniz, sevgililer.

Kanalımızdan en son deneyimini sizinle paylaşmasını istedik. Bunu yaparak, size yüksek gerçeğin şu ana kadar gizli ve çok kadim düşünce formunu aktarıyor ve yüksek gerçeğin diğer adanmış kanalları ile birlikte, yükseliş sürecinin sonraki aşaması için yolu açmaya yardımcı oluyor. Görkemli BEYAZ ATEŞ MELEK VARLIKLARI insanlık ile bağlantılarını yeniden oluşturmak için sabırla beklemekteydi. Bu gerçekten tüm insanlık için harikulade bir zaman, çünkü yükseliş YOLUNDA nerede olursanız olun, bu harika Varlıklardan yayılan Yaratıcı Işık akımları, kalplerini İlahi Işığın yüksek frekanslarına açmış olan tüm insan Varlıklarını etkileyecek.

Sevgili kalpler, cesaretiniz ve azminiz büyük olsun, çünkü sizler insanlık için yol gösteren Işıklarsınız. Saflaşmış Işık frekansları ve yükseliş kodları size akmalı ve sizin dışınıza dünyaya akmalı. Adanmanız ve azminiz için onurlandırılıyorsunuz ve derinden seviliyorsunuz.

Ben Başmelek Mikail’im.

RONNA / KUTSAL KABİLE

25 Şubat 2012′nin erken saatlerinde meditasyon sırasında yaşadığım şaşırtıcı deneyimi paylaşmayı diliyorum. Her zamanki gibi, her sabah beş ve altı arası evle cadde arasındaki yolsan sabah gazetesini almak için dışarı çıkarım. Bir seri sonsuzluk nefesi uygularken birkaç dakika gökyüzüne bakarım ve evime dönmeden önce günlük onaylamalarımı söylerim.

Esas onaylamam her zaman aynıdır; ancak sonunda hissettiğim şeye veya rehberlik aldığım şeye dayanarak bazı varyasyonlar eklerim. Her zaman dünya piramidine ve Baba/Anne Tanrımıza sevgi ve şükran yayarım ve beni o gün için desteklemek ve rehberlik yapmak için her zaman onların sevgi dolu enerjisini hissederim. Genellikle sabahları eşim Kent uyanmadan önce kendi başıma geçirdiğim bir saatim olur. Bu zamanı okuyarak ve meditasyon yaparak geçiririm.

Seminerlerimde, Alfa halinde sürekli olarak kalmayı veya Başmelek Mikail’in söylediği şekilde ‘canlı meditasyon’ olmayı öğrendiğimiz zaman bunun nasıl hissettirdiğini açıklamaya çalışırken, “çoğu zaman, sanki bedenimde çok hafif oturuyormuşum gibi hissederim, çok az fiziksel duyumsamam olur. Mikail’e kanallık yaptığım zaman bu his güçlenir, çünkü bedenimin hiç farkında olmam” derim.

O sabah meditasyonu olağandışı idi, çünkü Alfa Haline girince sanki bedenim boş bir tüpmüş gibi anında yoğun bir duyumsama hissettim. Bilincimi kolaylıkla ve herhangi türde fiziksel semptom hissetmeden farklı alanlara hareket ettirebiliyordum. Sanki saf Ruh bilinciymişim gibiydi.

Aniden, “VIVEO” sözcüğü zihnime çok kuvvetli ve berrak olarak geldi. Sonra beni Başmelek Mikail’in kanalı olarak hazırlamış olan ilk üstat öğretmenim TRI-TON’un verdiği şekilde telepatik bir mesaj geldi. Nazik bir sevgi duygusu ve hafif bir bilinç genişlemesi vardı; ancak, yüksek bir kaynaktan enerji almakta olduğumun çok farkındaydım. Mikail geldiği zaman, bedenimde akan büyük bir enerji dalgası olur; ve o anda bana yaydığı enerjinin büyüklüğüne bağlı olarak, onun güçlü Özüne eşlik etmek için üst bedenimi germem gerekiyormuş gibi görünür.

Kısa telepatik mesaj şuydu: “BEN VIVEO’yum, BEYAZ ATEŞ MELEĞİ. Sevgili Başmelek Mikail’in yönetimi altında, bir kez daha sizi Işıklandırmamın ve size ve bölünen Ruhun bütünleştirilmesi sürecinde bağlandığınız birçok Ruh grubuna yardımcı olmamın zamanı. Sizlere sizin ve Ruh ailenizdeki bir çok insanın ‘Ruhların toplayıcıları’ olduğu anlatıldı ve Yol Göstericiler ve Dünya Hizmetkarları olarak bu birçoğunuzun üstlenmeye hazır olduğunuz önceden nasip olan roldür.”

Geçmişte her zaman yapmaya yönlendirildiğim gibi, eğer çalışmalarınızda gayretli olursanız ve eğer meditasyona ve içe odaklanmış tefekküre biraz zaman adarsanız neler olabileceğini bilmeniz için bunu sizlerle paylaşıyorum. Ebedi sevgi ve melek kutsamaları.

Ronna


NOT: VIVEO’nun bana ilettiği bir diğer şey: “‘Vivacous’ sözcüğüne bakın, çünkü bu benim adımın ne anlama geldiğidir ve size aktardığım enerjidir.”
VIVACIOUS: HAYAT DOLU * TİTREŞEN * CANLI * ENERJİK * IŞILTILI * HAREKETLİ

^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^

VIVEO * VIVEO * VIVEO
RONNA / KUTSAL KABİLE

BAŞMELEK MİKAİL TARAFINDAN IŞIKLANDIRILMIŞTIR

VIVEO orijinal misyonu birlikte yaratıcı oğullar ve kızlar olarak evrene yolculuğa hazır olan Ruh gruplarını Işıklandırmak olan çok sayıda BEYAZ ATEŞ MELEKLERİNDEN biridir. Orijinal ADEM – HAVVA KADMON IŞIK BEDENİMİZİ yaratmamıza ve devam ettirmemize yardımcı oldular. Bu olağanüstü Varlıklar bizlerin ilk bireyselleşmiş BEN’İM bilincine geldiğimiz boyutsal seviyelerde yaşarlar.

Ruh Özümüzü birçok kez kırdıktan sonra (ışığın prizmada kırılması) ve beşinci boyutun ortalarındaki boyut frekanslarına girdikten sonra, BEYAZ ATEŞ MELEĞİMİZ geri çekildi, çünkü bu seviye bizi Işıklandırmak için kendilerini kırabilecekleri en düşük seviye idi. Birçok Ruh parçamız ile yeniden birleşmemizin hızlandırılmasında bize yardımcı olmak için bir kez daha bizleri Işıklandırabilmeleri için, gerekli yüksek frekans seviyelerine geri döneceğimiz zamanı bekleyeceklerdi. Ayrıca Işık Bedenimizi yeniden oluşturma işlemine yardımcı olacaklardı.

Çoğunlukla ortalama insanın mesajların derin anlamını kavrayamayacağı şekilde yazılmış olan kadim öğretilerde, Ruhun belirli bir aydınlanma/inisiyasyon seviyesine ulaştığı zaman adaylara büyük bir ifşa verildiği ile ilgili çok şey yazılmıştır. O öğretiler Solar Melekten, onları Işıklandıracak olan ışıltılı ateş küresinden söz eder. Ayrıca SOLAR MELEĞİN kalp merkezinden adayın Kutsal Kalbine ve yüksek beyin merkezlerine yayılacak olan Işık akışı olacağını belirtmişlerdir. Bu parlayan bağlantı ayrıca aynı RUH GRUBUNA ait olan diğer birçok Ruh ile bağlantı kurmak için ışıyacaktır.

Geçmişte, SOLAR MELEK sadece aynı TANRI IŞINIndan olanlara bağlanırdı. O kadim zamanlarda yükseliş için gerekli olan titreşim frekansı kalıplarına ulaşan çok az Ruh vardı. Ancak, bu değişti, bu kitlesel yükseliş zamanıdır; bundan dolayı, her bir SOLAR MELEK tüm gruba odaklanacak – belirli RUH AİLESİ GRUBU için atanmış IŞIĞIN GÖZETİCİSİne bağlı olanlara odaklanacak.

Yıllardır Başmelek Mikail’in insanlar için bana vermiş olduğu geçmiş mesajlarda, şöyle ifade etmişti: “GENİŞ CENNETSEL RUH AİLENİZ İÇİN ‘IŞIĞIN GÖZETİCİSİ’ OLDUĞUNUZU BİLMENİZİ SAĞLAYACAĞIZ. Siz ve sizin gibiler, ‘yükselirken’, RUH GRUBUNUZDAKİ herkesin de yükselmesi için en derin yoğunluğa batma acılı sürecinden geçmeyi kabul ettiniz.” Bu kavram “Sizler birlik bilincine geri dönme sürecindesiniz” ifadesinin harika bir doğrulamasıdır.

VIVEO bana, Yüksek Benliğimizin çoklu fasetlerini bütünleştirme sürecini hızlandırmaya hazır olanlarımız için, onun görevinin daha uyuşabilir olmamız için Yüksek Benliğimizin gelen parçalarının frekans kalıplarına ayarlamak olduğunu söyledi. Başak deyişle, bütünleştirme işleminin çok çalkantılı olmaması için frekanslarımızı bir dereceye kadar armonize ediyor. Bu gereklidir, çünkü geçmişte ÜstRuhun titreşim kalıplarını bütünleştirme işlemi çok uzun zaman alıyordu, hatta belki birkaç yaşam sürüyordu.

Bu sürecin tehlike önleyicisi vardır. Başmelek Mikail’in öğretilerini takip edenler ve uyumlananlar aydınlanma sürecinin bir çok seviyelerinde ve aşamalarındadır. Bu nedenler, VIVEO ile bağlantı, titreşim kalıplarının uyumlu seviyesine ulaşmaya ciddi şekilde gayret eden grubun tüm üyeleri ile yapılabilir. Ancak, siz beşinci boyutun orta seviyelerinin gerekli RUHSAL ŞARKI FREKANSLARINA ulaşmadıkça ve uyumlanmadıkça, sizi Işıklandırmak için Özünün ışıltılı küresini göndermez.

Elbette bu harikulade armağan ve eşlik eden kurallar, tüm dünyadaki bir çok adanmış kanal vasıtasıyla diğer büyük IŞIK VARLIKLARININ aydınlanmış bilgelik öğretilerini takip eden birçok farklı gruplara da uygulanır.

Sınavlar ile birlikte atmış olduğum önemli adımların bazılarını, almakta olduğum harikulade armağanları ve yükseliş yolunda deneyimlediğim ilerlemeleri ifşa etmeye alışmak benim için oldukça rahatsız bir süreç oldu. Kadim öğretileri incelemiş olanlarımız için ve ayrıca o zamanların katı şekilde bilincimize kökleşmiş kurallarına sahip olanlarımız için, kişisel yolculuğumuzun bazı ayrıntılarını ortaya sermek ve paylaşmak zordur, hem pozitif olanı hem de negatif olanı. Birçoğunuzun farkında olduğunuz gibi, bu kitlesel yükseliş zamanlarından önce, bilgelik öğretileri ve yükseliş süreci kitlelerden tamamıyla saklı tutuluyordu. Bunlara sadece bir kaç inisiye ve YOLDAKİ öğrenciler için elde edilebilir anlamına gelen “okült öğretiler” adı veriliyordu. Ancak, o kurallar değişti, çünkü gelen Altın Çağın İlahi Mavikopyası modifiye edildi ve güncellendi. Bundan dolayı, büyük Işık Varlıkları için kanal olma rolünü ve sorumluluğunu üstlenmiş olanlarımızın dünyaya iletmek için bize verilen harikulade, ileri bilgelik öğretileri ile birlikte yolculuğumuzun tüm önemli veçhelerini “dinlemeye ve kulak vermeye hazır” olanlar aktaracağımız buyruldu.

Roseville, Kaliforniya’daki Haziran seminerimiz sırasında, katılımcılara VIVEO’yu ve yükseliş sürecimizde bizim için oynayacağı rolü anlattım. Herkes bu en son gelişmeden o kadar büyülendi ki, bazıları neredeyse kendinden geçti. Onlara ayrıntıları anlattığım zaman oldukça duygusallaştım. Katılımcıların çoğu VIVEO’nun güçlü enerjisini hissedebildiklerini ve geleceğin taşıdığı şeye çok heyecanlandıklarını söylediler. VIVEO çok güçlü eril bir Öz yansıtıyor. Melek Varlıkların hepsi androjen olmasına rağmen, Baba/Anne Tanrımızın ya eril ya da dişil niteliklerini yaymayı seçebiliyorlar.

Sevili kalpler, yükseliş yolunda nerede olursanız olun, hepinizin rehberlerinizden ve öğretmenlerinizden evrensel yasanın izin verdiği kadar yardım alacağınızı bilin. “Olmadığınız şeye” odaklanmayın, bu ana ve önünüzdeki fırsatlara odaklanın. Her bir Ruh Baba/Anne Tanrımızın gözünde değerlidir ve yüksek alemlere yükselişiniz temin edilmiştir, bu nedenle lütfen gevşeyin ve yolculuğun keyfini çıkarın.

EBEDİ SEVGİ VE MELEK KUTSAMALARI, RONNA
www.ronnastar.com
(Çeviri: Saffet Güler)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder