5 Ekim 2012 Cuma

Benliğinizin Hakikati

Tanrı dedi ki:

Kendi döngüleriniz halinde ortaya çıkıyorsunuz. Kendinizi tekrar tekrar dönüşüme sokuyorsunuz. Katlayarak şekil verdiğiniz bir kağıt gibisiniz.

Nefes almanın nasıl bir şey olduğunu henüz tam olarak bilmiyorsunuz. Nefesinizi tutuyorsunuz. Olduğunuz şeyden ziyade olmadığınız şeyin fazlası, dahası olmaya çalışıyorsunuz. Gerçekte ise çok güzelsiniz. Başka türlü de olamazsınız zaten, ama siz kendinizden başka bir şey olmaya çabalıyorsunuz. Burada pek çok seviye hakkında konuşuyorum Ben. Kendinizi kandırmaya devam ediyorsunuz. Sırf saçınızı boyadığınız için daha genç olmuyorsunuz, daha fazlası olmuyorsunuz. Saç renginizi değiştirmeniz hoş bir şeydir tabii. Ama saç boyasına da aslında sahip olmadığı vasıfları, nitelikleri yüklemek iyi değildir. Tıpkı sizin gibi saç boyası da bir başka şey olmaya yönelik bir illüzyon, bir yanılsama içinde olabilir sadece. Bu yanılsama için orada nasıl da büyük bir pazar vardır ama.

Diploma sizi daha zeki, daha akıllı yapar mı? Öğrenmek iyi bir şeydir. Diplomalar, sertifikalar bir şeyler söyler tabii ama bu belge olsun veya olmasın aslınıza, özünüze dair bir kelime bile etmez aslında.

Kendiniz olarak bazı eklentilere, bazı ek unsurlara, vasıflara bel bağlamanız temel bir yanılsama halidir. Yanılsama yakalamak için koştuğunuz bir otobüs gibidir. Otobüs sahtedir. Otobüsün illüzyonuna yetişip yetişmemeniz gerçekte önemli değildir.

Gerçekten önemli olan unsurlar sevgidir, hayırseverliktir, iyiliktir, merhamet ve nezakettir. Bunlar ek meziyet veya unsur da değildir, bunlar sizin asıl, özgün benliğinizdir. Şimdi bunların olduğu cebe uzanmalı ve hepsini dışarı çıkarmalısınız. Onları çok uzun zamandan beri orada bırakmış olabilirsiniz. Bu gibi durumlar dahilinde de kendinizi gerçekte Kim olduğunuza yönelik yeniden yapılandırır, adeta restore edersiniz. Dünyadaki insan halinizin özünü, esasını ortaya çıkarırsınız. Mış gibi yaptığınızdan, öykündüğünüzden çok daha fazla, çok daha ötesiniz.

Kılık değiştirmiş olabilirsiniz. Böyle yaparak da kendi Hakikatinizin üzerini örtmüş olursunuz. Sizin Hakikatinizse her nevi kılık ve makyajdan çok daha olağanüstüdür. Realite'yi rol yapamazsınız, onu eda eder gibi görünemezsiniz. Realite kendisidir. Sizse Yeryüzünde Harika bir Varlıksınız. Kendi Hakikatinize karşı sadece bir süre için uzak durabilirsiniz. Kendinizi bazı eklentilerle, meziyetlerle, vasıflarla donatabilirsiniz ama Kim olduğunuza yönelik Hakikat geri dönüşü olmaz, değişmez niteliktedir. Hakikat saklanabilir, üzeri örtülebilir, kurdelelere sarılabilir. Bunun bir önemi yok. Asla bozulmamış olan, masun olan Hakikatinizdir sizin başka bir şey değil.

Bir altın hazinesini niye alüminyum folyoya sarıyorsunuz ki? Açık bir yüreği; kapalı, kaplamalı bir yürekle takas etmeyi niye istiyorsunuz? Böyle kaplamalara, cilalara ihtiyacınız yok sizin. Sizin doğallığa ihtiyacınız var. Sevginin masumiyetine ihtiyacınız var. Sevgiye bir örtü, bir tabaka olarak ihtiyacınız yok. Hem de hiç yok. Sizin kendi özgün benliğinize ihtiyacınız var. Çok güzelsiniz.

Lakin güzelin en güzeli olduğunuzu söylemeyeceğim size çünkü herkes güzeldir. Kendinizi saklayıp kamufle etmiş olduğunuz tüm o dalların yaprakların altında siz Büyük Usta'nın tablosusunuz. Bundan daha ileriye gitmeniz, daha büyük bir gelişme kaydetmeniz nasıl mümkün olur ki?

Canlarım en basiti, zaten olduğunuz hale, zaten olduğunuz şeye kendinizi yeniden yapılandırmanız, özünüze dönmenizdir. Bu kıyafetler, kostümler kafidir artık. Bize ruhunuzun saf ışığını verin siz. Aydınlığınızı, parıltınızı verin Bize. Sevginizi verin Bize. Bunu en halis, en arı halinde verin. Daha fazla değerinizi düşürmeyin, somluğunuzu bozmayın artık. Bize sizi verin. Benim yarattığım özgün halinizi verin Bize. Yanaklarınızda bir pembelik vardır. Yüreğinizde sevgi vardır. Dünyanın Güzelliğini seyreden, ondan yana bakan Güzelliksiniz siz. Güzellik her yerde. Güzelliğiniz her yerde. Siz Benim Hilkatımsınız. Ben güzellikler yaratırım, güzel yaratırım ve siz de Benim güzel yaratım, güzel hilkatımsınız. Söylediğim şarkıdan daha az ya da eksik değilsiniz. Bu şarkıyı yüreğimde söylerim. Herkes kendi hakikatini bilsin diye bu şarkıyı size söylerim Ben.

Çeviren: Engin Zeyno Vural

Copyright © 1999-2007 Heavenletters™
Tanrıya ve kendi yüreklerine daha yakın olmaları için İnsanoğluna yardım eden
Gloria Wendroff, Overseer (Sorumlu yönetici)
The Godwriting™ International Society of Heaven Ministries
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels@heavenletters.org
Ziyaret edin www.heavenletters.org

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder