14 Ekim 2016 Cuma

BM Mikail: Elmas Yıldız Ateşi ile Dans Etmek: 10/10 ve 11/11 Kapıları ve Yeni Başlangıç

9 Ekim 2016

Yoğun ve güçlü zamanlarda yaşıyorsunuz, Sevgililer. Bu zamanda, Elmas Işık ve Elmas Kodlar Dünyanızı Elmas Yıldız Ateşi adını verdiğimiz Elmas Işığın ateşli formu ile aktive ediyor.

Elmas Yıldız Ateşi Nedir?

Kozmik Varlığınızın, Ruhunuzun ve Yaratıcılık enerjisinin maddesidir. Ona “Ruh Ateşi” de diyebilirsiniz, çünkü Yaratıcı Süreçte ışıkta dans etmek için Kozmik Arzuyu aktive eden güçlü bir elektrik ateş enerjisidir. “Melek Ateşi” diyebileceğimiz şeydir ve Ruhun kendi İlahi Özünü tanıdığı ve kendi Fiziksel Bedenlenmesinde Meleksi Yıldız Ateşini kabullendiği yerdir.

O, Kozmik Kalpte saf beyaz ışık ile yanan Işık ve Ateştir. Ve aynı zamanda sizler Yeni Gerçekliğe girerken ruhlarınızda ve kalplerinizde yanan Işık ve Ateştir.

Sevgililer, birçoğunuz Elmas Yıldız Ateşi Işık Beden Meridyenlerinizde ve Sinir Sistemi vasıtası ile Fiziksel Bedeninizde ve Hücresel Matriksinizin derinlerinde dans ederken, Elmas Yıldız Ateşini hissediyorsunuz. Burada yeni formları ve yeni kalıpları aktive eden DNA’nız ile dans ediyor.
Aslında bu, İlahi Yaratıcı Zekanın eski olanı yakmak ve gelmesi gereken şeyi yaratmak için Elmas Ateşi gönderdiği zamandır. Bu, bedeninize akarken ve Işık Bedeninize/Fiziksel Bedeninize bütünleşirken, Elmas Yıldız Ateşin farkında olmanın zamanıdır. Bu, Sihre ve Dansa teslim olmanın ve Yeni ortaya çıkarken sadece İlahi Yaratıcı Gücün yaratmasına ve tezahür ettirmesine izin verme zamanıdır.

Devamı: http://www.kosulsuz-sevgi.com/yeni-eklenen-mesajlar/bm-mikail-elmas-yildiz-atesi-ile-dans-etmek-1010-ve-1111-kapilari-ve-yeni-baslangic/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder