27 Ocak 2013 Pazar

Boyutlar ve Çok Boyutluluk

15 Aralık 2012
The Group~Steve Rother

Elrah devreye girer...

Oh, işte oradasınız !

Benim geleceğimi düşünmüyordunuz fakat ben Elrah ve ben buradayım. Ben Ritmik Servisten Elrah. Ben oturamıyorum, ayağa kalkmak zorundayım. Tamam. Hatta bu ceketi Koruyucu için onaracağım çünkü o bu ceketi seviyor. Bu ceketin içinde iyi görünmüyor mu? Bu iyi görünüyor mu ? Hepiniz hoş geldiniz.Sizinle uğraşıyorum kameramanlar.Bunu beklemiyordunuz değil mi ? Evet,insan rolünü gerçekten iyi oynuyorum,şöyle bir uğruyorum ve her türlü komik şeyi yapıyorum.Buraya Zamanın Koruyucusu sizinle konuşmadan önce geldim çünkü o benim kardeşimdir,biliyorsunuz ve biz onunla her zaman konuşuyoruz.Aramızda hiçbir problem yok , çünkü bizim egomuz yok.Egom varmış gibi davranmaya çalışıyorum ve şimdiye dek bunda oldukça başarılı oldum,fakat bu sadece bir varsayım oyunu çünkü onun aracılığıyla konuşmuşum ya da benim aracılığımla konuşmuşuz buna aldırmıyorum.Hiç bir farkı yok çünkü her birimiz birbirimizin bir parçası,sizin de olduğunuz gibi.Bunu daha çok, daha çok görmeye başlayacaksınız,çünkü önümüzdeki günlerde oldukça farklılık göreceksiniz.Şimdi size gerçekleşmekte olan şeylerden biraz bahsedeceğim.

Oluşmakta olan bir vortex(girdap) var ve o gittikçe ilginç bir hal alıyor.Hiç sifonu çektiğinizde tuvalete bakıp aşağıya doğru dönen suyu gördünüz mü? Bu bir vortex.Eveeet.Bunu burada Birleşik Devletlerde her yerde göremezsiniz.Avrupa'da aynı şeyi yapmıyorlar,o bir anda aşağıya iniyor.Her neyse,eğer bir vortexe bakarsanız sadece resimin yarısını görebilirsiniz,çünkü görülen tarafı bu kadardır.Her zaman vortexin enerjik bir çifti vardır,yani her ne kadar siz yarısını görsenizde görmediğiniz tam bir parçası vardır.Sizler,Zamanın Koruyucusunun size açıklayacağı bir zaman vortexine henüz yeni girdiniz.Fakat bu kavramı sizinle öncelikli olarak ben paylaşmak istiyorum çünkü halihazırda ona giriş yaptınız.Dostum,giriş yaptınız derken bu sefer gerçekten de giriş yaptınız.Meydana gelmekte olan şudur.Yeni bir dünyaya giriyorsunuz.Ahhh işte burda sizi biraz yakaladık,değil mi? Bunu beklemiyor fakat uzun bir zamandır planlıyordunuz-hatta Mayalar bile bunun geleceğini biliyordu.Bunun tam ortasından giriş yaptınız , fakat buradan oraya kadarki geçiş büyük bir adımdır ve bu bir çok insan için çok korkutucu.Bu yüzden hareket etmeniz için bir insan dalgası başlattık ve vortexi açtık.Şimdi gerçekleşmekte olan şey ise vortexin tamamlanıyor olmasıdır.Siz diğer taraftan enerjetikleri çeken bir tarafa sahipsiniz,sonra hepsi çalışmaya başladığında bu bir portala(kapı) dönüşür.''Neyin portalı?' diye soruyorsunuz.Evet,bahsettiğiniz dünyaya açılan bir portal,''Yuva'' dediğiniz o mükemmel yere.Ben ondan büyük 'Y' ile Yuva olarak bahsediyorum çünkü ben oradanım ve siz hepiniz de oradansınız.Kainat boyunca bir çok farklı şekillerde dans edip durdunuz ve şimdi buraya,Dünyaya tam da zamanında bu portaldan geçişinizi izlemek üzere kondunuz.

Çoğunuz yaşamları boyunca ,yuvaya dönmeden ve bu bedenleri değiştirmeden gerçekten yükselebileceğiniz o yere ulaşmaya çalıştı.Bu şekilde işte tam burada duruyorsunuz, büyük bir ilerleme kaydediyor ve yeni dünyayı başlatıyorsunuz.Evet,işte geldiniz.Şimdi ona adım attınız,vortexin ilk bölümüne.Zamanın çevrenizde sıkıştığını hissettiniz mi? Bu şunun gibi , ''Bir anda,bugün ne oldu hiç anlayamadım,bir anda yaşandı.Zaman uçtu gitti ''. Önümüzdeki aylarda zamanın daha da çok sıkıştığını hissedeceksiniz,bu yüzden sadece rahatlayın ve işlerin yolunda gitmeyeceği konusunda endişe duymayın.Zamanın Koruyucusu size daha fazla detay verecek. Sizi vortexe doğru itmeye yardımcı olan 12.12.12 büyük dalgasına adım attınız.O,vortexin her iki yanının, hep aramakta olduğunuz o tamamlanmış portala dönmesine yol açacak.Bu şimdi gerçekleşiyor çünkü bunu siz yarattınız.Hiç bir hizalanama ya da Maya takviminin sonu gibi büyük kehanetler söz konusu değil. Bu içinden geçeceğiniz dalga size kritik zamanlarda yardımcı olacak sizin yarattığınız insan yapımı bir dalga.Çok güzel.İyi iş.Çok büyük bir iş becerdiniz,o sizi bir sonraki yere taşıyacak.Peki ya o sihirli tarih ? 21 Aralık ? Bu size birilerinin ne olacağından bahsetmeyi kestiği ve artık bu noktadan sonra ne olacağına sizin karar verdiğiniz bir zaman.Kimse şimdiye kadar bunu tahmin edememişti,bu nedenle onunla hiçbir sorun yaşamadan , her gününüzün her saniyesi onu yaratacaksınız.Bu bundan sonra üzerinde çalışacağınız şey ve bundan sonraki işiniz olacak.

Yani 12.12.12 nin beraberinde yarattığı enerji,sizi iterek vortexi geçmenizi, 21 Aralık ve Ocağın ortasına kadar ilerlemenizi sağlayan şeydir,çünkü portal sizi diğer tarafa bu tarihte geçirecek.Bir anda burada belirip her şeyin farklı olduğunu farkedeceksiniz.Bir anda uyanıp Evet yeni dünyadayız,şimdi ne yapabiliriz diyeceksiniz.Dünyanın bildiğiniz dünyadan ziyade daha çok Yuva gibi görünmeye başladığını farkedeceksiniz.O yuvaya daha çok benziyor,çünkü basit bir şekilde bir şey hakkında düşündüğünüzde o gözünüzün önünde oluşmaya başlar.Büyük ''Y'' ile Yuvada olduğunuz zaman sadece bir şeyi düşünürsünüz ve o hemen oradadır.Aynı şeyi burada da yapıyorsunuz fakat gecikmeyle karşılaşıyorsunuz ,çünkü hiçbir şey anlık değil.Evet,şimdi bunu çok farklı olarak yaşayacaksınız.Yuvada sahip olduğunuz yaratıcı yetenekleri kullanmaya başlamak için bir çok fırsat edineceksiniz. Şimdi Zamanın Koruyucusu biraz sersemlemeye başladı,bu yüzden bu bedeni sandalyeye geri götüreceğim.İşte oldu,şimdi daha iyi.Şimdi Zamanın Koruyucusunun gelmesine izin veriyorum.

ZAMAN MÜHÜRÜ İÇİNDEKİ HİKAYENİZ

Bugün burada sizin daha kısa bir süre öncesine kadar anlayamayacağınız bazı kavramları paylaşmak üzere bulunuyorum.Şimdi dünyaya zaman elemanının yeni parçalarını tanıtmaya başlıyoruz.Geçen ay , ilerde zamanı kavramanız için gerçekten bilmeniz gereken bir kaç önemli unsuru açıkladım.Bunlardan birisi sirküler zaman kavramı.En basit şekilde siz şu andasınız fakat bir geleceğe ve bir geçmişe sahip olduğunuza inanıyorsunuz ,fakat onlar bir olarak birbirine bağlı.’’Şimdi’’den geçmiş dediğiniz o zamana doğru akan her şey, yakın bir zamanda geleceğinizin enerjisi haline dönüşür. Bu yüzden ‘’an’’da zamanı sağlam bir şekilde yaşayabilmek,benim zaman mührü dediğim şeye dönüşerek,geleceğiniz için net bir yol bırakır-kardaki ayak izi gibi.Zaman dokusundaki mührünüz arkanızda sizin hikayeniz olan ve dönüştüğünüz siz olan bir mühür bırakır.Bu zamanda mühür sadece anda deneyimlenebiliyor ,çünkü bu gerçekten şimdiki zaman-gelecek zaman yok-geçmiş zaman yok.Her şeyin ana nasıl sıkıştırılacağını öğrenmeniz gerekecek.Bunu iyi bir şekilde başarıyorsunuz ama şimdi ilave bir şey paylaşmak istiyorum.İnsanlarla birlikte evriliyorsunuz,kendi enerji alanınız değişiyor ve fiziksel vücudunuz adapte olmaya başlıyor.Yaşamı,tamamen farklı şekillerde bir yaratıcı olarak deneyimleyecek bir çok açılım buluyorsunuz ,her zaman olduğunuzu bahsettiğimiz yaratıcı.Evet siz tanrısınız,’’Oh hayır , ben değil’’dediniz.’’Evet , sizsiniz’’ ‘’Ohhhh peki burada birçok tanrı olduğuna göre ben tanrının küçük bir parçası olmalıyım’’.Evet,fakat içinizde tanrının tüm özünü taşıyorsunuz.Şimdi gerçekleşmekte olan ise at gözlüklerinin çıkarılıyor olmasıdır.Yeni dünyaya adımınızı atarken size kim olduğunuzu göstereceğiz.Deneyiminizin her anını kendi düşünceleriniz yaratacak,çünkü bu sizin isteğinizdi.Yarattığınız şey budur ve burada bu kadar kısa süreçte yaptıklarınızı görmekten dolayı oldukça gurur duyuyoruz.

Şimdi izin verin biraz daha açıklayayım.Çok boyutluluğu daha fazla anlamanız çok önemli.Koruyucunun kendisi de bunun hakkında bazı şüphelere sahipti,onun aracılığıyla bir süreden beri çok boyutluluk hakkında bilgi verirken , o kendi çok boyutluluk kavramının diğer insanların çok boyutluluk öğretileriyle her zaman örtüşmüyor gibi görünmesinden  endişe duyuyordu.Şimdi size bir takım bağlantı noktalarını açıklamaya başlayacağız,çünkü artık olayları tamamen farklı bir bakış açısından deneyimlemeye başlıyorsunuz.Öncelikle,şimdi birçoğunun anlayacağı bir çok boyutluluk kavramını açıklayalım.Bu basit bir soru , ''Neredesiniz?'',''3.boyutta mısınız?'',''4.boyut içinde mi çalışıyorsunuz?'',''Zamanın çoğunu 5.boyutta mı yaşıyorsunuz?'' 5.boyuta geçmek için 4.boyuttan geçmiş insanlar var,3.boyuta geçmek için 2.boyuttan geçtikleri gibi.Bu bir geçiş yoludur,fakat burada ayrıca şu konuya da dikkatinizi çekmek istiyoruz,6.boyuttan sonra sayma metodu değişir. Neredesiniz ve nerede var oluyorsunuz ? Evet,bu kendi bireysel titreşiminizle belirlenebilir.Tam olarak şu an nerede olduğunuz ayrıca etrafınızdakiler aracılığıyla da belirlenebilir,en azından çevrenizde size büyük etkisi olan insanlar aracılığıyla.Arkadaşlarınızı bu nedenden dolayı seçiyorsunuz,çoğu sizin ileriye doğru ilerlemenize yardım etmek için ya da bazen planlı bir şekilde rotadan saptırırarak yardım etmek için oradadır.Açık bir şekilde onları bu nedenden dolayı seçiyorsunuz,şimdi şunu bilin ki artık bunu tamamen farklı bir şekilde görmeye başlıyorsunuz.Bu çok boyutluluğun bir tanımıydı-hangi boyutta yaşıyorsunuz?Bundan daha önce bahsetmiştik ,hatta Koruyucu kendisi ''Beşinci Boyutta Yaşamak'' adlı bir seminer verdi.Bu seminerde o basit bir şekilde üçüncü boyut kısıtlamalarına sahip olmadan yaşamanın nasıl bir şey olduğunu,olayları tamamen farklı bir bakış açısından bakabilmeyi ve tüm benlik gücünüzle yaşamayı gösterdi;ki gücün asıl anlamı da budur.Bu da diğer bir tanım.

Uzun zamandan beri Koruyucuya tamamen farklı bir çok boyutluluk tanımı vermekteyiz.Zamanın en başında şimdi çekildiğiniz o boyutlara hiç ihtiyacınız yoktu.Orjinalinde dünya çok sıcaktı ve hala şekilleniyordu,üzerinde kimse yoktu ve evrenin bahçesi haline gelen o güzel yer değildi.O soğumaya başlamadan önce etrafta öylesine süzülen sıcak bir kaya parçasıydı.O zaman fiziksel bir bedene ihtiyacınız yoktu,bu yüzden sadece kendi ışığınızı parlatıyordunuz.İşte ışık beden kelimesi buradan gelmektedir,çünkü kendinizi bu gezegende eterik bedenlerde tasavvur ediyordunuz ve dünyanın bu kadar da sıcak olmasını dert etmiyordunuz.Bu ışıktan oluşmuş eterik bedenlerle ruhun tekli boyutsal ifadesi içinde dans ettiniz.Dünyayı sevdiniz ve onu artık soğumaya başlayacağı o noktaya gelene dek beslediniz.O yoğunluk kazanmaya başladı ve soğurken titreşimi düşmeye başladı.

Evet bugün düşük enerjinin kötü,yüksek enerjinin iyi olduğunu düşünüyorsunuz ama şunu söyleyeceğiz ki bu tamamen baktığınız referans noktasına bağlıdır.O günlerde soğuma,yoğunluk kazanma ve titreşimin düşmesi bir gelişmeydi.Fakat ışığınız,yoğun bir gezegene giriş yaptığı için, şimdiki gibi gezegeni aydınlatamıyordu.Her birinizin taşıdığı o mükemmel ışık Yuvadaki kendi ışığınızdır.O amacınız ve bütünlüğünüzdür;sizdeki tüm anlamdır ve size bir olarak sarılan tüm tutkudur.Işığınız bu yoğun gezegenle aniden temas ettiği zaman,ışık kristalleşti ve bu soğuk,yoğun gezegende var olabilmek için yeni bir form almak zorunda kaldı.İşte o zaman bu mükemmel kristal form aldı ve o kristal ışık hüzmesine çarptı ve parçalanıp 11 farklı ışık hüzmesi haline geldi.Bu 11 ışık hüzmesi sizin eş zamanlı olarak yaşadığınız 11 farklı boyutunuzdur.Evet,bu biraz önce paylaştığımız çok boyutluluktan çok daha farklı bir çok boyutluluk tanımı.Şimdi haydı geri kalanını açıklayalım.

İnsanlığın tüm bunları görebilmeye ve kendi varlığındaki gerçeği tutmaya başladığı bir dönem içinde olduğuna inanıyoruz.Yuvadan gelen bu mükemmel ışık buraya varıp o mükemmel kristale çarptığında,prizmanın bir parça ışığı alıp onu gökkuşağının kusurlu renklerine bölmesi gibi parçalara ayırdı.O sizi farklı 11 boyuta böldü.Evet bazı ana esaslar var.Ne zaman sizinle dünyadaki kurallar hakkında konuşsak arkanızı dönüp onları yıkıyorsunuz, o yüzden size basitçe bazı ana esaslar olduğunu söyleyeceğiz .İnsanlar kuralları yıkmaya bayılıyor.Bu gerçekten de iyi başardığınız  bir şey ve bu yüzden buradasınız .

KUSURLULUKLARI DAĞITMAK VE HATLARIN ÇAKIŞMASI

Evet,gerçekleşen şey şu. Bu dünyada doğduğunuzda , tüm 11 boyut bir araya gelir.Sizi ayıran kristal ise 12.boyuttur ve biz ona ''Yüksek Benlik'' deriz.Bu fizikselliğiniz dışında kalan bir parçadır,fakat sizi her zaman Yuvaya bağlı tutar.O sizi sadece Yuvaya bağlamaz ayrıca diğer 11 boyuta da bağlar.Yuva her zaman mükemmeldir.Orda yukarda herhangi bir kusurluluk söz konusu değildir.Fakat eğer o çizgiyi geçer ve yoğunluk kazanırsanız,buradaki her şey var olabilmek için bir şekilde kusurlu olmak zorundadır.Bu,dünyada tanrı rolünü oynamanız için kurulan ana esasların bir parçasıdır.Bunu güzel hale getirmek için,mükemmel bir ışık hüzmesi bu prizmaya çarpar ve dans eder,her bir ışına kusurulu olanı ya da görünüşte kusurlu olanı dağıtır.Bunu nasıl yapar ? Evet,mükemmel bir şekilde her alanda dengedesiniz.Bir ışık varlığısınız.Her ne kadar buraya sürekli öğrenmeye ve kendinizi daima geliştirmek üzere geldiğinizi düşünseniz bile hiç bir şekilde kusurlu değilsiniz.Bunun üzerine gitmenizi öneriyoruz,çünkü bu şu anda gitmekte olduğunuz yer-Yuva ve işte bu şekilde burada Yuva'yı yaratırsınız.Işığınız bu kristale çarptığında mükemmelliyetiniz eşit olmayan bir şekilde dağıtılır.Başka bir deyişle,varlığınızdan biri burada gerçekten bir iş üzerinde gerçekten iyi,fakat başka bir varlığınız ise aynı konuda gerçekten berbat.Bu birçok farklı şekillerde dağıtılır,yani mükemmel varlığınız tüm 12nizdir ve kusurlu varlığınız ise herhangi bir  bireysel olanıdır .Şimdi,ilerledikçe boyutlar arasındaki duvarı alçaltmaya başlıyorsunuz.Bugün bile özellikle duygusal seviyede hatların karışması olarak bahsedebileceğimiz bir durum içindesiniz ya da basitçe kötü bir gün diyeceğiniz,basit bir şekilde ağlamayı kesemediğiniz ve neden ağladığınızı da bilmediğiniz.Aslında bu siz değilsiniz çünkü bu sizinle çakışan hemen yakınınızdaki boyuttur.Kendinizden kaynaklanmayan bu tip şeyleri hissetmeye başlıyorsunuz ve bu çoğunuz için çok kafa karıştırıcı.

Bu duvarlar alçalmaya başladıkça,kayıp olan mükemmel parçalarınızdan bilgiler edinmeye başlıyorsunuz.Diğer bir deyişle,her bir 12 boyutunuz kendi içinde bir bütün haline gelmeye başlıyor.Eğer şuradaki insan farklı alanlardaki 4 varoluşuyla uğraşıyor ve bu 4 varoluşu dengeye getirmeye çalışıyor dersek,o zaman o 4.boyutta yaşıyordur.Eğer 6 varoluşuyla uğraşıyorsa,ki bu şu noktada oldukça zordur(genellikle 5 varoluşla uğraşıyorsunuz), o zaman bu nedenden dolayı o 6.boyutta yaşıyor olurdu.Bunlar aslında önceden göremediğiniz şekillerde çakışıyor.Şimdi bu tüm boyutlarınızı sayabilirsiniz mi demek ? Hayır size söylediğimiz şu ki mükemmeliyete doğru çalışırken onu yaratıyorsunuz.Kendinizi dengeliyorsunuz.Bilgi için kendini düzenleyen sistemleriniz sonuç vermeye başlıyor,bu Yuvada işlerin çalışma şekline benzerdir.Artık daha fazla insan 5.boyutta yaşamaya başladı ve onlar size gezegende ne  olup bittiği gösteriyorlar.Biliminiz bile artık evren demiyor,artık ona çoklu evren diyorlar,çünkü bu onlara mantıklı geliyor. Bu sicim teorisinin ve Einstein'ın görelilik kuramının bir araya gelip birbirini destekledikleri tek durumdur.Ve o şimdi burada gerçekleşiyor,çünkü önceden gerçek olarak bildiğiniz bir çok şeyi değiştirdiniz.Kendi yarattığınız bu portalın içinden geçiyorsunuz.

(Kameraman bayan Zamanın Koruyucusuna kalan süreyi gösterirken Zamanın Koruyucusu kısa bir süreliğine durar)

Ohhh bana zaman veriyorsun ! Bu çok hoş ! ben Zamanın Koruyucusuyum ve sen bana zaman veriyorsun.Sadece bu da değil şimdi tüm bu saatlere bakmak zorundayım.Dünyada olmak gerçekten de muhteşem.Bunu hiç düşünememiştim.Bu güzel bayan orda durup bana ne kadar zamanım kaldığını gösteriyor.Ohh bu mükemmel,bunu Elrah'a anlatmalıyım.Evet kaba bir şekilde kesilmeden önce ne anlatıyordum ? Ohhh şimdi de onu utandırdık.Ama sorun yok kendine gelecektir o  beni çok iyi tanıyor.Her neyse...

PORTAL

Portala giriş yapıyorsunuz,önümüzdeki aylarda kendi zaman deneyiminizin değişmeye başladığını göreceksiniz.3 aylık sıkışmış zaman süreci olacak ve o süreç başladı bile.Bu ,portaldan geçmenin mükemmel bir yolu,şimdi önemle önerdiğimiz şeye gelelim.Eğer geriye dönüp tarihinize bakacak olursanız,bunu ilk öğrendiğiniz zaman nerede olduğunuzu tam olarak hatırlayabilirsiniz.Bir zaman imzasını hatırlayabilirsiniz,havadaki kokuların mühürünü,hislerinizin ne olduğunu hatta o zaman ne olduğunuzu.12-12-12 de olacak olan işte budur,çünkü o sihrinizi dünyaya getirmek için yarattığınız bir tarih.Şimdi sihriniz her şekliyle buraya ulaştı fakat son destinasyonunu bulması ve enerjisinin kullanımı tamamen size bağlı.Sizlere anlayışınızın ötesinde bir sihir olduğunuzu söylüyoruz ve eğer bundan faydalanacak ve ona göre davranacaksanız,sihrinizin sorumluluğuna göre davranın-tabi ki bunu yapabilirsiniz.Onu kullanın ve artık bu nimetten korkmayı kesin.Kendi yarattığınız bu portaldan geçip,öncekinden farklı olan fizik kurallarıyla işleyen yeni bir dünya yaratıyor olduğunuza göre artık kendinize çeki düzen verme zamanı.Bu iki dünya arasında geçiş aslında oldukça zor olurdu , fakat siz buna hazırlanmıştınız.Yeni dünyaya ulaşmak için gerekli olana adımların üçte birini attınız.Evet size onun geleceğini söylemiştik.Ve işte o burada,tam da önünüzde.Umarız sevgili dostlar her sabah gözünüzü açıp  yeni günün mucizelerini ararsınız.Umarız yarın kendinizden bugün beklediğinizden daha fazlasını beklersiniz.Hepinizin ne kadar sevgi dolu olduğunu biliyoruz ve gerekli olan tek şey sahip olduğunuz bu sevgiyi birbirinizle paylaşmaktır,çünkü hiç biriniz bu yolda yalnız başına değilsiniz ve hiç biriniz kökende Dünyalı değilsiniz.Hepiniz evrenin farklı köşelerinde başladınız.

İNSAN HAKLARI DÜNYAYA GERİ DÖNÜYOR

Geçen ay sizinle konuşurken mesajımın sonunda bir grup özel varlığın dünyaya geri geldiğinden bahsetmiştim ve siz çok geniş bir grupsunuz.Evreni enine boyuna geçtiniz.Tüm sayınızla dünyayı geçtiniz fakat sizler ayrıca oldukça odaklanmış varlıklarsınız.Bundan önceki en son bir araya gelişiniz bundan 800 yıl kadar önce Magna Carta denilen anlaşmanın imzalanması sırasındaydı.Çok güzel.O insan haklarının dünyada ilk kez yasallaşmasıydı.Şimdi,neden bunu bilmek durumundasınız ? Evet,isimlerinizin Magna Carta'da geçmesi pek önemli değil, fakat insan hakları için ve insanları güçlü varlıklar olarak gören bir enerjiye ihtiyaç vardı.Dünya da bunu destekleyecek kadar kritik sayıda insan topluluğu yaratmak gerekliydi,ve bu Magna Carta'nın imzalanmasıyla sonuçlandı.Evet işte geri döndünüz,halihazırda bazı yasaları değiştirdiniz,hatta burada Birleşik Devletlerdeki seçimlerde bile bazı yasaları değiştirdiniz.Gücünüzü ele almaya hazır mısınız sevgili dostlar? Size gücünüzü vermeye hazırlanan kalabalık bir grup güçlü varlık var. Yapmanız gereken onu almak ve onun kendi dünyanızdaki kullanım alanlarını bulmak.

Elrah ve benim gruptan bireyler olarak sizlerle karşılaşıyor olmamız bizim için büyük bir onurdur.Sizinle daha fazla gurur duyamazdık,istediklerimizi yaptığınız için değil,fakat bu dünyada yarattıklarınızdan dolayı.Bunu kutlayın , sihirli tarihler gelmek üzere 12-12-12,21 Aralık ve hatta 31 Aralık.Bu tarihler krıtik zamanlar ve onlar yarattığınız şeyin bir parçası.Sizden ne istiyoruz? Çok önemli bir şey.Kutlama !! Biraz ses çıkarın !!! Sesiniz duyulsun.Bağırarak şarkı söyleyin,karanlıkta gözünüz kapalı dans edin.Mümkün olan her şekilde kutlama yapın,çünkü bunu insanı yanınızla başardınız ve Yuvanın enerjisini fiziksel varlığınızda taşıyorsunuz.Bu kutlama Yuvanın titreşimini yaratır.Unutmayın eğer çok ciddileştiğinizi görürsek, bunun bir oyun olduğunu ve ondan zevk almanız gerektiğini hatırlatmak için sizi gıdıklamak durumunda kalacağız.Şimdi bu kanallığa son veriyoruz,Koruyucunun da dediği gibi şimdi izin verelim o(kanal) kırmızı burnu ve hasta bedeniyle ilgilensin,ama o iyi olacak.Sadece biraz yavaşlamak zorunda gerisini biz hallederiz.

Sizleri bu şekilde karşılaşmak bizim için büyük bir onurdur .Sizden birbirinize saygı çerçevesinde davranmanızı istiyoruz ve mümkün olan her fırsatta birbirinizi besleyin.Birlikte güzel oynayın.Ben zamanın Koruyucusu.

Espavo.

The Group

Çeviri:Utku Maden

Kaynak: http://spiritlibrary.com/lightworker/beacons-of-light/a-lesson-in-time-2-dimensions-of-multidimensionality

Kanallığın Videosu:http://www.youtube.com/watch?v=6x0-HZRfTa0&list=UUTecJUJKdFVaf_ajOVqUEBA&index=5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder