7 Ocak 2015 Çarşamba

BM Mikail: Elmas Yol: 2015′te Sevgi ve Bolluğun Yeni Yaratıcı Macerası

Başmelek Mikail ~ Celia Fenn kanalıyla
31 Aralık 2014

2015 yılının bu ilk gününde Dünya Gezegeninde yeni bir başlangıca ve yeni bir maceraya adım atıyorsunuz. 2014 bir çok insan tarafından birçoğunuz için kişisel zorluklarla zor ve kaotik bir yıl olarak deneyimlendi. Ama, Sevgili Işık Ailesi, o aynı zamanda Sihirli Bolluk ve Yaratıcılığın kapılarının ve portallarının Dünyaya demirlendiği yıldı. Karşılaştığınız zorluklar gücünüzde durmanıza ve kendi Gerçekliğinizin Yaratıcısı olmanıza yardımcı oldu. Bu, Çok -Boyutlu bir Işık Üstadının özüdür.

2015 yılında, güçlü Elmas Işık enerjileri bilincin daha ileri hızlanmasını ve ruhsal ve fiziksel evrim için DNA kodlarının daha ileri aktivasyonlarını yaratırken, sizlere yeteneklerinizi ve ustalıklarınızı daha fazla geliştirme fırsatı verilecek. Bu yeni Zaman Spiraline Elmas Yol adını veriyoruz ve bu yolda Sonsuz Sevgi ve Şefkatin gücünü keşfedeceksiniz. Galaktik ve Kozmik enerjiler içindeki gücünüzü keşfedeceksiniz ve çok boyutlu Üstatlar ve Yaratıcılar olarak Elmas Yolda yolculuk yaparken bunu sevgi dolu ve uyumlu bir gerçekliğin yaratımına odaklayacaksınız.

2015 Yılı Enerjileri

Sevgili Işık Ailesi, 2015′te üç çok güçlü Değişim ve Dönüşüm anı olacak. Birincisi 2015 Mart ve Nisan ayında olacak ve Ekinoks zamanında başlatılacak. Bu zamanda Dünya, Gezegenin dualistik çatışma ve saldırganlıktan çıkıp kollektif birlikte var olmanın daha dengeli ve uyumlu haline girmesini sağlayacak olan Tam Güneş Tutulması deneyimleyecek. Yüksek farkındalık haline açılanlarınız ve Tezahür Üstadı olanlarınız için, bu İçsel Huzur, Uyum ve Sevginin enerjilerini taşıma ve Dünyada Uyum ve Bolluk Realitesinin Yaratılmasına odaklanma anı olacak. Altıncı Boyutun yaratıcı sihrini kullanma ve yeni gerçekliği tezahür ettirmeye yardımcı olma yeteneğine sahip olacaksınız.



Aynı zamanda 4 Nisan’da Tam Ay Tutulması olacak ve 20 Mart ve 4 Nisan arasındaki periyot Dünyada yeni formlara ve yeni yaratımlara yolu açan bir çok geçişler ve değişimleri görecek. Bu değişimler bireysel ve kollektif seviyelerde hissedilecek. Bu değişimlerin gözünüzü korkutmamasını, Sevgi ve Yaratıcılık odağını taşımanızı ve 2015′in yeni Zaman Çizgisi Enerjisine uyumlanma fırsatını yakalamanızı ve çatışma ve kaosun düşük zaman çizgisi enerjilerine katkıda bulunmak yerine Bolluk ve Uyum yaratmanızı istiyoruz.

İkinci güçlü an 26 Temmuz’dan 12 Ağustos’a kadar Gezegensel Yeni Yılda olacak ve evrim ve yaratıcı ilerlemenin dayanak noktası olarak Aslan Kapısının enerjilerini kapsayacak.  En yüksek nokta 8 Ağustos’ta, 8/8/8 Zaman Kapısında olacak. Aslan Kapısından geçecek olan Kozmik Enerjiler yeni yüksek enerjileri büyütecek ve bir çok insan için yeni projelere başlama veya Dünyadaki revize edilmiş misyon ve amaçlarına daha fazla uyumlu olan yeni bir kariyer yoluna adım atmaları için fırsatlar yaratacak. Bu zamanda, Solar Konsey ve Dünya Konseyleri ile uyum içindeki Galaksinin Yüksek Konseyleri, Yeni Gerçekliğin fiziksel formda tezahürünü sağlayacak olan bir çok yeni enerji vortekslerini veya zaman çizgilerini başlatacak. Bu projeler 2016 ve 2017′nin güçlü inisiyasyonlarına yolu hazırlayacak. Elmas Yol macerası seyir halinde! Hazır olanlarınız hızlanmış bilinç ve fırsatın yeni yoluna adım atacaksınız.

Üçüncü güçlü an 23 Eylül’e denk gelen Eylül Ekinoksunda olacak. Bu ayda ayrıca 13 Eylül’de Kısmi Güneş Tutulması ve 28 Eylül’de Tam Ay Tutulması olacak. Bu güçlü geçişlerin temaları Mart Ekinoksu ve Tutulmalarında başlatılmış olan yüksek farkındalığın yeni enerjilerinin devam ettirilmesi olacak. Aynı zamanda Uyum, Huzur ve Bolluğun Elmas Işığını demirlemenin ve Yeni Gerçekliği yaratmanın daha fazla fırsatları olacak. Bu heyecan verici ve zorlayıcı bir zaman olacak, ama aynı zamanda yeni fırsatlarla dolu olacak. Tekrar, Işığın ve Yaratıcılığın Üstatları olarak  bu kendinizi güçlendirme fırsatlarına odaklanmanızı ve formun maddi planda ortaya çıkabilmesi için Dünya Gezegeni için Yeni Gerçekliği İnsan Kollektif Bilinç ızgarasına topraklamaya yardımcı olmanızı istiyoruz. Bu sihirli ve mucizevi Yeni Gerçekliği demirlemek için, bu iki haftalık periyot Işık Varlıkları ve Melek Alemleri ile ve Sihirli Elemental enerjiler ile çalışma fırsatlarında zengin olacak.
Elmas Yol: Yüksek Bilinç ve Yüksek Frekanslı Gerçeklik

Sevgili Işık Ailesi, Varolmanın bu yüksek bilinci ve yüksek frekansına Elmas Yol adını veriyoruz. Bu altıncı boyutu demirleyen ve çok – boyutlu varlığınızı tam olarak deneyimlemenizi sağlayan frekanstır.

Bu aşamada, elemental Sihir ve Mucizelerin altıncı boyutundaki çapanız endişesiz olarak veya denge kaybı olmadan boyutlar arasında hareket etmenizi sağlar. İçsel Huzur ve Yaratıcı Şefkatin derin duygusunda merkezlendiğiniz zaman, bu içsel güç ve kuvvet ile ve içsel bağlantınızı ve yön duygunuzu kaybetmeden düşük frekansları deneyimleyebilirsiniz. Ters etkiler olmadan beşinci, dördüncü ve üçüncü boyut enerjilerinde maceraya atılabilirsiniz.

Elbette Sevgililer, kendinizi üçüncü boyut yoğunluğunda bir misyonda veya macerada bulursanız ve dualite, çatışma ve kaos ile çevrelenirseniz, kalbinizde merkezinizi nasıl bulacağınızı, kendinizi Dünyaya nasıl topraklayacağınızı ve Yüksek Benliğinizin ve Ruhunuzun ve İlahi Yaratıcı Zekanın Sonsuz Yaratıcı Bilgeliğinin rehberliğini nasıl izleyeceğinizi bileceksiniz. Ve, sadece sihirli seçim eylemi olarak bilincin yüksek boyutlarına geri dönebileceğinizi bilin.

Bu nasıl mümkündür, diye sorabilirsiniz? Sihirli Yüksek Benliğinize iyi bağlanmış olduğunuzdan emin olmalısınız. İçsel Huzur, Dinginlik, Neşe, Barış, Sevgi ve Bolluğun Sihirli Bahçesini ekip biçmelisiniz. Bu içsel bahçeyi yaratırken, bu aynı zamanda kişisel frekansınızı veya Dünyadaki Enerji İmzanızı demirleyen ve yansıtan Kutsal Bir Alan olarak dışsal dünyanızda tezahür eder.
Kişisel Kutsal Alanınız ayrıca Enerji İmzanızı aktarır ve siz Dünya Gezegeninde çok boyutlu bir alana açılırken etrafınızdaki dış dünya ile etkileşmeye ve onu şekillendirmeye başlarsınız! Sevgililer, Dünyanın kendisi bir kez daha bir çok boyutlardaki Işık Varlıkları ile dans etmekten ve oynamaktan çok memnun.

Elmas Yol Çok – Boyutlu hafifliğinize ve maceranıza geçişinizdir. Gerçekliklerin yaratıcıları, zaman çizgilerinin başlatıcıları ve yüksek frekanslarda gezegensel bilincin birlikte yaratıcıları oluyorsunuz. Galaktik dalgalara binme ve yaratıcı ışık maceralarında frekansları değiştirme güvenini kazanacaksınız. Ve Yeni Gerçekliği yaratırken ışık ve enerjiyi forma nasıl tezahür ettireceğinizi öğreneceksiniz.

2015′in Mavi Elmas Çocukları

Yaratıcılık ve Güçlendirmenin bu yeni aşamasına girerken, her zaman olduğu gibi yeni ulaşan ve enkarne olan ruhların gelen dalgası tarafından destekleneceksiniz. Bunlara “Mavi Elmas Çocuklar” adı verilecek.

Bu çocuklar Elohim Melek Ailesine yakın bağlantıya sahipler veya kökenleri Elohim Melek Ailesidir. Elohim Evrendeki Formun Yaratıcılarıdır. Bu enkarne olan varlıkların amacı ve misyonu, Yeni Gerçeklik Dünyada şekillenmeye başlarken, Dünyada yeni formların yaratılmasına ve tezahürüne yardımcı olmak ve desteklemek olacaktır.

Bu çocuklar Galaktik Ailelere ve Galaktik Konseye yakından bağlantılı olan Kozmik Ruhlar olacaklar. Onlar Tezahür Üstatları olacaklar ve zarif ve nazik şekillerde form getirmekte yetenekli olacaklar.

Onlar aynı zamanda empatik ve güçlü olacaklar ve enerjileri ve etraflarındaki insanları “okuyabilecekler”. Güçlü şifa enerjilerini ve bolluk yaratımı enerjilerini gereksinim duyulan yerlere yönlendirmek için empatik yeteneklerini kullanacaklar.

Bu çocuklar Ruh Gruplarında ikizler veya kardeşler olarak enkarne olacaklar veya Dünyada bireysel ve kollektif var olmanın yeni fikirleri ve yeni formlarının yaratılmasına yardımcı olmak için Mavi Elmas Işığın güçlü bir odağını oluşturmak için birlikte en iyi çalışabilecekleri topluluklara enkarne olacaklar.

Sevgili Işık Ailesi, size 2015′te Elmas Yolda Büyük Bir Macera diliyoruz!

(Çeviri: Saffet Güler)
http://www.starchildglobal.com/channels-and-articles/the-diamond-path-the-new-creative-adventure-of-love-and-abundance-in-2015/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder