27 Şubat 2014 Perşembe

Yardım İçin Uygun Zamanlamayı Bilmek

BAŞMELEK GABRİEL - Günlük Mesajı - 25.02.2014, Salı

Sevgililer, dar sınırlar her zaman kızgınlığa yol açarlar. Her zaman. Kızgınlıklar ayrımlara neden olurlar. Yani, ilginç bir şekilde insanlar dar sınırlara sahip olurlar çünkü ayrılık istemezler, ancak bu dar sınırlar onları kaçındıkları şeye doğru götürürler.

Bir çoğunuz sağlıklı ve uygun sınırların, herkesin gelişimi ve sağlığı için gerekli olduğunu kabul edersiniz, ancak bunun ne zaman uygun olup olmadığı konusunda sorun yaşayabilirsiniz.

Eğer yardımda bulunmayı önermek üzereyseniz, bir an durunuz ve kendinize şu soruları sorunuz:
Bu insan sizin yardımınızı talep etti mi? Gerçekten yardım mı etmek istiyorsunuz yoksa bu alışkanlık olarak önerdiğiniz bir şey mi veya kontrol arzusundan mı kaynaklanıyor? Bu insan makul bir şekilde bu konuyu kendisi ele alabilir mi? Bu adımı atmak sizin sorumluluğunuzda mı? Bu o kişiyi güçlendiriyor mu yoksa güçsüzleştiriyor mu? Yardımcı olmayı düşündüğünüzde nasıl hissediyorsunuz? Bu sizi kızgın ya da kırgın hissettiriyor mu? Dikkat etmeniz gereken bir diğer önemli nokta da bir insanın iyiliğine onların kendi iyiliklerine yaptıklarından daha fazla yatırım yapmamaktır.

Biz sizlerin şefkatli ve sevgi dolu ruhlar olarak bir değişiklik yaratmak istediğinizi anlıyoruz. Sevdikleriniz bunu biliyorlar! Onları kendi yaşam ifadelerinin uzmanları olarak seviniz, ve kendinizi de kendinizinkinin uzmanı olarak seviniz. Yardım, uygun olduğu zaman ve talep edildiğindedir. Ve sizde ilişkilerinizi daha büyük ve daha değerli bir dengeye getirdiğinizi keşfedeceksiniz.

Başmelek Gabriel
http://trinityesoterics.com/2014/02/25/daily-message-tuesday-february-25-2014/
Çeviri: Pınar Gelişir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder