1 Kasım 2012 Perşembe

Kendinizi Yüksek Benliğiniz Vasıtasıyla İyileştirmek


YÜKSELMİŞ ÜSTAT KUTHUMI
Kendinizi Yüksek Benliğiniz Vasıtasıyla İyileştirmek
MICHELLE MANDERS© KANALIYLA
Tüm Hakları Saklıdır & Copyright Michelle Manders
Johannesburg, Güney Afrika, 04 Mart 2003
www.palaceofpeace.net

Lütfen bu bilgiyi okumanın üzerinizde bir etkisi olacağını not edin, çünkü bilgi zamansızdır. Enerjisel olarak Mesajı Veren Varlığa bağlanırsınız ve benzer bir işlem sizde de gerçekleşir, bu güçlüdür. Canlı kanallığın verildiği zaman çizgileri ile ilgili çok fazla kaygılanmayın. İlahi Planınıza, Zamanlamanıza & Amacınıza uygun olarak benzer bir işlemden geçersiniz.

Bu yazı, berraklık, şifa ve huzur arayan insanları desteklemek için sahibi Michelle Manders ve The Palace of Peace tarafından ücretsiz olarak yayınlanmaktadır. Bu nedenle, Bütünlük Yasasının onurlandırılmasını takdirle karşılıyoruz ve hiç bir insanın, grubun, organizasyonun veya herhangi türde oluşumun herhangi bir durumda bu dökümanın herhangi bir kısmını değiştirmemesini ve kişisel maddi kazanç için kısmen veya tamamıyla yayınlamamasını istiyoruz. Web sitemizdeki indirilebilir tam yazının linkini alıntı yapabilirsiniz.

Ben Kuthumi, bu zamanda sizi selamlamak için ve size sevginin sonsuz kutsamalarını getirmek için Sevgi ve Bilgelik Işınlarında geliyorum. Selamlar Sevgililer.

Enerjinizin etrafınızdaki varlıklara hassas olmasına izin verin ve kalbinizin sizlerle bugün paylaşılan şifaya ve mesajlara açık olmasına izin verin.

Bugün selamlar sizinle olsun. Bugün burada büyük sevinç ile toplanıyoruz. Bu zamanda sizlerde hareket eden enerjinin taç merkezine odaklanmasına izin verin, çünkü bu sizi Evrensel Beyaz Işığa bağlayan çakradır, enerjinin sizden akmasına izin verin, enerji aktive ediyor, temizliyor, sizi yeni vizyon ile yüklüyor, sizi bir kez daha kök çakranız vasıtasıyla Dünya Anaya bağlıyor ve topraklıyor. Evrensel Beyaz Işığın baş bölgenizdeki tüm belirsizlikleri ve gerilimi temizlemesine izin verin. Başınızda olabilecek ağrıların yok olduğunu hissedin. Çenenizin gevşemesine izin verin. Burun bölgenizdeki tıkanıklığın temizlenmesine izin verin ve içsel vizyonunuzun temizlenmesine izin verin.

Arkanızda Ruhsal Rehberiniz de denilen Üstadınız duruyor. Bazılarınız baş bölgenizde karıncalanma veya kulaklarınızda çınlama hissedebilirsiniz ya da  sadece huzurlu ve rahat hissedebilirsiniz. Sizinle birlikte olan bu varlığın farkında olun ve bu varlığı tanıma hislerinizin sizi yönlendirmesine izin verin. Siz eşsizsiniz ve bireyselsiniz, bu nedenle bu Varlığı duyumsama deneyiminiz eşsiz ve farklıdır.



Bugün rehberiniz, Yüksek Benliğiniz ile direkt bir bağlantı kurmanıza yardımcı olacak. Bundan sonraki on bir gün boyunca, Yüksek Benliğiniz ile yakından çalışmalısınız, çünkü Yüksek Benliğiniz tüm seviyelerde – ister fiziksel şifa, duygusal, zihinsel veya ruhsal şifa olsun – sizinle direkt olarak çalışıyor olacak. Gerçekleşmeye gereksinim duyan iyileşmelere kendi Yüksek Benliğiniz ve Üstadınız yardımcı olacak.

Şimdi Üstadınız ellerinizi başınızın üzerine koyuyor ve size elektrik mavisi ışık aktarıyor, bu ışık taç çakranıza akıyor, aşağıya kafatasınızın arkasına, medulla oblangata’ya akıyor, omurganıza ve kök çakranıza bağlanıyor. Her birinize mavikopyanız hatırlatılıyor ve kendinizin spesifik bir parçanız ile yeniden bağlantı kurma ihtiyacı hissedenleriniz – bu şu anda sizin için aktive ediliyor. Bu yolda ister yıllardır yürümekte olun, ister sizin için yeni olsun, yeniden bağlanmayı dilediğiniz kendinizin bu anısı size gelecek, çünkü yakın geleceğinizde odaklanmak için gereksinim duyuyor olacağınız şey budur, ama bu enerjiyle çalışmak için önce şifaya gereksiniminiz var.

Elektrik mavisi ışığın omurganızın her bir omuruna akmasına izin verin, elektrik mavisi ışık omurlarda ve bedeninizin etrafında saatin teri yönde elektrik mavisi sarmal oluşturuyor. Bu enerji bedeninizde çalışırken, iyileşmeye gereksinim duyan içinizdeki yerlere bağlanıyor. Bu gerçekleşirken, dikkatinizi geriye taç çakranıza getirin ve bir kez daha Üstadınızın veya Rehberinizin varlığını hissedin.

Size bir isim verilecek, bu isim bundan sonraki on bir gün boyunca Yüksek Benliğiniz ile birlikte sizinle çalışacak olan Rehberinizin veya Üstadınızın ismidir. Bu nedenle, yardıma veya rehberliğe ihtiyacınız olduğu zaman, gerekli olan şey her neyse size yardımcı olması için bu Varlığı çağırın. İsim çok basit olabilir, çünkü size tanıdık olan bir isim – rahat olacağınız bir isim – verilecek, bu nedenle size anında gelen ismi alın. Bunun süslü veya zor telaffuz edilen bir isim olması gerekmez. Onun size gelmesine izin verin. Şimdi bu ismi kendinize dört kez tekrarlayın ve onu kalbinize yerleştirin.

Şimdi odağınızı içsel gözünüze getirin ve Yüksek Benliğinizin önünüzde durduğunu görün – siz olan o muhteşem varlık. Önünüzde duran güzelliği ve sevgiyi görün. Gözlerinize bakın ve koşulsuz sevgiyi, şefkati, huzuru ve tanınmanın sevincini görün. Bu sizsiniz. Şimdi Yüksek Benliğinizin önünüzde oturduğunu görün ve Yüksek Benliğinizin ellerini tutun ve onlara sarılın. Yüksek Benliğiniz şimdi sizinle konuşacak ve şu anda size yardımcı olmak için gereksinim duyduğunuz şey hakkında size rehberlik verecek. Bu tek bir sözcük olabilir veya bir sembol olabilir. Bir cümle olabilir. Size gönderilen mesaja açık olun, çünkü bu size yardımcı olacak. Kalbinizi açın ve Yüksek benliğinizden gelen enerjinin size akmasına izin verin. Mesajınızdan şüphe etmeyin – mesajınızı kalbinize yerleştirin.

Kalp çakranızdan Yüksek Benliğinize enerji akışının bağlantılı kalmasına izin verin. Enerjinin düzgünce ve sürekli olarak ileriye ve geriye hareket ettiğini görün. Şimdi odağınızı bedeninizde çalışan elektrik mavisi ışığa geri getirin. Şimdi bu zamanda bedeninizde neresinin şifaya ihtiyacı olduğu size gösterilecek. hatırlayın, bu şifa herhangi bir seviyede olabilir. Bu size, bedeniniz üzerinde kırmızı bir nokta şeklinde gösterilecek. Gerekli olan şifanın fiziksel mi, duygusal mı, zihinsel mi yoksa ruhsal mı olduğunu duyumsayın. Yüksek Benliğinizin bu bölgeye koşulsuz sevgi beslemesine izin verin. Üstadınız da aynı şeyi yapıyor, ellerini ağrının üzerine koyuyor. herhangi bir seviyedeki tüm hastalıklar ağrı formuyla yaratılır, bu nedenle şimdi bu ağrıyı salıvermenizin güvenli olduğunu bilin, çünki artık ona ihtiyacınız yok.

Bu şifayla kendinize yardımcı olabilirsiniz. Üstadınız size yardımcı olmak için sizinle birlikte, bu nedenle bunu yalnız yapmanızın gerekmediğini bilin. Yolunuzda bir şeyler deneyimlediğiniz zaman asla yalnız değilsiniz. Biz her zaman sizinleyiz. Asla yalnız değilsiniz. Bedenlerinizde artık bu ağrıyı taşımak için bir neden yok.

Üstadınız şimdi kök çakranızı Evrensel Beyaz Işık ile dolduruyor. Her gün, Evrensel Beyaz Işığın şifa gerektiren parçanıza girdiğini gözünüzde canlandırın ve Yüksek Benliğinizin o parçanıza Evrensel Sevgi beslemesine izin verin. Her gün Yüksek Benliğiniz ile ve Üstadınız veya Rehberiniz ile veya bir olduğunuzu hissettiğiniz her kimse, sürecinizde, şifanızda ve tekamülünüzde size yardımcı olabileceğini hissettiğiniz her kimse onunla iletişim kurmanıza izin verin. Bu çok gerçektir, kardeşler.

Bu zamanda size yardımcı olan varlıkları Bilinçli olarak tanımalısınız, çünkü bu enerjiyi kendinize topraklamanız ve birlikte çalıştığınız şeyin fantezi olmadığını kavramanız önemlidir. Bu hayal gücünüzden yaratılan bir şey değildir. Çok gerçektir. Çünkü sizler bizi fiziksel olarak göremiyorsunuz veya bizimle ilgili elle tutulur, somut kanıt olmadığı için bu bizim var olmadığımız anlamına gelmez. Dokunabildiğiniz ve görebildiğiniz şeyde sizin için gerçek olan çoğunlukla yanılsamadır. Bunun gerçeğini kavrayın. Sizin için gerçek olan şeylerin çoğu – oturduğunuz sandalye, yattığınız yatak – üç boyutlu yanılsamalardır. Bunlar insan tarafından yaratılır ve insan tarafından yaratıldıkları için siz onu realitenizin bir parçası olarak kabul edersiniz. Ama şimdi size bunun ötesine geçmenin, ötesini görmenin ve kalbinizle görmeye başlamanın zamanı olduğunu söylüyoruz; gerçekte etrafınızda bulunan şeyleri, bu zamanda size yardımcı olanları içsel gözünüzle görmeye başlayın, çünkü etrafınızdaki maddi şeylerin sizi iyileştiremeyeceğini veya ruhsal arzularınızı gerçekleştiremeyeceğini kavrayacağınız zaman gelecek. Hepinizi çok içtenlikle seviyoruz.

Üç boyutlu realitenizin ötesini görmeye başladığınız zaman, gerçek sevgiyi görmeye başlayacaksınız; sevginin saflığını, çünkü hepiniz buna çok fazla ihtiyaç duyuyorsunuz. Bunu sizlere sunmak için buradayız. İyileşmenize izin vererek, sevilmenize izin vererek, çünkü sevgi yokluğu acıya neden olur. Sevilmeyen herhangi bir parçanız acı içindedir. Bu hastalık yaratır, rahatsızlık yaratır. Bu, bedeninizdeki negatif enerjidir, çünkü sevgiyle beslenmez.

Bu elektrik mavisi ışık sonraki on bir gün boyunca sizinle kalacak, bedeninizde çalışacak, dengesizlikleri salıverecek. Salıvereceğiniz süreçlerde çalışmanıza izin verin ve bizimle birlikte olduğunuzu ve Yüksek Benliğinizin de sizinle birlikte olduğunu bilin.

Üstadınızı veya Rehberinizi ismiyle çağırın. Yüksek Benliğinizin gözlerine bakın ve önünüzde, içinizde sevginin varlığını hissedin, sizi sarmaladığını, kucakladığınız ve desteklediğini hissedin. Şimdi siz Evrensel Beyaz Işık ile dolusunuz, bu Işık genişliyor, sizi, Üstadınızı ve Yüksek Benliğinizi Beyaz Işık balonu içinde taşıyor. Beyaz Işığın bedeninizde akmasına, enerji bedenlerinizi ve çakralarınızı dengelemesine izin verin, bütün hissetmenizi sağlıyor, bedeninize uyumlu dengeyi geri getiriyor ve tüm enerji merkezlerinizi yeniden aktive ediyor.

Kendinize karşı nazik olun. Sizi sevgi içinde tuttuğumuz gibi kendinizi sevgi içinde tutun. Her gün gözlerinize baktığınız zaman, sevgiyi görün. Hatalarınızı görmeyin; kusurlarınızı görmeyin. İçinizdeki doğrulara ve güzelliklere odaklanmanıza izin verin, çünkü o zaman içinizde yatan dengesizlikleri veya olumsuzlukları beslemezsiniz. Çünkü kendinizi görürken, eğer odaklandığınız buysa başkaları da sizi görür. Bu nedenle, kendinizi olmak istediğiniz gibi görün, çünkü siz busunuz. Hatırlayın – fiziksel bedenleriniz daimi değil. Onun içinde olan şey daimi. Ruhunuz; ışıldayan o ışık, siz busunuz ve dünyaya göstermeniz gereken şey budur.

Sizi çok fazla sevgiyle kutsuyoruz. Şifa sürecinizin tamamlanmasını görme kuvveti ve cesareti ile kutsuyoruz. Her zaman ilahi şekilde korunduğunuzu ve size rehberlik yapıldığını bilin ve çok sevildiğinizi bilin. Bunu bilin, kardeşler: bunu kalbinizde hissedin. Sizi saran görünmez kollara güvenin, çünkü mücadele zamanlarında ayaklarınıza bakarsınız ve sadece tek bir çift ayak izi görürsünüz – bunlar sizin değil, bizim ayak izlerimiz, çünkü biz sizi taşıyoruz. Sadece bir düşünce uzağınızda olduğumuzu bilin. Huzur sizinle olsun.

Ben Kuthumi’yim ve sizleri sevgiyle selamlıyorum ve kutsuyorum. ADONAI.

Eğer Facebook kullanıyorsanız, topluluktan rehberlik ve destek almak için Palace of Peace Grubumuza katılabilirsiniz. Ayrıca Thrive Hive – Abundance Mini-Course Support Group, Aquarian Rising 2020 – Earth Grid and Portal Activations Worldwide Group’a katılabilir veya daha fazla öğretiler ve mesajlar için websitemizi ziyaret edebilirsiniz, www.palaceofpeace.net

Telif Hakkı Uyarısı – Güven ve Bütünlük Yasalarını onurlandırmanızı ve bu bilginin hiç bir kısmının para kazanmak için kullanılamayacağını, değiştirilemeyeceğini, tercüme edilemeyeceğini, yeniden üretilemeyeceğini, dijital olarak kaydedilemeyeceğini, kısmen ya da bütün olarak silinemeyeceğini bilmenizi istiyoruz. The Palace of Peace mesajlar için tercümanlar atadı ve bu insanlardan başkası tarafından tercüme yapılamaz. Bu mesajı başka bir dilde okumak isterseniz veya bu materyali kendi dilinize tercüme etmek isterseniz, lütfen michelle.palaceofpeace@gmail.com adresine yazın. Bu bilgi her zaman Michelle Manders’in fikri mülkiyetinde kalır.
(Çeviri: Saffet Güler)
http://www.kosulsuz-sevgi.com/yeni-eklenen-mesajlar/ustat-kuthumi-kendinizi-yuksek-benlik-vasitasiyla-iyilestirmek/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder