29 Haziran 2013 Cumartesi

Ebeveylerin Tüm Bilinç ve Bilinçaltı İnançları Enkarnasyonla Birlikte Çocuklarına Aktarılır

Bugün dikkatinizi inanç sistemlerine odaklamak istiyoruz,daha spesifik olarak ebeveynlerin inanç sistemlerinin çocukları üzerindeki etkisini paylaşmak istiyoruz.

Çoğu insan inançlarını çocukları üzerindeki inanılmaz etkisinden haberdar değil.Tüm çocuklar ebeveynlerinin inanç sistemlerinden direkt olarak etkilenir.Sadece çocuklarınıza öğrettiğiniz inanç sistemlerinden bahsetmiyoruz,varlığınıza kodlanmış her inanç sisteminden bahsediyoruz;bilinçli ya da bilinç altı inancı olsun olmasın ebeveynin sahip olduğu her inanç enkarnasyonla birlikte çocuklarına yüklenir.Tabi ki bunun çocuğun erken yaşlarında ve çoğu zamanda yetişkinlik dönemi başlangıcında dünyayı nasıl görüp deneyimlediği üzerinde derin bir etkisi vardır.

Tüm ruhlar bu realitede enkarne olmayı seçmeden önce bunun farkındadır. Aslında, ailelerinden onlara "miras" kalacak inanç sistemleri ve şekillerine göre ebeveynleri seçmek ruhlar için oldukça yaygındır.Bu,ruhlara hayatlarının erken dönemlerinde kendilerine aşılanmış inançlardan kaynaklanan belirli hayat derslerine daha dikkatli olarak odaklanmalarına yardımcı olan belirli bir dizi inanç sunmaktadır.

Ebeveynlerin inançları çocuklarına aktarılıp çocuğun bilinçaltında keşfedilmeyi ve eğer istenilirse bir dizi yeni inançla değiştirilmeyi bekler.Tabi ki çocuğun realitesinde gerçekleşen sayısız deneyimin tek nedeni ebeveynlerin inançları değildir,bazı rahatsızlıklar ve deneyimler ruhun bu deneyiminde yer alan herkesin büyüme deneyimlemesi için yaptığı tercihlerin direkt sonucudur.Belirli bir deneyim ruhun enkarnasyondan önce yaptığı bir seçimin sonucu olsa bile onun tezahürü hala deneyim içinde yer alanların inançlarına bağlı olacaktır.Unutmayın ki enkarnasyonla birlikte belirleyici faktor özgür irade olmaktadır.

Gelişim yıllarınızda ebeveynlerinizin inançları realitenizi şiddetli bir şekilde etkilemektedir.Bir çocuk büyüyüp altı yaşını geçtiğinde kendi bilinçli inançlarını oluşturmakta daha yetenekli hala gelir.Şunu bilin ki sadece çocuğun tercihlerinden,neden hoşlanıp neden hoşlanmadığından bahsetmiyoruz,kendi realitesi hakkındaki inançlarından bahsediyoruz.Çoğunlukla çocuğun inanç sistemleri genellikle yetişkinlikte bile hala ebeveynlerinin ya da kendisiyle ilgilenenlerin inanç modellerini yansıtacaktır.

Şimdi bazıları biyolojik ebeveynleri haricinde başka insanlar tarafından büyütülen veya evlat edilenleri merak ediyor.Bu mükemmel bir soru.Şunu bilin ki biyolojik ebeveynlerin inanç modelleri hala çocuğa aktarılmış oluyor,biyolojik genler ve hücresel karakterin olacağı gibi; yine de çocuğun başka bir insan tarafından yetiştirildiği bir durumda sadece bilinçli inanç sistemleri çocuk tarafından paylaşılıp kendine katılır.Şimdi açıklamamızı daha iyi anlamanızı sağlamak için başka bir şekilde anlatalım.Çocuk kendisini kim yetiştirdiğine bakmaksızın her zaman biyolojik ebeveynlerin genlerini,bilinç ve bilinçaltı inançlarını ve hücresel karakterini miras edinir.Ancak çocuk biyolojik ebeveynleri dışında birisi tarafından büyütülürse , onu yetiştiren sadece bilinçli inanç sistemlerini çocukla paylaşır.Çocuk,bakıcılarının genlerini, bilinçaltı inançlarını da almadığı gibi miras almamaktadır,çünkü o sadece onlar tarafından yetiştirilmiştir.Bilinçli olarak farkında olmadığınız bir şeyi bilinçli olarak bir çocuğa öğretemezsiniz.

Küçük çocukların çoğu inanılmaz ölçüde duyarlıdır ve kökleşmiş inançlarınızın çoğu gelişme yıllarınızın ilk döneminde meydana gelir.Çocuklar genellikle ebeveynlerinin deneyimlerine benzer deneyimlerle karşılaşırlar.Tabi ki çocuklar ebeveynlerine benzer bir hayat yaşar demiyoruz,basit bir şekilde temel kökleşmiş inançlarla birisinin benzer durumları çekip deneyimlemesi olasıdır.İşte bu yüzden ‘’ tarih tekerrür ediyor ‘’ ya da ‘’elma ağacından uzağa düşmez’’deyimlerini bu konuya oldukça uygun olduğunu ifade ediyoruz.İşte yine bu yüzden, her ne kadar ebeveynleri kendilerinin ‘’geçmişte ‘’ yaptığı aynı ‘’hatayı’’ tekrarlamaması için onları kararından vazgeçirmeye çalışsa bile çocukların ebeveynlerinin verdiği kararlara benzer kararlar vermeleri oldukça sık görülmektedir.

Çocukların büyüyene dek kendi inançları sandıkları ve eğer arzu ederlerse yeni bir inanç seçmeye bilinçli olarak karar verebildikleri ebeveynlerin sahip olduğu hem bilinç ve hem de bilinçaltı inançlarından söz ediyoruz.Bilinç ve bilinçaltı inançların aktarımı sadece enkarnasyon yoluyla olmaktadır.Çocuğunuz büyüdükçe ve siz doğal olarak kendi bilinçaltı inanç kalıplarınızı değiştirip,salıverip,yerine yenilerini koydukça çocuğunuzdaki inanç kalıpları da aniden değişmez.Devam eden bir bağ ile çocuğunuzun sizin ‘’en son’’ bilinçaltı inançlarınızla güncellenmesi söz konusu değildir.Aktarım doğumda yapılmaktadır.

Bazıları ebeveynlerin inançlarının çocuklara nasıl aktarıldığını merak ediyor olabilir.Oldukça basit bir şekilde bu çocuğun DNA sına indirilen bir otomatik şifreleme gibidir;daha çok çocuğun ebeveynlerinden miras edindiği genetik karakter.Bilim adamları soy ağacından miras edinilen genetik karakterin genetik soyda tutulan kolektif inanç modellerini de içerdiğini gelecekte keşfedebilir.İşte bu yüzden bir çok kez size sadece kendi içinizdeki sınırlayıcı inançları değil ayrıca genetik hattınıza kodlanmış bu kısıtlayıcı inançların nasıl salıverileceği hakkında genetik hattınıza da yardım etme hizmetinde bulunuyorsunuz diyoruz.

Bununla birlikte zaten ölmüş olan atanızın kısıtlayıcı inançların salıverilmesi için neden yardıma ihtiyacı olduğunu merak ediyor olabilirsiniz.Şunu unutmayın ki biz zamanı sizinle aynı şekilde algılamıyoruz.Bizim perspektifimizden her şey ve herkes şu anda var olmaktadır.Bu geçmişin bir versiyonunu değiştirme yollarından biridir.Versiyon diyoruz çünkü her ne kadar siz birini algılasanız da bir çok geçmiş mevcuttur.Kendi titreşiminizi yükseltmek için kısıtlayıcı inançlarınızı temizleme üzerinde çalıştıkça tüm diğerlerinin de aynısını yapmasına doğal olarak yardımcı oluyorsunuz.İnançları onlar için silmenizden dolayı değil,fakat bir anlamda bunun tam olarak nasıl yapıldığını göstererek.

Başkaları için bir inancı silemezsiniz,ancak siz kendi varlığınızdan bir inancı siler ve salıverirseniz inancın nasıl temizlendiğine dair doğru bir istikamet ortaya çıkarırsınız. Bu oldukça derin ! İsteyerek maruz kaldığınız stresler,deneyimler,endişeler her zaman kendi en yüksek hayrınız içindir.Kısıtlayıcı inançları salıverme konusuna bir sonraki mesajda daha dikkatlice odaklanacağız.

Bu mesajı paylaşmamızdaki niyet şu anda realiteniz olarak algıladığınız bu karışık ilizyonun başka bir katmanının daha anlaşılmasına yardımcı olmaktır.Her bir bilinçaltı inancı açığa çıkarıldıkça ya da sonraki bir değerlendirme için bilincinize taşındıkça da diyebiliriz işte o zaman aslında o inancın tutmak istediğiniz bir inanç mı ya da salıverilip yerine yeni bir inanç konulması gereken mi olduğuna karar verebilirsiniz.

Her ne kadar tüm bilinçaltı inançlarınızın açığa çıkmasından kaygı duyduğunuzu bilsek de,her deneyimde ilahi bir akış olduğunu bilin.Her bir inancı sizin için doğru olan hızda keşfedeceksiniz.Hepsini aynı anda açığa çıkarmak veya bu inançları hızla bilincinize çekmek yarardan çok zararlı olacaktır.

Her zaman olduğu gibi yolunuzun her adımında hemen yanı başınızda huzur içinde serbest bırakmak ve yerini sevinçle doldurmak için davetinizi heyecanla bekliyoruz.

Umarız bu mesaj bir şeklide size hizmet etmiştir.

Sevgi ve ışıkla,meleksi rehberleriniz.

Çeviri:Utku Maden

Kaynak: http://angelicguides.wordpress.com/2013/04/29/all-conscious-and-subconscious-beliefs-of-the-parents-are-transferred-to-their-children-upon-incarnation/#comments

Copyright © 2012-2013 by Taryn Crimi. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://AngelicGuides.wordpress.com
__._,_.___

2 yorum:

  1. ya şuan o kaadar cok moraalim bozuldu ki :/ bundan kurtulmak için ne yapmamaız lazım yoksa kurtulamazmıyız ben ailemin inançlarını düşünce kalılarını herneyse işte onları paylaşmak istemiyorum nasıl değiştirebilirim lütfen söylermisiniz ??

    YanıtlaSil
  2. Kurtulabilirsin demek istiyorum. Ağlayacaktım yazıyı bitirene kadar. İzleyelim: http://www.youtube.com/watch?v=kJ08VWa_ci0

    YanıtlaSil