30 Kasım 2012 Cuma

12.12.12


Yoğun bir ay oldu ve bu ay hepimizin 12/12/12 enerjilerini almak için enerjisel olarak hazırlandığımızı hissediyorum.

Pleiadesliler bu zamanda gelen güçlü Aydınlanma Dalgalarını bilinçli olarak alabilmenize yardımcı olması için bana bazı çok spesifik bilgiler verdi.

Mesajım olağan olandan daha uzun ve her birinizle paylaşmak çok önemli hissettiriyor. İlgili olduğunu hissettiğim gelen bazı soruları da ekledim.

Pleiadesliler 12/12/12′de gezegene gelen Aydınlanma Dalgaları serisi olacağını söylüyor. Bu dünya planına gelmeden önce yaptığınız ön anlaşmalar ile yeni ittifaklara açık olmanızı istiyorlar. Gezegene 12/12/12′de gelecek olan Aydınlanma Dalgalarının enerjilerini tam olarak alabilmeniz için, açık olmanız ve kendiniz için yeni enerjisel ittifaklar yaratmanız gerekiyor.

12 Aralık’ta gece 00:01′den sabah saat 06:00 ya kadar dalgaların en kuvvetli olacağının farkında olun. Dalgalar öğlen 12:00 den 15:00′e kadar tekrar genişlemeye başlayacak.

12/12/12′den itibaren ve hayatınızda daha sonrasında, enerjisel destek için bir seri ön anlaşmalar yaptınız. Bunu hatırlayıp hatırlamamanız ilgisizdir. Şimdi bu ön anlaşmaları aktive etmek size bağlıdır. Aktivasyon sizden gelmelidir, diğer taraftan değil.



Sizin için orada olan enerjilere açık olarak izin vermeli ve ön anlaşmalarınızı aktive etmelisiniz. Hangileri olduğunu bilmeniz gerekmez. Sadece aktivasyon için izin vermeye gereksiniminiz var. 12/12/12′den önceki gün bu enerjisel ittifaklara açık olun.

Ego zihninizin hangi enerjisel ittifakları çağırdığınızı anlayabilmesi veya bilebilmesi önemsizdir. Sadece bu ön anlaşmaların şimdi sizi desteklemek için kendiniz için yapmış olduğunuz bir şeyler olduğunu anlamalısınız.
Ego zihninizin şöyle söylemesine izin vermeyin: ‘Pekala, kimi çağıracağımdan emin değilim, bu nedenle ön anlaşmalarımdan hiç birini aktive etmeyeceğim’. Oraya gitmek istemezsiniz.

Enerjiler sizden gelmeli. Aynı şey 12/12/12′de de geçerli. Aydınlanma Dalgalarını çağırmak için bilinçli seçim vasıtasıyla bilinçli olarak açılmalısınız. Aydınlanma Dalgalarıyla gelecek olan enerjiler sizi hizalayacak ve sizi kendinizin yeni veçhesine doğuracak.

Aydınlanma Dalgaları bedeninizin hücrelerindeki kristal yapının bir başka seviyesini aktive etmek için tasarlanmıştır. Bu kristal yapı aktive edildiğinde, fiziksel bedeninizde kendi ilahi ışığınızın bir diğer seviyesini barındırabilecek. Hücrelerinize kendi ilahi ışığınızın çok daha fazlasını alabilmeniz ve taşıyabilmeniz için bedeninizi elektriksel olarak dönüştürecek.

Bu, insan varlıklar olarak bizler için devrimsel bir zamandır ve şu anda ilahi ışığımızın çok fazlası fiziksel formumuzun dışındadır. Tam şu anda içinde bulunduğumuz sistemde, o ışığı taşıyamıyoruz.
12/12/12′de kristal yapının aktivasyonu ile, kendi ilahi ışığınızın çok daha fazlasını alabilecek ve taşıyabileceksiniz. Aydınlanma Dalgaları sizi kendinize getirmek ve sisteminizi yeniden tasarlamak için tasarlanmıştır.

Kristal yapının bir diğer veçhesi, aktivasyonun telepatik düşünce birliği merkezinizi daha doğru şekilde yeniden açacak olmasıdır. 12/12/12′nin enerjisi enerjilerle, Evren ile birliğin kutsal enerjisini taşır. Her birimiz için bu kutsal düşünce birliği olasılığını açar. Yeni anlayışlara, yeni bilgiye girmek – yeni olan bir şey yok – hakikatin ve bütünlüğün parçası olan bilgiyi ve kadim öğretileri almak.

O gün, hücreleriniz hakikatin ve bütünlüğün yeni bir seviyesine uyumlanıyor, o andan itibaren yeni bir şekilde yolunuza devam etmenizi sağlıyor; tüm gezegenin o gün enerjisel bir dönüşümden geçeceği anlayışını sağlıyor.
“Neden bunların hepsi aniden oluyor?” diye sorabilirsiniz. Aniden değil! Bunun gerçekleşmesi için olaylar bir süredir devreye sokulmakta.

Ekin çemberleri kendilerinin yeni doğumuna ilerleyecek, bu gezegende ilk kez kendi tamlıklarına gelecekler. Ekin çemberleri gezegendeki tüm megalit siteler, kutsal siteler ile uyum içinde çalışacaklar. Megalit siteler ve ekin çemberleri arasında gezegeni kaplayan ve ley hatları serileri yaratan kutsal dokumalar olacak.

O gün o kutsal dokumanın parçası olmalıyız. O gün bir portal açılışı var ve her biriniz o kutsal dokumanın parçası olma yeteneğine sahipsiniz. Dünya planı etrafında doğurulacak olan bu kutsal dokuma, gezegenimizin, bilincin gerçekten kuvvetli dönüşümünün parçasıdır.

O gün bu kutsal dokumaya uyumlanmayı, hizalanmayı seçenler birbirleriyle telepatik birliğin otomatik bağlantısına sahip olacaklar. Çok fazla anlamanıza gerek yok, önceden ‘evet’ dediğiniz şeyin parçası olmaya istekli olun.

Bu gerçekte görevinizin ortaya çıkması ve Pleideslilerin ‘büyük plan’ adını verdikleri şeyde yerinizi almak ile ilgilidir. Bir gün önce ön anlaşma ittifaklarınıza açık olmakla, o enerjiler sizi destekleyecek, size yolu gösterecek ve sonraki gün o süreçte size yardımcı olacak.

Ayrıca 12/21/12 (21 Aralık) var. Dokuz gün sonra, 12/12/12′de Aydınlanma Dalgaları ile çalışmış olanlar için gezegene gelecek olan bir diğer enerji seviyesi var. O gün açık olmak ve almak için ve kristal yapınızın bir diğer seviyesinin aktive olmasına izin vermek için bir başka kuvvetli zamandır.

Bedende aktive olan elektrik enerjisinin dönüşümünün bir diğer seviyesinden geçeceksiniz, ilahi ışığınızın bir diğer seviyesini alabilecek ve bunu bedeninizin hücrelerinde barındırabileceksiniz. O gün, portallar tekrar açılacak ve dünyanın etrafındaki kutsal dokuma açılacak ve sizler kutsal dokumaya başka bir seviyede yeniden katılacaksınız.

12/12/12′de gruplar halinde bir araya gelmek çok destekleyici olacaktır. Uyanmış olan bizler için bu zamanda kim olduğumuzu demirlemek ve genişletmek için bir araya gelmek çok önemlidir. Benzer düşünceye sahip olan, uyanmış olan insan gruplarında bir araya gelmek önemlidir. Tüm yollardan tüm insanlar – ayrılık yok.
Yol üzerinde olmayan insanlar, bu tarihten sonra onlardan ayrılık olacak mı?

Hayır, kesinlikle hayır. Gerçek şu ki, bizler erken uyanmak için, başkalarının izlemesi için yolu açık tutmak için önceden anlaşma yaptık. Daha fazla bağlantılı olacağız. Suistimalci, kontrolcü, şiddete düşkün olanlarla bağlantılı olmayabiliriz. Ancak, iyi kalpli olan, ama uyanmamış olan insanlar ile bağlantımız olmaya devam edecek.

O gün ‘salıverme enerjisi’ ile çalışmak destekleyici olacak mı?

Evet, yeniden hizalanmalarınıza salıverme enerjisiyle girdiğinizi hatırlayın. Salıverme enerjisi taşıdığınız 3 ncü boyut enerjisini terk etmenizi sağlar, bir anda azalmasını sağlar ve o anda yeniden hizalanma gerçekleşebilir. O anda bu dünya planından her şeyin salıverilmesini seçtiğiniz zaman, bu çok güçlü ve güçlendirici bir yeniden hizalanma anı olur. Tüm hücrelerin hizalanmanın ve hatırlamanın yeni bir seviyesine girmeleri sadece tek bir an alır.

‘Salıverme enerjisi’ 12/12/12′de Aydınlanma Dalgaları ile size yardımcı olacak olan hizalanma enerjisini taşır. Alma enerjisine de açık olmayı istersiniz. Aydınlanma Dalgalarını almak için bilinçli olarak açık olmanıza izin vermek çok önemlidir.

Ortasında bir kristal olan 3 mumdan oluşan bir vorteks yapmanız sizi destekler, gelen Aydınlanma Dalgalarını çeker ve destekler. Veya kristal modellerini oluşturmak için hissettiğiniz herhangi bir şey destekleyici olur.

12/12/12′den önceki gün oturun ve enerjisel ittifaklarınıza açık olun, Aydınlanma Dalgalarını almak için kendiniz için yaratmak üzere ne yapmaya ihtiyacınız olduğunu hissedin ve enerjisel ittifakların sizi desteklemesine ve sizin için en iyi olan şeyi göstermesine izin verin.

Grup olarak veya bireysel olarak kendiniz için bir şeyler oluşturun, ama bunu bir gün önce yapın ve enerjiyi hissedin ve ayarlamaları yapın. Ne kadar çok adanırsanız, Aydınlanma Dalgaları sizinle o kadar çok çalışır. Bu, almayı bilinçli olarak seçmenin parçasıdır.

Bir grup iseniz, formatın parçası, ritüel veya yapının parçası olarak o vorteksin etrafından bir çember oluşturabilirsiniz.

Yerlere yastıklar koyup uzanmak isteyebilirsiniz, çünkü enerjiler güçlü olacak ve enerjileri bütünleştirmeye ve almaya ihtiyacınız olabilir, sonra o gece gökyüzüne, galaktik enerjiye çıkabilir ve toprağın üzerine yatıp yıldızların enerjilerine açılabilirsiniz. Yaratıcı olun. İçinizde sizin için doğru olan şeyi hissedin. Doğa kuvvetleri de sizinle çalışmaya adanmıştır. Gezegende Aydınlanma Dalgalarının bütünleştirilmesinde sizi desteklemek için kuvvetli bir enerjiye sahipler.

Güçlendirici ve güçlü bir 12/12/12 dilerim.

Sevgi ve kutsamalarla,
Christine Day
(Çeviri: Saffet Güler)
http://www.kosulsuz-sevgi.com/yeni-eklenen-mesajlar/christine-dayden-mesaj-121212/ 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder