24 Ocak 2014 Cuma

Ruhunuzun gerçek tatil ihtiyaçlarını gidermek...

Bir tatile hasret mi kaldınız? Birçok insan, uzaklara gitmeye özlem duyacakları bazı aşamalardan geçecek. Bazen ruhunuz enerjilerinizi dünyanın farklı bir yerine götürmek istediği zaman, seyahat etme isteği çok güçlü olur. Belli bir yerin enerjisini deneyimlemek için oraya çağırılabilirsiniz. Bu, taşınacağınız bir yer de olabilir. Bedeniniz o bölgenin enerjisinin bir kısmını almak isteyebilir. Ya da enerjik destek veya enerjik koordinat olarak o bölgeye hizmette bulunmak için çağrılmış olabilirsiniz.

Çoğunlukla, bir tatile hasret kaldıysanız, daha çok akış, daha çok neşe, daha çok rahatlık, daha çok "kendinize ait" zaman aramakta olduğunuz içindir. Tatiller bunların tümünü sunar ve inanılmaz derecede gençleştirici ve canlandırıcıdır, çünkü onlar neşenizi ön plana aldığınız ve an'ı yaşadığınız çok az zaman diliminden biridir. Ruhunuzun bir tatile hasret kaldığını düşünebilirsiniz, ancak gerçekte, çoğunlukla seyahatle gelen özgürlüğe, kendinizi sevmeye, akışa ve Şimdiki An'ın zevkine hasret kalırsınız.

Eğer bu öz niteliklerini yılda sadece bir kez deneyimliyorsanız yaşamınızın nasıl dengeden çıktığını görüyor musunuz? Günlük yaşamınıza da aynı beklentilerle başlamanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Tamamen hazır olarak kendinize bakmaktan, rahatlamaktan ve istediğiniz zaman eğlenceli aktiviteleri seçmekten zevk alabilirsiniz! Ruhunuzu yatıştıran bu mükemmel seçimleri günlük deneyiminizin bir parçası yapmanızı ve her bir güne, tatilde gösterdiğiniz aynı coşku, heyecan ve mucizelerle başlamanızı ısrarla tavsiye ediyoruz. ~

Başmelek Gabriel
http://trinityesoterics.com/2014/01/23/daily-message-thursday-january-23-2014/
Çeviri:A.Ertan Güney

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder