28 Eylül 2012 Cuma

Arınma Devam Ediyor

23 Eylül 2012
Hilarion Haftalik Mesajı - Marlene Swetlishoff Aracılığiyla

Sevgili Dostlar,
Yüksek benliğinizle daha büyük bir bağlantı sağlamak için gerekli olan arınma şimdi gerçekleşiyor. Bu önümüzdeki aylarda da devam edecek ve kendinizi daha önce hiç olmadığı şekillerle ifade ediyor bulacaksınız. İçeride daha sakin ve huzurlu hissedeceksiniz. Enerjilerin yoğunluğu, sizin kendinizden emin bir şekilde ilerlemenizi alıkoyan her şeyi alıp götürdü ve yakında sizler daha yüksek bir ifade ediş şeklinin öncüleri olacaksınız.

Çevrenizdeki insanlar arasındaki çözülmemiş problem ve durumlar daha detaylı bir bakış için su yüzüne çıkıyor ve bu problemler barışçıl ve sevgi dolu şekillerde çözülüyor. Tüm canlılar sevgi ve birlik içinde bir araya gelmeyi arzu ederler, daha pozitif ve eğitici şekilde bir araya gelmek ve bu durumun insan ilişkilerinde kendi etkisini yarattığı görülecektir. Kitlesel bilinç alanı toplu olarak bir arınma sürecinden geçiyor ve bu devam ettikçe insanlar arası ilişkiler daha barışçıl şekillerde gerçekleşecek.

Siz, ışık taşıyıcıları, günlük yaşamınızda hayati bir rol oynuyorsunuz. Çevrenizdeki ışığın varlığı otomatik olarak herkesin enerji alanını etkiler ve bu sizin değişimdeki katalizörlük görevinizdir. Ayrıca, yeni gruplara girip etkileşime geçtiğinizde diğerlerinin enerjilerini benimseyip, dönüştürdüğünüzü görüyoruz. Bu; arınma süreci hiç bitmeyecek mi diye merak etmenizin bir nedeni olarak görülebilir. Kişisel arınma gerçekleşti ve şimdi sizler ışık taşıyıcılar olarak önünüzdeki her şeyi arıtıyorsunuz, bu doğal olarak oluşan bir süreçtir.

Her gün kendi kişisel enerji alanınızı arındırma için vakit harcayın böylece başkalarının enerjileri sizin alanınıza girdiğinde farkında olursunuz. Bunun geçici bir durum olduğunu ve yaşadığınız alandaki havanın ve etkileşime girdiğiniz kişilerin aura alanlarının hızlı bir şekilde dönüşümüne yardımcı olduğunu bilin. Bu farkındalığa sahip olmak, hayatınızda istediğiniz değişiklikleri yaratacak olan yeteneklerinize daha çok güvenmenize yardımcı olacaktır. İşte ışık taşıyıcıların yaptığı budur,ve heyecanlı olan kısmı ise Dünya tarihinde ilk defa bu kadar fazla ışık taşıyıcısının ışığını bu yolda yakıyor olmasıdır. Sakın durmayın sevgili dostlar!

Gerektiğinde kendinizi yetiştirmek ve içsel güçlerinizi canlandırmak her birinizin kişisel sorumluluğudur. Elemental varlıklar gerektiğinde her birinizin güçlerinin yenilenmesine yardım etmede daha istekli olduğundan , dışarıda doğada vakit geçirmek artık daha çok önemlidir. Dünya enerjileri, yararlanmaya ve bağlantı kurmaya ihtiyaç duyuyor ve bu ancak siz dışarıdayken mümkün olabilir. Etrafınızda, insanlıkla daha büyük bir bağlantının özlemini duyan bu güzel varlıkların sevgisi yer alıyor. Onlar kabul edilmek istiyorlar böylece daha büyük hizmette bulunabilsinler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder